کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
خوب این ماه پیش بینی دوستان گل تا چنده؟!! Smile
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، mamandiana ، محبت
(2014-04-30 ساعت 23:13)gema نوشته:  خوب این ماه پیش بینی دوستان گل تا چنده؟!! Smile
سلام
من 8500 رو میگمBig Grin
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، m_nikparvaz ، pouria.narimisa ، maryam.zahedi68 ، gema ، kage.omid
شب آرزوهاست به امید خدا ALL
انرژی مثبت برای همه دوستان منتظر
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، aghaghia ، ffrfar ، azadeh2014 ، soli asali ، محبت ، gema
(2014-04-30 ساعت 23:13)gema نوشته:  خوب این ماه پیش بینی دوستان گل تا چنده؟!! Smile
به نظر من 8200 Tongue
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، gema ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، noobnoobi ، kage.omid
سلام به همه
خوب coming soon اين ماه هم اومد، آرزو مي كنم همگي كارنت بشين، منتظر ديدنتون توي منزل بعدي هستم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: aghaghia ، gema ، azadeh2014 ، poem ، soli asali ، محبت ، noobnoobi ، pari pariaaa
سلام بچه ها تا كي comming soon هست؟؟؟؟
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali
(2014-05-01 ساعت 21:41)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام بچه ها تا كي coming soon هست؟؟؟؟
سلام
دوست خوبم سابقه داشته از هفتم ماه میلادی هم اعلام کردن بولتن ویزا رو اما عموما بین دهم تا پانزدهم حداکثرSmile

(2014-05-01 ساعت 21:41)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام بچه ها تا كي coming soon هست؟؟؟؟
سلام
دوست خوبم سابقه داشته از هفتم ماه میلادی هم اعلام کردن بولتن ویزا رو اما عموما بین دهم تا پانزدهم حداکثرSmile

پیش بینی. من: ALL Smile
.ایشالااااااااا
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: gema ، soli asali
(2014-05-01 ساعت 21:40)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام بچه ها تا كي comming soon هست؟؟؟؟
شما حتما این ماه کارنت هستید و احتمالا 3-5 جولای وقت مصاحبه خواهید داشت.حداکثر 10 می کارنتیها اعلام میشه

(2014-05-01 ساعت 21:40)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام بچه ها تا كي comming soon هست؟؟؟؟
شما حتما این ماه کارنت هستید و احتمالا 3-5 جولای وقت مصاحبه خواهید داشت.حداکثر 10 می کارنتیها اعلام میشه
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، محبت ، maryam.zahedi68
ماه می 8500 خیرشو ببینید....
تشکر کنندگان: gema ، soli asali ، pari pariaaa ، noobnoobi ، ffrfar ، محبت ، ah1004 ، maryam.zahedi68
ولی به تصور من این ماه کمی بیشتر اعلام میکنن ولی نه all ..... شاید تا حدود 9000.....
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، soli asali ، gema ، mamandiana ، pouria.narimisa
(2014-04-30 ساعت 13:58)newparmis نوشته:  هر ماه نزدیک اعلام بولتن که می شد اینجا کلی پر سر و صدا بود ولی این ماه اینجا از رونق افتاده!

خدا کنه این همه را کارنت کنن. امیدوارم حالا که کارنت شدنمون اینقدر طول کشیده حداقل ویزای یکضرب به هممون بدن.
حتی فکرش هم منو به وجد میاره

آخه اکثراً کارنت شدن و دیگه به اینجا سر نمیزنن.
دوستان ۵۰۰ تا برای کارنت شدن خیلی کمه ولی تقریب واقعبینانه یا تا حدودی بر اساس نتایج ماه های گذشته 1050 کیس دیگر یعنی تا 8475 حدوداً برود,
سلام به همه ما هم منتظریم واسه کارنتیهای دور بعد ایشااله .... میگم که امکانش هست کسی کارنت نشه ؟؟؟ Smile
کیس نامبر: **74 .... سفارت: آنکارا >> ایروان .... ارسال مدارک: 7 Jun .... تعداد : 2 نفر .... نامه دوم : 20 May .... تاریخ مصاحبه: 30 June
تشکر کنندگان: soli asali ، gema ، noobnoobi
Case Number: 2014AS000074XX * Embassy: Yerevan * Number: two people
کیس نامبر: **74 .... سفارت: آنکارا >> ایروان .... ارسال مدارک: 7 Jun .... تعداد : 2 نفر .... نامه دوم : 20 May .... تاریخ مصاحبه: 30 June
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، مامان خانم ، soli asali ، Sara_lphmkf ، noobnoobi
(2014-05-03 ساعت 12:35)chance2 نوشته:  سلام به همه ما هم منتظریم واسه کارنتیهای دور بعد ایشااله .... میگم که امکانش هست کسی کارنت نشه ؟؟؟ Smile
سلام
این بدترین پست به انتخاب من در کل این تاپیکهWink این حرفا چیه اینا نزدیک 16000کیس آسیا هنوز رو دستشونه ها

تشکر کنندگان: مامان خانم ، meisam14 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pouria.narimisa ، gema ، rainolf ، khder

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان