کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
بچه ها واقعیه 2013 رو فراموش کنید. میدونم این همه استرس و نگرانی بخاطر بچه های پارساله. انشااله دیگه تکرار نمیشه. نترسید من هستم Big GrinBig GrinBig Grin
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Terme ، nasim ، مامان خانم ، manamilad ، cello86 ، soli asali
بهتره به جای توجه به زمان، به تقویت مسائلی مثل زبان، مهارت های لازم، شغل و ایالت مناسب توجه کرد.
فکر می کنم بهتره به پیش بینی ها کمتر توجه بشه و مسائل از سایت رسمی دنبال بشه بهتره.
به هر حال تمام این پروسه پر از استرس و اضطرابه که تنها با صبر و توکل به خدا به پایان خوب خواهد رسید.
موفق باشید
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، Terme ، مامان خانم ، manamilad ، ghasoo ، soli asali
یعنی خدایی این ماه کارنت شدن ها داره دهنمو سرویس می کنه Big Grin از 1 دسامبر صبح کله سحر که میام سر کار اولین چیزی که چک می کنم سایت محترمه و معظمه ویزا بولتن هست .فقط دعا می کنم که کارنتی ها بیشتر از اوون چیزی باشه که جناب سیمون گفتن.
اگه 3700 باشه واسه ماه بعد چقدر کارنتی اعلام می شه ؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: manamilad ، Terme ، ramaya ، محبت ، ghasoo ، soli asali
(2013-12-11 ساعت 10:58)nasim نوشته:  یعنی خدایی این ماه کارنت شدن ها داره دهنمو سرویس می کنه Big Grin از 1 دسامبر صبح کله سحر که میام سر کار اولین چیزی که چک می کنم سایت محترمه و معظمه ویزا بولتن هست .فقط دعا می کنم که کارنتی ها بیشتر از اوون چیزی باشه که جناب سیمون گفتن.

نترس هم قطار شما قطعا ماه بعد کارنتی. این همه استرس به خودت نده راه طولانیه هااااااااااااااااااااااا ...Smile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، nasim ، manamilad ، ghafari88 ، ramaya ، محبت ، ghasoo ، 5ina ، soli asali
(2013-12-11 ساعت 10:58)nasim نوشته:  یعنی خدایی این ماه کارنت شدن ها داره دهنمو سرویس می کنه Big Grin از 1 دسامبر صبح کله سحر که میام سر کار اولین چیزی که چک می کنم سایت محترمه و معظمه ویزا بولتن هست .فقط دعا می کنم که کارنتی ها بیشتر از اوون چیزی باشه که جناب سیمون گفتن.

دقیقاً منم به محض اینکه می رسم سر کار قبل از اینکه چراغ اتاقمو روشن کنم pc رو روشن می کنم به امید خبرای خوب! Tongue
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، Terme ، nasim ، ghafari88 ، ffrfar ، محبت ، ghasoo ، soli asali ، taleghani
من هیچی در مورد این حرفا نمیدونم کاش یکی پیدا میشد یه کم برام توضیح میداد Sad
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali
(2013-12-11 ساعت 12:33)shaghayegh26 نوشته:  من هیچی در مورد این حرفا نمیدونم کاش یکی پیدا میشد یه کم برام توضیح میداد Sad

کدوم حرفا؟ ..... اگر منظورتون روند کارها در بخش های مختلف هست می تونید به تاپیک خودش مراجعه کنید و ضمن مطالعه اون ها از صفحه 1 با کارهایی که باید انجام بشه آشنا بشید .... موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: Terme ، manamilad ، محبت ، ghasoo ، 5ina ، soli asali ، nazanin fatemi
(2013-12-11 ساعت 11:30)manamilad نوشته:  

دقیقاً منم به محض اینکه می رسم سر کار قبل از اینکه چراغ اتاقمو روشن کنم pc رو روشن می کنم به امید خبرای خوب! Tongue

آره دقیقا همه همینطورینCool
تشکر کنندگان: manamilad ، محبت ، ghasoo ، soli asali
(2013-12-11 ساعت 12:39)ghafari88 نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 12:33)shaghayegh26 نوشته:  من هیچی در مورد این حرفا نمیدونم کاش یکی پیدا میشد یه کم برام توضیح میداد Sad

کدوم حرفا؟ ..... اگر منظورتون روند کارها در بخش های مختلف هست می تونید به تاپیک خودش مراجعه کنید و ضمن مطالعه اون ها از صفحه 1 با کارهایی که باید انجام بشه آشنا بشید .... موفق باشید

نه روند رو میدونم منظورم کارنت شدن و نامه ی دوم ایناست الان من یک ساله مدارکم ترجمست فقط نمیدونم کارنت شدن و نامه ی دمو چیه و زمانش کی هست
تشکر کنندگان: Morteza1350 ، ghasoo ، soli asali
(2013-12-11 ساعت 09:43)morteza88 نوشته:  راجع به كارنتي بالاتر اروپا نسبت به آسيا كسي نظري نداره؟

دوست عزیز مبنای کیس نامبر در قاره های مختلف متفاوتند و در قاره اروپا من کیس نامبر 40000 را هم دیدم و ممکنه کیس نامبر بالاتر هم وجود داشته باشه. ضمنا اونها هم از روند کارنتی قاره خودشان چندان راضی نیستند .
تشکر کنندگان: محبت ، ghasoo ، soli asali
(2013-12-11 ساعت 12:57)shaghayegh26 نوشته:  

نه روند رو میدونم منظورم کارنت شدن و نامه ی دوم ایناست الان من یک ساله مدارکم ترجمست فقط نمیدونم کارنت شدن و نامه ی دمو چیه و زمانش کی هست

دوست عزیز بهتره یکم درباره خودت و وضعیت قبولیت در لاتاری بگی که بشه کمکت کرد . جزو برندگان 2014 هستی؟ مدارکتو فرستادی ؟؟؟ و....
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، manamilad ، soli asali
بلاخره تا چه شماره ای کارنت شد؟ کسی نمیداند؟

تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-11 ساعت 13:04)nasim نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 12:57)shaghayegh26 نوشته:  

دوست عزیز بهتره یکم درباره خودت و وضعیت قبولیت در لاتاری بگی که بشه کمکت کرد . جزو برندگان 2014 هستی؟ مدارکتو فرستادی ؟؟؟ و....

من هم همین رو عرض کردم .... لطف کنید و همین تاپیک رو مطالعه کنید از اول متوجه می شید که کارنت چی هست و نامه دوم چی هست و این ها .... موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: manamilad ، nasim ، محبت ، ghasoo ، soli asali
(2013-12-11 ساعت 13:06)sonnnna نوشته:  بلاخره تا چه شماره ای کارنت شد؟
سلام
به گفته یکی از بچه های آن فروم-تا 3700 اما بولتن هنوز چیزی اعلام نکرده.
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، ghasoo ، soli asali ، sonnnna
اینقدر که ماشا اله ماشا اله بچه های گل همه شیش ماهه بدنیا اومدن و اینقدر تلفن و ایمیل به این کی سی سی بدبخت زدن که اونم که هر ماه تا قبل از دهم اعلام میکرد اینماه گفت میذارم همون پونزدهم حالتون جا بیاد. ..Cool

(2013-12-11 ساعت 12:53)beitollahi.omid نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 11:30)manamilad نوشته:  

آره دقیقا همه همینطورینCool
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، poem ، Aardalan ، ghasoo ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان