موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من مدارکم رو 27 می با dhl فرستادم. الآن که وضعیت بسته ام رو بررسی میکنم آخرین روز ی که تو پروسه ارسال نشون میده2 جون در cincinati و نوشته shipment on hold میخوام بدونم چرا تاریخهای 3و4 جون تو جدول نیومده ودیگه اینکه در حال جاضر بسته من چه وضعیتی داره؟ از دوستان مطلع خواهش میکنم جوابم رو بدن.چون راستش یه کمی نگرانم .ممنون از محبت همه شما
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-04 ساعت 11:12)20142ddc نوشته: دوستان سلام
من مدارکم رو 27 می با dhl فرستادم. الآن که وضعیت بسته ام رو بررسی میکنم آخرین روز ی که تو پروسه ارسال نشون میده2 جون در cincinati و نوشته shipment on hold میخوام بدونم چرا تاریخهای 3و4 جون تو جدول نیومده ودیگه اینکه در حال جاضر بسته من چه وضعیتی داره؟ از دوستان مطلع خواهش میکنم جوابم رو بدن.چون راستش یه کمی نگرانم .ممنون از محبت همه شما
نگران نباش تو گمرک سینسیناتی در حال بررسیه مال منم سه بار هولد شد تا رسید مطمئن باش فردا یا حداکثر پس فردا میرسه......وقتی رسید میزنه deliver-singe by.CAMPBELL این campbell اسم شخصیه که تحویل گرفته یه رسید PDF هم بهت میده با امضای همین شخص
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
برای ارسال فرمها و عکسهای خانواده 4 نفره از طریق ایمیل میبایستی 5 فایل فرمها و یک نامه قبولی و اگر همه عکسها را در یک فایل قرار بدهیم جمعا میشود 7 فایل شامل 19 صفحه و 4 عکس. با توجه به سرعت اینترنت ما ایا فرستادن این Attachment نسبتا سنگین مشکل ایجاد نمیکند و در باز کردن فایلها و عکسها دچار مشکل نمیشوند؟
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون ازلطفتون
مدارکم از داخل آمریکا پست شده
ده روزقبل
عکس ها م بدون پشت نویسی بودن.
هنوز هیچ خبری از رسیدن مدارکم نگرفتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ١٦ مي مداركمو فرستادم ديروز زنگ زدم گفتن رسيده و در جريان هستش ديگه لازم نيست ميل بزنم بهشون؟
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
مدارکم از داخل آمریکا پست شده
ده روزقبل
عکس ها م بدون پشت نویسی بودن.
هنوز هیچ خبری از رسیدن مدارکم نگرفتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ١٦ مي مداركمو فرستادم ديروز زنگ زدم گفتن رسيده و در جريان هستش ديگه لازم نيست ميل بزنم بهشون؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واسه همه اینطور جواب دادن? منظورشون چیه?
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-05 ساعت 02:29)sejz نوشته: (2013-06-05 ساعت 02:18)hani.saray نوشته: دوستان واسه همه اینطور جواب دادن? منظورشون چیه?
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
بله واسه همه اینطوره مشکلی نیس.. یعنی اطلاعاتتون رو در پروندتون واسه بررسی قرار میدن.. واسه منم اتفاقا همین denise عزیز جواب داده بود )
جواب شما همون بخش بالاست که مدارکتون واسه بررسی داخل پرونده تون قرار گرفته بخش پایین اتومات ضمیمه میشه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من میخواستم امروز مدراک رو میل کنم که گفت پست کن 5 روزه میرسه و میل تائید بعد رسیدن سریع میفرسن موندم چی کنم میشه راهنمایم کنید؟
كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم
چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.