کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
با سلام
دوستان من دوبار مدارکم رو فرستادم . امروز هم باهاشون تلفنی صحبت کردم گفت معمولاپاسخ اتوماتیک باید حتما بیاد .من گفتم نیومده گفت شاید ایمیلت خرابه و ازم خواست دوباره بفرستم. وقتی توی ایمیلهای فرستاده شده ام KCC را سرچ کردم دیدم به همون ایمیلی که براشون فرستادم ,یه متن اضافه شده, دقیقا شبیه همون متنی که پشت تلفن می خونن(متن ضبط شده) و به این نتیجه رسیدم که منطقا باید این اتوماتیک ریسپانسشون باشه. شما هم توی ایمیل های فرستاده شده تان سرچ کنید ببینید چنین چیزی هست یا نه؟
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: love_everlife ، exxedus ، KIMIA2005
من 8 روز پیش فرم ها رو از طریق ایمیل فرستادم
هنوز هیچ خبری نیست. چه کار کنم؟
تشکر کنندگان:
من فرم هارو ۳۰ می، با دی اچ ال فرستادم، ظاهرا ۷ جون، به دستشون رسیده.
محض احتیاط به ایمیلشون هم بفرستم یا لازم نیست؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 17:38)NarCssuS نوشته:  من فرم هارو ۳۰ می، با دی اچ ال فرستادم، ظاهرا ۷ جون، به دستشون رسیده.
محض احتیاط به ایمیلشون هم بفرستم یا لازم نیست؟
حتما این کارو بکن !
تشکر کنندگان: NarCssuS
سلام من 3 شنبه با پست تی ان تی فرستادم رفت حالا باید در انتظار ایمیل اونا باشم؟ الان در این زمان چیکار باید کنم کیس نامبر من 3 رقمیه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 19:39)vistac نوشته:  سلام من 3 شنبه با پست تی ان تی فرستادم رفت حالا باید در انتظار ایمیل اونا باشم؟ الان در این زمان چیکار باید کنم کیس نامبر من 3 رقمیه؟

اول تاییدیه پست رو بگیرین که بدستشون رسیده، بعد یه ایمیل بدین و تقاضای تایید رسید مدارک رو بکنین.
واکسن هاتون رو بزنین و مدارک لازم رو اماده و ترجمه کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: vistac
سلام دوستان.
من فرمها رو با ایمیل فرستادم و بعد از چند روز همین جواب دوست داشتنی رو بهم دادن
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review

آیا فعلاً دیگه لازم نیست به جز صبر کار ی انجام بدم؛ یعنی باید منتظر کارنت شدنم باشم؟
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
تشکر کنندگان: aghaghia ، زری وحدتی ، ojee
(2013-06-08 ساعت 02:16)kingrokh نوشته:  من ایمیل زدم که تایید کنن رسیدن مدارک و صحتشون رو. ولی پاسخ ندادن تا امروز که به وقت خودشون ساعت ۷:۴۵ صبحشون زنگ زدم و یه آقای جواب داد، بهش گفتم مدارکم رو فرستادم و میخوام که شما تایید کنید که آیا بدستتون رسیده یا خیر. اول پرسید چه سالی هستید که گفتم ۲۰۱۴ بعد کیس نامبر، اسم و فامیل و تاریخ تولدم رو پرسید و گفت چند ثانیه صبر کنید که صدای چلق و چلوق کیبورد میومد که داره تو سیستمش چک میکنه. بعد گفت مدارکتون به دست ما رسیده و داره بررسی میشه " Under Proccess‌ " و گفت تا ۶ هفته دیگه هم کار داره.... که متوجه نشدم تا ۶ هفته دیگه چه کاری داره.

یک ساعت پیش هم جواب ایمیلم اومد که توش گفته بود بدلیل حجم بالای نامه ها که هر روز به دستمون میرسن امکان تایید رسیدن یا نرسیدن مدارک شما در حال حاظر وجود ندارد و شما میبایست ۶ الی ۸ هفته بعد از تاریخ پست کردن مدارکتون برای گرفتن تایید ایمیل بزنید !

Big Grin ولی خوب.... من با تلفن جوابم رو گرفتم !!!
با سلام دوست عزیز ما هم مشکل شما رو داریم مدارک ما8روز پیش طبق اعلام تی ان تی به Erlanger - USA رسیده وما جهت اطمینان به kcc ایمیل زدیم ولی تا به امروز پاسخی دریافت نکردیم به نظرشما چیکارمیشه کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 22:43)peymanpak نوشته:  سلام دوستان.

آیا فعلاً دیگه لازم نیست به جز صبر کار ی انجام بدم؛ یعنی باید منتظر کارنت شدنم باشم؟

واکسناتونو بزنین و مدارکتون واسه مصاحبه رو اماده و ترجمه کنید. زبان تون رو تقویت کنید!

(2013-06-13 ساعت 22:48)ata.bz نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 02:16)kingrokh نوشته:  من ایمیل زدم که تایید کنن رسیدن مدارک و صحتشون رو. ولی پاسخ ندادن تا امروز که به وقت خودشون ساعت ۷:۴۵ صبحشون زنگ زدم و یه آقای جواب داد، بهش گفتم مدارکم رو فرستادم و میخوام که شما تایید کنید که آیا بدستتون رسیده یا خیر. اول پرسید چه سالی هستید که گفتم ۲۰۱۴ بعد کیس نامبر، اسم و فامیل و تاریخ تولدم رو پرسید و گفت چند ثانیه صبر کنید که صدای چلق و چلوق کیبورد میومد که داره تو سیستمش چک میکنه. بعد گفت مدارکتون به دست ما رسیده و داره بررسی میشه " Under Proccess‌ " و گفت تا ۶ هفته دیگه هم کار داره.... که متوجه نشدم تا ۶ هفته دیگه چه کاری داره.

یک ساعت پیش هم جواب ایمیلم اومد که توش گفته بود بدلیل حجم بالای نامه ها که هر روز به دستمون میرسن امکان تایید رسیدن یا نرسیدن مدارک شما در حال حاظر وجود ندارد و شما میبایست ۶ الی ۸ هفته بعد از تاریخ پست کردن مدارکتون برای گرفتن تایید ایمیل بزنید !

Big Grin ولی خوب.... من با تلفن جوابم رو گرفتم !!!
با سلام دوست عزیز ما هم مشکل شما رو داریم مدارک ما8روز پیش طبق اعلام تی ان تی به Erlanger - USA رسیده وما جهت اطمینان به kcc ایمیل زدیم ولی تا به امروز پاسخی دریافت نکردیم به نظرشما چیکارمیشه کرد؟
لطفا راهنمایی کنید

شما هم اگه عجله دارین تماس بگیرین وگرنه صبر کنید!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee ، زری وحدتی
سلام
من بسته مدارک را روز دوشنبه 20 خرداد فرستادم و پنجشنبه 23 خرداد به دستشون رسيده.
نکته اينه که با تي ان تي فرستادم و آدرس را کامل از روي صفحه برنده شدن نوشتم و شماره تلفن و کد پستي 5 رقمي را هم دادم. اما در صفحه تن ان تي با اينکه مقصد (قبل از ارسال) williamsburg ثبت شده بسته نهايتاً در شهر erlanger که 250 کيلومتر دورتره تحويل و امضا شده. چطور ممکنه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-13 ساعت 22:43)peymanpak نوشته:  سلام دوستان.

بلی منتظر کارنت شدن باشید تا ان موقع هم بقیه کارهاتون رو واکسن- ترجمه مدارک- گواهی تمکن مالی - اموزش زبان و مهمتر از همه تهیه پول جهت تامین هزینه های مصاحبه روپیگیر باشیدموفق باشید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، hossien_501 ، NEURON ، زری وحدتی ، maxir
(2013-06-14 ساعت 07:42)hamid7700 نوشته:  سلام
من بسته مدارک را روز دوشنبه 20 خرداد فرستادم و پنجشنبه 23 خرداد به دستشون رسيده.
نکته اينه که با تي ان تي فرستادم و آدرس را کامل از روي صفحه برنده شدن نوشتم و شماره تلفن و کد پستي 5 رقمي را هم دادم. اما در صفحه تن ان تي با اينکه مقصد (قبل از ارسال) williamsburg ثبت شده بسته نهايتاً در شهر erlanger که 250 کيلومتر دورتره تحويل و امضا شده. چطور ممکنه؟

اول با دفتر تی ان تی تمماس بگیرین و قضیه رو بگین و بگین چطور همچین اشتباهی صورت گرفته! بعد هم یه میل به کی سی سی بفرستین شاید به دستشون رسیده باشه و سایت تی ان تی محل تحویل رو اشتباه کرده باشه. اگر به هر صورت اشتباهی صورت گرفته باشه و مدارکتون به دستشون نرسیده باشه، این دفعه با ایمیل بفرستین، مطمئن تره!
تشکر کنندگان: hushmandco ، ojee
سلام دوستان امروز واسه من این ایمیل از KCC اومده

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

میشه کمکم کنید که این یعنی چی؟
در ضمن من چند روز پیش بهشون ایمیل داده بودم و در مورد دریافت مدارکم ازشون سوال کرده بودم(قبل تر مدارکمم با ایمیل فرستاده بودم) اونام این جواب و بهم داده بودنThank you for your inquiry.

که امروز دوباره جواب بالا رو دادن. میشه کمکم کنید که منظورشونو متوجه بشم؟
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-14 ساعت 21:19)peymanpak نوشته:  سلام دوستان امروز واسه من این ایمیل از KCC اومده

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

میشه کمکم کنید که این یعنی چی؟
در ضمن من چند روز پیش بهشون ایمیل داده بودم و در مورد دریافت مدارکم ازشون سوال کرده بودم(قبل تر مدارکمم با ایمیل فرستاده بودم) اونام این جواب و بهم داده بودنThank you for your inquiry.

که امروز دوباره جواب بالا رو دادن. میشه کمکم کنید که منظورشونو متوجه بشم؟

در ایمیل اول گفتن سرشون شلوغه و تا چند هفته نمیتونن مدارک رو برسی و تایید کنن و در آینده بتون خبر میدن .

ایمیل دوم هم به معنی تایید دریافت مدارکتون هست ، این مرحله تمام منتظر مراحل بعدی باشید .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: زری وحدتی
سلام به دوستان من با tnt قرستادم اما جایی که پاکت رفته نوشته Erlanger - USA میخواستم ببینم درسته یا اشتباهی رفته؟من این آئرس رو نوشتم
U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A
اما جایی که پاکت رو گرفته Erlanger - USA که تو کنتاکی هست حالا چیکار کنم؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان