کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
درود
من مدارک رو با پست آرامکس ارسال کردم با تماسی که با پست آرامکس داشتم باخبر شدم که مرسوله به کنتاکی رسیده حالا برای اینکه مطمئن بشم باید ایمیل بزنم یا تماس بگیریم ؟
اگر امکان داره بگید متن ایمیلی که باید ارسال کنم چی باید باشه ؟
شماره تماس کنتاکی هم میخواستم ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 15:34)morteza-dm نوشته:  درود
من مدارک رو با پست آرامکس ارسال کردم با تماسی که با پست آرامکس داشتم باخبر شدم که مرسوله به کنتاکی رسیده حالا برای اینکه مطمئن بشم باید ایمیل بزنم یا تماس بگیریم ؟
اگر امکان داره بگید متن ایمیلی که باید ارسال کنم چی باید باشه ؟
شماره تماس کنتاکی هم میخواستم ؟

شما برای نمونه پیام مکاتبه با کی سی سی به تاپیک مکاتبه با کی سی سی مراجعه کنید.
ایمیل بزنید کافیه Email : KCCDV@state.gov. اینم شمارشونه
001-606-526-7500
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: morteza-dm ، Saeedv13
(2013-06-08 ساعت 10:27)azadehjjaberi نوشته:  من مدارکم را با پست تی ان تی فرستادم و28 می انگار رسیده ولی الان یه 9 روزی هست که ایمیل زدم ولی هیچ جوابی ندادن؟Sad(

برای من رو جواب دادن و گفتن سرشون خیلی شلوغ هستش و نمیتونن بگن رسیده یا نه و باید شش تا هشت هفته بعد از ارسال پیگیری کنید ! ولی تلفنی که تماس گرفتم نتیجه گرفتم و گفتن که رسیده !
تشکر کنندگان: maziar irani
سلام دوستان , من فرم ها را 25 may ایمیل کردم به kcc اما تا حالا تایید نکردن 5 jun مجددا ایمیل فرستادم و درخواست تایید دریافت مدارکم کردم باز هم تا الان پاسخی دریافت نکردم- با توجه به اینکه می بینم خیلی ها دیر تر از من ایمیل کردن و پاسخ گرفتن خیلی نگران شدم به نظر شما من باید چه کار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 20:33)irn22 نوشته:  سلام دوستان , من فرم ها را 25 may ایمیل کردم به kcc اما تا حالا تایید نکردن 5 jun مجددا ایمیل فرستادم و درخواست تایید دریافت مدارکم کردم باز هم تا الان پاسخی دریافت نکردم- با توجه به اینکه می بینم خیلی ها دیر تر از من ایمیل کردن و پاسخ گرفتن خیلی نگران شدم به نظر شما من باید چه کار کنم؟

اگر خیلی استرس دارین و نمیتونین صبر کنین تماس تلفنی بگیرین وگرنه یکی 2 هفته دیگه هم صبر کنید حتما بهتون جواب میدن، سرشون شلوغه الان. نگران نباشید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: irn22 ، exxedus
(2013-06-08 ساعت 20:48)aghaghia نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 20:33)irn22 نوشته:  سلام دوستان , من فرم ها را 25 may ایمیل کردم به kcc اما تا حالا تایید نکردن 5 jun مجددا ایمیل فرستادم و درخواست تایید دریافت مدارکم کردم باز هم تا الان پاسخی دریافت نکردم- با توجه به اینکه می بینم خیلی ها دیر تر از من ایمیل کردن و پاسخ گرفتن خیلی نگران شدم به نظر شما من باید چه کار کنم؟

اگر خیلی استرس دارین و نمیتونین صبر کنین تماس تلفنی بگیرین وگرنه یکی 2 هفته دیگه هم صبر کنید حتما بهتون جواب میدن، سرشون شلوغه الان. نگران نباشید.

دوست عزیز یک هفته دیگه صبر کنید بهتر است
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: محبت
سلام
من 2 روز پیش ایمیل کردم دوستان گفتن یک ایمیل به صورت خودکار می آد
کی می آد؟ اون یکی دیگه کی می آد؟
کلا دو تایشون کی می آن؟Big Grin
لطفا خانواده ای را از نگرانی برهانیدTongue
تشکر کنندگان: maziar irani ، love_everlife
(2013-06-08 ساعت 23:12)remarya نوشته:  سلام

هیچ عجله نداشته باش تا 2هفته جای نگرانی نداره
تو این مدت سعی کن از زنگیت لذت ببری
Big Grin

(2013-06-08 ساعت 23:22)maziar irani نوشته:  

هیچ عجله نداشته باش تا 2هفته جای نگرانی نداره
تو این مدت سعی کن از زنگیت لذت ببری
Big Grin

نامه دمتونم بعد از کارنت شدن تاریخ مصاحبتونا بهتون میگه
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
تشکر کنندگان: remarya ، exxedus
سلام
میخواستم بدونم فرمه ds-122 که باید امضا بشه چطور باید ایمیل بشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-08 ساعت 23:48)saeed. mnt نوشته:  سلام
میخواستم بدونم فرمه ds-122 که باید امضا بشه چطور باید ایمیل بشه؟

هر 2 فرم باید امضا بشن شما باید فرم 230 زیر قسمت 35 رو هم امضا کنید در صفحه دوم.
دو راه دارین اینکه دستی امضا کنید بعد اسکن کنید و بفرستید یا اینکه امضاتون رو اسکن کنید و با نرم افزار هایی مثل Nitro pro 8, Adob acrobat pro9, ... وارد فرمتون کنید که راجبش مفصل در همین تاپیک و هم در تاپیک فرم 230 توضیح داده شده.
تشکر کنندگان: محبت

شاید این جمعه بیاید شاید.
استرس نداشته باشید ترافیک کاریشون بالاس
تشکر کنندگان: NEURON ، maziar irani
دوستان عزیز طبق شمارشی که بنده از برندگان 2014 داشتم حدود 200 نفر هستند که اطلاعات خودشون رو در خلاصه پیشرفت برندگان 2014ثبت کردند اما فقط تعدادکمی در جدول برندگان 2014 ثبت شده اند لطف بفرمایید جهت تکمیل جدول برندگان 2014 این همکاری رو داشته باشید و مشخصات کامل رو طبق جدول 2014 برا دوستمون زهرا وحدتی پور که قبول زحمت کردند بفرستید تا این جدول طبق سالهای قبل تهیه و تکمیل گردد. این جدول کمک بسزایی به شما میکنه که نسبت به پروسه مهاجرتی خودتون و دوستان اطلاعات و دید بهتری داشته باشید.با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
سلام
دوستان من می خوام اطلاع رسانی کنم.
من یکی از برندگان 2014 هستم و بر اساس رسم قدیمی که در مهاجر سرا هست دارم جدول مشخصات برندگان 2014 رو اماده میکنم.این جدول واقعا در اینده نزدیک هم به درد خود ما ( برندگان 2014) خواهد خورد و هم به درد ایندگان.( نمونه جدول با تعداد کمی از مشخصات دوستان در امضای من موجود است)
من از شما خواهش میکنم که جدول رو دانلود کنید ( حتی میتونید نمونه جدول 2013 ها رو هم دانلود کنید که اطلاعات جالبی به دست بیارید.) و دقیقا همون مشخصات رو برای من با پیام خصوصی ارسال کنید تا جدول رو زودتر کامل کنم.
ممنونم.
از مدیران سایت هم بایت همکاری در این اطلاع رسانی تشکر میکنم.
موفق و شاد باشید.Smile
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، maziar irani ، Soap McTavish ، mehD ، hossien_501
مدارک من 24 می دستشون رسید و 8 جون خبر رسیدنش رو گرفتم البت بعد از دو بار e mail زدن پس فکر میکنم دو هفته زمان میخواد نگران نباشید
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: mehdieb
(2013-06-09 ساعت 11:48)masoudyara نوشته:  مدارک من 24 می دستشون رسید و 8 جون خبر رسیدنش رو گرفتم البت بعد از دو بار e mail زدن پس فکر میکنم دو هفته زمان میخواد نگران نباشید

شما ایمیل کردی یا باپست فرستادی ؟
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان