کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-10 ساعت 21:00)Papar_h نوشته:  دوستان نا امیدی نداره که. خوب بود مثل پارسال تند تند کارنت میکردن و دل کلی ها خوش میشد و آخرش ویزا بی ویزا؟؟؟؟؟ الان دارن رو اصول و بر پایه ی تجربه ی پارسال عمل میکنن. پس نگرانیو استرس نداشته باشید. همیشه انتظار سخت بوده و هست.

آخه دوست خوبم هنوز بولتن ویزا رسما اعلام نکرده که دوستان زانوی غم بغل کردن. در ضمن به قول شما بهتره روند ویزا دادن درست باشه تا کارنت کردن. ممنون میشم اگه امضاتون رو کامل کنید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، aaraam ، ghasoo ، Terme
(2013-12-10 ساعت 21:01)masuodrh نوشته:  ولی اینکه تا الان بالای 40000 کیس کارنت شدن..خودش نگران کننده است

هر قاره سهمیه خودش رو داره و اینطور نیست که سهمیه آسیا رو بدن مثلا به اروپا و جدا از اون هر ماه سهمیه خاص خودش رو داره که بر اساس تعداد افراد در کل اون منطقه هست. لطفا بر اساس داده های سال پیش فکر نکنید چون هر سال خاص خودشه و به امید خدا امسال بهتر از پارسال هست.
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، ghasoo ، Terme
(2013-12-10 ساعت 21:09)Papar_h نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 21:01)masuodrh نوشته:  ولی اینکه تا الان بالای 40000 کیس کارنت شدن..خودش نگران کننده است

هر قاره سهمیه خودش رو داره و اینطور نیست که سهمیه آسیا رو بدن مثلا به اروپا و جدا از اون هر ماه سهمیه خاص خودش رو داره که بر اساس تعداد افراد در کل اون منطقه هست. لطفا بر اساس داده های سال پیش فکر نکنید چون هر سال خاص خودشه و به امید خدا امسال بهتر از پارسال هست.

اگر منبعی برای سهمیه هر قاره دارین لطفا بذارین
من فقط میدونم که سهمیه هر کشور سقف معینی داره و در مورد سهمیه قاره ها چیزی نشنیدم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-10 ساعت 20:52)shazad نوشته:  متاسفانه کمتر از حد انتظار شد

اینبار هم آقای سایمون از سایتی که می شناسیم خبر دادن

AF - 21750
Egypt - 15850
Ethiopia - 19000
Nigera - 8700
AS - 3700
EU - 16700
Uzbekistan - 13900
OC - 650
SA - 850

با اختلاف ۶۰۰ کمتر از پارسال اصلا خوب نیست، منم اصلا خوب نیستم بچه ها! لطفا دلداری هم ندید!
سلام
از قرار وضع اروپا امسال کویتهWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، manamilad ، soli asali ، ghasoo
(2013-12-10 ساعت 21:03)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 21:00)Papar_h نوشته:  دوستان نا امیدی نداره که. خوب بود مثل پارسال تند تند کارنت میکردن و دل کلی ها خوش میشد و آخرش ویزا بی ویزا؟؟؟؟؟ الان دارن رو اصول و بر پایه ی تجربه ی پارسال عمل میکنن. پس نگرانیو استرس نداشته باشید. همیشه انتظار سخت بوده و هست.

آخه دوست خوبم هنوز بولتن ویزا رسما اعلام نکرده که دوستان زانوی غم بغل کردن. در ضمن به قول شما بهتره روند ویزا دادن درست باشه تا کارنت کردن. ممنون میشم اگه امضاتون رو کامل کنید.

متاسفانه هتوز تمی تونم امضا رو ویرایش کنم. تعداد ارسال ها به حد نصاب برسه حتما . در مورده کارنت این ماه هم متاسفانه این رقم اعلام رسمیه خود kcc هست که گفتن به زودی وارد سایت میشه.

(2013-12-10 ساعت 21:11)masuodrh نوشته:  

من فقط میدونم که سهمیه هر کشور سقف معینی داره و در مورد سهمیه قاره ها چیزی نشنیدم

تو فایل اکسلی که چند صفحه قبل گذاشتم میتونید اطلاعات لازم رو به دست بیارید.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، ghasoo

هر قاره سهمیه خودش رو داره و اینطور نیست که سهمیه آسیا رو بدن مثلا به اروپا و جدا از اون هر ماه سهمیه خاص خودش رو داره که بر اساس تعداد افراد در کل اون منطقه هست. لطفا بر اساس داده های سال پیش فکر نکنید چون هر Winkسال خاص خودشه و به امید خدا امسال بهتر از پارسال هست.

[/quote]
این جوری خیلی بد میشه
خیلی دیگه عشق وحال بعد بیکاریم خوب نیست
ممیریم از فشار قبرWink

هر قاره سهمیه خودش رو داره و اینطور نیست که سهمیه آسیا رو بدن مثلا به اروپا و جدا از اون هر ماه سهمیه خاص خودش رو داره که بر اساس تعداد افراد در کل اون منطقه هست. لطفا بر اساس داده های سال پیش فکر نکنید چون هر Winkسال خاص خودشه و به امید خدا امسال بهتر از پارسال هست.

[/quote]
این جوری خیلی بد میشه
ممیریم از فشار قبرWink
[/quote]

این اکسل صفحه چند میشه لینک بدید؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، Aroma ، ghasoo
(2013-12-10 ساعت 21:18)miladfr12 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 21:09)Papar_h نوشته:  هر قاره سهمیه خودش رو داره و اینطور نیست که سهمیه آسیا رو بدن مثلا به اروپا و جدا از اون هر ماه سهمیه خاص خودش رو داره که بر اساس تعداد افراد در کل اون منطقه هست. لطفا بر اساس داده های سال پیش فکر نکنید چون هر Winkسال خاص خودشه و به امید خدا امسال بهتر از پارسال هست.

این جوری خیلی بد میشه
ممیریم از فشار قبرWink
[/quote]

این اکسل صفحه چند میشه لینک بدید؟
[/quote]

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...web#gid=12
تشکر کنندگان: miladfr12 ، مامان خانم ، soli asali
(2013-12-10 ساعت 21:27)Papar_h نوشته:  https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...web#gid=12

این که روسی هست papar جان
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-10 ساعت 20:54)azadeh2014 نوشته:  اگه درست باشه خیلی بده...یاس و ناامیدی داره منو دیوانه میکنه...خدایا اخرش چی میشه
سلام
آزاده عزیز. واقعا دلم نمی خواهد این طور غمگین. باشی واقعا فکر کن الان کارنت می شدیم چقدر برای رفتن آماده بودیم. فکر نکن نفس من از جای گرم بلند می شود به خاطر یک سری شرایط ویژه این مهاجرت از تنفس برای ما هم واجب تر است شاید یک روز در آن طرف بتوانم بنویسم. چطور تمام زندگی خانوادگی ما مرهون لاتاری شد باور کن دوستی برایت این سطور را می نویسد که امیدوار است هیچگاه و هیچ کس با تجربیاتی مشابه او در هیچ. سرزمینی روبرو نشود اما باور کن آنقدر در این سالها با غصه های رنگارنگ روبرو شده‌ام. که در دهه‌ی. سی زندگی فهمیدم. زندگی یک فرمول ریاضی نیست که قوانین تعریف شده ای داشته باشد زندگی یعنی یک ترازوی سرگردان با کفه های است که قسمت غصه هایش همیشه سنگین تر است. و تو باامید فقط می توانی آن را متعادل کنی. نهایت اتفاقی که افتاده این است که مثلا شماره های ما یک ماه دیرتر از سال گذشته مصاحبه می روند آن وقت این تا چه حد خانمان برانداز است که این طور نا امید. شده ای امیدوارم. همگی یک روز بتوانیم به این غصه های. خنده دار در آن طرف آب ها بخندیم در ضمن ناامیدی از طرف هر کسی ممنوع.
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

هر چند ناراحت کنندست اما به نظر منم papar عزیز درست می گه این طوری حداقل از اول تکلیفمون روشنه بهتره فقط امیدوار باشیم و دعا کنیم هم خودمون و هم همه دوستانمون در پایان خوشحال باشن Rolleyes
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، soli asali ، Terme
(2013-12-10 ساعت 21:33)miladfr12 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 21:27)Papar_h نوشته:  [quote='miladfr12' pid='448920' dateline='1386694100']

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...web#gid=12

این که روسی هست papar جان

خیر جز صفحه ی آخر انگلیسی هست. و یه تفکیک قاره هست.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، ghafari88 ، soli asali ، ghasoo
اول پیشاپیش تبریک به همه کارنتی ها
بعدش طبق معمول انگار سهم اسیا روز بروز کمو کمتر میشه واقعا ناراحت کننده و بیشتر نگران کننده است.

تشکر کنندگان: ramaya ، محبت ، soli asali ، ghasoo ، manamilad
(2013-12-10 ساعت 21:53)azadeh2014 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 21:34)مامان خانم نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 20:54)azadeh2014 نوشته:  اگه درست باشه خیلی بده...یاس و ناامیدی داره منو دیوانه میکنه...خدایا اخرش چی میشه
سلام
آزاده عزیز. واقعا دلم نمی خواهد این طور غمگین. باشی واقعا فکر کن الان کارنت می شدیم چقدر برای رفتن آماده بودیم. فکر نکن نفس من از جای گرم بلند می شود به خاطر یک سری شرایط ویژه این مهاجرت از تنفس برای ما هم واجب تر است شاید یک روز در آن طرف بتوانم بنویسم. چطور تمام زندگی خانوادگی ما مرهون لاتاری شد باور کن دوستی برایت این سطور را می نویسد که امیدوار است هیچگاه و هیچ کس با تجربیاتی مشابه او در هیچ. سرزمینی روبرو نشود اما باور کن آنقدر در این سالها با غصه های رنگارنگ روبرو شده‌ام. که در دهه‌ی. سی زندگی فهمیدم. زندگی یک فرمول ریاضی نیست که قوانین تعریف شده ای داشته باشد زندگی یعنی یک ترازوی سرگردان با کفه های است که قسمت غصه هایش همیشه سنگین تر است. و تو باامید فقط می توانی آن را متعادل کنی. نهایت اتفاقی که افتاده این است که مثلا شماره های ما یک ماه دیرتر از سال گذشته مصاحبه می روند آن وقت این تا چه حد خانمان برانداز است که این طور نا امید. شده ای امیدوارم. همگی یک روز بتوانیم به این غصه های. خنده دار در آن طرف آب ها بخندیم در ضمن ناامیدی از طرف هر کسی ممنوع.
موفق باشید
مامان خانم عزیزم ممنونم از اینکه با حرفهای دلگرم کننده خودتون من و بقیه دوستان را اروم میکنید...راستشو بخوای نگرانیه من از این نیست که یکماه دیرتر از پارسالی ها به مصاحبه برم ...در کل نسبت به این سبک کارنت که اعلام میشه احساس خوبی ندارم و از پایان نامعلومش نگرانم...خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار.
سلام
دوستان خوب و مهربونم نمیخوام کسی رو نصیحت کنم یا خوشی کاذب ایجاد کنم اما برخوردها با قضیه خیلی بهتر شده و همین برای من به شخصه کافی بود و خوشحالم کرد، این حرفها رو نمیگم که بگید نفسش از جای گرم بیرون میاد نه اما تو این سالهای عمرم انقدر پایین و بالا دیدم که میدونم بعضی وقتها برا یه سری کارها کاری از دستت برنمیاد و فقط باید بشینی و تماشا کنی ، حالا اگه تسلیم بشی که همه چیز تمام میشه برات و هر بار این اتفاق به زانو درت میاره و اما راهی نیست به جز اینکه از خودت و درونت شروع کنی و به اقتدار درونت اعتماد کنی و یادتون باشه انسان با کمال در بن بست یا راهی خواهد یافت یا راهی خواهد ساخت و اینجاست که در نهایت پرواز را خواهی آموختSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

لطفا اینقدر روی لاتاری حساب باز نکنید اینطوری اگر ویزا بگیرید خوشحال میشید واگر هم نگیرید ناراحت نمیشید والا الان چون ویزا ندارید اینهمه اشتیاقشو دارید همینکه ویزا گیرتون اومد تازه فکرهای بزرگتر و استرسهای بیشتری سراغتون میاد(کار-هزینه زندگی اونجا-از دست دادن موقعیتهای اینجا-دوری از خانواده و.......)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: مامان خانم ، soli asali ، H Pier ، محبت ، amin arefi ، Badzad ، ghasoo ، Terme ، mohsen_bv66 ، taleghani

ببخشید دوست و خواهر گرامی نمیخام جسارت کنم خدمتتون ولی شمایی که با یک کم اعلام شدن کارنتی ویا در مراحل بعدی دیر اعلام شدن کلیرنس اینقدر زود مایوس میشید و خودتونو میبازید به نظرتون میتونید در برابر مشکلات عظیم مهاجرت چون کوه وایسید و دوام بیارید؟؟؟
به نظر من همین دوران گذرا تا اخذ ویزا میتونه یک محک خوب برای هر کدوم از ما باشه که ببینیم چند مرده حلاجیم و خوذمونو بهتر بشناسیم
بازم عذرخواهی میکنم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان