کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-05-31 ساعت 10:02)masodsh نوشته:  پست کارا نسبت به بقیه چطوره؟

ایمیل کن از همه بهتره.

(2013-05-31 ساعت 09:27)masodsh نوشته:  بچه ها من میخوام مدارکم رو پست کنمو یه کم گیج شدم،کدوم پست بهتره؟از نظر قیمت چطورین؟ممنون میشم کمک کنین

ایمیل کن از همه راحتتر و ارزانتره. گم و گور هم نمیشه تازه ایمیل تایید هم برات میزنن.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: masodsh ، Danial_4139 ، H Pier ، ojee ، inforfang ، soheil_zk ، payam62
من 25 می که میشد روز شنبه مدارکم رو ایمیل کردم، 29 می ایمیل با متن زیر واسم رسید

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for
review

انتظار این همه سرعت عمل نداشتم Big Grin

(2013-05-31 ساعت 10:57)mehdieb نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 10:02)masodsh نوشته:  پست کارا نسبت به بقیه چطوره؟

ایمیل کن از همه بهتره.

(2013-05-31 ساعت 09:27)masodsh نوشته:  بچه ها من میخوام مدارکم رو پست کنمو یه کم گیج شدم،کدوم پست بهتره؟از نظر قیمت چطورین؟ممنون میشم کمک کنین

ایمیل کن از همه راحتتر و ارزانتره. گم و گور هم نمیشه تازه ایمیل تایید هم برات میزنن.

خیالت راحت حتماً میل کن. من 25 می که میشد روز شنبه مدارکم رو ایمیل کردم، با وجود تعطیلات آخرهفته 29 می ایمیل اعلام وصول واسم رسید Wink
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: ojee ، payam62
(2013-05-29 ساعت 23:52)godot نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:40)peymanpak نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم اگه مدارکمون رو با ایمیل بفرستیم مشکلی پیش میاد؟
اگر مشکلی نیست ، پس چرا خیلی ها با پست میفرستن که هم هزینه بر و هم نا مطمئن تره؟
ضمناً من جایی توی دستور العملهاشون نخوندم که بشه این فرمها رو هم با ایمیل فرستاد، فقط نوشته میشه با ایمیل باهاشون مکاتبه و سوال کرد.
ممنون میشم اگه جواب قانع کننده بدید تا منم مجبور نشم کلی هزینههزینبدم.

سلام دوست عزیز

من مدارکمون رو با ایمیل فرستادم. 2روز قبل امروزم تاییدش رو گرفتم. راحت و بدون هزینه.Smile
منم با ایمیل فرستادم خیلی راحت و بعد چند روزم جواب دادن

(2013-05-30 ساعت 23:14)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان من میخوام فرمها را ایمیل کنم اما بعد از اسکن هر صفحه جدا شده همینطور جدا جدا اتچ کنم یا با روشی که نمیدونم فرم خودم و همسرم را یکی کنم؟لطفا کمکم کنید
من با نرم افزار kvisoft که از اینترنت دانلود کرده بودم ( حجمش خیلی کمه و روش استفاده را هم واسه کامباین کردن توضیح داده )کمباین کردم
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: hushmandco
مشهد.پست tntپست مرکزی چ لشگرارزانترین سرویس پستی .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: inforfang
سلام دوستان
سوالی داشتم حجم ارسالی باید چقدر باید باشه؟
واینکه من 4 نفر هستیم (1نفره برنده+ 3نفر اعضای خانواده)
فرم 122 .فرم230 (برای هرنفر اعضا) کمباین کنیم یا جدا جدا
تشکر کنندگان:
(2013-05-31 ساعت 18:04)ata.bz نوشته:  سلام دوستان
سوالی داشتم حجم ارسالی باید چقدر باید باشه؟
واینکه من 4 نفر هستیم (1نفره برنده+ 3نفر اعضای خانواده)
فرم 122 .فرم230 (برای هرنفر اعضا) کمباین کنیم یا جدا جدا

برا ماکه کیس 3 نفری بودیم حجم فرمها و عکس ها حدود 7 مگ شد...
فرم های هر نفر را جدا اتچ کنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
سلام
از اونجاييكه ... گاها يه جور اختلال اينترنتي بحساب مياد.
ايا ممكنه توي ارسال ايميل به KCC خللي وارد كنند البته من ايميل زدم و جواب هم گرفتم ولي برا خودم سوال بود چون سايتهاي state.gov يه جورايي ف ي لتر هستند(اين سوال يك سوال آگاهي عمومي است نميخام استرس توليد كنم..................)
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان:
با درود
امروز مدارک رو با پست ارامکس فرستادم مبلغ 87000 تومان
ادرس: خیابان ملاصدرا نرسیده به شیخ بهایی
گفتند بین 3 تا 5 روز میرسه
عجب فرمهای نفس گیری بود کلی انرژی از هممون گرفتTongue
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ebi1988 ، sinamn
(2013-05-22 ساعت 12:04)imanbaraty نوشته:  سلام به همه دوستان
من هم ایمیل کردم و هم پست TNT که هزینش هم شد 116000 تومان ، راستش خودم هم چند روز استرس داشتم که آیا کار درستی کردم یا نه؟ تا اینکه دیروز زنگ زدم به کنتاکی و پرسیدم و گفتن که هیچ مسئله ای نیست و اینکه از هر 2 راه مدارک بفرستید هیچ تاثیری روی کیستون نداره نگران نباشید Cool

آدرس KCC همينه:
United States Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A
چيز ديگه اي ننويسيم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-01 ساعت 12:04)ariaii نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 12:04)imanbaraty نوشته:  سلام به همه دوستان
من هم ایمیل کردم و هم پست TNT که هزینش هم شد 116000 تومان ، راستش خودم هم چند روز استرس داشتم که آیا کار درستی کردم یا نه؟ تا اینکه دیروز زنگ زدم به کنتاکی و پرسیدم و گفتن که هیچ مسئله ای نیست و اینکه از هر 2 راه مدارک بفرستید هیچ تاثیری روی کیستون نداره نگران نباشید Cool

آدرس KCC همينه:
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A
چيز ديگه اي ننويسيم؟

ادرس پستی kcc همینه دوست عزیز

Kentucky Consular Center
3505North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A
تشکر کنندگان:
من مدارک رو 1 بار پست کردم مورردی نداره یه بار دیگه براشون ایمیل کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-01 ساعت 12:33)reza.sa نوشته:  من مدارک رو 1 بار پست کردم مورردی نداره یه بار دیگه براشون ایمیل کنم؟

دوست عزیز دو بار مدارک رو ارسال نکن ... اگه مدارک رو پست کردی لزومی نداره ایمیل کنی
تشکر کنندگان: shekari
(2013-06-01 ساعت 12:52)reza.sa نوشته:  پس من باید چیکار کنم که بعد از 20 روز فرستادم هنوز نمی دونم بهشون رسیده یا نه Sad

اگه مطمئنی به دستشون رسیده یک ایمیل بزن به kcc و تایید دریافت مدارک رو بگیر ..
تشکر کنندگان:
من مدارکم رو با TPG که گویا همون TNT واقع در خیابان ظفر بین جردن و ولیعصر هست فرستادم. طبق مندرجات سایتشون که بصورت آنلاین میشه قدم به قدم نامه رو دنبال کرد نامه بنده بدستشون رسیده و شخصی بنام P Partin رسید رو امضا کرده ولی نمیدونم که واقعا رسیده یا نه !
ایمیل هم زدم بهشون ولی هنوز جوابی دریافت نکردم !

آخه برای من عجیب چون KCC تو کنتاکی هستش ولی بسته من تو Erianger رسیده و Delivered شده !!!!!!! در صورتی که مقصد هم WILLIAMSBURG خورده !

دوستانی که تجربه قبلی دارن آيا بسته رسیده یا نه ؟!!! خیلی نگرانم !
تشکر کنندگان: sinamn
(2013-06-01 ساعت 08:42)htity نوشته:  سلام
از اونجاييكه ... گاها يه جور اختلال اينترنتي بحساب مياد.
ايا ممكنه توي ارسال ايميل به KCC خللي وارد كنند البته من ايميل زدم و جواب هم گرفتم ولي برا خودم سوال بود چون سايتهاي state.gov يه جورايي ف ي لتر هستند(اين سوال يك سوال آگاهي عمومي است نميخام استرس توليد كنم..................)

نگران نباشید. سرویس ایمیل اصلا با شبکه ی شما کاری نداره که فیل==تر باشه یا نباشه. از سرور جیمیل(مثلا) فرستاده میشه و سرور KCC دریافت میکنه، هردو خارج از ایران. شما همین الان میتونی به ایمیل وابسته به CIA.gov ایمیل بزنی...اگر هم از نرمافزار هایی مثل outlook express استفاده میکنی باز هم نگران نباش تمام ارسال و دریافتی ها رمز گذاری شده.
شما دارین کار کنسولی انجام میدین مطابق با تمام قوانین جمهوری اسلامی ایران هیچ منعی هم نداره.
تشکر کنندگان: hushmandco ، htity ، soheil_zk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان