موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . من اول فرمها ایمیل زدم و همزمان با دی اچ ال پست کردم و تاییدیه اون فرمهایی که با ایمیل فرستادم اومد ولی تاییدیه فرمی که دی اچ ال پست کردم نیامد.ممکنه مشکل ساز بشه این دو تا فرم؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
من ديروز ايميلي به كنتاكي زدم و سوالي در مورد تغيير در فرم 230 و ارسال مجدد آن پرسيدم ولي بلافاصله جوابي برام اومد كه اصلاً ريطي به سوالم نداشت يعني auto reply كلي بدون در نظر گرفتن سوال من!
حالا نميدونم روزهاي آينده به سوالم جواب ميدن يا كلاً قضيه منتفيه...
كسي تا به حال به اين موضوع برخورد كرده؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سایز عکسها برای ایمیل کردن باید چقدر باشه؟
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-20 ساعت 17:44)kiana11 نوشته: (2013-07-20 ساعت 16:23)m_nikparvaz نوشته: با سلام به همه دوستان
در جواب تایید مدارک این ایمیل برای من اومده
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
سلام دوست عزیز مبارکه
می خواستم بدونم با ایمیل فرستادی یا پست معمولی وچند روزه جواب امد چون من منتظرم (البته چندم فرستادی وچندم امد)
با تشکر
با سلام
با ایمیل در تاریخ 4jun فرستادم و 20jul جواب دادن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من الان دو ماهه که نمیدونم مدارکم به دستشون رسیده یا نه؟دو ماه پیش مدارک رو فرستادم اما بعد که بهشون ایمیل زدم گفتن که 6 تا 8 هفته دیگه صبر کنم.الان باید چیکار کنم؟؟؟؟خیلی نگرانم؟؟؟دوباره بهشون ایمیل بزنم؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-22 ساعت 11:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-22 ساعت 11:44 توسط nedaba.)
اگه زیاد ایمیل بدیم مشکلی پیش میاد؟مثلا من ۷ بار ایمیل دادم همش اتو ریپلای جواب میاد.
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA