کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-08 ساعت 17:16)محبت نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 17:06)farshadm999 نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 16:47)rtt نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 14:27)manamilad نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 13:54)nasim نوشته:  خیلی سوت و کور شده ...... به امید اینکه فردا بولتن یه تکونی به خوودش بده و هممون و سورپرایز کنه Smile

دقیقاً منم از صبح تا حالا کلافه شدم هربار که reload می کنم می بینم باز هیچ خبری نیست!Sad ایشالا زودتر انتظار تموم بشه،گاهی فکر می کنم امسال تا آخر دنیا طول می کشه!!!!
خوب دوست عزیز امروز یکشنبه هست نبایدم خبری بشه ایشالا دوشنبه آخر شب یا سه شنبه صبح منتظر خبرای خوب باشید!!!!!!1

شایدم خبر بد
سلام
فرشاد جان انقدر ناامیدی بهت اصلا نمیاد ما دندون طمع تیز کردیم به مهمونیت که قراره بعد 6 ماه تو آمریکا دعوتمون کردی که تو امضات قولش رو دادی داداش خبر هر چی باشه خوبه چون داره جدول رو به جلو پیش میرهWink
آره خیلی سوت و کور اونجا که خبری نیست میام اینجا که شاید چیز جدیدی باشه میبینم اینجام هیچ .راستی اونی که هر ماه زودتر خبر میداد الان کجاست؟ من شنیدم تا سه و ن ه ص د ه این ماه.خداییش من یکی که اگه سر این لاتاری دق نکنم خیلیه.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، manamilad ، nasim
(2013-12-08 ساعت 17:36)shilan نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 14:27)manamilad نوشته:  دقیقاً منم از صبح تا حالا کلافه شدم هربار که reload می کنم می بینم باز هیچ خبری نیست!Sad ایشالا زودتر انتظار تموم بشه،گاهی فکر می کنم امسال تا آخر دنیا طول می کشه!!!!
خوب دوست عزیز امروز یکشنبه هست نبایدم خبری بشه ایشالا دوشنبه آخر شب یا سه شنبه صبح منتظر خبرای خوب باشید!!!!!!1

شایدم خبر بد
سلام
فرشاد جان انقدر ناامیدی بهت اصلا نمیاد ما دندون طمع تیز کردیم به مهمونیت که قراره بعد 6 ماه تو آمریکا دعوتمون کردی که تو امضات قولش رو دادی داداش خبر هر چی باشه خوبه چون داره جدول رو به جلو پیش میرهWink
آره خیلی سوت و کور اونجا که خبری نیست میام اینجا که شاید چیز جدیدی باشه میبینم اینجام هیچ .راستی اونی که هر ماه زودتر خبر میداد الان کجاست؟ من شنیدم تا سه و ن ه ص د ه این ماه.خداییش من یکی که اگه سر این لاتاری دق نکنم خیلیه.

سال دیگه همین موقع نشستیم و به حال و احوال امروزمون نگاه می کنیم و می خندیم. دوستان گلم، هر اتفاقی که برامون بیافته مطمئناً بهترین اتفاقه
نگران نباشید و از لحظه لحظه زندگی تون لذت ببرید.
به امید موفقیت همه
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
من استرس ندارم ولی عجله دارم ....Rolleyes خدا کنه این دفعه خیلی بیشتر کارنت بشن ....
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: arash1392 ، soli asali ، NEURON ، hossien_501 ، iris ، محبت ، arash12 ، manamilad ، nasim ، shahryar7021
(2013-12-08 ساعت 14:27)manamilad نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 13:54)nasim نوشته:  خیلی سوت و کور شده ...... به امید اینکه فردا بولتن یه تکونی به خوودش بده و هممون و سورپرایز کنه Smile

دقیقاً منم از صبح تا حالا کلافه شدم هربار که reload می کنم می بینم باز هیچ خبری نیست!Sad ایشالا زودتر انتظار تموم بشه،گاهی فکر می کنم امسال تا آخر دنیا طول می کشه!!!!

شایدم خبر بد
سلام
سر قولم هستم :د
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، ramaya ، محبت ، ghasoo ، manamilad ، nasim ، poem
(2013-12-08 ساعت 18:42)nazanin fatemi نوشته:  من استرس ندارم ولی عجله دارم ....Rolleyes خدا کنه این دفعه خیلی بیشتر کارنت بشن ....

بهترین زمان ممکن زمانه حال هستش دوست خوبم. عجله برا چی؟ که عمرمون زودتر تموم بشه؟ امروز که خوبیم و سالم و سلامتیم و غنیمت شمریم و امیدوار به آینده باشیم. بامید خدا همه چی برا همه مون خوب خواهد بود. موفق و سر بلند باشی هم قطار.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: shlahni ، poem ، soli asali ، H Pier ، ramaya ، nazanin fatemi ، محبت ، masoud z ، ghasoo ، shahryar7021
(2013-12-08 ساعت 19:27)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 18:42)nazanin fatemi نوشته:  من استرس ندارم ولی عجله دارم ....Rolleyes خدا کنه این دفعه خیلی بیشتر کارنت بشن ....

بهترین زمان ممکن زمانه حال هستش دوست خوبم. عجله برا چی؟ که عمرمون زودتر تموم بشه؟ امروز که خوبیم و سالم و سلامتیم و غنیمت شمریم و امیدوار به آینده باشیم. بامید خدا همه چی برا همه مون خوب خواهد بود. موفق و سر بلند باشی هم قطار.
دوستان گل زمان بقدری سریع داره میگذره که اصلا در مقیاس کل عمرمون هیچی نیست این انتظارها .پس ازلحظه ها نهایت بهره را برد بخصوص زبان آموزی .
برای تک تکتون آرامش وشادمانی آرزو میکنم Rolleyes
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان

حق با شماست دوست عزیزم....زندگی زود می گذره....ولی خداییش همگی منتظره coming soon january هستیما....نه !
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، محبت ، ghasoo ، manamilad ، shahryar7021 ، ramaya ، sasa6557 ، soli asali
(2013-12-08 ساعت 23:51)nazanin fatemi نوشته:  

حق با شماست دوست عزیزم....زندگی زود می گذره....ولی خداییش همگی منتظره coming soon january هستیما....نه !
سلام
حالا کیسهای بین 3000 تا 4000 خیلی منتظر تعداد کارنتهای ژانویه باشن ایرادی نیست اما کیسهای بالا مثل بنده و شما الان باید خیلی ریلکس و آروم به آینده با امید و برنامه چشم بدوزنWink و هیچ استرسی شامل حالشون نباشه چون طبق اصول نباید منتظر کارنت این ماه و حتی ماه بعد باشنSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

شما درست می گید عجله باعث زودتر تموم شدن عمر می شه اما امسال استثنائاً حتی خانم ها هم راضی هستند به زودتر پیر شدن!!!! Tongue من تا سال دیگه برسه میییییییییمیییییرم!!!!! Wink
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، محبت ، ramaya ، sasa6557 ، soli asali
(2013-12-09 ساعت 00:32)محبت نوشته:  

سلام
حالا کیسهای بین 3000 تا 4000 خیلی منتظر تعداد کارنتهای ژانویه باشن ایرادی نیست اما کیسهای بالا مثل بنده و شما الان باید خیلی ریلکس و آروم به آینده با امید و برنامه چشم بدوزنWink و هیچ استرسی شامل حالشون نباشه چون طبق اصول نباید منتظر کارنت این ماه و حتی ماه بعد باشنSmile
می دانم که حالا حالاها ما کارنت نمی شیم ...ولی از کارنت شدن دوستان ما هم خوشحال می شیم وبه خودمون امیدوار دوست عزیز
تشکر کنندگان: manamilad ، shahryar7021 ، nasim ، محبت ، ramaya ، soli asali

سلام

امین مهاجر با محبت، به نظر من کیسهای بالا نگرانیشون بیشتره! نکنه شمارمون کارنت نشه، نکنه کلیرنس بخوریم ویزا تموم شه، نکنه روابط با آ م ر ی ک ا کنفیکون شه.......! Sad
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، nazanin fatemi
(2013-12-08 ساعت 17:08)محبت نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 12:31)mohsen_bv66 نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 02:40)محبت نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 23:46)masoud z نوشته:  
(2013-12-06 ساعت 23:21)morteza-dm نوشته:  پس از اعلام شماره چه کارهایی میبایست انجام داد ؟ بنده ابتدا محل مصاحبم آنکارا بود که در فرم به ابوظبی تغییر دادم سپس طی مکاتبه ای که با KCC انجام دادم متوجه شدم که درخواستم تایید شده حالا چقدر امکان داره که محل مصاحبم از آنکارا به ابوظبی تغییر نکنه ؟ زمانی که شماره ها اعلام میشه محل مصاحبه هم مشخص میشه یا نه ؟
با سلام

ممکنه متن مکاتبه با KCC و ... میتوان اظهار نظر کرد.
سلام
البته ضمن ...نظر قطعی بده در این زمینهSmile

قطعی ترین کار اینه که زنگ بزنی ازشون بپرسی خیال خودتم راحت کنی.
کاری که من انجام دادم و بابت همه چی خیالم راحت شد.(خوبیش اینه که دیگه تلفن اتوریپلای نداره)
سلام
دوست خوبم ایشون مشکلشون گرفتن تاییدیه دریافت مدارک توسط KCCنیست که بخواد تلفنی تایید بگیره ایشون میخوان بدونن آیا با تغییر سفارت توسط خودشون حتما KCC هم محل مصاحبه انتخابی ایشون رو براش تعیین میکنن یا خیر که قطعا جوابش خیره چون KCC قطعا این مورد رو تایید نمیکنه و باید منتظر جواب نامه دوم بود که مکان و وقت مصاحبه داخلش تعیین شدهSmile

البته شما پیشکسوتید ولی من زنگ زدم kcc پرسیدند شماره کیست چنده و بعد از جواب من گفت مدارکت رسیده در دست اقدام هست ،منم گفتم میشه محل سفارتمو بهم بگین که بعد از چند لحظه بررسی که کمی طول کشید گفت : ایروان.
منم سفارتم تو بارکد شیت آنکارا بود و تو فرمهای اولیه هم آنکارا زدم و بعدا درخواست تغییر محل سفارت دادم.
CN: 2014AS000068XX/Ankara>>Yerevan/2 person/Application FormsSent on: 06-16-2013&08-21-2013/cost:photo=15
تشکر کنندگان: nasim ، ghasoo ، محبت ، soli asali ، pari pariaaa
(2013-12-09 ساعت 09:50)mohsen_bv66 نوشته:  البته شما پیشکسوتید ولی من زنگ زدم kcc پرسیدند شماره کیست چنده و بعد از جواب من گفت مدارکت رسیده در دست اقدام هست ،منم گفتم میشه محل سفارتمو بهم بگین که بعد از چند لحظه بررسی که کمی طول کشید گفت : ایروان.
منم سفارتم تو بارکد شیت آنکارا بود و تو فرمهای اولیه هم آنکارا زدم و بعدا درخواست تغییر محل سفارت دادم.

این به این دلیل هست که شما در فرم هاتون ایروان رو انتخاب کردید و براتون تائید هم شده اما بودند مواردی که حتی سفارت رو تغییر هم دادند در فرم هاشون و درخواست کردند جایی غیر آنکارا ( چون آنکارا به صورت پیش فرض برای همه نوشته شده و خیلی ها مثل شما اون رو در فرم ها تغییر می دهند ) باشه اما باز اون جایی که خواستند هم تائید نشده . مثلاً زدند ایروان اما در نهایت کی سی سی اون ها رو فرستاده ابوظبی .... منظورم این که چیز قطعی ای وجود نداره که وقتی نوشتید مثلا ایروان حتما ایروان می افتید ... البته از این نکته نگذریم که درصد اینکه همون جایی که انتخاب کردید بیفتید هم زیاده اما خوب بالعکسش هم حاکمه .... موفق باشید Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: manamilad ، ghasoo ، pari pariaaa ، محبت ، soli asali
ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان عزیزم.
من امروز از یه منبع غیر موثق که خوشبختانه یا متاسفانه همیشه درست از آب در اومده شنیدم که برا این ماه عدد 3900 و برای ماه بعد کیس نامبر 5200 رو پیش بینی کرده. البته به هیچ عنوان منظورم استرس یا چیز دیگه ای نیست. لطفا سو تفاهم نشه دوستان. فقط خواستم خبر شنیده رو باهاتون شریک بشم.Smile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2013-12-09 ساعت 09:39)manamilad نوشته:  

سلام

امین مهاجر با محبت، به نظر من کیسهای بالا نگرانیشون بیشتره! نکنه شمارمون کارنت نشه، نکنه کلیرنس بخوریم ویزا تموم شه، نکنه روابط با آ م ر ی ک ا کنفیکون شه.......! Sad

دوست عزیز از این حرفااااا نزن که اینجا ممنوعههههههههه Big Grin
کی گفته که کیس های بالاتر ویزا نمی توونن بگیرن !!!! این نکنه ها ... رو بزار کنار Smile امیدت به خدا باشه مثبت فکر کن ! قانون جذب و جدی بگیر همه ی این دوستانی که اینجان قراره یه روز دور هم جمع شیم و تاپیک های قفل شده ی 2014 رو از اول بخوونیم و به این همه نگرانی بخندیم Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان