کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-06-05 ساعت 18:59)parmisv نوشته:  من میخواستم امروز مدراک رو میل کنم که گفت پست کن 5 روزه میرسه و میل تائید بعد رسیدن سریع میفرسن موندم چی کنم میشه راهنمایم کنید؟

دوست عزیزبه هر دو طریق میتونید عمل کنید اون دیگه بستگی به نظرخودتون داره که بخواهید یک هزینه اضافی رو از جیب مبارک واسه هزینه پست پرداخت کنید ویا نه بدون پرداخت هزینه ایمیل کنید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: parmisv ، زری وحدتی
دوستان لطفاً كمكم كنيد. من يك هفته پيش فرمهاي ١٢٢ و ٢٣٠ را پر كردم پرينت گرفتم امضا كردمو عكسمو روش زدم و به همراه فايل jpg عكسم و فرم قبوليم كه باركد داره اسكن كردم و براي kcc ارسال كردم. الان برام ايميل اومده كه اطلاعاتم با كيسم match نيست! چرا؟ بايد چيكار كنم حالا؟ گفته اصلاح كنم و دوباره براشون بفرستم ولي من اصلاً نميدونم مشكلم از كجاست
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 00:22)snzirani نوشته:  دوستان لطفاً كمكم كنيد. من يك هفته پيش فرمهاي ١٢٢ و ٢٣٠ را پر كردم پرينت گرفتم امضا كردمو عكسمو روش زدم و به همراه فايل jpg عكسم و فرم قبوليم كه باركد داره اسكن كردم و براي kcc ارسال كردم. الان برام ايميل اومده كه اطلاعاتم با كيسم match نيست! چرا؟ بايد چيكار كنم حالا؟ گفته اصلاح كنم و دوباره براشون بفرستم ولي من اصلاً نميدونم مشكلم از كجاست

ممکنه مغایرتی توی نام و یاتاریخ تولد بوده شما بایستی مشخصات رو دقیقابراساس مشخصات ثبت نامی قید میکردید ممکنه مشکل این بوده باشه...
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، محبت
(2013-06-05 ساعت 19:03)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 18:59)parmisv نوشته:  من میخواستم امروز مدراک رو میل کنم که گفت پست کن 5 روزه میرسه و میل تائید بعد رسیدن سریع میفرسن موندم چی کنم میشه راهنمایم کنید؟

دوست عزیزبه هر دو طریق میتونید عمل کنید اون دیگه بستگی به نظرخودتون داره که بخواهید یک هزینه اضافی رو از جیب مبارک واسه هزینه پست پرداخت کنید ویا نه بدون پرداخت هزینه ایمیل کنید..

ضمنا در تکمیل توضیحات دوستم بگم ایمیل تایید تا به حال kccبه بسته پستی نداده مگر اینکه بعد رسیدن بسته تون ایمیل بزنید و استعلام کنید ازشون
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان:
مغایرتی که میتون وجود داشته باشه، یکی در مورد آدرسمه که نسبت به آدرس زمان ثبت نامم تغییر کرده
یکی هم تاریخ تولدمه که سالش یکیه ولی من 30 دسامبر به دنیا اومدم و تو فرم ثبت نام اولیه هم 30 دسامبر زدم ولی موقع پر کردن فرمها دیدم اداره گدرنامه تو پاسپورتم زده 29 دسامبر، منم تو فرمها ردم 29 دسامبر.
بعید میدونم که به این دلایل بخوان مدارکمو برگشت بزنند
Sad

(2013-06-06 ساعت 00:22)snzirani نوشته:  دوستان لطفاً كمكم كنيد. من يك هفته پيش فرمهاي ١٢٢ و ٢٣٠ را پر كردم پرينت گرفتم امضا كردمو عكسمو روش زدم و به همراه فايل jpg عكسم و فرم قبوليم كه باركد داره اسكن كردم و براي kcc ارسال كردم. الان برام ايميل اومده كه اطلاعاتم با كيسم match نيست! چرا؟ بايد چيكار كنم حالا؟ گفته اصلاح كنم و دوباره براشون بفرستم ولي من اصلاً نميدونم مشكلم از كجاست
تشکر کنندگان:
فکر کنم فهمیدم که مشکل از کجا بود ..
فرمهایی که من پر کرده بودم، تاریخ اعتبارشون تا 2012 بود الان فرمهای جدیدو دانلود کردم کلی با اونایی که من فرستاده بودم متفاوته
احتمالاً برای همین برگشت زدند درسته؟

(2013-06-06 ساعت 06:33)snzirani نوشته:  مغایرتی که میتون وجود داشته باشه، یکی در مورد آدرسمه که نسبت به آدرس زمان ثبت نامم تغییر کرده
یکی هم تاریخ تولدمه که سالش یکیه ولی من 30 دسامبر به دنیا اومدم و تو فرم ثبت نام اولیه هم 30 دسامبر زدم ولی موقع پر کردن فرمها دیدم اداره گدرنامه تو پاسپورتم زده 29 دسامبر، منم تو فرمها ردم 29 دسامبر.
Sad

تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-06-06 ساعت 06:51)snzirani نوشته:  فکر کنم فهمیدم که مشکل از کجا بود ..
فرمهایی که من پر کرده بودم، تاریخ اعتبارشون تا 2012 بود الان فرمهای جدیدو دانلود کردم کلی با اونایی که من فرستاده بودم متفاوته
احتمالاً برای همین برگشت زدند درسته؟

(2013-06-06 ساعت 06:33)snzirani نوشته:  مغایرتی که میتون وجود داشته باشه، یکی در مورد آدرسمه که نسبت به آدرس زمان ثبت نامم تغییر کرده
Sad

احتمالا همین مورد اِکسپایر شدنه فرم هاتونه و همین که وقتی فرم ها رو میل میکنید در بالای میلی که میفرستید همون اطلاعات و تاریخ تولد قبلی هرچند که اشتباه باشه رو بنویسید ولی در فرم ها تاریخ صحیح رو بنویسید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: snzirani ، زری وحدتی
(2013-06-06 ساعت 06:58)aghaghia نوشته:  احتمالا همین مورد اِکسپایر شدنه فرم هاتونه و همین که وقتی فرم ها رو میل میکنید در بالای میلی که میفرستید همون اطلاعات و تاریخ تولد قبلی هرچند که اشتباه باشه رو بنویسید ولی در فرم ها تاریخ صحیح رو بنویسید.

دوست عزیزفرمها فرقی نمیکنه و دلیلش اکسپایر شدن تاریخ فرمها نیستش احتمالا مشکل همون تاریخ تولدتون بوده که فرمودید در ثبت نام و در ایمیلتون با هم مغایرت داشته و همانطور که دوستمون گفتند فرمها بایستی بر اساس اطلاعات صحیح پر شود ولی برای مکاتبه kcc بایستی از همون مشخصاتی که موقع ثبت نام نوشتید استفاده کنید هر چند اشتباه باشه ولی توی ایمیل موارد تصحیح شده رو براشون توضیح بدید...
تشکر کنندگان: sinamn ، محبت ، Saeedv13 ، hushmandco ، shekari ، زری وحدتی
(2013-06-06 ساعت 08:46)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 06:58)aghaghia نوشته:  احتمالا همین مورد اِکسپایر شدنه فرم هاتونه و همین که وقتی فرم ها رو میل میکنید در بالای میلی که میفرستید همون اطلاعات و تاریخ تولد قبلی هرچند که اشتباه باشه رو بنویسید ولی در فرم ها تاریخ صحیح رو بنویسید.

دوست عزیزفرمها فرقی نمیکنه و دلیلش اکسپایر شدن تاریخ فرمها نیستش احتمالا مشکل همون تاریخ تولدتون بوده که فرمودید در ثبت نام و در ایمیلتون با هم مغایرت داشته و همانطور که دوستمون گفتند فرمها بایستی بر اساس اطلاعات صحیح پر شود ولی برای مکاتبه kcc بایستی از همون مشخصاتی که موقع ثبت نام نوشتید استفاده کنید هر چند اشتباه باشه ولی توی ایمیل موارد تصحیح شده رو براشون توضیح بدید...
به نظرم آدرس اول و مشخصات اول رو بدون متن اصلاح بفرست و بعدا بعد از تاییدیه دریافت مدارک اینکارو کنید حتی بهتره در زمان مصاحبه قبل از سوگند خوردن اصلاحش کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان:
دوستان من دیروز دو تا پست ارسال کردم توی همین فروم و توی صفحه 23 بود اما الان نیست.چی شده دوستان؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 14:55)reza_top60 نوشته:  دوستان من دیروز دو تا پست ارسال کردم توی همین فروم و توی صفحه 23 بود اما الان نیست.چی شده دوستان؟

دوستان عزیز ارسالهایی که با موضوع تاپیک مرتبط نباشند توسط مدیریت حذف میشه بنابراین سعی کنید سوالاتون رو در تاپیک مرتبط با خود سوالات بپرسید...
تشکر کنندگان: ali_am76 ، Saeedv13 ، محبت ، nina22 ، hushmandco ، زری وحدتی
من یک هفته پیش این متن را برای تایید رسیدن مدارک پستی فرستادم

Dear Sir / Madam,
I have posted the forms, photographs and barcode sheet on 5/12/2013 with TNT, Delivered on 5/15/2013 & Signed by T.Cambel.

Please inform me if my documents have been received and they are acceptable for the continuation of my visa process.

Your Faithfully

و آنها امروز این جواب را به من دادن
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
تشکر کنندگان: reza_top60
کیمیا جان دو تا پست من درباره جواب گرفتن از کی سی سی بود آخه.میشه راهنمایی کنید تاپیک مربوطه اش کجاست؟ممنون میشم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان:
(2013-06-06 ساعت 17:33)reza_top60 نوشته:  کیمیا جان دو تا پست من درباره جواب گرفتن از کی سی سی بود آخه.میشه راهنمایی کنید تاپیک مربوطه اش کجاست؟ممنون میشم

اینجاست : نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت
تشکر کنندگان: reza_top60 ، Saeedv13 ، nina22 ، hushmandco ، زری وحدتی
دوستان من مدارکم 31 may فرستادم و الان این جواب رو به من دادند همه چیز خوبه؟
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

Mary Ann

Support Contractor - Serco Inc.

CA/VO/KCC

Diversity Visa Unit

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015

تشکر کنندگان: Danial_4139

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان