کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-05-29 ساعت 08:57)htity نوشته:  سلام
بعد از 3 روز كاري جواب ايميل ارسال فرمهام اومد. آيا اين كافيه به مفهوم كامل بودن فرمها و عكسها است؟؟؟
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for
review.
Diversity Visa Unit
الان که نمیان متن فرمهاتو بخونن و تحلیل کنن. فقط اطلاع دادن که مدارکت رسیده و توی پروندت رفته . اگر نقص مدرک ماژور داشتی اطلاع میدادن. یعنی اگر یک فرمی رو نمیفرستادی یا عکس نمیفرستادی.
خلاصه اینکه خبر خوبی دادن بهت.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Lemony ، htity ، Saeedv13 ، hossien_501
(2013-05-28 ساعت 23:46)rtt نوشته:  من مدارکمو با دی اچ ال فرستادم و 3 روزه هم رسید و هیچ مشکلی نبود
20می ایمیل زدم تا تاییدشو بگیرم امروز یعنی 28 می جواب دادن که چون تاریخ تولدمو توی ایمیل ننوشته بودم به خاطر مسایل امنیتی نمی تونن جواب بدن0

من دوباره ایمیل زدم و تاریخ تولدمو توش نوشتم امروز برام جواب اومد که فرم هام رسیده و دارن بررسی میکنن متن ایمیلشون هم اینجوری بود:
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 08:59)shazad نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 12:32)hushmandco نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 12:15)cpd نوشته:  من کم کم دارم دیوونه می شمممممممم... امروز 7 روز گذشته از ارسال مدارکم(از طریق ایمیل) اما هنوز هیچ جوابی نگرفتم :((((
کسی هست که امسال با ایمیل مدارک فرستاده باشده و جواب گرفته باشه ؟ اگه آره چند روز طول کشیده ؟
کیس نامبر : 2014َُAS000013XX

شما باید ایمیل بزنی و پیگیر بشی .

عزیزم

اولا عجله نکن وقت هست حتی اگه با ایمیل نتونستی که عیر ممکنه می تونی با پست بفرستی تا ۱۰ روز هم جاداره صبر کنی. رفته رفته که سرشون شلوغ می شه میانگین زمانی پاسخ به ایمیل ها احتمالا بالا می ره
من هم با ایمیل فرستادم دیروز جوابشون اومد که رسیده

نگران نباش

(2013-05-28 ساعت 07:56)shazad نوشته:  سلام به دوستان عزیز و گلم

من فرم ها رو با ایمیل فرستادم اما فراموش کردم عنوان ایمیل رو تو سابجکت وارد کنم، چند روز هم می شه ارسال کردم ولی هنوز جوابی ندادن. برای مکاتبات قبلی ام تا این موقع معمولا جواب می اومد.

به نظر شما به خاطره ننوشتن سابجکت ایمیل جواب نمی دن؟

ممنونم

خودم به خودم جواب می دم
نه ننوشتن سابجکت مشکلی نداره، جواب می دن و جواب هم دادن
با تشکر از خودم :P

سلام من با ایمیل اسال کردم تقرا" یک هفته پیش
اما امروزواب دادن که مدارکتن رسده
جومیدنگرا نباش
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-29 ساعت 00:40)peymanpak نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم اگه مدارکمون رو با ایمیل بفرستیم مشکلی پیش میاد؟
اگر مشکلی نیست ، پس چرا خیلی ها با پست میفرستن که هم هزینه بر و هم نا مطمئن تره؟
ضمناً من جایی توی دستور العملهاشون نخوندم که بشه این فرمها رو هم با ایمیل فرستاد، فقط نوشته میشه با ایمیل باهاشون مکاتبه و سوال کرد.
ممنون میشم اگه جواب قانع کننده بدید تا منم مجبور نشم کلی هزینههزینبدم.

سلام دوست عزیز

من مدارکمون رو با ایمیل فرستادم. 2روز قبل امروزم تاییدش رو گرفتم. راحت و بدون هزینه.Smile
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Danoosh ، samywait ، hushmandco ، ojee ، payam62
The information you provided will be included in your case file for review.این جواب kcc به منه .دقیقا معنیش رو کسی بلده؟
تشکر کنندگان: ojee
(2013-05-30 ساعت 04:19)lunalovegood نوشته:  The information you provided will be included in your case file for review.این جواب kcc به منه .دقیقا معنیش رو کسی بلده؟

یعنی فرمهاتون رو گرفتن و به پرونده تون برای بررسی اضافه شده
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: cpd ، hushmandco ، Saeedv13 ، KIMIA2005 ، ojee ، payam62
دوستان فرم هام آمادست میخوام ایمیل کنم الان طبق اطلاعات گفته شده فرم ها رو بعد از اسکن تبدیل به PDF کردم و الان 7 تا فایل PDF دارم هر صفحه یه فایل PDF شده ( 4 فایل PDF برای 4 صفحه فرم 230 ، 2 فایل PDF برای فرم 122 و 1 فایل PDF برای برگه قبولی ) نمیدونم همینجور باید باشه یا تمام فرم ها رو تو یه فایل PDF بذارم ؟ فرم 230 یه فایل بشه و فرم 122 هم یک فایل ؟

خلاصه یه توضیح روشن میشه بدید ؟
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-30 ساعت 23:21)Danial_4139 نوشته:  دوستان فرم هام آمادست میخوام ایمیل کنم الان طبق اطلاعات گفته شده فرم ها رو بعد از اسکن تبدیل به PDF کردم و الان 7 تا فایل PDF دارم هر صفحه یه فایل PDF شده ( 4 فایل PDF برای 4 صفحه فرم 230 ، 2 فایل PDF برای فرم 122 و 1 فایل PDF برای برگه قبولی ) نمیدونم همینجور باید باشه یا تمام فرم ها رو تو یه فایل PDF بذارم ؟ فرم 230 یه فایل بشه و فرم 122 هم یک فایل ؟

کامباین کن که هر فرم یک فایل بشه.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Danial_4139 ، ojee ، hossien_501 ، shekari
(2013-05-30 ساعت 23:21)Danial_4139 نوشته:  دوستان فرم هام آمادست میخوام ایمیل کنم الان طبق اطلاعات گفته شده فرم ها رو بعد از اسکن تبدیل به PDF کردم و الان 7 تا فایل PDF دارم هر صفحه یه فایل PDF شده ( 4 فایل PDF برای 4 صفحه فرم 230 ، 2 فایل PDF برای فرم 122 و 1 فایل PDF برای برگه قبولی ) نمیدونم همینجور باید باشه یا تمام فرم ها رو تو یه فایل PDF بذارم ؟ فرم 230 یه فایل بشه و فرم 122 هم یک فایل ؟

قابل توجه دوستان
برگرفته از سفرنامه hassanpore:

(2013-05-29 ساعت 21:38)hassanpore نوشته:  ...بعد یه بار دیگه زنگ زدم گفتم من سوریه ام نمی تونم پست کنم که یه خانم مهربون دیگه کامل واسم توضیح داد گفت اول فرم پر شده DS-230 امضاء کن بعد فرم پر شده DSP-122 رو امضاء کن اونوقت هر دو فرم و پرینت نامه دریافتی KCC رو اسکن کن بعد عکس دیجیتال خودتو بزار رو فرم DS-230 اونوقت فرم ها و نامه رو به ترتیبی که گفتم (DS-230 بعد DSP-122 بعد نامه اول ) PDF کن و فایل رو واسه ما ایمیل کن منم دقیقاً یه فایل 11MB درست کردم با کیفیت و ایمیل کردم که تا دریافت نامه دوم همش استرس اینو داشتم که نکنه فایل حجیمه و KCC نتونه دانلود کنه که استرس مزخرفی بود چون اینترنت آمریکا رو با ایران مقایسه می کردم ...
تشکر کنندگان: Danial_4139 ، KIMIA2005 ، hushmandco ، enchantress_boy ، sinamn ، hossien_501 ، payam62
(2013-05-31 ساعت 00:35)حسن پیری نوشته:  دقیقا این جواب ایمیل منه.
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for
review.

CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Fax: (606) 526-7501
Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or
refusal of visas or permits to enter the United States shall be
considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and
Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such
information must be solely for the formulation, amendment,
administration, or enforcement of the immigration, nationality, and
other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM
guidance. If you have received such information in error, do not review,
retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance
upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions
provided in 12 FAM 540.

این جوابی که به من دادن موردی نداره؟ نگران کننده نیست؟

مبارکه حسن جان. فاز اول کامل شد.
سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier ، samywait ، ojee ، hossien_501 ، payam62
دوستان من هم 26 می با ایمیل ارسال کردم و 30 می تایید کردند رسیده
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: ojee ، payam62
(2013-05-26 ساعت 14:01)ata.bz نوشته:  دوستان اگر کسی با دی اچ ال فرستاده وتاییدیه گرفته لطفا بگه چون من خبلی مردد هستم که با دی اچ ال یا هر پست دیگه بفرستم یا که ایمیل بزنم.
من که رفتم دفتر پستی نیاوران سه راه اقدسیه دی اچ ال فرستادم 74200 تومن هم گرفت خیلی هم خوب بود سایت دی اچ ال تاییدشم فرستاد با اسکن امضا شخص تحویل گیرنده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
بچه ها من میخوام مدارکم رو پست کنمو یه کم گیج شدم،کدوم پست بهتره؟از نظر قیمت چطورین؟ممنون میشم کمک کنین
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان:
(2013-05-31 ساعت 09:27)masodsh نوشته:  بچه ها من میخوام مدارکم رو پست کنمو یه کم گیج شدم،کدوم پست بهتره؟از نظر قیمت چطورین؟ممنون میشم کمک کنین
آرامكس خوبه و ارزونتره
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: masodsh ، ojee ، payam62
پست کارا نسبت به بقیه چطوره؟
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
Cool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان