کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان به نظر من ما تازه اول راهیم بعد از کارنت شدن منتظر نامه دوم بودن، بعدش مصاحبه و بعد کلیرنس و خلاصه این رشته سر دراز داره
باید کفش های آهنی به پا کنیم چون حالا حالا ها این انتظار ها وجود داره
می دونین برای من که خوب شده من آدم کم صبری بودم حالا هم به نظرم خدا داره امتحانم می کنه چون به نظرم مهاجرت احتیاج به صبوری زیادی داره و باید از این آزمایش سر بلند بیرون بیام
امید وارم همگی موفق و صبور باشید
تشکر کنندگان: مامان خانم ، محبت ، ghasoo ، Terme ، amin.n ، soli asali
Exclamation 
(2013-12-10 ساعت 22:37)alimomen نوشته:  [quote='azadeh2014' pid='448907' dateline='1386692687']
اگه درست باشه خیلی بده...یاس و ناامیدی داره منو دیوانه میکنه...خدایا اخرش چی میشه

ببخشید دوست و خواهر گرامی نمیخام جسارت کنم ...

بارها تو همین تاپیک و دیگر تاپیک ها دوستان تاکید کردن که عاغا!!! لاتاری پروسش طولانیه و صبر و حوصله زیادی می طلبه. من نوعی، مطمئناً کارهایی دارم و انجام ندادم و فقط منتظر کارنت شدنم، بعدشم منتظر نامه دومم، بعدم منتظر کلیر شدن، ویزا رو که گرفتم می بینم ای دل غافل. این همه وقتم هدر رفته نه زبان خوندم نه کار یاد گرفتم نه چیز دیگه. حالا بایس برم اون سر دنیا فهلگی کنم طاقت سختیم ندارم. خوب این نشد که !!!
ما هر لحظه زندگیمون ارزش داره. الانم که لاتاری برنده شدیم ارزشش صد برابر شده. تا جایی که می تونیم باید از وقتمون استفاده کنیم، یاد بگیریم و صبور باشیم تا اون ور موفق باشیم.
دوستون دارم و می دونم همگی موفق می شیم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: shlahni ، hamedmas ، مامان خانم ، masoud z ، ghasoo ، Terme ، manamilad ، amin.n ، soli asali
ولی هنوز تا این ساعت سایت visa bulletin رسما اعلام نکرده ...من الان چک کردم......ساعت 23:25
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: philter ، rtt ، azadeh2014 ، محبت ، ghasoo ، Terme ، soli asali
دوستان بعد اعلام کارنتی ها اگه مدارک رو زود فرستاده باشیم چند روز طول می کشه تا نامه دوم بیاد.؟
ایشالله ما اینبار جزء کارنتی ها خواهیم بود
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Terme ، ghasoo ، soli asali
حالا که نوبت ما داره میشه بولتین هنوز باز نشده
چشم انتظاری چه بده
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali
(2013-12-11 ساعت 00:52)rastashah نوشته:  دوستان بعد اعلام کارنتی ها اگه مدارک رو زود فرستاده باشیم چند روز طول می کشه تا نامه دوم بیاد.؟
ایشالله ما اینبار جزء کارنتی ها خواهیم بود
سلام
دوست خوبم اصلا مشخص نیست Smile معمولا بین یک هفته تا یک ماه بطور نرمال اما چند ماهم داشتیم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، manamilad ، Terme ، ghasoo ، soli asali
اين دوستمون كه ميكه اين ٣٧٠٠ رقم اعلام رسمى كى سى سيه منظورش دقيقا جيه ؟
يعنى جاى ديكه اى هم اعلام ميكنه كى سى سى و ما خبر نداريم؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت ، pari pariaaa ، nasim ، ghasoo ، manamilad ، Terme ، soli asali ، Papar_h
(2013-12-11 ساعت 01:08)mohammad19911991 نوشته:  اين دوستمون كه ميكه اين ٣٧٠٠ رقم اعلام رسمى كى سى سيه منظورش دقيقا جيه ؟
يعنى جاى ديكه اى هم اعلام ميكنه كى سى سى و ما خبر نداريم؟
سلام
نه ممل جون اینا پارتی دارن تو KCC Wink

(2013-12-11 ساعت 01:29)azadeh2014 نوشته:  ظاهرا پارتی هاشون هم همه از نوع lady هستنBig Grin بابا بروبچ مجرد شما هم دست به کار شین از این لیدی ها تو کی سی سی پیدا کنین ما از این انزوا دربیاییم شاید کارنت ها هم سرعت بگیره
سلام

ممل جون بر و بچ سایت اجازه دادن، بسم اللهWink

تشکر کنندگان: meisam14 ، pari pariaaa ، nasim ، ghasoo ، manamilad ، Terme ، azadeh2014 ، philter ، shlahni ، m_yek ، soli asali ، mohammad19911991
مثل اینکه امشبم نشد...
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، ghasoo ، manamilad ، Terme ، soli asali
این خبرهایی که شازده simonمیده معتبره همون 3700 هست برید دخیل ببندین واسه ماه دیگه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، ghasoo ، Terme ، amaka747 ، محبت ، soli asali
سلام به گفته سیمون کی سی سی 15 هم اعلام می کنه اگه زودتر اعلام کنه ممکنه اینسری حرفاش اشتباه از آب در بیاد
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ghasoo ، Terme ، m_yek ، محبت ، soli asali
دوست عزیزی که در اون سایت معروف خودتو نماینده سایت خودمون و ایرانی معرفی کردی و این سیمون فلک زده رو دادگاهی کردی که چرا وقتی ما به KCC زنگ میزنیم رقم 3700 رو تایید نمیکنندوحسابی این اقارو زیر سوال بردی که اطلاعاتش غلط است و غیره .....

جوابتو از این سیمون انگلیسی و سایرین دریافت کردی که خلاصه اش این بود که انها گفتند کسی شما و دوستانتونو را مجبور نکرد باور کنید و میتونی صبر کنی تا رسما شماره ها توسط KCC اعلام شود و حتی سایرین صداقت سیمون رو تایید و ریسک کردنشو تحسین کردند.

به نظر میرسه یه مقدار تند رفتی و پیش داوری زود هنگام کردی و میتونستی صبر کنی تا اول مطمن شوی خبر این اقا درست هست یا خیربعدا اظهار نظر میکردی .حداقل ایکاش ملیت خودتو نمینوشتی و موضوع سایت رو مطرح نمیکردی هر چند خوشبختانه نام سایتو نبردی.

این صرفا یه نظر دوستانه برای پیشگیری از ادامه موضوع بود و امیدوارم ناراحت نشی.
تشکر کنندگان: hedilamar ، ghasoo ، banafsh14 ، Terme ، taleghani ، ghafari88 ، shlahni ، shahryar7021 ، aghaghia ، محبت ، soli asali ، Papar_h
فكر مي كنم انتظار براي كارنت شدن راحت تر از انتظار براي اومدن نامه دوم باشه ، خدايا به ما توان انتظار بده.
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: nasim ، manamilad ، Terme ، hossien_501 ، محبت ، soli asali
راجع به كارنتي بالاتر اروپا نسبت به آسيا كسي نظري نداره؟
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان