کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-06-14 ساعت 07:42)hamid7700 نوشته:  سلام
من بسته مدارک را روز دوشنبه 20 خرداد فرستادم و پنجشنبه 23 خرداد به دستشون رسيده.
نکته اينه که با تي ان تي فرستادم و آدرس را کامل از روي صفحه برنده شدن نوشتم و شماره تلفن و کد پستي 5 رقمي را هم دادم. اما در صفحه تن ان تي با اينکه مقصد (قبل از ارسال) williamsburg ثبت شده بسته نهايتاً در شهر erlanger که 250 کيلومتر دورتره تحويل و امضا شده. چطور ممکنه؟

(2013-06-14 ساعت 23:34)vistac نوشته:  سلام به دوستان من با tnt قرستادم اما جایی که پاکت رفته نوشته Erlanger - USA میخواستم ببینم درسته یا اشتباهی رفته؟من این آئرس رو نوشتم
U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A
اما جایی که پاکت رو گرفته Erlanger - USA که تو کنتاکی هست حالا چیکار کنم؟

من الان تماس گرفتم و در مورد پاکتها از مسئولش که خانم بهمنی هست پرسیدم و گفت تا ارلانگر هوایی میره از اونجا زمینی و با پست محلی میره و مطمئن باشید الان رسیده کنسولگری
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: زری وحدتی
میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه چطوری میتونم با پست تی ان تی تماس بگیرم؟؟؟ یا تلفنشون چیه؟؟؟
هم اینکه تی ان تی بهتره یا دی اچ ال؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 01:15)Mahsa TA نوشته:  میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه چطوری میتونم با پست تی ان تی تماس بگیرم؟؟؟ یا تلفنشون چیه؟؟؟

نمیدونم چرا هنوز دنبال پست کردن مدارک هستین مثل اینکه اینجور جا افتاده که پست مطمعن تره ولی بر عکس تصور بعضی دوستان پست کردن مثل این میمونه یه پیغام رو SMS نکنی و بجاش با نامه پیامت رو ارسال کنی .

ایمیل : مطمعن ، سریع ، رایگان و از همه مهم تر اطلاع از رسیدن مدارک با دریافت ایمیل .
پست : نا مطمعن ، کند ، پر هزینه و پیگیری کردنش هم سخته حتما باید زنگ بزنی تا زود جواب بگیری اگرنه باید 1 ماه دنبال جواب باشی که مدارکت رسیده یا نه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: aghaghia ، inforfang ، hossien_501 ، mehdieb ، NEURON ، زری وحدتی ، ojee
(2013-06-08 ساعت 23:48)saeed. mnt نوشته:  سلام
میخواستم بدونم فرمه ds-122 که باید امضا بشه چطور باید ایمیل بشه؟

درود
2راه داره,یکی اینکه از برگه پرینت بگیرید و امضاش کنید و از اون اسکن بگیرید و راه دوم هم استفاده از نرم افزار میباشد,که روش دوم توصیه میشه چون تر و تمیزتره.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: aghaghia ، mehdieb
(2013-06-16 ساعت 02:00)Danial_4139 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 01:15)Mahsa TA نوشته:  میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه چطوری میتونم با پست تی ان تی تماس بگیرم؟؟؟ یا تلفنشون چیه؟؟؟

نمیدونم چرا هنوز دنبال پست کردن مدارک هستین مثل اینکه اینجور جا افتاده که پست مطمعن تره ولی بر عکس تصور بعضی دوستان پست کردن مثل این میمونه یه پیغام رو SMS نکنی و بجاش با نامه پیامت رو ارسال کنی .

ایمیل : مطمعن ، سریع ، رایگان و از همه مهم تر اطلاع از رسیدن مدارک با دریافت ایمیل .
پست : نا مطمعن ، کند ، پر هزینه و پیگیری کردنش هم سخته حتما باید زنگ بزنی تا زود جواب بگیری اگرنه باید 1 ماه دنبال جواب باشی که مدارکت رسیده یا نه .

در تکمیل صحبت های دوستمون نمیدونم چرا بعضی از دوستان همیشه تمایل دارند که سخت ترین راهها رو انتخاب میکنند و لقمه رو دور سر خودشون بگردونند این برا من سواله ؟؟ ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: mehdieb ، aghaghia ، NEURON
سلام دوستان
وقتي که مدارک رو ايميل مي کنيم خوب با اين جواب مواجه مي شويم که:

The information you provided will be included in your case file for review
ترجمه دقيق اين متن اين هست که مدارکي که ايميل کرديد براي بررسي در پرونده شما قرار مي گيرد.
خوب اين به معني اين نيست که مدارک ما بدون نقص و کمي و کاستي هست چون نوشتند که براي بررسي در پرونده قرار گرفت. حالا دو تا سوال مطرح است:
1 - ما براي تأييد نهايي که مدارک ما کامل هست چه موقع بايد مجدداً تماس بگيريم؟
2 - اگر مدارک ناقصي داشته باشد آيا خودشان به ما اطلاع رساني مي کنند يا اينکه خود ما بايد پيگير اين مسأله باشيم؟
تشکر کنندگان: mehdieb
سلام بچه ها خسته نباشید.
من خودم با ایمیل فرستادم ولی یکی از دوستانم با پست دی اچ ال،
حالا میخواد یه ایمیل واسشون بفرسه که هم صحت مدارک رو تایید کنه،هم ببینه به دستشون رسیده؟ اگه که ممکنه و شماها متن آماده ای واسه تایید مدارکی که با دی اچ ال ارسال شده دارین واسم بگذارید،متشکر میشم.
تشکر کنندگان:
(2013-06-16 ساعت 22:29)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها خسته نباشید.
من خودم با ایمیل فرستادم ولی یکی از دوستانم با پست دی اچ ال،
حالا میخواد یه ایمیل واسشون بفرسه که هم صحت مدارک رو تایید کنه،هم ببینه به دستشون رسیده؟ اگه که ممکنه و شماها متن آماده ای واسه تایید مدارکی که با دی اچ ال ارسال شده دارین واسم بگذارید،متشکر میشم.

دوست من پست های قبلی رو چک کن و به تاپیک مکاتبه با KCC یکسری بزن تا دلتون بخواهد اونجا نمونه هست.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
(2013-06-16 ساعت 20:45)farzadsmile نوشته:  سلام دوستان

ترجمه دقيق اين متن اين هست که مدارکي که ايميل کرديد براي بررسي در پرونده شما قرار مي گيرد.
خوب اين به معني اين نيست که مدارک ما بدون نقص و کمي و کاستي هست چون نوشتند که براي بررسي در پرونده قرار گرفت. حالا دو تا سوال مطرح است:
2 - اگر مدارک ناقصي داشته باشد آيا خودشان به ما اطلاع رساني مي کنند يا اينکه خود ما بايد پيگير اين مسأله باشيم؟
ظاهرا اونا فقط دریافت مدارکو تایید میکنند چون من بده این ایمیل ازشون پرسیدم که باید چیکار کنم الان/ گفتند در تاریخ 15 آگوست برو به سایت بولتن و کارنت شدنتو چک کن ! برای 2014 ها
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، maxir
(2013-06-17 ساعت 08:30)mechanicalengineer نوشته:  

ظاهرا اونا فقط دریافت مدارکو تایید میکنند چون من بده این ایمیل ازشون پرسیدم که باید چیکار کنم الان/ گفتند در تاریخ 15 آگوست برو به سایت بولتن و کارنت شدنتو چک کن ! برای 2014 ها
پس اگر مدارک ناقصی داشته باشه یا اشتباهی پر شده باشه اون وقت چطور می شه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 08:47)farzadsmile نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 08:30)mechanicalengineer نوشته:  

پس اگر مدارک ناقصی داشته باشه یا اشتباهی پر شده باشه اون وقت چطور می شه؟

بنظر میاد اونا فقط چک میکنن فرمها + عکس و نامه قبولی رو فرستادید اینکه داخلش چیه و درست وغلطیش رو شاید در مصاحبه مطرح کنند ! این ج.ابی که اونا به من برای پاسخ به کامل بودن مدارک که ازشون خواسته بودم دادند :
Thank you for your inquiry.

Interviews for the DV 2014 program will begin in October 2013 and conclude on September 30, 2014. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2013, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter.
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی ، maryam_a ، maxir
متاسفاته چندین بار که سوال کردم کسی جواب نداده .. من مدارک رو با TNTفرستادم بعد با ترک نامبر چک کردم DELIVER شده بود اما مقصد را زده بود ERLANGER به جایه WILLIAMSBURG .

زنگ زدم TNT گفتن آخرین مسیر هوایی رو تو ترک می آید و این مدارک رسیده ... به KKC هم ایمیل زدم 3 روز پیش جوابی نگرفتم ... اگر کسی مورد مشابه داره لطفا لطفا جواب بده ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان:
(2013-06-17 ساعت 09:44)maryam_fo نوشته:  متاسفاته چندین بار که سوال کردم کسی جواب نداده .. من مدارک رو با TNTفرستادم بعد با ترک نامبر چک کردم DELIVER شده بود اما مقصد را زده بود ERLANGER به جایه WILLIAMSBURG .

زنگ زدم TNT گفتن آخرین مسیر هوایی رو تو ترک می آید و این مدارک رسیده ... به KKC هم ایمیل زدم 3 روز پیش جوابی نگرفتم ... اگر کسی مورد مشابه داره لطفا لطفا جواب بده ...

برای پاسخ KCC الان زوده. سه روز زمان کوتاهیه و اون ها هم سرشون شلوغه. من بعد از یک هفته پاسخم رو گرفتم که تائید کردند رسیده. صبر کنید تا پاسختون رو بدن. اما به نظر من نگران نباشید. پست های بین المللی معمولا کارشون درسته و اشتباه نمی کنن. اگر گفتند رسیده حتما رسیده.
موفق باشید. Cool
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-06-17 ساعت 10:39)maryam_fo نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 10:04)azadeh2014 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 09:44)maryam_fo نوشته:  متاسفاته چندین بار که سوال کردم کسی جواب نداده .. من مدارک رو با TNTفرستادم بعد با ترک نامبر چک کردم DELIVER شده بود اما مقصد را زده بود ERLANGER به جایه WILLIAMSBURG .

دوست عزیز وقتی deliverشده یعنی به مقصد نهایی رسیده erlangerفکر میکنم منطقه نهایی پستی در همون ویلیامزبورگ هست... باز هم برای اطمینان بیشتر با پست تماس بگیرید... فکر نمی کنم جای نگرانی باشه

ممنون از جوابتون .

دوستان 2014 عزیز
ضمن تبریک واسه قبولی در این بخت آزمایی بزرگ ، باید خدمتتون عرض کنم که KCC بخاطر دریافت حجم بالایی از ایمیل ها ناچاره که جواب شما رو بعد از 5 روز و یا بعضا یک هفته بده . اما جواب میده و تائید میکنه که مدارک رسیده .
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی ، maryam_a
بالاخره ایمیل تایید دریافت توسط کی سی سی گرفتم بعد از یک هفته بعد از ایمیل دومم
آخه دفعه اول سفارت رو یادم بود بالای ایمیل بنویسم و تاریخ تولدمم هم اشتباه شده بود اونها هم گفته بودند قبول نیست و من دوباره فرستادم و الان جواب گرفتم. شکر باشد
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: nina22 ، manila ، aghaghia ، زری وحدتی ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان