(2013-07-22 ساعت 21:03)پرپری نوشته:دوست خوبم من واقعا متاسف شدم که این مشکل براتون پیش اومده اگر از فرمهای موقع ثبت نام کپی دارید یه بررسی کنید بعدش معمولا تو این زمینه جواب درستی نمیدن و اشتباه بسیار بدی مرتکب شدید و این مورد رو تقلب میدونن که اصلا میونه خوبی باهاش ندارن حتی اگر عمدی نباشه ریجکت میکنن و معتقدن شما حق شخص دیگه ای رو ضایع کردید به تاپیکی که دوستان خوبم معرفی کردن یه سر بزن و حتما تلفن بزن و با مامور kccصحبت کن ؛ بعیده با ایمیل جواب بگیرید هر چند که اینکارم باید انجام بدیدموفق باشید(2013-07-22 ساعت 20:32)aghaghia نوشته:(2013-07-22 ساعت 18:59)پرپری نوشته:(2013-07-22 ساعت 16:16)KIMIA2005 نوشته:(2013-07-22 ساعت 14:52)پرپری نوشته: ممنون از راهنمایی شما. من برنده 2014 هستم. در جدولی که گفتید در مقابل ردیف آسیا فقط نوشته شده currentبه همین دلیل من باز متوجه نشدم که چطوری می تونم پیگیری کنم؟
سوال دومم اینه که آیا نامه زمان مصاحبه و تاریخ دقیقش رو با ایمیل خبر میدهند یا اینکه باید خودمان پیگیری کنیم؟ در ضمن کیس نامبر من هم 2014EU00XX هست.
current بدین معنی هستش که تمامی کیس نامبرهای مربوط به سال 2013 کارنت شدند و از 15 اگوست به بعد کیس نامبرهای 2014 کارنت میشن اونوقت میتونید پیگیری کنید..
خیر ایمیل نمیدند نامه دوم واسه زمان ومکان مصاحبه بعد از کارنت شدن کیس نامبرتون جایگزین نامه قبولیتون میشه در همون سایتی که قبولیتون رو دیدی...
چرا از سهمیه اروپا استفاده کردید ؟؟؟
دوست عزیزنمیخوام ناراحتتون کنم ولی متاسفانه استفاده از سهمیه قاره های دیگه احتمال ریجکت شدن را بدنبال داره ...
من واقعاً خیلی تعجب کردم که این مشکل پیش اومده و اصلاً دلیلش رو نمیدونم! الان دوتا سوال دارم:
1- میتونم برای سفارت ایمیل بزنم و بپرسم که چرا کیس نامبر من فرق داره؟ در صورتی که ادرس و تمام مشخصاتی که من برایشان فرستادم با نامه ای که فرستادند مطابقت میکنه!!!
2- اینکه شما میگی ریجکت میشم تو چه مرحله ایه؟ قبل از مصاحبه است یا در زمان مصاحبه؟
ممنون
دوست عزیز احتمالا شما کشور محل تولدتون رو اشتباه انتخاب کردی مثلا به جای ایران، ایتالیا رو که نزدیکش بوده انتخاب کردین...
میتونید مکاتبه کنید و ببینید چه جوابی میدن ولی معمولا جواب واضحی نمیدن، حالا شما این کار رو انجام بدین شاید اینبار جواب واضحتری بدن.
متاسفانه تا شما نرید مصاحبه کسی به شما نخواهد گفت که ریجکت میشین، یعنی هیچ ایمیلی نمیدن یا تماسی با شما در این زمینه نمیگیرن.... این تصمیم خود شماست که این ریسک رو قبول کنید و هزینه و وقت بزارید برای این قضیه یا منصرف بشید....
ممنون از راهنمایی تون حتماً مکاتبه میکنم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.