کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-10 ساعت 10:45)ghafari88 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 10:29)rtt نوشته:  کی سی سی داره این ماه کم کاری میکنه هااااااا من فکر می کردم امروز حتما اعلام بشن کارنتی های این ماه ولی فعلن که هیچ خبری نیست

تا شب وقت دارین .... اونجا هنوز بامداده ده دسامبره ... خلاصه شبه الان ... همه لا لاان الان! Big Grin
عمو احسان ...این تاپبک ما هم مثل kcc خیلی سرد و بی روح شده... دیگه سوالی هم واسه پرسیدن نمونده...یکم ازون انرژی مثبتا هم برای ما کارنت نشدها بفرستید تا هر چه زودتر نوبت ما هم بشه....Tongue
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، manamilad ، محبت ، soli asali
(2013-12-10 ساعت 13:02)nazanin fatemi نوشته:  عمو احسان ...این تاپبک ما هم مثل kcc خیلی سرد و بی روح شده... دیگه سوالی هم واسه پرسیدن نمونده...یکم ازون انرژی مثبتا هم برای ما کارنت نشدها بفرستید تا هر چه زودتر نوبت ما هم بشه....Tongue

چـــــــــــــــــــــــــــــشم ....
اینم سهم انرژی مثبت شما ها ..... باشد که زود زود زود همه کارنت بشید دسته جمعی بریم یو اس! Big Grin

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
سلام دوستان عزیزSmile
من دیگه دارم کم کم نگران میشم کسی هست زیر 3000 باشه ولی هنوز نامه دوم واسش نیومده باشه؟؟؟؟؟؟ لطفا اعلام کنید و منو از نگرانی در بیارید (لازم به ذکر هستش من 3 روز بعد از ارسال فرمها یعنی در تاریخ 30 سپتامبر از KCC تاییدیه گرفتم هم برای رسیدن مدارک و تایید صحت آنها الان تقریبا از ارسال فرمها 2 ماه و نیم میگذره ولی خبری از نامه دوم نیست امضامو هم کامل کردم) !
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: محبت ، soli asali
(2013-12-10 ساعت 10:29)rtt نوشته:  کی سی سی داره این ماه کم کاری میکنه هااااااا من فکر می کردم امروز حتما اعلام بشن کارنتی های این ماه ولی فعلن که هیچ خبری نیست

تا شب وقت دارین .... اونجا هنوز بامداده ده دسامبره ... خلاصه شبه الان ... همه لا لاان الان! Big Grin
می دونم الان شبه اونجا منظورم این بود که روز دوشنبه یعنی اول هفتشون کارنتیا رو اعلام کنن یعنی دیشب ما!!!!!!!! حالا امیدوارم دومین روز هفته کارشونو درست انجام بدنو مارو خیلی منتظر نزارن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، manamilad ، nasim ، محبت ، soli asali
(2013-12-10 ساعت 14:01)rtt نوشته:  

می دونم الان شبه اونجا منظورم این بود که روز دوشنبه یعنی اول هفتشون کارنتیا رو اعلام کنن یعنی دیشب ما!!!!!!!! حالا امیدوارم دومین روز هفته کارشونو درست انجام بدنو مارو خیلی منتظر نزارن

به تاپیک کارنتی پارسال که سر زدم پس از جست و جو دیدم پارسال 11 دیسمبر کارنتی جدید رو اعلام کردند. البته فقط جهت فان Smile
http://mohajersara.com/thread-5243-post-...#pid249777
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: مامان خانم ، ghafari88 ، manamilad ، masoud z ، EKAM ، philter ، azadeh2014 ، nasim ، محبت ، soli asali ، ramaya
(2013-12-10 ساعت 14:08)H Pier نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 14:01)rtt نوشته:  

به تاپیک کارنتی پارسال که سر زدم پس از جست و جو دیدم پارسال 11 دیسمبر کارنتی جدید رو اعلام کردند. البته فقط جهت فان Smile
http://mohajersara.com/thread-5243-post-...#pid249777

حالا که مثل پارسال می خواد دیرتر بده، ایشالا مثل پارسال هم شماره ها رو اعلام کنه و هممونو خوشحال کنه!Big Grin
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
[عکس: .jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاملا موافقم آقای محبت . استرس معنی نداره چرا استرس و نگرانی ؟ همه میریم و این روزها فراموش میشه
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
دوستان بولتن این ماه برای آسیا 3700 هست.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، farshadm999 ، soli asali
(2013-12-10 ساعت 13:18)ghafari88 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 13:02)nazanin fatemi نوشته:  عمو احسان ...این تاپبک ما هم مثل kcc خیلی سرد و بی روح شده... دیگه سوالی هم واسه پرسیدن نمونده...یکم ازون انرژی مثبتا هم برای ما کارنت نشدها بفرستید تا هر چه زودتر نوبت ما هم بشه....Tongue

چـــــــــــــــــــــــــــــشم ....
اینم سهم انرژی مثبت شما ها ..... باشد که زود زود زود همه کارنت بشید دسته جمعی بریم یو اس! Big Grin

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
مرسی عمو احسان
اگه آمار 3900 که دوستان میگن درست باشه, امید به خدا ما هم جزء کارنتیها هستیم.
شاد و خندون باشید دوستان
تشکر کنندگان: farshadm999 ، poem ، محبت ، soli asali
(2013-12-10 ساعت 18:17)Papar_h نوشته:  دوستان بولتن این ماه برای آسیا 3700 هست.

از کجا شنیدید؟؟؟؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، farshadm999 ، محبت ، soli asali
(2013-12-10 ساعت 18:20)shlahni نوشته:  

از کجا شنیدید؟؟؟؟

از یه منبع قابل اعتماد احتمالا تا شب هم سایت آپدیت میشه. با این توصیفات احتمالا امسال یک ماه عقب تر از سال قبل هستیم.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، مامان خانم ، miladfr12 ، محبت ، soli asali
یعنی نمیشدمثلا یکم بیشترمیشمردن ما هم سهم ابندوره میشدیم Big Grin
(2013-12-10 ساعت 18:23)Papar_h نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 18:20)shlahni نوشته:  

از کجا شنیدید؟؟؟؟

از یه منبع قابل اعتماد احتمالا تا شب هم سایت آپدیت میشه. با این توصیفات احتمالا امسال یک ماه عقب تر از سال قبل هستیم.
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: مامان خانم ، farshadm999 ، soli asali
http://forums.immigration.com/showthread...s-released!!!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: مامان خانم ، miladfr12 ، محبت ، soli asali
(2013-12-10 ساعت 18:30)farshadm999 نوشته:  http://forums.immigration.com/showthread...s-released!!!

فرشادجان معتبر!!!!!
بعیدمیدونم خودش میگه حدس میزنم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: farshadm999 ، محبت ، soli asali ، manamilad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان