کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-12-11 ساعت 12:33)shaghayegh26 نوشته:  من هیچی در مورد این حرفا نمیدونم کاش یکی پیدا میشد یه کم برام توضیح میداد Sad
سلام
این پست رو بخون همه چیز دستگیرت میشهWink
http://mohajersara.com/thread-6455-post-...#pid325801
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Terme ، H Pier ، manamilad ، nasim ، مامان خانم ، ghasoo ، soli asali
سلام
کسی از دوستان اگه فیلم پل چوبی رو دیده باید این دیالوگ یادش باشه الان با خوندن یه متن یادش افتادم و دیدم بی مناسبت با احوال فعلی نیست .

صبوحی(مهران مدیری): میدونی لمس کردن بدن شیر چه حسی داشت؟
امیر (بهرام رادان): نه !!!
صبوحی: فهمیدم که قدرت شیر توی عضلاتش نیست...توی وجودشه...
وقتی میخواد چیزی رو بدست بیاره, با تمام وجود بلند میشه, با تمام وجود دنبالش میکنه , و با تمام وجود بدستش میاره...Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-12-11 ساعت 16:13)محبت نوشته:  سلام
کسی از دوستان اگه فیلم پل چوبی رو دیده باید این دیالوگ یادش باشه الان با خوندن یه متن یادش افتادم و دیدم بی مناسبت با احوال فعلی نیست .

صبوحی(مهران مدیری): میدونی لمس کردن بدن شیر چه حسی داشت؟
امیر (بهرام رادان): نه !!!
صبوحی: فهمیدم که قدرت شیر توی عضلاتش نیست...توی وجودشه...
وقتی میخواد چیزی رو بدست بیاره, با تمام وجود بلند میشه, با تمام وجود دنبالش میکنه , و با تمام وجود بدستش میاره...Wink
به به
واقعا همینطوره, من که کلی انرژی مثبت گرفتم.
تشکر کنندگان: soli asali ، ramaya ، manamilad ، محبت
(2013-12-11 ساعت 18:34)Sara_lphmkf نوشته:  با سلام،
به همه دوستان پيشنهاد مي كنم آخرين جدول خانم وحدتي را مطالعه كنند، با اينكه يك بخش كوچكي از برندگان ٢٠١٤ ايران اطلاعاتشون در اين جدول هست اما اگر تعداد ٣٠٠٠ كيس اول جدول را با ٣٠٠٠ كيس بعدي مقايسه كنيد متوجه تراكم بيشتر ٣٠٠٠ كيس اول مي شويد، البته اين خودش يك احتمال هست، ولي فكر كنم يكي از دلايل كند كارنت شدن همين باشد

با سلام,
جدول شماره 7 که هنوز منتشر نشده؟
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، ramaya
(2013-12-11 ساعت 18:47)rezahoorjandi نوشته:  
به همه دوستان پيشنهاد مي كنم آخرين جدول خانم وحدتي را مطالعه كنند، با اينكه يك بخش كوچكي از برندگان ٢٠١٤ ايران اطلاعاتشون در اين جدول هست اما اگر تعداد ٣٠٠٠ كيس اول جدول را با ٣٠٠٠ كيس بعدي مقايسه كنيد متوجه تراكم بيشتر ٣٠٠٠ كيس اول مي شويد، البته اين خودش يك احتمال هست، ولي فكر كنم يكي از دلايل كند كارنت شدن همين باشد

با سلام,
درود بر همه دوستانSmile
منظور از" 3000 کیس اول " همان " تا شماره کیس 3000 " هست دیگه ؟درست ترجمه کردم؟Big Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، manamilad ، محبت
(2013-12-11 ساعت 18:58)Sara_lphmkf نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 18:56)Sam2014 نوشته:  

با سلام,
درود بر همه دوستانSmile
منظور از" 3000 کیس اول " همان " تا شماره کیس 3000 " هست دیگه ؟درست ترجمه کردم؟Big Grin

ازم ايراد نگير ديگه ، خجالت مي كشم، كلي زحمت كشيدم تا مثلا يكم ادبي بنويسمSad Big Grin

خوب تراکم از ایران شاید تو ۳۰۰۰ اول زیاد باشه . اما این ربطی به موضوع کند بودن کارنت شدن نداره ،چون اونا کل آسیا رو دارند کارنت میکنن.
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، محبت
خداوند همه چیز را در 1 روز نیافرییده.پس چه چیز سبب شده که من بیندیشم همه چیز را میتوانم در 1 روز بدست بیاورم.

کمی بیشتر صبور باشیم دوستان خوبم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: مامان خانم ، shlahni ، soli asali ، ramaya ، Papar_h ، ehsan2012 ، mahan L ، محبت ، shayesteh
(2013-12-11 ساعت 19:42)hamid_fs3 نوشته:  خداوند همه چیز را در 1 روز نیافرییده.پس چه چیز سبب شده که من بیندیشم همه چیز را میتوانم در 1 روز بدست بیاورم.

کمی بیشتر صبور باشیم دوستان خوبم.
می گویند
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد:
او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد…
او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد…
او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد…
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، hamid_fs3 ، ramaya ، Fifi2015 ، manamilad ، mahan L ، محبت ، shirin_n ، Sam2014
(2013-12-11 ساعت 19:39)sami8000 نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 18:58)Sara_lphmkf نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 18:56)Sam2014 نوشته:  

با سلام,
درود بر همه دوستانSmile

ازم ايراد نگير ديگه ، خجالت مي كشم، كلي زحمت كشيدم تا مثلا يكم ادبي بنويسمSad Big Grin

خوب تراکم از ایران شاید تو ۳۰۰۰ اول زیاد باشه . اما این ربطی به موضوع کند بودن کارنت شدن نداره ،چون اونا کل آسیا رو دارند کارنت میکنن.

فرمایش دوستمون sam8000، کاملا به جاست، اگر kcc بر اساس کشورها عمل می کرد نه منطقه ای، اونوقت شایدمی شد این کندی کارنت شدن رو توجیه کرد اما واقعیت اینه که 141000 کیس به مرحله بعد راه پیدا کردن که قراره فقط به 50.000 نفر ویزا داده بشه و این یعنی اینکه به طور مثال از اسیا با حدود 23.000 کیس برنده، یعنی چیزی حدود 4.000 [b]کیس [/b]به ویزا دست پیدا می کنند( با احتساب اینکه میانگین نفرات هر کیس 2 نفر)
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: soli asali ، مامان خانم
(2013-12-11 ساعت 12:53)beitollahi.omid نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 11:30)manamilad نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 10:58)nasim نوشته:  یعنی خدایی این ماه کارنت شدن ها داره دهنمو سرویس می کنه Big Grin از 1 دسامبر صبح کله سحر که میام سر کار اولین چیزی که چک می کنم سایت محترمه و معظمه ویزا بولتن هست .فقط دعا می کنم که کارنتی ها بیشتر از اوون چیزی باشه که جناب سیمون گفتن.
اگه 3700 باشه واسه ماه بعد چقدر کارنتی اعلام می شه ؟؟؟

دقیقاً منم به محض اینکه می رسم سر کار قبل از اینکه چراغ اتاقمو روشن کنم pc رو روشن می کنم به امید خبرای خوب! Tongue

آره دقیقا همه همینطورینCool

بنده که مجبور به خریداری یک عدد سیم کارت رایتل شدم تا همه جا بتونم انلاین باشم و اخبار رو دونبال کنم ! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، mohammad19911991
ميخواستم يه سوال كنم من كيس نامبرم ٥١XX هستش بااين وضع بولتن يه چيزي خيلي نگرانم كرده واونم اينه كه اگه زمان مصاحبمون به خردادبرسه امتحان بچه هاروبايدچه كاركنم منتظرجوابم:Sad
تشکر کنندگان: soli asali
من چه جوري ميتونم جدول خانم وحدتي رو ببينم برام توضيح بديد ممنون
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-12-11 ساعت 20:29)Masood51 نوشته:  ميخواستم يه سوال كنم من كيس نامبرم ٥١XX هستش بااين وضع بولتن يه چيزي خيلي نگرانم كرده واونم اينه كه اگه زمان مصاحبمون به خردادبرسه امتحان بچه هاروبايدچه كاركنم منتظرجوابم:Sad
سلام

اگه زمان مصاحبه به امتحان فرزندانت یکی شد میتونی ازسفارت مربوطه تقاضا کنی تاریخ مصاحبه رو عقب بیندازند.

ضمنا پس از ارسال دهم لطفا امضا خودت رو تو سایت ایجاد کن تا دوستان بتوانند بهتر راهنماییت کنند.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad
من به يه مطلب اعتقاددارم واونم اينه كه تمام كسايي كه برنده شدن يه جورايي اون بالايي نظرش نسبت بهشون متفاوته پس همه چيو بسپوريم به خودش Smile البته يه موقع خداي نكرده سوء تفاهم پيش نياداون بالايي همه بندهاشودوست داره اين مطلبواضافه كردم بخاطراخم همسرمTongue
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، مامان خانم ، hamid_fs3 ، soli asali ، manamilad ، mahan L
(2013-12-11 ساعت 20:29)Masood51 نوشته:  ميخواستم يه سوال كنم من كيس نامبرم ٥١XX هستش بااين وضع بولتن يه چيزي خيلي نگرانم كرده واونم اينه كه اگه زمان مصاحبمون به خردادبرسه امتحان بچه هاروبايدچه كاركنم منتظرجوابم:Sad

نترس دوست گلم شما قطعا تا فروردین ماه 93 مصاحبه میشی. انشااله تا خرداد ویزا دستته و داری تدارک سفرو میبینی.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، Sam2014 ، pari pariaaa ، manamilad ، m_yek

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان