موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2013-06-14 ساعت 07:42)hamid7700 نوشته: سلام
من بسته مدارک را روز دوشنبه 20 خرداد فرستادم و پنجشنبه 23 خرداد به دستشون رسيده.
نکته اينه که با تي ان تي فرستادم و آدرس را کامل از روي صفحه برنده شدن نوشتم و شماره تلفن و کد پستي 5 رقمي را هم دادم. اما در صفحه تن ان تي با اينکه مقصد (قبل از ارسال) williamsburg ثبت شده بسته نهايتاً در شهر erlanger که 250 کيلومتر دورتره تحويل و امضا شده. چطور ممکنه؟
(2013-06-14 ساعت 23:34)vistac نوشته: سلام به دوستان من با tnt قرستادم اما جایی که پاکت رفته نوشته Erlanger - USA میخواستم ببینم درسته یا اشتباهی رفته؟من این آئرس رو نوشتم
U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A
اما جایی که پاکت رو گرفته Erlanger - USA که تو کنتاکی هست حالا چیکار کنم؟
من الان تماس گرفتم و در مورد پاکتها از مسئولش که خانم بهمنی هست پرسیدم و گفت تا ارلانگر هوایی میره از اونجا زمینی و با پست محلی میره و مطمئن باشید الان رسیده کنسولگری
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه چطوری میتونم با پست تی ان تی تماس بگیرم؟؟؟ یا تلفنشون چیه؟؟؟
هم اینکه تی ان تی بهتره یا دی اچ ال؟؟؟؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-16 ساعت 01:15)Mahsa TA نوشته: میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه چطوری میتونم با پست تی ان تی تماس بگیرم؟؟؟ یا تلفنشون چیه؟؟؟
هم اینکه تی ان تی بهتره یا دی اچ ال؟؟؟؟
نمیدونم چرا هنوز دنبال پست کردن مدارک هستین مثل اینکه اینجور جا افتاده که پست مطمعن تره ولی بر عکس تصور بعضی دوستان پست کردن مثل این میمونه یه پیغام رو SMS نکنی و بجاش با نامه پیامت رو ارسال کنی .
ایمیل : مطمعن ، سریع ، رایگان و از همه مهم تر اطلاع از رسیدن مدارک با دریافت ایمیل .
پست : نا مطمعن ، کند ، پر هزینه و پیگیری کردنش هم سخته حتما باید زنگ بزنی تا زود جواب بگیری اگرنه باید 1 ماه دنبال جواب باشی که مدارکت رسیده یا نه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 23:48)saeed. mnt نوشته: سلام
میخواستم بدونم فرمه ds-122 که باید امضا بشه چطور باید ایمیل بشه؟
درود
2راه داره,یکی اینکه از برگه پرینت بگیرید و امضاش کنید و از اون اسکن بگیرید و راه دوم هم استفاده از نرم افزار میباشد,که روش دوم توصیه میشه چون تر و تمیزتره.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
وقتي که مدارک رو ايميل مي کنيم خوب با اين جواب مواجه مي شويم که:
The information you provided will be included in your case file for review
ترجمه دقيق اين متن اين هست که مدارکي که ايميل کرديد براي بررسي در پرونده شما قرار مي گيرد.
خوب اين به معني اين نيست که مدارک ما بدون نقص و کمي و کاستي هست چون نوشتند که براي بررسي در پرونده قرار گرفت. حالا دو تا سوال مطرح است:
1 - ما براي تأييد نهايي که مدارک ما کامل هست چه موقع بايد مجدداً تماس بگيريم؟
2 - اگر مدارک ناقصي داشته باشد آيا خودشان به ما اطلاع رساني مي کنند يا اينکه خود ما بايد پيگير اين مسأله باشيم؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها خسته نباشید.
من خودم با ایمیل فرستادم ولی یکی از دوستانم با پست دی اچ ال،
حالا میخواد یه ایمیل واسشون بفرسه که هم صحت مدارک رو تایید کنه،هم ببینه به دستشون رسیده؟ اگه که ممکنه و شماها متن آماده ای واسه تایید مدارکی که با دی اچ ال ارسال شده دارین واسم بگذارید،متشکر میشم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفاته چندین بار که سوال کردم کسی جواب نداده .. من مدارک رو با TNTفرستادم بعد با ترک نامبر چک کردم DELIVER شده بود اما مقصد را زده بود ERLANGER به جایه WILLIAMSBURG .
زنگ زدم TNT گفتن آخرین مسیر هوایی رو تو ترک می آید و این مدارک رسیده ... به KKC هم ایمیل زدم 3 روز پیش جوابی نگرفتم ... اگر کسی مورد مشابه داره لطفا لطفا جواب بده ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-17 ساعت 10:39)maryam_fo نوشته: (2013-06-17 ساعت 10:04)azadeh2014 نوشته: (2013-06-17 ساعت 09:44)maryam_fo نوشته: متاسفاته چندین بار که سوال کردم کسی جواب نداده .. من مدارک رو با TNTفرستادم بعد با ترک نامبر چک کردم DELIVER شده بود اما مقصد را زده بود ERLANGER به جایه WILLIAMSBURG .
زنگ زدم TNT گفتن آخرین مسیر هوایی رو تو ترک می آید و این مدارک رسیده ... به KKC هم ایمیل زدم 3 روز پیش جوابی نگرفتم ... اگر کسی مورد مشابه داره لطفا لطفا جواب بده ...
دوست عزیز وقتی deliverشده یعنی به مقصد نهایی رسیده erlangerفکر میکنم منطقه نهایی پستی در همون ویلیامزبورگ هست... باز هم برای اطمینان بیشتر با پست تماس بگیرید... فکر نمی کنم جای نگرانی باشه
ممنون از جوابتون .
دوستان 2014 عزیز
ضمن تبریک واسه قبولی در این بخت آزمایی بزرگ ، باید خدمتتون عرض کنم که KCC بخاطر دریافت حجم بالایی از ایمیل ها ناچاره که جواب شما رو بعد از 5 روز و یا بعضا یک هفته بده . اما جواب میده و تائید میکنه که مدارک رسیده .
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره ایمیل تایید دریافت توسط کی سی سی گرفتم بعد از یک هفته بعد از ایمیل دومم
آخه دفعه اول سفارت رو یادم بود بالای ایمیل بنویسم و تاریخ تولدمم هم اشتباه شده بود اونها هم گفته بودند قبول نیست و من دوباره فرستادم و الان جواب گرفتم. شکر باشد
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم