کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-06-06 ساعت 21:54)tina alin نوشته:  دوستان من مدارکم 31 may فرستادم و الان این جواب رو به من دادند همه چیز خوبه؟
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

Mary Ann

Support Contractor - Serco Inc.

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
بله همه چیز مرتبه مبارک باشه منتظر کارنت شدن باشید و اگه شماره کیست پایینه استارت واکسن رو بزن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: tina alin ، Danial_4139 ، love_everlife
دوستان من قبلا یه ایمیل به KCC داده بودم برا مشکلاتم و اونا هم جواب دادن جالب این بود که روز تولد رو اشتباه بالای نامه نوشته بودم ، فرم ها رو هم با فروارد کردن همون ایمیل اول فرستادم یعنی مشخصات بالای ایمیل رو عوض نکردم فقط فرم ها و عکس رو اتچ کردم و فرستادم فرداش دیدم تاریخ رو از اول اشتباه نوشته بودم و رو حساب اینکه جواب نامه اول رو داده بودن دیگه چک نکردم .

به نظرتون ممکنه مثل نامه اول مشکلی پیش نیاد یا دوباره فرم هارو ایمیل کنم ؟
اینجورم که معلومه تا بیان جواب بدن طول میکشه موندم دوباره بفرستم یا صبر کنم بگن مشخصات اشتباهه و دوباره ...
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 23:23)Danial_4139 نوشته:  دوستان من قبلا یه ایمیل به KCC داده بودم برا مشکلاتم و اونا هم جواب دادن جالب این بود که روز تولد رو اشتباه بالای نامه نوشته بودم ، فرم ها رو هم با فروارد کردن همون ایمیل اول فرستادم یعنی مشخصات بالای ایمیل رو عوض نکردم فقط فرم ها و عکس رو اتچ کردم و فرستادم فرداش دیدم تاریخ رو از اول اشتباه نوشته بودم و رو حساب اینکه جواب نامه اول رو داده بودن دیگه چک نکردم .

به نظرتون ممکنه مثل نامه اول مشکلی پیش نیاد یا دوباره فرم هارو ایمیل کنم ؟
اینجورم که معلومه تا بیان جواب بدن طول میکشه موندم دوباره بفرستم یا صبر کنم بگن مشخصات اشتباهه و دوباره ...

دوست عزیز صبر داشته باش تا جواب ایمیلتون رو بدن یا تایید میکنن یا میگن مشخصات اشتباهه که اونموقع اصلاحیه رو میفرستی ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Danial_4139 ، nina22 ، hushmandco ، زری وحدتی
(2013-06-06 ساعت 06:33)snzirani نوشته:  مغایرتی که میتون وجود داشته باشه، یکی در مورد آدرسمه که نسبت به آدرس زمان ثبت نامم تغییر کرده
یکی هم تاریخ تولدمه که سالش یکیه ولی من 30 دسامبر به دنیا اومدم و تو فرم ثبت نام اولیه هم 30 دسامبر زدم ولی موقع پر کردن فرمها دیدم اداره گدرنامه تو پاسپورتم زده 29 دسامبر، منم تو فرمها ردم 29 دسامبر.
بعید میدونم که به این دلایل بخوان مدارکمو برگشت بزنند
Sad

(2013-06-06 ساعت 00:22)snzirani نوشته:  دوستان لطفاً كمكم كنيد. من يك هفته پيش فرمهاي ١٢٢ و ٢٣٠ را پر كردم پرينت گرفتم امضا كردمو عكسمو روش زدم و به همراه فايل jpg عكسم و فرم قبوليم كه باركد داره اسكن كردم و براي kcc ارسال كردم. الان برام ايميل اومده كه اطلاعاتم با كيسم match نيست! چرا؟ بايد چيكار كنم حالا؟ گفته اصلاح كنم و دوباره براشون بفرستم ولي من اصلاً نميدونم مشكلم از كجاست

من هم دقیقا همین میل رو دریافت کردم بعد از حدود یک هفته
دو چیز به نظرم رسید که اشتباه باشه یکی تاریخ تولدم اشتباه بالای ایمیل نوشتم که واقعا نمی دونم چه جوری اشتباه شده
دوم هم تاریخ فرم ها که همه دوستان گفتن مهم نیست که اکسپایر شده و فرقی با فرم های جدید نداره
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-06 ساعت 22:10)محبت نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 21:54)tina alin نوشته:  دوستان من مدارکم 31 may فرستادم و الان این جواب رو به من دادند همه چیز خوبه؟

Mary Ann

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
بله همه چیز مرتبه مبارک باشه منتظر کارنت شدن باشید و اگه شماره کیست پایینه استارت واکسن رو بزن

برای ما هم همین جواب را دادن مبارکمون باشه Big Grin
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: hushmandco ، hamedapple ، soheil_zk ، محبت
بعد 7 روز با اینکه خودم فهمیدم تاریخ تولد رو اشتباه وارد کردم میدونستم چی میشه امروز جوابش اومد .

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

امروز دوباره فرم هارو با تاریخ تولد درست ارسال کردم .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: hushmandco ، NEURON ، زری وحدتی
(2013-06-05 ساعت 02:29)sejz نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 02:18)hani.saray نوشته:  دوستان واسه همه اینطور جواب دادن? منظورشون چیه?

Denise

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

بله واسه همه اینطوره مشکلی نیس.. یعنی اطلاعاتتون رو در پروندتون واسه بررسی قرار میدن.. واسه منم اتفاقا همین denise عزیز جواب داده بود Smile)

واسه ما هم دقیقا همین متن بود خیالتون راحت باشه مدارک کامل بوده، برید شاد باشید Big Grin

(2013-06-03 ساعت 15:43)reza_top60 نوشته:  سلام به همه دوستان من دقیقا دوشنبه هفته گذشته فرمها رو با ایمیل ارسال کردم اما تا امروز که یک هفته گذشته ایمیلی مبنی بر دریافت مدارک از کی سی سی نداشتم.دوستانی که با ایمیل فرمهاشون رو ارسال کردن لطفا من رو راهنمایی کنن.با تشکر
صمنا میگن بعد از ارسال با ایمیل باید یه ایمیل اتوماتیک از کی سی سی دریافت کنیم من اون رو هم نگرفتم.چک کردم همه چیز و ادرس کی سی سی رو درست زدم

ما ایمیل زدیم و 8 روز بعد جواب دادن و تایید کردن اصلا عجله نکنید به نظرم تا 2 هفته هم جای صبر داره و درضمن بعد از ارسال مدارک ایمیل اتومات از کی سی سی دریافت نکردیم و فکر نمیکنم کسی هم دریافت کرده باشه تاحالا
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: hamedapple ، inforfang
من ایمیل زدم که تایید کنن رسیدن مدارک و صحتشون رو. ولی پاسخ ندادن تا امروز که به وقت خودشون ساعت ۷:۴۵ صبحشون زنگ زدم و یه آقای جواب داد، بهش گفتم مدارکم رو فرستادم و میخوام که شما تایید کنید که آیا بدستتون رسیده یا خیر. اول پرسید چه سالی هستید که گفتم ۲۰۱۴ بعد کیس نامبر، اسم و فامیل و تاریخ تولدم رو پرسید و گفت چند ثانیه صبر کنید که صدای چلق و چلوق کیبورد میومد که داره تو سیستمش چک میکنه. بعد گفت مدارکتون به دست ما رسیده و داره بررسی میشه " Under Proccess‌ " و گفت تا ۶ هفته دیگه هم کار داره.... که متوجه نشدم تا ۶ هفته دیگه چه کاری داره.

یک ساعت پیش هم جواب ایمیلم اومد که توش گفته بود بدلیل حجم بالای نامه ها که هر روز به دستمون میرسن امکان تایید رسیدن یا نرسیدن مدارک شما در حال حاظر وجود ندارد و شما میبایست ۶ الی ۸ هفته بعد از تاریخ پست کردن مدارکتون برای گرفتن تایید ایمیل بزنید !

Big Grin ولی خوب.... من با تلفن جوابم رو گرفتم !!!
تشکر کنندگان: maziar irani ، محبت ، behfaza
سلام دوستان
من با ایمیل فرستادن و بعد از 8 روز این جواب برام اومد:

2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
تشکر کنندگان: maziar irani
درود به همه
من مدارک 4 june به کنتاکی رسیده طبق سایت ارامکس
یه 10 رزو دیگه بهشون میل میزن تا تاییده ازشون بگیرم
به امید موفقیت تمامی دوستان عزیز
تشکر کنندگان: hamedapple ، KIMIA2005 ، محبت
(2013-06-04 ساعت 15:04)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 14:43)masoud z نوشته:  دوستان سلام
برای ارسال فرمها و عکسهای خانواده 4 نفره از طریق ایمیل میبایستی 5 فایل فرمها و یک نامه قبولی و اگر همه عکسها را در یک فایل قرار بدهیم جمعا میشود 7 فایل شامل 19 صفحه و 4 عکس. با توجه به سرعت اینترنت ما ایا فرستادن این Attachment نسبتا سنگین مشکل ایجاد نمیکند و در باز کردن فایلها و عکسها دچار مشکل نمیشوند؟

هر فرم یک فایل pdfجمعا 5 فایل + بارکد قبولی + 4 فایل عکس jpeg که عکسها را جدا جدآ به ایمیل اتچ کنید که جمعا 10 فایل که حدودا بایستی 7- 8 مگ بیشترحجم نداشته باشد که مشکلی برای ارسال نیست چون خودم هم همین شرایط شما رو داشتم و با ایمیل ارسال کردم ...

من ایمیل کردم وبرام اومده در حال بررسیه ! میخوام بدونم بررسیشون چقدر طول میکشه و اگه نقص داشته باشه خودشون میگن؟؟؟
اگر کامل باشه زمان مصاحبه میدن یا چی میشه کلا؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
من مدارکم را با پست تی ان تی فرستادم و28 می انگار رسیده ولی الان یه 9 روزی هست که ایمیل زدم ولی هیچ جوابی ندادن؟Sad(
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 10:27)azadehjjaberi نوشته:  من مدارکم را با پست تی ان تی فرستادم و28 می انگار رسیده ولی الان یه 9 روزی هست که ایمیل زدم ولی هیچ جوابی ندادن؟Sad(

طول میکشه جواب بدن و یا بعضی وقتا هم جواب نمیدن
اگه رسید ارسال پستی رو دارین خب یعنی رسیده
مطمئنا ارسال با ایمیل مطمئن تره
تشکر کنندگان: محبت ، hossien_501
(2013-06-08 ساعت 10:00)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 15:04)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 14:43)masoud z نوشته:  دوستان سلام
برای ارسال فرمها و عکسهای خانواده 4 نفره از طریق ایمیل میبایستی 5 فایل فرمها و یک نامه قبولی و اگر همه عکسها را در یک فایل قرار بدهیم جمعا میشود 7 فایل شامل 19 صفحه و 4 عکس. با توجه به سرعت اینترنت ما ایا فرستادن این Attachment نسبتا سنگین مشکل ایجاد نمیکند و در باز کردن فایلها و عکسها دچار مشکل نمیشوند؟

هر فرم یک فایل pdfجمعا 5 فایل + بارکد قبولی + 4 فایل عکس jpeg که عکسها را جدا جدآ به ایمیل اتچ کنید که جمعا 10 فایل که حدودا بایستی 7- 8 مگ بیشترحجم نداشته باشد که مشکلی برای ارسال نیست چون خودم هم همین شرایط شما رو داشتم و با ایمیل ارسال کردم ...

من ایمیل کردم وبرام اومده در حال بررسیه ! میخوام بدونم بررسیشون چقدر طول میکشه و اگه نقص داشته باشه خودشون میگن؟؟؟
اگر کامل باشه زمان مصاحبه میدن یا چی میشه کلا؟؟؟؟
دوست عزیز مدارک شما تمام مشخصات لازم رو داشته که پذیرفته شده شما منتظر کارنت شدن باش و با توجه به شماره کیست واکسنتونو شروع کنید

تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 10:35)pooya.n نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 10:27)azadehjjaberi نوشته:  من مدارکم را با پست تی ان تی فرستادم و28 می انگار رسیده ولی الان یه 9 روزی هست که ایمیل زدم ولی هیچ جوابی ندادن؟Sad(

طول میکشه جواب بدن و یا بعضی وقتا هم جواب نمیدن
اگه رسید ارسال پستی رو دارین خب یعنی رسیده
مطمئنا ارسال با ایمیل مطمئن تره

اگر چند روز قبل میفرستادید خلوتتر بود الان اوج کارشونه و کلا جواب نمیدن دوستان با استرس تماس بگیرن و مودبانه و مطمئن جواب بگیرن

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان