کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-14 ساعت 10:03)nedafarsi نوشته:  من امروز رفتم کلینیک 16آذر اولین سری mmr رو بزنم
خیلی جالب بود...رفتم پیش خانم دکتر رحمتی مسئول واکسیناسیون گفتم میخوام mmr بزنم، گفت متولدین 63 (فکر کنم همین حدودا) به قبل یک بار توی دوران تحصیل این واکسن رو زدن و کافیه فقط یه بار بزنین و من توی کارتت تاریخ اولین تزریق رو سال 85 و بعدیش رو 92 میزنم. من گفتم آخه دکتر سفارت خیلی گیره میگه حتماً باید توی کارت زرد دو نوبت با فواصل یک ماهه ثبت بشه. خانم دکتر اظهار تاسف کردن و گفتن توی کارتم تاریخ تزریق اول رو به جای سال 85 ماه گذشته می نویسن. کلی مشعوف شدم الان تو کارتم تاریخ تزریق ها رو زده جولای و آگوست
فکر کنم پرونده mmr بسته شد دیگه Big Grin

این td رو بالاخره تا 10 سال اعتبار داره ؟ کجا باید زد؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-15 ساعت 10:02)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
td چند مرحله باید زد اخه من اداره بهداشت که امروز هم td,mmr
رو تزریق کردم گفت ما mmr رو 1 مرحله می زنیم و tdرو 2 مرحله،من هرچی گفتم mmrرو باید 2مرحله زد به فاصله 1 ماه قبول نکرد عجب جایی ما گیر کردیم هر کی یه قانون داره

mmr رو باید دو مرحله به فاصله یک ماه زد و td رو بعضی جاها دو مرحله و بعضی جاها سه مرحله ای میزنند
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، naftoonbazoft1 ، ojee
بچه ها می خوام براتون خاطره تعریف کنم! Big Grin
آقا ما طبق استعلامی که از دوستان کردیم که آیا پاستور تجریش پنجشنبه ها هم بازه یا نه، گفتیم امروز ( پنجشنبه 24-5-92 ) پایشم بریم و خلاصه یه واکسنی بزنیم به بدن!
خلاصهههههههه .. صبح پیرو یه اتفاقی که باعث شد 7 صبح ! بیدار بشیم گفتیم قبلش یه زنگ بزنیم مطمئن بشیم هستن یا نه. از اونجایی که در طول هفته هم به زور تلفن جواب می دن هیچ کدوم از خطاشون رو بر نداشتن. ما هم که پررر رررووو! Big Grin
زنگ زدم پاستور پایین. طرف گفت بله هم ما هستیم هم تجریش!
بازم خلاصههههههه Tongue
رفتیم خوشحال و خندون خوردیم به در بسته!!!!!!!!!!! Sad
روی درشون کاغذ چسبوندن که به علت مشکلات فنی !!! روز پنجشنبه 24-5-92 تعطیل است!
گفتیم تا اینجا اومدیم بریم این مرکز درمانی پایینیش ببینیم MMR می زنه بهمون! .. خانومه گفت چند نفرید گفتم دو نفر گفت کم دارم ( شیشه اش رو نشون داد ) نمی تونم بزنم!
ما هم دوباره خوشحال و خندون رفتیم بهراد یه MMR زدیم به بدن! ( بالاخره باید یه چیزی می زدیم به بدن دیگه Big Grin )
این بود قصه مااااااا! Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
سلام دوستان خسته نباشید
دیروز من رفتم کل اصفهان را گشتم واکسن mmr را بزنم گفتن نداریم برا شما فقط نوزادها را میزنیم حالا من چی کار کنم بیام تهران بزنم ؟ تهران mmr هست اصلا؟ Sad
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان:
(2013-08-15 ساعت 08:37)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 08:18)Aryan2014 نوشته:  دوستان یه خواهشی داشتم
اگه کسی رفت انستیتو پاستور تجریش، لطفا بپرسه واکسن آنفولانزا تاریخ جدید کی میاره؟ به ما هم یه خبر بده.
نمیدونم این واکسن از اونایی که حتما باید تا یک ماه قبل مصاحبه زد (عامل زنده) یا نه؟ اینم بپرسه لطفا.

(2013-08-15 ساعت 08:22)maziar irani نوشته:  سلام
با توجه به اینکه کارنتیای مرحله اول اکتبر مصاحبه میشن پس واکسن آنفولانزا رو نباید زد دیگه؟؟؟
یا جزو اون واکسناست که زیر یه ماه قبل از مصاحبه هم بزنیم ایرادی نداره؟؟

گوش بزنگ باشید اخرای شهریور واکسن انفولانزاتاریخ جدید میاد

دوست عزیز آخر شهریورم که واکسن آنفولانزا بیاد تا مصاحبه کارنتیای اکتبر زیر یه ماه میشه من پرسیدم اشکالی نداره که بزنند؟ یا جزو اون واکسنایی هست که زیر یه ماه مونده به مدیکال نباید زد؟؟؟
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-15 ساعت 12:18)m_yek نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید
دیروز من رفتم کل اصفهان را گشتم واکسن mmr را بزنم گفتن نداریم برا شما فقط نوزادها را میزنیم حالا من چی کار کنم بیام تهران بزنم ؟ تهران mmr هست اصلا؟ Sad
سلام معمولا انستیتو پاستور میزنه اگه اصفهان نداره شما بیاین تهران هم میتونین برین میدون قدس ( انتهای شریعتی ) و هم میتونید برین میدان پاستور هر دو مرکز mmr رو تکمیل می کنن.من در مورد تجریش نمیدونم ولی چون خودم پاستور زدم اون ما رو معرفی کرد به یه کلینیک دیگه.کلا دور روز کار داره یه روز میرین پاستور با پاسپورت یه روز دیگه هم میرین کلینیک بعد دوباره میرین پاستور برگ زرد رو میگیرین.
****case number :2013AS***2
تشکر کنندگان: m_yek ، محبت
(2013-08-15 ساعت 12:46)pooyani نوشته:  
سلام معمولا انستیتو پاستور میزنه اگه اصفهان نداره شما بیاین تهران هم میتونین برین میدون قدس ( انتهای شریعتی ) و هم میتونید برین میدان پاستور هر دو مرکز mmr رو تکمیل می کنن.من در مورد تجریش نمیدونم ولی چون خودم پاستور زدم اون ما رو معرفی کرد به یه کلینیک دیگه.کلا دور روز کار داره یه روز میرین پاستور با پاسپورت یه روز دیگه هم میرین کلینیک بعد دوباره میرین پاستور برگ زرد رو میگیرین.

مرسی دوست عزیز کمک زیادی کردی بهم ممنون
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: محبت
(2013-08-15 ساعت 11:56)ghafari88 نوشته:  بچه ها می خوام براتون خاطره تعریف کنم! Big Grin
آقا ما طبق استعلامی که از دوستان کردیم که آیا پاستور تجریش پنجشنبه ها هم بازه یا نه، گفتیم امروز ( پنجشنبه 24-5-92 ) پایشم بریم و خلاصه یه واکسنی بزنیم به بدن!
خلاصهههههههه .. صبح پیرو یه اتفاقی که باعث شد 7 صبح ! بیدار بشیم گفتیم قبلش یه زنگ بزنیم مطمئن بشیم هستن یا نه. از اونجایی که در طول هفته هم به زور تلفن جواب می دن هیچ کدوم از خطاشون رو بر نداشتن. ما هم که پررر رررووو! Big Grin
بازم خلاصههههههه Tongue
گفتیم تا اینجا اومدیم بریم این مرکز درمانی پایینیش ببینیم MMR می زنه بهمون! .. خانومه گفت چند نفرید گفتم دو نفر گفت کم دارم ( شیشه اش رو نشون داد ) نمی تونم بزنم!
ما هم دوباره خوشحال و خندون رفتیم بهراد یه MMR زدیم به بدن! ( بالاخره باید یه چیزی می زدیم به بدن دیگه Big Grin )
سلام
احسان جان اونجاییش که گفت کم دارم شما احیانا مشعوف نشدید اینجوریBig Grin
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee
(2013-08-15 ساعت 13:05)محبت نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 11:56)ghafari88 نوشته:  بچه ها می خوام براتون خاطره تعریف کنم! Big Grin
بازم خلاصههههههه Tongue
سلام
احسان جان اونجاییش که گفت کم دارم شما احیانا مشعوف نشدید اینجوریBig Grin

والا کلا که از صبح ما همین طور پشت هم مشعوف شدیم!
اما خدایی می خواستم بگم آبجی همونقدرم که داری بسه ها ... ما راضی ایم به خدا! .... Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: maziar irani ، KIMIA2005 ، EKAM ، ojee ، محبت ، nedafarsi ، maryam_a
بازم خلاصههههههه Tongue

فقط خوشحال و خندون Wink
اینو بگم
که عموجون Smile
شما خیلی کارتون درسته ! Big Grin
دم شما گرم .
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، ojee ، nedafarsi ، محبت
(2013-08-15 ساعت 13:05)m_yek نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 12:46)pooyani نوشته:  

مرسی دوست عزیز کمک زیادی کردی بهم ممنونy

واكسن mmr رو درمانگاه بهراد بزنيد و از همون جا به تجريش برين كه اگه خواستين واكسن td هم بزنيد و همون جا همه رو وارد كارت كنن. يه روزه انجام ميشه...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، behfaza ، محبت ، m_yek ، آلیس-1980
کسی میدونی حداقل تیتر آنتی بادی آبله چقدر باید باشه که نیاز به واکسن نباشه؟

واکسن آنفولانزا هم راهنمایی کنین که چیکار کنیم که قبل از یک ماه مونده به مصاحبه بزنیم .

تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-15 ساعت 10:01)negarin60 نوشته:  کلینیک 16 آذر کجاست؟ همه واکسنا رو میشه اونجا زد؟

کلینیک 16 آذر وابسته به دانشگاه تهران هست و آدرسش خیابان انقلاب- خیابان 16آذر-100قدم بالاتر Tongue

تا اونجا که من میدونم واکسن های هپاتیت و تی دی رو میزنن واستون، باقیش رو مطمئن نیستم

(2013-08-15 ساعت 16:38)rainyboy نوشته:  کسی میدونی حداقل تیتر آنتی بادی آبله چقدر باید باشه که نیاز به واکسن نباشه؟

واکسن آنفولانزا هم راهنمایی کنین که چیکار کنیم که قبل از یک ماه مونده به مصاحبه بزنیم .

این سوال منم هستا Shy
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: behfaza ، rainyboy
(2013-08-15 ساعت 11:23)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 10:02)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
رو تزریق کردم گفت ما mmr رو 1 مرحله می زنیم و tdرو 2 مرحله،من هرچی گفتم mmrرو باید 2مرحله زد به فاصله 1 ماه قبول نکرد عجب جایی ما گیر کردیم هر کی یه قانون داره

mmr رو باید دو مرحله به فاصله یک ماه زد و td رو بعضی جاها دو مرحله و بعضی جاها سه مرحله ای میزنند

شما واکسن td چقدر پرداخت کردید برای هر مرحله ؟؟
من یه جا پرسیدم گفت هر مرحله 37 هزار تومان که بنظرم پرت میاد !
میشه بگید کجا زدید و در مورد آبله مرغان چی ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-08-15 ساعت 23:33)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 11:23)KIMIA2005 نوشته:  [quote='naftoonbazoft1' pid='394255' dateline='1376544779']
با سلام

شما واکسن td چقدر پرداخت کردید برای هر مرحله ؟؟
من یه جا پرسیدم گفت هر مرحله 37 هزار تومان که بنظرم پرت میاد !
میشه بگید کجا زدید و برای td , mmr,هزینهای پرداخت نکردم اما برای

برای tdو mmrهزینه پرداخت نکردم شبکه بهداشت،اما برای مننژیت حلال احمر مبلغ 33500تومان شد
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان