کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
سلام
دوستان من فرمهارو با ايميل فرستائم
معمولا بعد از چندروزكازي ميشه ايميل كرد يا زنگ زد
رسيدنش رو پرسيد
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ابی هانی
(2013-05-28 ساعت 12:15)cpd نوشته:  من کم کم دارم دیوونه می شمممممممم... امروز 7 روز گذشته از ارسال مدارکم(از طریق ایمیل) اما هنوز هیچ جوابی نگرفتم Sad(((
کسی هست که امسال با ایمیل مدارک فرستاده باشده و جواب گرفته باشه ؟ اگه آره چند روز طول کشیده ؟
کیس نامبر : 2014َُAS000013XX
10 تا 15 روز صبر کن
جوابش میاد، دیوانه شدن هم نداره
فوق زنگ می زنی نرسیده باشه دوباره می فرستیTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hossien_501
(2013-05-28 ساعت 14:05)htity نوشته:  سلام
دوستان من فرمهارو با ايميل فرستائم
معمولا بعد از چندروزكازي ميشه ايميل كرد يا زنگ زد
رسيدنش رو پرسيد
10 تا 15 روز پس از ارسال
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: ابی هانی ، hossien_501 ، ojee ، payam62
[quote='shazad' pid='347503' dateline='1369711563']
سلام به دوستان عزیز و گلم

من فرم ها رو با ایمیل فرستادم اما فراموش کردم عنوان ایمیل رو تو سابجکت وارد کنم، چند روز هم می شه ارسال کردم ولی هنوز جوابی ندادن. برای مکاتبات قبلی ام تا این موقع معمولا جواب می اومد.

به نظر شما به خاطره ننوشتن سابجکت ایمیل جواب نمی دن؟

ممنونم
[/quote

حداقل تا 10 روز صبر کنید تا جواب بیاد
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: hossien_501 ، ojee
دوستان این نکته رو هم در نظر داشته باشین که در 10 روز گذشته اونجا5 روز رو کلا تعطیل بوده و کاری انجام نشده.. ! نگران نباشین بعد از دو هفته اگر خبری نشد با ایمیل یا تماس تلفنی پیگیری کنین.
تشکر کنندگان: kasrafo ، ابی هانی ، ojee ، payam62
(2013-05-28 ساعت 12:15)cpd نوشته:  من کم کم دارم دیوونه می شمممممممم... امروز 7 روز گذشته از ارسال مدارکم(از طریق ایمیل) اما هنوز هیچ جوابی نگرفتم Sad(((
کسی هست که امسال با ایمیل مدارک فرستاده باشده و جواب گرفته باشه ؟ اگه آره چند روز طول کشیده ؟
سلام دوست عزیز جای نگرانی نیست. ما هممون فکر میکنیم که اونا الان منتظرن براشون مدارک بفرستیم و اونا هم سریع به ما جواب بدن در صورتی که الان 100 هزارنفری اسمشون در اومده و همه هم به نحوی به اونا ایمیل میزنن و توقع دارند یه هفته ای جواب بگیرن. من دوبار تلفنی صحبت کردم گفتن سرشون خیلی شلوغه ما 11 می مدارک رو ایمیل کردیم .به من بعد از کلی چک کردن و تاریخ تولد و تاریخ ارسال مدارک رو پرسیدن گفت مدارکتون رسیده و ادامه داد سرمون خیلی شلوغه و احتمالا تا آخر می بهتون ایمیل میزنیم و کتبی هم کانفرم میکنیم که رسیده. بعد گفت جوابها رو بر اساس کیس نامبر میدیم. نتیجتا اینکه همه ایمیلها رسیده و جای نگرانی نیست
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hushmandco ، hossien_501 ، Lemony ، ojee ، shekari
(2013-05-02 ساعت 11:51)mahsa201 نوشته:  سلام من امسال برنده شدم ميخواستم بدونم فرها رو بايد ازطريق پست فرستاد يا ميشه ميل هم كرد؟و يه سوال ديگه من خواهرم كه امريكاست نتونستيم براش از ايران بسته پستي بفرستيم و از دبي فرستاديم حالا اگه از طريق پست بايد بفرستيم از ايران ميشه يا اينكه بايد از دبي بفرسم؟
تا جایی که من خبر دارم با DHL که اصلا نمیشه. به جاش یک شرکتی هست به اسم TPG.IR که میفرسته منتها اگه به آدرس شخص تو امریکا بفرستید احتمالش هست که در گمرک امریکا باز بشه ولی چون آدرس ما به کنسول کنتاکی است خودشون می دونند که واسه لاتاری است و شنیدم که تا حالا همه بسته ها رسیده به اونجا. من هم 2 روز پیش ارسال کردم که الان هنوز در دبی است. ان شالله تا 2 روز دیگه خواهد رسید.

(2013-05-28 ساعت 00:39)ali1358 نوشته:  سلام دوستان

من مداركمو با پست تي ان تي دانشگاه شريف فرستادم.٥٥٠٠٠ تومان شد و سه روزه هم رسيد به erlanger . به نظر شما كي ايميل بزنم كه تاييديه دريافت مداركمو بگيرم؟

ای بابا من نمی دونستم 116 هزار تومان دادم و با TPG.IR فرستادم

نگران نباش دوست عزیز
جواب میدن .الان سرشون شلوغه اما جواب میدن
حالا حالاها وقت دارین
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
[quote='soroosh.kh' pid='346905' dateline='1369644512']
سلام من فایل ها رو فرستادم به KCCDV@state.gov ولی هیچ ایمیلی دریافت نکردم ،البته دو روزه فرستادم ولی حتی ایمیل اتوماتیک هم نیومده لطفا راهنمایی کنید خیلی هم نگرانم که دیر بشه راجع به زمانم بهم بگید مرسی.
[/quo
سلام سروش جان
من هم با ایمیل مدارکم رو فرستادم و هیچ ایمیل اتوماتیکی هم دریافت نکردم وkcc بعد از 5 روز جواب ایمیل رو داد مبنی بر اینکه مدارک دریافت شده.
نگران نباش(چمدونت رو ببندSmile
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee
(2013-05-28 ساعت 19:06)forgiven نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 11:51)mahsa201 نوشته:  سلام من امسال برنده شدم ميخواستم بدونم فرها رو بايد ازطريق پست فرستاد يا ميشه ميل هم كرد؟و يه سوال ديگه من خواهرم كه امريكاست نتونستيم براش از ايران بسته پستي بفرستيم و از دبي فرستاديم حالا اگه از طريق پست بايد بفرستيم از ايران ميشه يا اينكه بايد از دبي بفرسم؟
تا جایی که من خبر دارم با DHL که اصلا نمیشه. به جاش یک شرکتی هست به اسم TPG.IR که میفرسته منتها اگه به آدرس شخص تو آمریکا بفرستید احتمالش هست که در گمرک آمریکا باز بشه ولی چون آدرس ما به کنسول کنتاکی است خودشون می دونند که واسه لاتاری است و شنیدم که تا حالا همه بسته ها رسیده به اونجا. من هم 2 روز پیش ارسال کردم که الان هنوز در دبی است. ان شالله تا 2 روز دیگه خواهد رسید.

(2013-05-28 ساعت 00:39)ali1358 نوشته:  سلام دوستان

من مداركمو با پست تي ان تي دانشگاه شريف فرستادم.٥٥٠٠٠ تومان شد و سه روزه هم رسيد به erlanger . به نظر شما كي ايميل بزنم كه تاييديه دريافت مداركمو بگيرم؟

ای بابا من نمی دونستم 116 هزار تومان دادم و با TPG.IR فرستادم
با دی اچ ال هم میتونین بفرستین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee
من مدارکمو با دی اچ ال فرستادم و 3 روزه هم رسید و هیچ مشکلی نبود
20می ایمیل زدم تا تاییدشو بگیرم امروز یعنی 28 می جواب دادن که چون تاریخ تولدمو توی ایمیل ننوشته بودم به خاطر مسایل امنیتی نمی تونن جواب بدن0
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: hushmandco ، sadeghi897 ، ojee
سلام دوستان
میخواستم بدونم اگه مدارکمون رو با ایمیل بفرستیم مشکلی پیش میاد؟
اگر مشکلی نیست ، پس چرا خیلی ها با پست میفرستن که هم هزینه بر و هم نا مطمئن تره؟
ضمناً من جایی توی دستور العملهاشون نخوندم که بشه این فرمها رو هم با ایمیل فرستاد، فقط نوشته میشه با ایمیل باهاشون مکاتبه و سوال کرد.
ممنون میشم اگه جواب قانع کننده بدید تا منم مجبور نشم کلی هزینه پست بدم.
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
تشکر کنندگان: sadeghi897
(2013-05-29 ساعت 00:40)peymanpak نوشته:  سلام دوستان
اگر مشکلی نیست ، پس چرا خیلی ها با پست میفرستن که هم هزینه بر و هم نا مطمئن تره؟
ضمناً من جایی توی دستور العملهاشون نخوندم که بشه این فرمها رو هم با ایمیل فرستاد، فقط نوشته میشه با ایمیل باهاشون مکاتبه و سوال کرد.

من با پست فرستادم ولی N تا از دوستانم با ایمیل. هردوش قبوله. فقط پست راحت تره. ایمیل دنگ و فنگش بیشتره عوضش رایگانه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee ، estanfordbineh ، hossien_501 ، inforfang
(2013-05-29 ساعت 00:40)peymanpak نوشته:  سلام دوستان
اون ها نوشتن با پست، ایمیل هم نوعی از پست محصوب می شه
من یک 2013 هستم و با ایمیل فرستادم هیچ مشکلی هم نبود.اونهایی هم که معمولی می فرستن شاید معمولی فرستادن براشون راحت تر هست که هزینه می کنن معمولی می فرستن، چون هزینه اش زیاد نیست شاید سخت نمی گیرن به خودشون
کلا ایمیل مطمئن تر هم هست چون مدارک یک جا می رسه همون جا پرینت می گیره می زاره داخل یک پوشه که می شه پرونده شما، در صورتی که پست حتی ممکنه مشکلاتی واسش پیش بیاد که البته اون مشکلات 1 درصد هست در کل ، کل فرایند ساده هست نباید خیلی سخت گرفت.
فرمت ایمیل ارسال هم در صفحه اول تاپیک فرم 230 گذاشتم ، یک نگاهی بنداز که راحت جوابت رو بدن نیازی به نامه نگاری مجدد نباشه
می تونی تماس بگیری کی سی سی ، و مطمئن بشی که می شه با ایمیل فرستاد، من دقیقا این کار رو کردم پارسالTongue
مبارکت باشه موفق باشی
من و مهاجرت
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، ghafari88 ، KIMIA2005 ، estanfordbineh ، hossien_501 ، payam62
سلام
بعد از 3 روز كاري جواب ايميل ارسال فرمهام اومد. آيا اين كافيه به مفهوم كامل بودن فرمها و عكسها است؟؟؟
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for
review.
Diversity Visa Unit
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان