کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-09 ساعت 23:21)sonnnna نوشته:  9 دسامبره هنوز کارنتی ها اعلام نشده؟ کی اعلام میکنن؟

فکر کنم فردا اعلام کنند...Big Grin البته من هنوز منتظر نیستم ولی برای دوستان که منتظر کارنت این ماه هستند ارزوی موفقیت دارم....Shy
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
(2013-12-09 ساعت 23:21)sonnnna نوشته:  9 دسامبره هنوز کارنتی ها اعلام نشده؟ کی اعلام میکنن؟

با نوجه به اختلاف 8/30 ساعته با کنتاکی اگه تا ساعت 12/30شب به وقت ما اعلام نکنند میمونه برای فردا شب به بعد. به هر حال فوقش یکی دو روز دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره پس لطفا نگران نباشید .
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

اصلا نگران نباشید....اما وجدانا استرسش در حد منتظر تولد بچه بودن سختهSmile))))))))
(2013-12-09 ساعت 23:26)masoud z نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 23:09)hamedtrk نوشته:  من بشدت نگرانم که نکنه یه جای فرمم ایراد داشته باشه و منو نخوان واسه مصاحبه!!!

علاج شما خوردن یه پرس چلوکباب با یه کوبیده اضافی هستCool

دوست عزیز اینکه عزا نداره .فررمها رو چک کن اگه اشتباه مهمی بود میتونی اصلاح شده رو برای KCC بفرستی یا موقع مصاحبه جایگزین کنی . البته بستگی به کیس نامبر و تاریخ مصاحبه داره . در کل نگرانی شما بی دلیل هست و دوستان زحمت کشیده اند واشعار و متنهای زیبای بالارو مخصوصا برای انهایی که بی دلیل نگرانند فرستاده اند بنابراین راحت باش و تابع تقدیرSmile

(اندیشه ات جایی رود وانگه ترا انجا برد
وز اندیشه بگذر چون قضا پیشانه شو پیشانه شو)

مولانا
سلام
مسعود جان این نسخه پیچیدنت منو کشته، داداش نمیشه حالا با یه ساندویچ سر و ته شو هم بیاره تا هم ارزونتر باشه و کمترم وقت گیر باشه و اگه بخواد با هر استرس یهویی یه چلوکباب بر بدن بزنه فکر جیبش و وزنشو یکی باید بکنهWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: soli asali ، masoud z ، ramaya ، shlahni ، manamilad
(2013-12-09 ساعت 23:30)nazanin fatemi نوشته:  

فکر کنم فردا اعلام کنند...Big Grin البته من هنوز منتظر نیستم ولی برای دوستان که منتظر کارنت این ماه هستند ارزوی موفقیت دارم....Shy

من تو یه مطلبی خوندم که اعلان کرده KCC که این ماه بعد از 15 Dec کارنتی ها رواعلام میکنه. نگران نباشید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: محبت ، masoud z ، H Pier ، manamilad ، sonnnna
(2013-12-10 ساعت 01:18)محبت نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 23:26)masoud z نوشته:  [quote='hamedtrk' pid='448592' dateline='1386614360']
من بشدت نگرانم که نکنه یه جای فرمم ایراد داشته باشه و منو نخوان واسه مصاحبه!!!

سلام
مسعود جان این نسخه پیچیدنت منو کشته، داداش نمیشه حالا با یه ساندویچ سر و ته شو هم بیاره تا هم ارزونتر باشه و کمترم وقت گیر باشه و اگه بخواد با هر استرس یهویی یه چلوکباب بر بدن بزنه فکر جیبش و وزنشو یکی باید بکنهWink

محبت جان سلام و شبت بخیر
با توجه به نوع استرس ایشون فقط نسخه چلوکباب سلطانی Tongueجواب میده تا ریلکس بشه برای نوع دیگر استرسها ساندویچ تجویز میشه. اقا حمید شما هم مطمن باش به امید خدا ویزارو میگیری و بعدا به نگرانیهای بی مورد اینروزهایت لبخند میزنیBig Grin
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: m_yek ، H Pier ، ramaya ، محبت ، soli asali
(2013-12-09 ساعت 23:26)masoud z نوشته:  
(2013-12-09 ساعت 23:09)hamedtrk نوشته:  من بشدت نگرانم که نکنه یه جای فرمم ایراد داشته باشه و منو نخوان واسه مصاحبه!!!

دوست عزیز اینکه عزا نداره .فررمها رو چک کن اگه اشتباه مهمی بود میتونی اصلاح شده رو برای KCC بفرستی یا موقع مصاحبه جایگزین کنی . البته بستگی به کیس نامبر و تاریخ مصاحبه داره . در کل نگرانی شما بی دلیل هست و دوستان زحمت کشیده اند واشعار و متنهای زیبای بالارو مخصوصا برای انهایی که بی دلیل نگرانند فرستاده اند بنابراین راحت باش و تابع تقدیرSmile

(اندیشه ات جایی رود وانگه ترا انجا برد
وز اندیشه بگذر چون قضا پیشانه شو پیشانه شو)

مولانا
آخه اینجا چلو کباب هم نمیشه خورد 10 یورو پول یه پرس چلوکبابه..
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali
سلام به مهاجرسرایی های مهربون و دوست داشتنی که واقعاً با این انرژی مثبتی که می دن گذروندن این روزا رو آسونتر می کنن.
دوستان من دیشب حدود ساعت 9 با کی سی سی تماس گرفتم و یه خانم خیلی خوش اخلاق و مهربونی به من گفت که به هیچ عنوان کی سی سی شماره ها رو پیشاپیش به کسی نمیگه و حتی خودشون هم تا روز قبل از اعلام نمی دونن تا چه شماره ای اعلام می شه! Cool
حالا من می خوام بدونم این کسی که همیشه یه روز زودتر شماره ها رو دقیق و درست پیش بینی می کنه، از چه منبعی اینا رو می گیره؟ یعنی تو کی سی سی هم پارتی بازی هست و به بعضیا اخبارو میدن و به بعضیای دیگه نه؟!!!!!! Tongue
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: ramaya ، محبت ، soli asali ، amin arefi
(2013-12-10 ساعت 08:35)2014families lottery winners نوشته:  سلام دوستان عزیزSmile
من دیگه دارم کم کم نگران میشم کسی هست زیر 3000 باشه ولی هنوز نامه دوم واسش نیومده باشه؟؟؟؟؟؟ لطفا اعلام کنید و منو از نگرانی در بیارید !

دوست عزیز امضاتونو کامل کنید ببینیم حدود کیس نامبرتون چند هست کی فرمها رو فرستادید کی تایید گرفتید کی کارنت شدید که هنوز نامتون نیومده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ghasoo ، manamilad ، soli asali
با سلام،
اون فردی که معمولا شماره ها رو چند روز زودتر اعلام می کرد، اینطور عنوان کرده بود که توی KCC، یه اشنایی داره که این اطلاعات رو در اختیارش گذاشته که البته تا دیشب که من تو فرومشون چک کردم، این بار اعلام کرده بود که هنوز نتونسته هیچ اطلاعی بدست بیاره.

به امید کارنتی های بیشتر در ماه آتی.Smile
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، manamilad ، محبت ، soli asali ، pari pariaaa
(2013-12-10 ساعت 09:36)arash1392 نوشته:  با سلام،
اون فردی که معمولا شماره ها رو چند روز زودتر اعلام می کرد، اینطور عنوان کرده بود که توی KCC، یه اشنایی داره که این اطلاعات رو در اختیارش گذاشته که البته تا دیشب که من تو فرومشون چک کردم، این بار اعلام کرده بود که هنوز نتونسته هیچ اطلاعی بدست بیاره.

پس این خبر 3900 از کجا اومده؟!!!! مگر همون شخص نگفته؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: ghasoo ، محبت ، soli asali ، vesal_20x ، pari pariaaa
(2013-12-10 ساعت 10:09)manamilad نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 09:36)arash1392 نوشته:  با سلام،

پس این خبر 3900 از کجا اومده؟!!!! مگر همون شخص نگفته؟

خیر.
توی همون فروم ، فرد دیگه ای عنوان کرده که یکی از دوستاش با KCC تماس داشته و KCCچنین اطلاعاتی رو در اختیارش گذاشته و گفته که دوستش بلوف نمی زنه.
اون شخصی که ماه قبل اطلاعات درست رو گذاشته بود اسمش Simon هست و همونطور که خدمت دوستان عرض کردم، همچنان برای این ماه، اعلام بی اطلاعی کرده.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: manamilad ، ghafari88 ، ghasoo ، محبت ، soli asali
کی سی سی داره این ماه کم کاری میکنه هااااااا من فکر می کردم امروز حتما اعلام بشن کارنتی های این ماه ولی فعلن که هیچ خبری نیست
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ghasoo ، manamilad ، محبت ، soli asali ، vesal_20x
(2013-12-10 ساعت 10:29)rtt نوشته:  کی سی سی داره این ماه کم کاری میکنه هااااااا من فکر می کردم امروز حتما اعلام بشن کارنتی های این ماه ولی فعلن که هیچ خبری نیست

تا شب وقت دارین .... اونجا هنوز بامداده ده دسامبره ... خلاصه شبه الان ... همه لا لاان الان! Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: arash1392 ، ghasoo ، ffrfar ، H Pier ، manamilad ، nazanin fatemi ، pari pariaaa ، محبت ، soli asali ، vesal_20x
*از گابریل گارسیا مارکز می پرسند اگه بخوای یه کتاب صد صفحه ای در مورد امید بنویسی، چی می نویسی؟ می گه 99 صفحه رو خالی می ذارم. صفحه ی آخر سطر آخر می نویسم امید آخرین چیزی است که می میرد.

بیشتر آدم ها زمانی نا امید می شوند که چیزی به موفقیتشان نمانده است.
به مید بهترینها واسه همتون دوستای گلم
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان