موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 16:15)saam2122 نوشته: با سلام
به من این جواب زیر رو دادن. آیا این به معنی اینه که کارنت شده کیسم؟
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
نخیر به این معنی هست که مدارک شما رسیده و در پروسه قرار گرفته ...و باید از 15 آگوست به بعد به ادرسی که گفتن سر بزنید ببینید کارنت شدید یا خیر...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
الان توی اون ویزا بولتن برای آگوست 2013 بولتنش رو گذاشتن ولی خیلی مبهمه
شما دیدید؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان.من تازه عضواين سايت شدم وازنظرات ارزنده شمانهايت استفاده روميبرم.واقعاسپاس.سوالم اينه اگه ايميلي كه توفرم اعلام ميكنيم يه دفعه بلايي سرش بيادمثلامسدودبشه(اتفاقي كه اخيرابراي يكي ازايميلهاي من وچندتاازدوستام افتاد)چكاربايدكرد؟ازاعلام نتيجه قرعه كشي وبعدش بيخبرميمونيم نه؟بالاخره ممكنه اتفاق بيفته
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز 2014
امیدوارم همگی خوب باشید و این راه را تا آخر به خوبی و بدون استرس به پیش ببرید....فراموش نکنید که دقت در ارسال مدارک و صحیح پر کردن فرم های مربوطه یکی از رمزهای موفقیت شما خواهد بود...حتما مشخصاتی را که وارد فرم ها کرده اید قبل از ارسال چند بار با پاسپورت خود چک کنید که مغایرتی نداشته باشد و چنانچه مغایرت داشته و بعد از ارسال فهمیده اید صد درصد با اداره مهاجرت مکاتبه کنید و اشتباهات خود را تصحیح فرمائید.......موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
من فرم 230 را با اطلاعات شغل جديدم آپديت كردم و براشون ايميل كردم و امروز بعد از 13 روز تائيديه كنتاكي مبني بر دريافت اون فرم به دستم رسيد :
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز