کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-06-03 ساعت 16:16)reza.sa نوشته:  میدونم عکسرو بچسبونم رو فرم اسکن کنم میل کنم؟

در ضمن من یک بار پست کردم 16 می و21 می دلیورد شده میل هم زدم واسه تایید ولی جواب ندادن میخوام میل کنم براشون اشکالی نداره ؟
وقتی که دیلیورد شده اونوخ رسیده دیگه پس چرا می گی نرسیده؟
دو بار فرستاد مدارک صحیح نیست. خودشون تاکید کردن این کار رو نکنید.
اگر پست معمولی فرستادی که با شماره شناسه می شه پیگیری کرد که رسیده دیگه ، وقتی می زنه تحویل یعنی رسیده ، دیگه ایمیل به شما نمی زنن که مدارکت رسیده !!!!!!!!!
اگر هم با ایمیل فرستادی بازم باید دو هفته ای صبر کنی .
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، mani.iht ، زری وحدتی
دوستان سلام
من مدارکم رو 27 می با dhl فرستادم. الآن که وضعیت بسته ام رو بررسی میکنم آخرین روز ی که تو پروسه ارسال نشون میده2 جون در cincinati و نوشته shipment on hold میخوام بدونم چرا تاریخهای 3و4 جون تو جدول نیومده ودیگه اینکه در حال جاضر بسته من چه وضعیتی داره؟ از دوستان مطلع خواهش میکنم جوابم رو بدن.چون راستش یه کمی نگرانم .ممنون از محبت همه شما
تشکر کنندگان:
(2013-06-04 ساعت 11:12)20142ddc نوشته:  دوستان سلام
من مدارکم رو 27 می با dhl فرستادم. الآن که وضعیت بسته ام رو بررسی میکنم آخرین روز ی که تو پروسه ارسال نشون میده2 جون در cincinati و نوشته shipment on hold میخوام بدونم چرا تاریخهای 3و4 جون تو جدول نیومده ودیگه اینکه در حال جاضر بسته من چه وضعیتی داره؟ از دوستان مطلع خواهش میکنم جوابم رو بدن.چون راستش یه کمی نگرانم .ممنون از محبت همه شما

نگران نباش تو گمرک سینسیناتی در حال بررسیه مال منم سه بار هولد شد تا رسید مطمئن باش فردا یا حداکثر پس فردا میرسه......وقتی رسید میزنه deliver-singe by.CAMPBELL این campbell اسم شخصیه که تحویل گرفته یه رسید PDF هم بهت میده با امضای همین شخص
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: sinamn ، ghafari88 ، 20142ddc
دوستان سلام
برای ارسال فرمها و عکسهای خانواده 4 نفره از طریق ایمیل میبایستی 5 فایل فرمها و یک نامه قبولی و اگر همه عکسها را در یک فایل قرار بدهیم جمعا میشود 7 فایل شامل 19 صفحه و 4 عکس. با توجه به سرعت اینترنت ما ایا فرستادن این Attachment نسبتا سنگین مشکل ایجاد نمیکند و در باز کردن فایلها و عکسها دچار مشکل نمیشوند؟
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان:
(2013-06-04 ساعت 14:43)masoud z نوشته:  دوستان سلام
برای ارسال فرمها و عکسهای خانواده 4 نفره از طریق ایمیل میبایستی 5 فایل فرمها و یک نامه قبولی و اگر همه عکسها را در یک فایل قرار بدهیم جمعا میشود 7 فایل شامل 19 صفحه و 4 عکس. با توجه به سرعت اینترنت ما ایا فرستادن این Attachment نسبتا سنگین مشکل ایجاد نمیکند و در باز کردن فایلها و عکسها دچار مشکل نمیشوند؟

هر فرم یک فایل pdfجمعا 5 فایل + بارکد قبولی + 4 فایل عکس jpeg که عکسها را جدا جدآ به ایمیل اتچ کنید که جمعا 10 فایل که حدودا بایستی 7- 8 مگ بیشترحجم نداشته باشد که مشکلی برای ارسال نیست چون خودم هم همین شرایط شما رو داشتم و با ایمیل ارسال کردم ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: masoud z ، shekari ، زری وحدتی
ممنون ازلطفتون

مدارکم از داخل آمریکا پست شده
ده روزقبل

عکس ها م بدون پشت نویسی بودن.

هنوز هیچ خبری از رسیدن مدارکم نگرفتم
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 14:14)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 13:09)masodsh نوشته:  امروز فرمها رو با پست کارا فرستادم و هزینه اش شد 84000.
خداییش خیلی انرژی ازم گرفت....بچه ها الان:
1- قدم بعدی چیه؟
2-کی تایید میکنن که به دستشون رسیده؟
3-خودشون اطلاع میدن یا باید بهشون ایمیل بزنم؟
ممنون

من براشون اایمیل کردم و یه پیغام داده که بررسی روی مدارکم آغاز شده ! عجله نکن فک کنم حدود ماکزیمم 14 روزه پاسخت بدن!

خودشون پیغام دادن که بررسی شروع شده؟یا شما ازشون استعلام کردین که جواب دادن؟
تشکر کنندگان:
سلام من ١٦ مي مداركمو فرستادم ديروز زنگ زدم گفتن رسيده و در جريان هستش ديگه لازم نيست ميل بزنم بهشون؟
تشکر کنندگان:
مدارکم از داخل آمریکا پست شده
ده روزقبل

عکس ها م بدون پشت نویسی بودن.

هنوز هیچ خبری از رسیدن مدارکم نگرفتم
تشکر کنندگان:
سلام من ١٦ مي مداركمو فرستادم ديروز زنگ زدم گفتن رسيده و در جريان هستش ديگه لازم نيست ميل بزنم بهشون؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-04 ساعت 19:47)reza.sa نوشته:  سلام من ١٦ مي مداركمو فرستادم ديروز زنگ زدم گفتن رسيده و در جريان هستش ديگه لازم نيست ميل بزنم بهشون؟

نیازی نیست...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
دوستان واسه همه اینطور جواب دادن? منظورشون چیه?

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

Denise

Support Contractor - Serco Inc.

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
تشکر کنندگان:
(2013-06-05 ساعت 02:18)hani.saray نوشته:  دوستان واسه همه اینطور جواب دادن? منظورشون چیه?

Denise

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
بله واسه همه اینطوره مشکلی نیس.. یعنی اطلاعاتتون رو در پروندتون واسه بررسی قرار میدن.. واسه منم اتفاقا همین denise عزیز جواب داده بود Smile)
تشکر کنندگان: hani.saray
(2013-06-05 ساعت 02:29)sejz نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 02:18)hani.saray نوشته:  دوستان واسه همه اینطور جواب دادن? منظورشون چیه?

Denise

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

بله واسه همه اینطوره مشکلی نیس.. یعنی اطلاعاتتون رو در پروندتون واسه بررسی قرار میدن.. واسه منم اتفاقا همین denise عزیز جواب داده بود Smile)
جواب شما همون بخش بالاست که مدارکتون واسه بررسی داخل پرونده تون قرار گرفته بخش پایین اتومات ضمیمه میشه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hani.saray
من میخواستم امروز مدراک رو میل کنم که گفت پست کن 5 روزه میرسه و میل تائید بعد رسیدن سریع میفرسن موندم چی کنم میشه راهنمایم کنید؟

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان