موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 1 ماه پیش مدارکمو ارسال کردم و به دلایل شخصی تا امروز نتونستم پیگیر باشم
الان می خوام یه ایمیل بزنم و چیگیری کنم و نمونه این مکاتبه رو لازم دارم
مرسی
توضیح:اینقدر مطالب دوستان زیاده که نتونستم مورئ نظر خوئم رو پیدا کنم.
خیلی خیلی ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من مدارکم ناقص بود ( 1 عکس و نامه برنده شدنم ) با پست فرستاده بودم .کسریها رو براشون 3 روز پیش ایمیل کردم ولی هنوز جوابی ندادن . چند روز دیگه صبر کنم یا با پست براشون مجددا بفرستم ؟ البته 1 عکس فرستادم با فرمم و کیس نامبرم بالای هر صفحه نوشتم و خیلی نگرانم که سر همین ردم کنن . لطفا راهنماییم کنید .
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-25 ساعت 03:15)kiana11 نوشته: (2013-07-25 ساعت 02:08)Niyousha نوشته: (2013-07-24 ساعت 08:48)hamid.eng نوشته: (2013-07-23 ساعت 00:06)Niyousha نوشته: (2013-07-22 ساعت 23:15)kiana11 نوشته: دوست خوبم این که نگرانی ندارد اینقدر کیس نامبرت بالاست که می توانی حداقل ۵ تا از این
۶ تا ۸ هفته ای را پشت سر بگذاری :کسی باید نگران باشد که کیس نامبرش پایین است واحتمال دهد با نرسیدن فرمهایش مصاحبه اش به تاخیر بیفتد .به نظر من حتی ان هم نباید نگران باشد D
برادر من پارسال فرم هایش را فرستاد جواب تاییده هم نگرفت کارنت شد ،مصاحبه رفت والان هم د ر کشور حاصل خیز است .نیامدن تاییده دلیل بر کارنت نشدن شما نیست
كيس نامبر من زير ٢٠٠ هست ولي به منم هنوز جواب ندادن .منم صبر كنم؟
دوست عزيز
من تا به حال دوبار به كنتاكي ايميل زدم و هر دو دفعه كمتر از يك هفته جواب دادند...
كه دفعه دوم چهار روز پيش بود و امروز كه ايميلمو چك كردم، ايميلشون اومده بود....
اگر خيلي وقته كه فرستادي و هيچ گونه جوابي نگرفتي به نظر من حتماً تلفني پيگير ماجرا باش...و يا يه ايميل ديگه بفرست و قضيه رو جويا شو...
دو بار زنگ زدم ولي هنوز سيستمشون چيزي نشون نميده، همش ميگن ٦-٨ هفته بعد تماس بگيريد
سلام دوست من کی سی سی هر ایمیلی را که غیراز دریافت جواب تاییده رسیدن مدارک باشد را ۴ تا ۶ روزه جواب می دهد ولی برای تاییده رسیدن مدارک چون همه این تاییده را می خواهند سر شان بسیار شلوغ است واگر با پست معمولی فرستاده باشی که خیلی بیشتر ،چون بایستی اول وارد سیستم خود کنند بعد به شما جواب دهند .البته بعضا کسانی که با ایمیل مدارک را فرستاده اند بصورت بسیار نادر جواب را زود می گیرند که خیلی خوش شانس هستند ولی در حالت کلی همان زمان ۶ تا ۸ هفته طول می کشد الان فکر کنم رسیده باشند به جواب ایمیلهای که ۱۰ جون برای انها ارسال شده که اصلا نگران نباشید خیلی ها منتظرند
من هم که با پست فرستادم همین مشکل رو دارم الان 7 هفته هست که فرستادم اما خبری نیست دیگه باید چه قدر صبر کنم ؟ 3 بار هم زنگ زدم ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید
من حدود 6 هفته پیش فرم هامو با پست DHL فرستادم.که بعد از پیگیری از طریق سایت DHL به دستشون رسیده. یکبار ایمیل زدم که آیا فرم ها به دستشون رسیده یا نه؟که به دلیل اشتباه زدن تاریخ تولد جواب دادن که :
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
من اطلاعاتم رو درست کردم و مجددا براشون ایمیل کردم که امروز این جواب رو برام زدن:
Thank you for your inquiry.
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
منظورشون چیه؟ اینکه 6 تا 8 هفته صبر کنم بعد دوباره ایمیل بزنم؟ در صورتیکه Case number من هم بالا نیست .(***2014َُ00001 )میشه لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.