کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-09 ساعت 12:14)nasim نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 09:39)manamilad نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 00:32)محبت نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 23:51)nazanin fatemi نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 19:27)hamid_fs3 نوشته:  بهترین زمان ممکن زمانه حال هستش دوست خوبم. عجله برا چی؟ که عمرمون زودتر تموم بشه؟ ....
حق با شماست دوست عزیزم....زندگی زود می گذره....
سلام
حالا کیسهای بین 3000 تا 4000 خیلی منتظر تعداد کارنتهای ژانویه باشن ایرادی نیست اما کیسهای بالا مثل بنده و شما الان باید خیلی ریلکس .....

امین مهاجر با محبت، به نظر من کیسهای بالا نگرانیشون بیشتره! نکنه شمارمون کارنت نشه،.....

دوست عزیز از این حرفااااا نزن که اینجا ممنوعههههههههه Big Grin
کی گفته که کیس های بالاتر ویزا نمی توونن بگیرن !!!! این نکنه ها ... رو بزار کنار Smile امیدت به خدا باشه مثبت فکر کن ! قانون جذب و جدی بگیر همه ی این دوستانی که اینجان قراره یه روز دور هم جمع شیم و تاپیک های قفل شده ی 2014 رو از اول بخوونیم و به این همه نگرانی بخندیم Smile

Shy درسته دقیقاً حق با شماست و من کاملاً به قانون جذب و فکر مثبت اعتقاد دارم و رویای اینو می بینم که سال دیگه این موقع ها هممون دور هم جمع بشیم اما خداااااااایییییی این کی سی سی با این کارایی که داره با ما می کنه 2-3 روزه دل و دماغ نذاشته برامون! Tongue به امید خبرای خوب Big Grin
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: philter ، nasim ، meisam14 ، pari pariaaa ، محبت ، soli asali ، nazanin fatemi
(2013-12-08 ساعت 17:06)farshadm999 نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 16:47)rtt نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 14:27)manamilad نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 13:54)nasim نوشته:  خیلی سوت و کور شده ...... به امید اینکه فردا بولتن یه تکونی به خوودش بده و هممون و سورپرایز کنه Smile

دقیقاً منم از صبح تا حالا کلافه شدم هربار که reload می کنم می بینم باز هیچ خبری نیست!Sad ایشالا زودتر انتظار تموم بشه،گاهی فکر می کنم امسال تا آخر دنیا طول می کشه!!!!
خوب دوست عزیز امروز یکشنبه هست نبایدم خبری بشه ایشالا دوشنبه آخر شب یا سه شنبه صبح منتظر خبرای خوب باشید!!!!!!1

شایدم خبر بد
آقا فرشاد ! نبینیم دیگه از این حرفا کسی اینجا بزنه هاااااااا !!! ما همه چشم به راه مهمونی هستیم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: manamilad ، meisam14 ، ghasoo ، pari pariaaa ، محبت ، farshadm999 ، ramaya ، soli asali
(2013-12-09 ساعت 11:33)hamid_fs3 نوشته:  ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان عزیزم.
من امروز از یه منبع غیر موثق که خوشبختانه یا متاسفانه همیشه درست از آب در اومده شنیدم که برا این ماه عدد 3900 و برای ماه بعد کیس نامبر 5200 رو پیش بینی کرده. البته به هیچ عنوان منظورم استرس یا چیز دیگه ای نیست. لطفا سو تفاهم نشه دوستان. فقط خواستم خبر شنیده رو باهاتون شریک بشم.Smile
اگه اينجوري كارنتي اعلام بشه كه خيلي عاليه!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: ghasoo ، H Pier ، pari pariaaa ، محبت ، farshadm999 ، soli asali ، nazanin fatemi
(2013-12-09 ساعت 12:42)manamilad نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 12:14)nasim نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 09:39)manamilad نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 00:32)محبت نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 23:51)nazanin fatemi نوشته:  حق با شماست دوست عزیزم....زندگی زود می گذره....
سلام
حالا کیسهای بین 3000 تا 4000 خیلی منتظر تعداد کارنتهای ژانویه باشن ایرادی نیست اما کیسهای بالا مثل بنده و شما الان باید خیلی ریلکس .....

امین مهاجر با محبت، به نظر من کیسهای بالا نگرانیشون بیشتره! نکنه شمارمون کارنت نشه،.....

دوست عزیز از این حرفااااا نزن که اینجا ممنوعههههههههه Big Grin
کی گفته که کیس های بالاتر ویزا نمی توونن بگیرن !!!! این نکنه ها ... رو بزار کنار Smile امیدت به خدا باشه مثبت فکر کن ! قانون جذب و جدی بگیر همه ی این دوستانی که اینجان قراره یه روز دور هم جمع شیم و تاپیک های قفل شده ی 2014 رو از اول بخوونیم و به این همه نگرانی بخندیم Smile

Shy درسته دقیقاً حق با شماست و من کاملاً به قانون جذب و فکر مثبت اعتقاد دارم و رویای اینو می بینم که سال دیگه این موقع ها هممون دور هم جمع بشیم اما خداااااااایییییی این کی سی سی با این کارایی که داره با ما می کنه 2-3 روزه دل و دماغ نذاشته برامون! Tongue به امید خبرای خوب Big Grin
سلام
دوستان خوبم این نامیدی رو از خودتون دور کنید و آرام و مطمئن منتظر روند کار باشید و اما چند نکته:
1- مشکلات سیاسی دولتها با هم ارتباطی به برنامه لاتاری ندارد و نداشته.
2-تابحال سابقه نداشته که کیس برنده به مصاحبه دعوت نشده باشه.
3-کیس 7000 در رتبه یک سوم اول برنده هاست پس حالا حالاها تا به آخرش که 23000 تاست بخواد برسه کلی عدد مونده.
4-هر کی بد قلقی کنه میسپارمش دست nasim جهت اعمال قانون
همتون ماهید و حیفه برید از این مملکت و دوست دارم پروردگار آرزوهای زیباتون رو در تقدیرتون قرار بدهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

[عکس: 1240559_579543228748444_1426211651_n_(1).jpg]

(2013-12-09 ساعت 16:59)محبت نوشته:  [عکس: 1240559_579543228748444_1426211651_n_(1).jpg]
سلام
امروز یکی از معدود روزهای قشنگ تهران بود با یک آسمان آبی عمیق اما این حس قشنگ به راحتی از بین می رود در تلاش یک همسایه برای دریغ کردن یک سلام. یا راننده هایی که دز وسط خیابان منتظر کوچکترین تلنگری برای دعوا هستند اما در این میان مهاجر سرا جایی است جدا از همه دنیا. جایی که دوستانی در پشت اسمهای مجازی نگرانند مبادا تو فرمهاست را غلط پر کرده باشی مبادا مدرک تحصیلی ات ناقص باشد مبادا اشتباهاتی کنی. ودر مصاحبه با مشکل روبرو شوی اول هر ماه دلداریت می دهند گاهی خسته که می شوی فکر کردن به این همه خوبی امیدوارت می کند. که هنوز زندگی جریان دارد آرزو یم برای همه. شمادوستان. عزیز روزهای سرشار از اخبار خوش است
ممنون از تک تک شما دوستان عزیز مهاجر سرایی
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تا با هم خوبیم و هم دیگه رو اینقدر دوست داریم و این همه حرفهای قشنگ به هم میگیم، تو روزهای خوش با هم خوشیم و تو روزهای بد کنار هم به هم دلداری میدیم. یعنی هنوز عشق هست. و وقتی عشق هست، همه چی قشنگه. اونوقت دوستان خوبم غصه چرا؟؟؟ عشق یرای همه SmileSmileSmile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2013-12-04 ساعت 19:28)محبت نوشته:  
(2013-12-04 ساعت 15:34)shayesteh نوشته:  دوستان مسلمآ استرس همه برندگان در این راه بالاست و قطعآ اونهایی که شمارشون بالاتره استرسشون هم بالاتره اما فقط کافیه یک لحظه ایمان بیاریم که اگر در تقدیرمون باشه حتما میشه و اگر نباشه با شماره های پایین هم نخواهد شد پس توی این روند خیلی مهم نیست اگه این ماه تا 3900 اعلام بشه یا نشه چون در هر صورت کاری از دست کسی ساخته نیست فقط باید منتظر موند و پله ها رو یکی یکی با سعه صدر طی کرد و ایمان داشت به راهی که در پیش رو داریم خواهشم از دوستان 2014 اینه که از دادن خبرهای استرس زا و مایوس کننده تا جاییکه امکان داره خودداری کنید شاید برخی از ما توانایی دور کردن استرس رو از خودمون نداشته باشیم چیزی که واضحه هممون همیشه در مهاجرسرا حضور داریم پس لطفا حضورمون رو بیشتر معطوف به انرژیهای مثبت و امیدوارانه و خوشبینانه کنیم...
سلام
بله دقیقا این گفته دوستمون رو بیاد بسپارید که : فقط کافیه یک لحظه ایمان بیاریم که اگر در تقدیرمون باشه حتما میشه و اگر نباشه با شماره های پایین هم نخواهد شد
و بیاد داشته باشید که برخی از ویزا نگرفته های 2013 جزء کسانی بودن که کیس نامبرهای پائین بودن و البته هنوز هم یادآوریش دلم رو به در میاره و بد نیست یه سر به صفحات پایانی این تاپیک بزنید کلیرنس برندگان 2013تا متوجه بشید اونها استرس داشتن یا ما و برای همه طلب امید و موفقیت از پروردگار دارمSmile

(2013-12-09 ساعت 17:19)مامان خانم نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 16:59)محبت نوشته:  [عکس: 1240559_579543228748444_1426211651_n_(1).jpg]
سلام
امروز یکی از معدود روزهای قشنگ تهران بود با یک آسمان آبی عمیق اما این حس قشنگ به راحتی از بین می رود در تلاش یک همسایه برای دریغ کردن یک سلام. یا راننده هایی که دز وسط خیابان منتظر کوچکترین تلنگری برای دعوا هستند اما در این میان مهاجر سرا جایی است جدا از همه دنیا. جایی که دوستانی در پشت اسمهای مجازی نگرانند مبادا تو فرمهاست را غلط پر کرده باشی مبادا مدرک تحصیلی ات ناقص باشد مبادا اشتباهاتی کنی. ودر مصاحبه با مشکل روبرو شوی اول هر ماه دلداریت می دهند گاهی خسته که می شوی فکر کردن به این همه خوبی امیدوارت می کند. که هنوز زندگی جریان دارد آرزو یم برای همه. شمادوستان. عزیز روزهای سرشار از اخبار خوش است
ممنون از تک تک شما دوستان عزیز مهاجر سرایی
کاش همه اون دوستانى که مرتب نفوس بد مى زنن و ميخوان انرژى منفى بدن هم اين حرف هاى زيبا رو بخونن
(2013-12-09 ساعت 17:48)hamid_fs3 نوشته:  تا با هم خوبیم و هم دیگه رو اینقدر دوست داریم و این همه حرفهای قشنگ به هم میگیم، تو روزهای خوش با هم خوشیم و تو روزهای بد کنار هم به هم دلداری میدیم. یعنی هنوز عشق هست. و وقتی عشق هست، همه چی قشنگه. اونوقت دوستان خوبم غصه چرا؟؟؟ عشق یرای همه SmileSmileSmile

آری آری زندگی زیباست
زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست
گر بیافروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ورنه خاموش است و خاموشی گناه ماست

چقدر خوبه که مهاجر سرا هست ،چقدر خوبه که همتون هستید گذروندن این روزها بدون شما امکانپذیر نبود
برای همتون آرزوی بهترین ها رو دارم
(2013-12-09 ساعت 18:15)محبت نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 17:48)hamid_fs3 نوشته:  تا با هم خوبیم و هم دیگه رو اینقدر دوست داریم و این همه حرفهای قشنگ به هم میگیم، تو روزهای خوش با هم خوشیم و تو روزهای بد کنار هم به هم دلداری میدیم. یعنی هنوز عشق هست. و وقتی عشق هست، همه چی قشنگه. اونوقت دوستان خوبم غصه چرا؟؟؟ عشق یرای همه SmileSmileSmile

آری آری زندگی زیباست
زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست
گر بیافروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ورنه خاموش است و خاموشی گناه ماست

«. . . گفته بودم زندگی زیباست.
گفته و ناگفته، ای بس نکته‌ها کاینجاست
آسمان باز؛
آفتاب زر؛
باغ‌های گُل،
دشت های بی‌در و پیکر؛

سر برون آوردن گُل از درون برف؛
تاب نرم رقص ماهی در بلور آب؛
بوی عطر خاک باران خورده در کهسار؛
خواب گندم‌زارها در چشمۀ مهتاب؛
آمدن، رفتن، دویدن؛
عشق ورزیدن؛
در غمِ انسان نشستن؛
پا به‌پای شادمانی‌های مردم پای کوبیدن،
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، nasim ، محبت ، amin arefi ، soli asali ، رژین
من بشدت نگرانم که نکنه یه جای فرمم ایراد داشته باشه و منو نخوان واسه مصاحبه!!!
تشکر کنندگان: soli asali
9 دسامبره هنوز کارنتی ها اعلام نشده؟ کی اعلام میکنن؟

تشکر کنندگان: محبت ، soli asali
(2013-12-09 ساعت 23:09)hamedtrk نوشته:  من بشدت نگرانم که نکنه یه جای فرمم ایراد داشته باشه و منو نخوان واسه مصاحبه!!!
همه واسه مصاحبه میرن نگران نباشید.

تشکر کنندگان: philter ، محبت ، soli asali ، hamedtrk ، ramaya
(2013-12-09 ساعت 23:09)hamedtrk نوشته:  من بشدت نگرانم که نکنه یه جای فرمم ایراد داشته باشه و منو نخوان واسه مصاحبه!!!

علاج شما خوردن یه پرس چلوکباب با یه کوبیده اضافی هستCool

دوست عزیز اینکه عزا نداره .فررمها رو چک کن اگه اشتباه مهمی بود میتونی اصلاح شده رو برای KCC بفرستی یا موقع مصاحبه جایگزین کنی . البته بستگی به کیس نامبر و تاریخ مصاحبه داره . در کل نگرانی شما بی دلیل هست و دوستان زحمت کشیده اند واشعار و متنهای زیبای بالارو مخصوصا برای انهایی که بی دلیل نگرانند فرستاده اند بنابراین راحت باش و تابع تقدیرSmile

(اندیشه ات جایی رود وانگه ترا انجا برد
وز اندیشه بگذر چون قضا پیشانه شو پیشانه شو)

مولانا
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: shlahni ، NEURON ، محبت ، amin arefi ، soli asali ، hamedtrk ، ramaya ، nazanin fatemi ، philadelphia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان