موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفاً كمكم كنيد. من يك هفته پيش فرمهاي ١٢٢ و ٢٣٠ را پر كردم پرينت گرفتم امضا كردمو عكسمو روش زدم و به همراه فايل jpg عكسم و فرم قبوليم كه باركد داره اسكن كردم و براي kcc ارسال كردم. الان برام ايميل اومده كه اطلاعاتم با كيسم match نيست! چرا؟ بايد چيكار كنم حالا؟ گفته اصلاح كنم و دوباره براشون بفرستم ولي من اصلاً نميدونم مشكلم از كجاست
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-05 ساعت 19:03)KIMIA2005 نوشته: (2013-06-05 ساعت 18:59)parmisv نوشته: من میخواستم امروز مدراک رو میل کنم که گفت پست کن 5 روزه میرسه و میل تائید بعد رسیدن سریع میفرسن موندم چی کنم میشه راهنمایم کنید؟
دوست عزیزبه هر دو طریق میتونید عمل کنید اون دیگه بستگی به نظرخودتون داره که بخواهید یک هزینه اضافی رو از جیب مبارک واسه هزینه پست پرداخت کنید ویا نه بدون پرداخت هزینه ایمیل کنید..
ضمنا در تکمیل توضیحات دوستم بگم ایمیل تایید تا به حال kccبه بسته پستی نداده مگر اینکه بعد رسیدن بسته تون ایمیل بزنید و استعلام کنید ازشون
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-06 ساعت 08:46)KIMIA2005 نوشته: (2013-06-06 ساعت 06:58)aghaghia نوشته: احتمالا همین مورد اِکسپایر شدنه فرم هاتونه و همین که وقتی فرم ها رو میل میکنید در بالای میلی که میفرستید همون اطلاعات و تاریخ تولد قبلی هرچند که اشتباه باشه رو بنویسید ولی در فرم ها تاریخ صحیح رو بنویسید.
دوست عزیزفرمها فرقی نمیکنه و دلیلش اکسپایر شدن تاریخ فرمها نیستش احتمالا مشکل همون تاریخ تولدتون بوده که فرمودید در ثبت نام و در ایمیلتون با هم مغایرت داشته و همانطور که دوستمون گفتند فرمها بایستی بر اساس اطلاعات صحیح پر شود ولی برای مکاتبه kcc بایستی از همون مشخصاتی که موقع ثبت نام نوشتید استفاده کنید هر چند اشتباه باشه ولی توی ایمیل موارد تصحیح شده رو براشون توضیح بدید...
به نظرم آدرس اول و مشخصات اول رو بدون متن اصلاح بفرست و بعدا بعد از تاییدیه دریافت مدارک اینکارو کنید حتی بهتره در زمان مصاحبه قبل از سوگند خوردن اصلاحش کنید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دیروز دو تا پست ارسال کردم توی همین فروم و توی صفحه 23 بود اما الان نیست.چی شده دوستان؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
کیمیا جان دو تا پست من درباره جواب گرفتن از کی سی سی بود آخه.میشه راهنمایی کنید تاپیک مربوطه اش کجاست؟ممنون میشم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من مدارکم 31 may فرستادم و الان این جواب رو به من دادند همه چیز خوبه؟
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015