موضوعها: 0
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-22 ساعت 11:41)nedaba نوشته: اگه زیاد ایمیل بدیم مشکلی پیش میاد؟مثلا من ۷ بار ایمیل دادم همش اتو ریپلای جواب میاد.
یعنی کی سی سی حتی ایمیل ها را باز نمیکنه که اینقدر سریع اتوریپلای میاد!!!؟؟؟
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-22 ساعت 11:41)nedaba نوشته: اگه زیاد ایمیل بدیم مشکلی پیش میاد؟مثلا من ۷ بار ایمیل دادم همش اتو ریپلای جواب میاد.
سلام بارها قید شده که بیشتر از یک بار در صورتیکه ایمیل کردید واتوریپلای گرفتید ایمیل ندید چون هر افسر که ببینه ایمیلتونو چک میکنه و منتقلش میکنه به پرونده تون و اگر اشکالی باشه جوابشو به ایمیلتون میفرسته و هر شخص ممکنه یه جواب به شما بده حسب نظرش و شما در صورت داشتن مشکل سردرگم میشی و اگه موردی اعلام بشه باید مجدد اصلاحش کنی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-22 ساعت 14:52)پرپری نوشته: (2013-07-22 ساعت 13:59)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-22 ساعت 13:49)پرپری نوشته: سلام ممنون از دوستان
برای من هم همین ایمیل اومده میخواستم بدونم در کدام قسمت این سایتی که معرفی کردند باید روال مصاحبه رو پیگیری کنم؟
http://www.travel.state.gov/
visas ----> visa bulletin --->Upcoming month's visa bulletin: August 2013 --->B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF AUGUST ---> Asia
اگه کیس نامبر شما پایین تر از شماره ای بود که توی جدول جلو اسیا قید شده کیس نامبر شما کارنت شده و چند روز بعد هم نامه دوم مصاحبه براتون توی سایت جایگزین نامه قبولیتون میشه
البته در حال حاضر مربوط به 2013 هستش که کارنت شدند..
ممنون از راهنمایی شما. من برنده 2014 هستم. در جدولی که گفتید در مقابل ردیف آسیا فقط نوشته شده current به همین دلیل من باز متوجه نشدم که چطوری می تونم پیگیری کنم؟
سوال دومم اینه که آیا نامه زمان مصاحبه و تاریخ دقیقش رو با ایمیل خبر میدهند یا اینکه باید خودمان پیگیری کنیم؟ در ضمن کیس نامبر من هم 2014EU00XX هست.
سلام
1-منظورش اینه تمام کیسها کارنت شدن و شما برای اینکه بهتر متوجه بشی دو ماه قبل رو انتخاب کن کامل متوجه میشی
2-مگه شما از سهمیه اروپا استفاده کردی کهEUهستی و جوابتونم :بله با ایمیل بهتون اطلاع داده میشه که رجوع کنید به صفحه قبولیتون چون نامه اول تبدیل میشه به دعوت به مصاحبه و زمان و مکان مصاحبه اعلام میشه به شما
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.