موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
جهت اطلاع دوستان نگران عرض می کنم.
من 9 روز پیش ایمیل زدم فرستادم و هیچ ایمیل Auto reply هم دریافت نکردم. الان بعد از 9 روز جواب ok بودنش اومده.
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-18 ساعت 11:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-18 ساعت 11:25 توسط زری وحدتی.)
(2013-06-16 ساعت 01:15)Mahsa TA نوشته: میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه چطوری میتونم با پست تی ان تی تماس بگیرم؟؟؟ یا تلفنشون چیه؟؟؟
هم اینکه تی ان تی بهتره یا دی اچ ال؟؟؟؟
دوستان من هنوز متوجه نمیشم چرا بعضی از سایر دوستان بازم اعتقاد راسخ به ارسال پستی فرم ها دارن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه ایمیل مشکلش چیه دقیقا ؟ رایگانه سریعه ! راحت تر میشه پیگیریش کرد!!
باز میگم مهم ترینش رایگان بودنشه !!!
اگر طرز کار کردن با ایمیل مشکل هست من حاضرم یه اموزش تصویری اماده کنم و بزارم تو تاپیک تا دوستان هم با ایمیل راحت تر کار کنند و هم فرم هاشون رو ارسال کنن ( لطفا اگر یه نظرتان لازم می اید که این کار را بکنم به من پیام خصوصی بدهید تا اموزش تصویری را هر چه زودتر اماده کنم ) ولی بعید است در این دنیای تکنولوژی که حتی نوجوانان هم یاد دارن با ایمیل کار کنند کسی یاد نداشته باشه !!!!
حالا بازم هرچی هی سال بالایی ها بگن و باز ما ها هم که امسال با ایمیل فرستادیم بگیم. باز بعضی از دوستان اصرار و اصرار داشته باشند که با پست بقرستند!!!
موفق باشید
(2013-06-06 ساعت 06:51)snzirani نوشته: فکر کنم فهمیدم که مشکل از کجا بود ..
فرمهایی که من پر کرده بودم، تاریخ اعتبارشون تا 2012 بود الان فرمهای جدیدو دانلود کردم کلی با اونایی که من فرستاده بودم متفاوته
احتمالاً برای همین برگشت زدند درسته؟
(2013-06-06 ساعت 06:33)snzirani نوشته: مغایرتی که میتون وجود داشته باشه، یکی در مورد آدرسمه که نسبت به آدرس زمان ثبت نامم تغییر کرده
یکی هم تاریخ تولدمه که سالش یکیه ولی من 30 دسامبر به دنیا اومدم و تو فرم ثبت نام اولیه هم 30 دسامبر زدم ولی موقع پر کردن فرمها دیدم اداره گدرنامه تو پاسپورتم زده 29 دسامبر، منم تو فرمها ردم 29 دسامبر.
بعید میدونم که به این دلایل بخوان مدارکمو برگشت بزنند
(2013-06-06 ساعت 00:22)snzirani نوشته: دوستان لطفاً كمكم كنيد. من يك هفته پيش فرمهاي ١٢٢ و ٢٣٠ را پر كردم پرينت گرفتم امضا كردمو عكسمو روش زدم و به همراه فايل jpg عكسم و فرم قبوليم كه باركد داره اسكن كردم و براي kcc ارسال كردم. الان برام ايميل اومده كه اطلاعاتم با كيسم match نيست! چرا؟ بايد چيكار كنم حالا؟ گفته اصلاح كنم و دوباره براشون بفرستم ولي من اصلاً نميدونم مشكلم از كجاست
اگر به تاپیک مربوطه که اسمش اشتباه در ثبت مشخصات در فرم ها ی اولیه اسن مراجعه کنید و مطالعه بفرمایید من مطمئنم دیگه هیچ سوالی براتون نمیمونه !!!
دوستان این تاپیک مربوط ارسال فرم ها است و نحوه های مختلف ان .
برای نمونه مکاتبات و منظور kccاز ایمیل های ارسالی به تاپیک نمونه مکاتبات با kcc مراجعه کنید همه چیز کامل و واضح در ان هست.
برای فهمیدن اینکه بعد از دریافت اطلاعات mach نیست چه کاری باید بکنید به تاپیک اشتباهات در ثیت نام اولیه مراجعه کنید.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-18 ساعت 11:15)زهرا وحدتی پور نوشته: (2013-06-16 ساعت 01:15)Mahsa TA نوشته: میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه چطوری میتونم با پست تی ان تی تماس بگیرم؟؟؟ یا تلفنشون چیه؟؟؟
هم اینکه تی ان تی بهتره یا دی اچ ال؟؟؟؟
دوستان من هنوز متوجه نمیشم چرا بعضی از سایر دوستان بازم اعتقاد راسخ به ارسال پستی فرم ها دارن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه ایمیل مشکلش چیه دقیقا ؟ رایگانه سریعه ! راحت تر میشه پیگیریش کرد!!
باز میگم مهم ترینش رایگان بودنشه !!!
اگر طرز کار کردن با ایمیل مشکل هست من حاضرم یه اموزش تصویری اماده کنم و بزارم تو تاپیک تا دوستان هم با ایمیل راحت تر کار کنند و هم فرم هاشون رو ارسال کنن ( لطفا اگر یه نظرتان لازم می اید که این کار را بکنم به من پیام خصوصی بدهید تا اموزش تصویری را هر چه زودتر اماده کنم ) ولی بعید است در این دنیای تکنولوژی که حتی نوجوانان هم یاد دارن با ایمیل کار کنند کسی یاد نداشته باشه !!!!
حالا بازم هرچی هی سال بالایی ها بگن و باز ما ها هم که امسال با ایمیل فرستادیم بگیم. باز بعضی از دوستان اصرار و اصرار داشته باشند که با پست بقرستند!!!
موفق باشید
(2013-06-06 ساعت 06:51)snzirani نوشته: فکر کنم فهمیدم که مشکل از کجا بود ..
فرمهایی که من پر کرده بودم، تاریخ اعتبارشون تا 2012 بود الان فرمهای جدیدو دانلود کردم کلی با اونایی که من فرستاده بودم متفاوته
احتمالاً برای همین برگشت زدند درسته؟
(2013-06-06 ساعت 06:33)snzirani نوشته: مغایرتی که میتون وجود داشته باشه، یکی در مورد آدرسمه که نسبت به آدرس زمان ثبت نامم تغییر کرده
یکی هم تاریخ تولدمه که سالش یکیه ولی من 30 دسامبر به دنیا اومدم و تو فرم ثبت نام اولیه هم 30 دسامبر زدم ولی موقع پر کردن فرمها دیدم اداره گدرنامه تو پاسپورتم زده 29 دسامبر، منم تو فرمها ردم 29 دسامبر.
بعید میدونم که به این دلایل بخوان مدارکمو برگشت بزنند
(2013-06-06 ساعت 00:22)snzirani نوشته: دوستان لطفاً كمكم كنيد. من يك هفته پيش فرمهاي ١٢٢ و ٢٣٠ را پر كردم پرينت گرفتم امضا كردمو عكسمو روش زدم و به همراه فايل jpg عكسم و فرم قبوليم كه باركد داره اسكن كردم و براي kcc ارسال كردم. الان برام ايميل اومده كه اطلاعاتم با كيسم match نيست! چرا؟ بايد چيكار كنم حالا؟ گفته اصلاح كنم و دوباره براشون بفرستم ولي من اصلاً نميدونم مشكلم از كجاست
اگر به تاپیک مربوطه که اسمش اشتباه در ثبت مشخصات در فرم ها ی اولیه اسن مراجعه کنید و مطالعه بفرمایید من مطمئنم دیگه هیچ سوالی براتون نمیمونه !!!
دوستان این تاپیک مربوط ارسال فرم ها است و نحوه های مختلف ان .
برای نمونه مکاتبات و منظور kccاز ایمیل های ارسالی به تاپیک نمونه مکاتبات با kcc مراجعه کنید همه چیز کامل و واضح در ان هست.
برای فهمیدن اینکه بعد از دریافت اطلاعات mach نیست چه کاری باید بکنید به تاپیک اشتباهات در ثیت نام اولیه مراجعه کنید.
دوست عزیز، تلفن TNT 82444 هست و بعد باید 0 رو بگیری تا به اپراتور وصل بشی. اگه خواستی هم میتونی با آقای رضوی یا خانم حسن پور صحبت کنی.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه دیشب فهمیدم قبول شدم
تا کی وقت داریم بفرستیم؟
آیا مصاحبه بر اساس تاریخ ارسال هست یا کیس نامبر؟؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من نمی دونستم که می شه فرم ها رو ایمیل کرد
با پست TNT فرستادم
معمولاً چقدر طول می کشه تا جوابش بیاد؟
و جوابش با پست میاد یا به صورت ایمیل؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
من بعد از یک هفته که فرمها رو ایمیل کردم امروز از kccاین جوابو گرفتم
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review
این یعنی okهست/؟مرحله بعدی چیه؟چیکار باید کنم الان؟
ممنون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-19 ساعت 02:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-19 ساعت 02:45 توسط Danial_4139.)
اینجور که معلومه هر اپراتور برای خودش یه جواب داره چند روز پیش برای من این جوابو دادن که تو این تاپیک ندیده بودم :
نقل قول:Thank you for your inquiry
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing
Please refer to the visa bulletin on our website at
www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed
فکر کنم باید یه دایره المعارف برای پیام های دریافتی از KCC درست کنیم و تمام پیام ها رو با معنیش بذاریم که دوستان گیج نشن چون جوابا متفاوته خیلی ها فکر میکنن اگر چیزی غیر از پیام The information you provided will be included in your case file for review بیاد مشکلی وجود داره .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز من با dhl فرستادم دو هفته ای رسید هر روز توی سایت بستم را دنبال میکردم دلی الان فهمیدم با ایمیلم میشه بفرستیم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-19 ساعت 23:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-19 ساعت 23:40 توسط h_s2108.)
سلام.
من فرمهام رو با پست TNT فرستادم.بعد ایمیل زدم برای تایید رسید. بعد از 7 روز این جواب رو گرفتم.
Thank you for your inquiry.
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
ترجمش رو میفهمم ولی مفهوم Submitting رو نمی فهمم. به راهنماییتان نیاز دارم.
Denise
Support Contractor - Serco Inc.
CA/VO/KCC
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov