موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-16 ساعت 17:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-16 ساعت 19:39 توسط aghaghia.)
دوستان من مدارکم رو با ایمیل ارسال کردم که جواب زیر برام اومد:
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
بعد 40روز از این ایمیل دوباره ایمیل زدم بهشون که مدارکم کامله و مشکلی نداره؟ که این جواب زیر رو امروز گرفتم.نظر دوستان چیه؟
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
من 10 روز پیش ایمیلی فرستادم برای در یافت مدارک که در جوابم اتوریپلای اومد که مجدد منتظر باشیم حالا میخواستم بدونم میشه مجدد ایمیل زد که بدونیم ایمیلمون به دستشون رسیده
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .من برنده 2014 هستم .با kccمکاتبه ذاشتم بابت اشتباهی که توی پر کردن فرم پیش اومده بود و توضیح دادم.الان حدود 10 روزه.فقط یک autoreplayدریافت کردم.ایا باید بازهم صبر کنم؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
چند وقت پیش من متوجه شدم که موقع ثبت نام اولیه 1 روز تاریخ تولدمو عقب وارد کردم بعد تو فرم هایی که برای کی سی سی فرستادم درستش رو وارد کردم و فرستادم. بعدش ایمیل دادم بهشون که ببینم فرم ها به دستشون رسیده یا نه، تو ایمیل توضیح دادم که این اشتباه اتفاق افتاده و این جوابیه که ازشون گرفتم:
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
الان نمیدونم فرم ها رو با همون تاریخ اشتباه بفرسم دوباره براشون یا لازم نیست؟!!
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینهها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-17 ساعت 22:01)noobnoobi نوشته: (2013-07-17 ساعت 20:50)Visas نوشته: سلام به همگی
چند وقت پیش من متوجه شدم که موقع ثبت نام اولیه 1 روز تاریخ تولدمو عقب وارد کردم بعد تو فرم هایی که برای کی سی سی فرستادم درستش رو وارد کردم و فرستادم. بعدش ایمیل دادم بهشون که ببینم فرم ها به دستشون رسیده یا نه، تو ایمیل توضیح دادم که این اشتباه اتفاق افتاده و این جوابیه که ازشون گرفتم:
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
الان نمیدونم فرم ها رو با همون تاریخ اشتباه بفرسم دوباره براشون یا لازم نیست؟!!
طبق همین ایمیل اون فایل ها قابل ادیت نیست و لازم هم نیست فقط تو 2 تا فرم درستش رو پر کنید کفایت میکنه.
پس نگران نباشید مشکلی نیست ولی برای اطمینان هم که شده ایمیل هایی که فرستادین به kcc و جواب دادن(مثل همین ایمیل) پرینت بگیرین و همراهتون برای مصاحبه ببرین و بازم تاکید میکنم فقط جنبه اطمینان داره و نیازی نیست.
خوب با این جوابی که دادن بالاخره فرم های من دستشون رسیده یا نه؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینهها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مدیران و دوستای عزیز
یه مشکلی برای من پیش اومده
کد پستی ما عوض شده .به نظرتون من خبر بدم بهشون؟و چی بگم بهتره؟