کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-14 ساعت 19:19)irn22 نوشته:  سلام , کیس من هم کارنت شده , الان منتظر دریافت نامه و وقت مصاحبه هستم. خیلی دوست دارم سریعتر متوجه بشم تاریخ مصاحبه ام کی هست چون فکر می کنم وقت کم می آرم.الان که سایتی بالا باز نمی شه . نمی دونم چرا... باید منتظر ایمیل باشم ؟

دوست عزیز سایت مشکلی نداره راحت باز میشه

https://www.dvlottery.state.gov
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، .YAS
(2013-08-14 ساعت 19:50)reza16 نوشته:  این امارو کجا میتونیم ببینیم؟

اینجا رو لطفا مطالعه بفرمایید.
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._6050.html
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: 5ina ، .YAS ، behfaza ، khder
(2013-08-14 ساعت 21:06)hotbasic نوشته:  درود به همگی... میشه منو راهنمایی کنید. من کلا گیجم... شماره کیس من اینه 2014AS000002xx

اعضای کیس :2
سفارت: ایروان
لطفا یکی به من بگه که کارنت شدم یا نه؟ من هنوز هیچ ایمیلی نگرفتم.. نمیدونم کی باید برم و تا کی وقت هست.. لطفا میشه راهنمایی کنید ...ممنون

اون پایین خوندم که از 1 تا 1800 کارنت شدن...یعنی منم الان کارنت شدم..؟

بله شما کارنت شدید، صفحه قبولیتون رو دوباره چک کنید، البته بعد از چند روز، نامه دعوت به مصاحبه جایگزین نامه برنده شدنتون میشه...
در ضمن دوست عزیز لطف کنید یکم پست های قبلی رو بخونید این مورد بار ها در پست های قبلی توضیح داده شده!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، EKAM ، behfaza ، maryam_a ، kage.omid ، HodHod Golestani
(2013-08-14 ساعت 20:44)shervin4d نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 20:39)araaaash نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 20:36)shervin4d نوشته:  سلام و تبریک به همه برنده های عزیز من کیس نامبرم *310 هستش ممکنه نوامبر یا دسامبر یا حد اکثر ژانویه کارنت بشم. سفارت آنکارا رو توی فرمها انتخاب کردم اما به دلایلی می خوام عوضش کنم و ابوظبی برم واسه مصاحبه. چی کار باید بکنم؟

منم عوض کردم مدارکو کامل با درخواست تغیرت و اینکه کدوم سفارت میخوایو mailکن واسه kcc

یعنی مجدد باید همه مدارک رو بفرستم؟

دوست عزیز تاپیک تغییر زمان یا محل مصاحبه مخصوص سوال شماست، نباید سوالتون رو اینجا مطرح کنید، صفحه 19 اون تاپیک رو مطالعه کنید، نیازی به فرستادن همه مدارک نیست، فقط 1 ایمیل کافیه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، behfaza ، shervin4d ، maryam_a ، philadelphia
(2013-08-14 ساعت 21:25)attari نوشته:  شماره من 2014AS000010xx هست.هنوز فرمهای اولیه رو پر نکردم بفرستم. اصلا فکر نمیکردم اینقدر زود مصاحبه ها شروع بشه.حالا تکلیف من چیه؟یعنی جا موندم؟

یکم دیر کردین درسته ولی‌ به هیچ وجه جا نموندین دوست عزیزم.Wink فرمهاتونو هرچه سریعتر و با دقت (که خدای نکرده اشتباهی‌ پیش نیاد) پر کنین و براشون ایمیل کنین. واکسنهاتون رو بزنین و مدارک مورد نیاز و آماده و ترجمه کنید. موفّق باشین
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، .YAS ، noobnoobi ، pari pariaaa ، reza_top60 ، ojee ، EKAM ، behfaza ، godot ، محبت ، attari ، HodHod Golestani
(2013-08-14 ساعت 22:47)nimamp3 نوشته:  من شماره ام از 1840 کمتره, فکر کنم ماه بعدی کارنت شم, اگه تک ضرب ویزا بگیرم تا کی وقت دارم برم آمریکا, ویزا شش ماهه هست یا یه ساله? آخه یه سری کار نیمه تموم دارم که مرداد سال دیگه طول میکشه
سلام دوست عزیز
مدت اعتبار ویزا شش ماهه است و اگر با برنامه ی درست براتون انجام بشه حدود دسامبر یا ژانویه میرید مصاحبه ،تاریخ اعتبار مدیکال آنکارا شش ماهه است ولی تاریخ مدیکال ایروان یکساله است ،اگر سربازی نرفتید و کار دولتی نکردید احتمال داره یکضرب بگیرید ولی بازهم همه چیز به نظر آفیسر بستگی داره
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، gema
(2013-08-14 ساعت 23:05)Afshim553 نوشته:  سلام.
کیس نامبر 7xxx امیدی به ویزا داره؟؟؟؟
سلام دوست عزیز . همه ویزا میگیرن . اصلاً نگران نباشید . اگه مطالعه بیشتری بکنید توی فروم میتونید اطلاعاتتون رو کامل کنید در همه زمینه ها . منم مثل شما همه ی این سوالات تو ذهنم بود و قبل از اینکه پست بدم شروع به خوندن تاپیک های مختلف کردم . این بهترین راهه .
امیدوارم موفق باشید ... Smile
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: EKAM ، H Pier ، behfaza ، philadelphia ، محبت ، reza_top60 ، alimarmar
(2013-08-14 ساعت 15:57)mastane1364 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:24)rezamehrzad نوشته:  کیس نامبر من زیر 1800 است و جزء کارنت شده‌های ماه اکتبر هستم. اما هنوز ای‌میلی دریافت نکردم. با وارد کردن کانفرمیشن نامبرم در سایت هم نامه‌ی قرار مصاحبه‌ام نیست(تغییری ایجاد نشده!). مگه به محض اعلان کارنت شدن ای‌میل‌ها و اطلاعیه‌ها ارسال نمی‌شه؟ باید هنوز منتظر بود و یا ایمیل بزنم و پی‌گیر باشم؟

سلام
شما میتونید برای تایید گرفتن اینکه مدارکتون رسیده ایمیل بزنید.
اما شما باید بعد از 48 ساعت از اعلام کارنتی به صفحه مورد اشارتون رجوع کنید و تا یک هفته ممکنه صفحه شما با اطلاعات تاریخ دقیق مصاحبه به روز نشه پس صبور باشید و نگرانی به خودتون راه ندیدWink

ضمنا خیلی هم بهون تبریک میگم موفق باشید
،وقتی قراره زمان مصاحبه تون معلوم بشه یه ایمیل همراه با لینک صفحه تون براتون میاد ،مطمئن باشید که قرار مصاحبه ها از اکتبر به بعد گذاشته میشه پس عجله نداشته باشید
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، محبت ، EKAM ، HodHod Golestani ، alitab
(2013-08-14 ساعت 23:40)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 23:28)reza16 نوشته:  با توجه به قانون 7 درصد یعنی فقط 3500 نفر از افراد فوق ویزا میگیرند؟ منظورم از 6027 ایرانی که پذیرفته شدند؟

کدوم قانون؟
اگه میشه منبع اش رو هم لطف کنین.

اگه این قانون درست باشه همونطور که در پست قبلیم گفتم همه ی دوستان قبولی با هر کیس نامبری که برنده اعلام شدن جزو این 3500 نفر هستن و اگر به هر دلیلی یه سری نخوان برن یا اصلا متوجه نشن که برنده شدن از همون 6027 نفر اضافه میکنن تو مرحله دوم.
البته این نظر منه شاید بقیه برداشت دیگه ای داشته باشن.

منبع :

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._6050.html
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
سلام دوستان.من توی این سایت دیدم کیس نامبر ***22 هم هست!!!به نظرم اشتبآه کرده.مگه میشه اینقدر بالا!اگه درست باشه پس کارنت شدنه چی میشه؟!!
تشکر کنندگان: behfaza
راجع به سهمیه می‌خوام اینو بهتون بگم که برای همیشه خیالتون رو راحت کنم.
از این ۶۰۲۷ نفر برندهٔ ایرانی‌ دوستان, خیلی‌ا متوجّه نمیشن که برندخ شدن خیلیا امکانشو ندران خیلیا شرایطشو نداران خیلیا هم میدونن ولی‌ وسط کار پشیمون میشن. باور بفرمایید دوستان عزیز, من من هم همهٔ این نگرانیای شمارو داشتم و بهتون حقٔ میدم. به عنوانه کوچک‌ترین عضو این مجموعه ازتون خواهش می‌کنم مثبت گرا باشید. هممون به امید خدا ویزا رو خواهیم گرفت.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
یادم هست یکی از دوستان 2013 از یکی از دوستانش نقل کرده بود در آمریکا بطور تصادفی با یه بازنشسته اداره مهاجرت آمریکا آشنا شده بود ودل مشغولی های ما رو ازش پرسیده بود و گفته بود که کلی استرس کشیده تا به آمریکا برسه و ایشون هم در جوابش توضیح داده بوده که به آمار ارقام زیاد توجه نکنید و کلی حرفهای دلگرم کننده زده بود که واقعیتش در خاطرم نیست و نمیدونم کجا خونده بودم اگه از دوستان کسی میدونه اون پست کجاست کپی کنه.

خلاصه حرفش این بود که هر کس لاتاری قبول بشه و مشکل نداشته باشه(اعلام نکردن فرزند , ...) ویزا رو میگیره.

پس با خیال راحت کاراتون رو انجام بدین و نگران نباشید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
سلام دوستان
می خواستم بگم هر چقدر با این عدد ارقام بازی کنید و حدس و گمان بزنید فایده ای نداره چون اصلا دست ما نیست و ممکنه به اشتباه به نتایجی برسید که سبب ایجاد استرس در اطرافیان بشه پس خواهشن مثبت و به ویزا فکر کنید. بعدشم مگه از بچه های 2013 کسی مونده که کارنت نشه و ویزا بهش نرسیده باشه؟؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: masoud z ، noobnoobi ، exxedus ، Aryan2014 ، EKAM ، ibehnam ، behfaza ، philter ، HodHod Golestani
دوست ضمن خسته نباشید باید خدمتتون عرض کنم که بعضی از دوستان راجب اینکه فقط ۳۵۰۰ نفر کارنت می شوند بحث کردند.من می خواستم ۳ نکته رو بگم.
۱- تا اونجایی که من می دونم تا حالا نشنیدم کسی رو کارنت نکنند حتی از دوستان سال قبلم پرسیدم گقتند همه کارنت می شوند حالا ممکنه بعد از مصاحبه یکی شرایطش کامل نباشه مثلا نه مدرک دیپلم داشته باشه نه سابقه کاری که اتفاقا شبیه همین موضوع یه خانومی بوده سال ۲۰۱۳ که ویزا نگرفته یا ممکنه طرف پول نداشته باشه بره مصاحبه و خیلی مسأل دیگه.
۲-در مورد کیس نامبر ببینید دوستان عزیز این شماره کیس نامبر با تعداد کل ایرانیا فرق داره یعنی ۶۰۲۷ تا از ایران انتخاب شدند ولی ما شماره کیس نامبر داریم ۲۲۰۰۰ پس شما نمی دونید تو این ۶۰۲۷ نفر چندمی هستین.تا اونجایی که من از دوستان سال قبل پرسیدم حتی شماره ۲۰۰۰۰ به بالا هم کارنت میشن.
نکته: یک مسٔله خیلی مهم ببینید ممکنه همه تو سایت ویزا بولتن کارنت نشن ولی بجاش براشون ایمیل میاد این موضوع که می گم برای کیس های بالاتر از ۲۰۰۰۰ هست.اتفاقا یکی از دوستانم همین اتفاق براش پارسال افتاده بود رفته بود مصاحبه قبولم شده الانم در کشور حاصل خیز می باشد.
۳-در مورد کارنت شدن شماره ها اولش ممکنه کم باشه مثلا ۷۰۰تا۱۰۰۰نفر از ماه سوم به احتمال قوی تعداد کیس بیشتری کارنت می شوند.البته دوستان در این مورد بیشتر توضیح دادن.
در اخر باید بگم دوستان ذهن خودتون رو با این مطالب بی خودی هدر ندید.بجای اینکارا وقتتون رو صرف زبان و آماده سازی مدارکتون کنید. من از تمامی دوستانی که در این سایت زحمت می کشند و دوستان دیگه رو راهنمایی می کنند کمال تشکر را دارم.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: godot ، exxedus ، himmlisch ، noobnoobi ، ibehnam ، H Pier ، behfaza ، EKAM ، gema ، آلیس-1980 ، HodHod Golestani ، philadelphia
سلام بر همگی دوستان و با عرض تبریک و موفقیت
دوستان CASE NUMBER 2014AS000015xxمی خواستم بدانم زمان مصاحبه دقیقا کی میشه که قبلش مدارک را ارسال کنم آنکارا .ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
تشکر کنندگان: behfaza ، vesal_20x

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان