کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-11-05 ساعت 10:01)mohsen_bv66 نوشته:  یه موضوعی به ذهنم رسید که شاید باعث دلگرمی دوستانی بشه که همش دو دو تا چهار تا میکنن برای ویزاها و کارنتی ها و..
این درست که هر سال تعداد مشخصی ویزا موجوده تعدادی هم کیس نامبر. ولی نمیشه که هم ثبت نام سال بعد انجام بشه هم بگن ویزا تموم شد. با توجه به ذات لاتاری که برای اقسام گوناگونی قومیت هاست و کاری به تحصیلات و سرمایه نداره و قراره طی یک برنامه چند ساله نسبت قومیتی کشورشون را اصلاح کنن، آخه ایرانیهای امسال با سال بعد چه فرقی دارن که به اینا بگن ویزا تموم شد بای بعد به سال بعدیا بگن فرماتونو بفرستین.
من که فکر میکنم در صورت کلییر شدن، هیچ کسی مشکل کمبود تعداد ویزا پیدا نکنه .
نهایتا به امسالیا ویزای بیشتری میدن از چهار سال بعد سهمیه ایران را صفر میکنن میگن تعداد ایرانیهای آمریکا کافیه.

نه استاد به این شکلی‌ که میفرمائید نیست.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، محبت ، Sam2014 ، nasim
(2013-11-05 ساعت 15:24)shirin_n نوشته:  و اینکه تا الان کسی مصاحبه نرفته ؟

شما خیلی از قافله عقبی از اول اکتبر مصاحبه ها شروع شده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، pari pariaaa ، vesal_20x
(2013-11-05 ساعت 14:00)aghaghia نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 10:01)mohsen_bv66 نوشته:  یه موضوعی به ذهنم رسید که شاید باعث دلگرمی دوستانی بشه که همش دو دو تا چهار تا میکنن برای ویزاها و کارنتی ها و..
این درست که هر سال تعداد مشخصی ویزا موجوده تعدادی هم کیس نامبر. ولی نمیشه که هم ثبت نام سال بعد انجام بشه هم بگن ویزا تموم شد. با توجه به ذات لاتاری که برای اقسام گوناگونی قومیت هاست و کاری به تحصیلات و سرمایه نداره و قراره طی یک برنامه چند ساله نسبت قومیتی کشورشون را اصلاح کنن، آخه ایرانیهای امسال با سال بعد چه فرقی دارن که به اینا بگن ویزا تموم شد بای بعد به سال بعدیا بگن فرماتونو بفرستین.
من که فکر میکنم در صورت کلییر شدن، هیچ کسی مشکل کمبود تعداد ویزا پیدا نکنه .
نهایتا به امسالیا ویزای بیشتری میدن از چهار سال بعد سهمیه ایران را صفر میکنن میگن تعداد ایرانیهای آمریکا کافیه.

دوست عزیز، اصلا به این شکلی که شما میگین نیست و هر کشور سهمیه اش نمیتونه از 7% بیشتر بشه در هر سال، نمونه اش همین سال 2013 که دوستانی که کلیر هم شده بودند نتونستند ویزا بگیرند، چون سقف 7% ویزای ایرانیان پر شده بود، امیدواریم امسال این اتفاق نیفته...

یک مورد هم به پاسخ خانم اقاقیا اضافه کنم اینه که سال 2013 قبولیها در دو مرحله اعلام شد ولی 2014 فعلا که یک مرحله اعلام شده و اگه به همین روال باشه تعداد اعلام قبولیهای 2014 از 2013 کمتره بنایراین احتمال خیلی ضعیفی وجود داره که مشکلی که برای 2013 ها که متاسفانه عامل ان طولانی شدن روند کلیر شدن بود برای 2014 ها پیش بیاد.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، manamilad ، گل نهال
(2013-11-06 ساعت 02:00)masoud z نوشته:  یک مورد هم به پاسخ خانم اقاقیا اضافه کنم اینه که سال 2013 قبولیها در دو مرحله اعلام شد ولی 2014 فعلا که یک مرحله اعلام شده و اگه به همین روال باشه تعداد اعلام قبولیهای 2014 از 2013 کمتره بنایراین احتمال خیلی ضعیفی وجود داره که مشکلی که برای 2013 ها که متاسفانه عامل ان طولانی شدن روند کلیر شدن بود برای 2014 ها پیش بیاد.

دوست عزیز شما درست میگین که پارسال 2بار قرعه کشی شده ولی آمار کل دو سری برندگان پارسال 6029 نفر بوده که امسال به 6027 نفر رسیده پس 2 نفر اختلاف نمیتونه فرق اساسی ایجاد کنه..
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: masoud z ، reza_top60 ، pari pariaaa ، mansour*** ، soli asali ، alimomen ، manamilad ، آلیس-1980 ، محبت ، nasim
(2013-11-05 ساعت 13:49)melina132 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 12:56)S.gh نوشته:  سلام دوستان عزیز
من یه چیزیو متوجه نمیشم، خوشحال میشم اگه کسی منو روشن کنه.
چرا موقع اعلام جدول کارنتی ها سرعت کارنت شدن اروپا و افریقا خیلی بیشتر از آسیاست؟
اینجوری که اینها دارند دعوت به مصاحبه میکنند خوب اروپایی ها و افریقایی ها زودتر ویزاها رو میگیرند و سر آسیا بی کلاه میمونه و تا بخواد به شماره های بالای ما برسه یهو میگن تعداد ویزاهای موجود 50000 تا تمام شد!!
هیچ رقمه منطقی به نظر نمیرسه، کل سهمیه اروپا شاید 2 برابر آسیا باشه، اما نرخ کارنت شدن خیلی خیلی بالاتر تز تین حرفهاست SadSad

سلام دوست عزيز
تا اونجا كه من اطلاع دارم سقف ويزاي هر كشور بيش از 7% كل ويزاها نميتونه باشه . قطعاً كشورهاي آفريقائي و اروپائي هم از اين قضيه مستثنا نيستن. پس نگران نباش.

درسته که سقف ویزا برای هر کشور ۷٪ هستش، اما اگه جمع ۷٪ ویزاهای کل کشورهای اروپایی و افریقایی را در نظر بگیریم اصلا عدد کوچیکی نمیشه!!! در هر صورت ممنون :-)
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
(2013-11-06 ساعت 11:36)azadeh2014 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 11:30)araaaash نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 13:06)arash12 نوشته:  
چرا موقع اعلام جدول کارنتی ها سرعت کارنت شدن اروپا و افریقا خیلی بیشتر از آسیاست؟
اینجوری که اینها دارند دعوت به مصاحبه میکنند خوب اروپایی ها و افریقایی ها زودتر ویزاها رو میگیرند و سر آسیا بی کلاه میمونه و تا بخواد به شماره های بالای ما برسه یهو میگن تعداد ویزاهای موجود 50000 تا تمام شد!!
هیچ رقمه منطقی به نظر نمیرسه، کل سهمیه اروپا شاید 2 برابر آسیا باشه، اما نرخ کارنت شدن خیلی خیلی بالاتر تز تین حرفهاست SadSad
سلام دوست عزیز اول اینکه کیس نامبرهای اروپا بالاست برای همین از شماره های بالا شروع میکنن دوم در رابطه با گرفتن ویزا ببینید ویزاهای موجود 50000 تا هست در صورتی که قبولی ها خیلی بیشتر از این مقدار طبق گفته اداره مهاجرت 2 مرحله قبولی داریم که گفته شده 50000 قبولی اول در صورتی که واجد شرایط نباشند و یا پیگیر پرونده نباشند به دنبال قبولی دوم می روند پس خیالتون راحت باشه اگر شما جز قبولی های اولی باشید که من فکر می کنم هستید ویزا می گیرید.باز دوستان راهنمایی کنند.
مگه قبولی دوم اعلام کردن باززززززززززززززززززز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه...
در ادامه صحبت های بالا بگم که هر قاره ای سهمیه جدا داره و هر کشوری در هر قاره هم سهمیه جداگانه خودشو داره اینطور نیست که کارنت شدن و ویزا گرفتن قاره های دیگه و کشورهای اونا از سهمیه ویزای قاره دیگه کم کنه...

شما میدونین سورس این مطلب کجاست (هر قاره سهمیه جداگانه دارد و اینکه سهمیه هر قاره چند ویزا هستش)
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-06 ساعت 12:09)manamilad نوشته:  برا منم سئواله که چه مدت بعد از کارنت شدن نامه دوم دستمون می رسه و اگر بیشتر از یه مدت معین طول بکشه آیا باید اقدام خاصی بکنیم یا فقط انتظار؟!!!!!!Cool

دوست عزیز، از یک هفته تا 40 روز، اگر بعد از این مدت نامه دوم نیومد با کی سی سی مکاتبه کنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، manamilad ، nasim ، گل نهال ، Natasha9 ، philter ، nedaba
سلام

می‌خواستم بدونم که این 000 140 نفری که به عنوان قبولی اعلام کردن با احتساب افراد تحت تکفل هست یا نه ؟
(2013-11-06 ساعت 18:53)kami_kami نوشته:  سلام

می‌خواستم بدونم که این 000 140 نفری که به عنوان قبولی اعلام کردن با احتساب افراد تحت تکفل هست یا نه ؟

سلام دوست عزیز، بله، البته تا جایی که من میدونم 125 هزار نفر هستند!
تشکر کنندگان: soli asali ، Lemony ، philter ، گل نهال ، nedaba
یعنی‌ 000 125 نفر قبول شدن که این تعداد 000 15 نفر تحت تکفل دارن ؟
ببخشید متوجه شدم.

ولی‌ اگه تعداد قبولیهرو توی کّل دنیا با هم جمع بزنیم عدد 140435 بدست میاد
(2013-11-06 ساعت 19:09)kami_kami نوشته:  ببخشید متوجه شدم.

ولی‌ اگه تعداد قبولیهارو توی کّل دنیا با هم جمع بزنیم عدد 140435 بدست میاد

من متن داخل ویزا بولتن برای ماه سپتامبر ۲۰۱۳ را اینجا براتون میذارم
Applicants registered for the DV-2014 program were selected at random from 9,374,191 qualified entries (14,633,767 with derivatives) received during the
این متن نشون میده که حدود 576 259 5 فرمهاشون ناقص داشته و حذف شدن.
در بالای همین متنی که شما ارجاع دادید اگر کمی‌ دقت کنید تعداد قبولی هارو نوشته که آنرا در زیر می‌آورم.

Approximately 140,660 applicants have been registered and notified and may now make an application for an immigrant visa. Since it is likely that some of the first *50,000 persons registered will not pursue their cases to visa issuance, this larger figure should insure that all DV-2014 numbers will be used during fiscal year 2014 (October 1, 2013 until September 30, 2014).
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، aghaghia ، nedaba ، محبت
(2013-11-06 ساعت 10:56)S.gh نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 13:49)melina132 نوشته:  

سلام دوست عزيز
تا اونجا كه من اطلاع دارم سقف ويزاي هر كشور بيش از 7% كل ويزاها نميتونه باشه . قطعاً كشورهاي آفريقائي و اروپائي هم از اين قضيه مستثنا نيستن. پس نگران نباش.

درسته که سقف ویزا برای هر کشور ۷٪ هستش، اما اگه جمع ۷٪ ویزاهای کل کشورهای اروپایی و افریقایی را در نظر بگیریم اصلا عدد کوچیکی نمیشه!!! در هر صورت ممنون :-)

یعنی میخاین بگین یه جور حساب کردن که ممکنه جمع 7% بخشی از کشورها ممکنه از 50000 تا بیشتر شه ؟ Big Grin نزنید این حرفارو تو رو جون اوباما
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، mohamadir ، reza16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان