کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-05-03 ساعت 13:07)محبت نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 12:35)chance2 نوشته:  سلام به همه ما هم منتظریم واسه کارنتیهای دور بعد ایشااله .... میگم که امکانش هست کسی کارنت نشه ؟؟؟ Smile
سلام
این بدترین پست به انتخاب من در کل این تاپیکهWink این حرفا چیه اینا نزدیک 16000کیس آسیا هنوز رو دستشونه ها
میگم آقا امین شما از پیشکسوتان هستین, بیزحمت یه راه حلی برای این موجهای منفی که هرازگاهی ناخواسته میاد و میره پیدا کنیدSmile من قلبم ضعیفه طاقت این حرفارو ندارم Tongue
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: noobnoobi ، soli asali ، محبت
(2014-05-03 ساعت 22:13)gema نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 12:35)chance2 نوشته:  سلام به همه ما هم منتظریم واسه کارنتیهای دور بعد ایشااله .... میگم که امکانش هست کسی کارنت نشه ؟؟؟ Smile
سلام
این بدترین پست به انتخاب من در کل این تاپیکهWink این حرفا چیه اینا نزدیک 16000کیس آسیا هنوز رو دستشونه ها
میگم آقا امین شما از پیشکسوتان هستین, بیزحمت یه راه حلی برای این موجهای منفی که هرازگاهی ناخواسته میاد و میره پیدا کنیدSmile من قلبم ضعیفه طاقت این حرفارو ندارم Tongue
سلام
اصلا نگران نباش شما صد در صد کارنت هستید و فرقتون برای مصاحبه با بچه هایی که دور قبل کارنت شدن یک تا دو هفته ست نمونش خودمم هفته آخر جون مصاحبه مه که با هفته اولیای جولای یه هفته فرق دارم حالا به نظرتون برج پیش کارنت شدن خیلی شق القمر بودBig Grin
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، meisam14 ، azadeh2014 ، pouria.narimisa ، shayesteh ، soli asali ، exxedus ، gema
میدونم امکانش خیلی خیلی کمه ولی ای کاش ما هم این ماه کارنت شیم تا از این بلاتکلیفی در بیام

8 ماهه که شبانه روز داریم به این فکر میکنیم که با کیس ما چطور برخورد خواهند کرد هر چند که یه جورایی مطمئنیم که ریجکت میشیم ولی خوب دوست داریم که زودتر از این بلاتکلیفی در بیایم حتی اگه ریجکت شیم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، shayesteh ، soli asali ، azadeh2014 ، meisam14 ، exxedus
(2014-05-04 ساعت 01:38)pouria.narimisa نوشته:  میدونم امکانش خیلی خیلی کمه ولی ای کاش ما هم این ماه کارنت شیم تا از این بلاتکلیفی در بیام

8 ماهه که شبانه روز داریم به این فکر میکنیم که با کیس ما چطور برخورد خواهند کرد هر چند که یه جورایی مطمئنیم که ریجکت میشیم ولی خوب دوست داریم که زودتر از این بلاتکلیفی در بیایم حتی اگه ریجکت شیم.
سلام
من و بقیه دوستان مهربانم در این سایت از شنیدن حرفهای اینچنینی شما و دیگر هموطنانمون که مشکلات اینچنینی دارن واقعا ناراحت میشیم اما به هر حال تیریه تو تاریکی و از پروردگار براتون طلب مدد میکنیم دوست خوبم و اینم بهتون بگم که در این برنامه لاتاری همه چیز ممکنه اتفاق بیفته و هیچ چیز به استثناء تعداد محدودی قوانین غیر قابل پیش بینیهSmile موفق باشی

تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، manamilad ، Sara_lphmkf ، soli asali ، azadeh2014 ، gema ، kage.omid
(2014-05-04 ساعت 02:13)محبت نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 01:38)pouria.narimisa نوشته:  میدونم امکانش خیلی خیلی کمه ولی ای کاش ما هم این ماه کارنت شیم تا از این بلاتکلیفی در بیام

سلام
من و بقیه دوستان مهربانم در این سایت از شنیدن حرفهای اینچنینی شما و دیگر هموطنانمون که مشکلات اینچنینی دارن واقعا ناراحت میشیم اما به هر حال تیریه تو تاریکی و از پروردگار براتون طلب مدد میکنیم دوست خوبم و اینم بهتون بگم که در این برنامه لاتاری همه چیز ممکنه اتفاق بیفته و هیچ چیز به استثناء تعداد محدودی قوانین غیر قابل پیش بینیهSmile موفق باشی

ممنونم دوست عزیز بابت پاسخ زیباتون

بنظر شما کیس ما هم قابل پیشبینیه؟
تشکر کنندگان: ali_yari5 ، soli asali
سلام به عزیزان ، یادش بخیر 1/5 سال از ماجرای لاتاری ما گذشت..." چه زود دیر میشه"
دوستان گرانقدر، من امروز تازه فرم ها رو با ایمیل فرستادم، با توجه به شماره کیسم" 64xx" بنظرتون کی نامه قبولیم به نامه زمان مصاحبه تبدیل میشه؟
کیس: 2014AS0064XX
ورود به آمریکا: 2014
با ارزوی موفقیت برای همه پیش بینی من 8200 هست و مطمئن باشید اگر بیشتر نباشه کمتر هم نخواهد بود... پس به امید اعلام کارنتیهای این ماه.
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
تشکر کنندگان: noobnoobi ، aghaghia ، meisam14 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، azadeh2014 ، محبت ، mamandiana ، gema
(2014-05-04 ساعت 02:24)ali_yari5 نوشته:  سلام به عزیزان ، یادش بخیر 1/5 سال از ماجرای لاتاری ما گذشت..." چه زود دیر میشه"
دوستان گرانقدر، من امروز تازه فرم ها رو با ایمیل فرستادم، با توجه به شماره کیسم" 64xx" بنظرتون کی نامه قبولیم به نامه زمان مصاحبه تبدیل میشه؟

سلام
معمولا یکی دو ماهی طول خواهد کشید. ولی اصلان نگران نباشید تا 30 سپتامبر وقت هست
ضمنا بهتر نبود سوالتون رو توی تایپیک خودش می پرسیدین( انتظار بردای مصاحبه)http://www.mohajersara.com/thread-7008-page-46.html
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، gema
(2014-05-04 ساعت 02:17)pouria.narimisa نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 02:13)محبت نوشته:  

سلام

ممنونم دوست عزیز بابت پاسخ زیباتون

بنظر شما کیس ما هم قابل پیشبینیه؟
سلام
متاسفانه شما اشتباه جبران ناپذیری رو در برنامه لاتاری مرتکب شدید و از سهمیه کشور دیگری استفاده کردید که به احتمال زیاد ریجکت میشید اما با این حال نمیشه جلوی امید رو گرفتSmile و اگه نرید یه عمر به خودتون میگید اگه میرفتم شاید میشد.

تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، gema ، pouria.narimisa ، kage.omid
(2014-05-03 ساعت 22:13)gema نوشته:  
سلام
واییییی من از همتون معذرت میخوام واقعا آخه ما وضعیتمون ناجوره خودمون و گفتم بازم شرمنده Sad
تشکر کنندگان: meisam14 ، محبت ، soli asali ، manamilad ، gema ، pouria.narimisa
میبینم که همه کارنت شدن و رفتن دنبال زندگیشون و ما رو اینجا تنها گذاشتن (البته بجز امین خانِ گل)؛ یادش به خیر ماههای قبل این موقع اینجا چه خبر بود....
تشکر کنندگان: meisam14 ، محبت ، soli asali ، javid.1353 ، exxedus ، gema ، pouria.narimisa ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، banafsh14 ، shekari
(2014-05-04 ساعت 23:32)rainolf نوشته:  میبینم که همه کارنت شدن و رفتن دنبال زندگیشون و ما رو اینجا تنها گذاشتن (البته بجز امین خانِ گل)؛ یادش به خیر ماههای قبل این موقع اینجا چه خبر بود....
دوست عزیز ما اگه اینجا چیزی نمینویسیم دلیل بر این نیست که دوستامونو فراموش کردیم ، ما هر روز به این صفحه سر میزنیم.شما هم به زودی کارنت میشیند نگران نباشید.
موفق باشید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، khder ، rainolf ، gema ، pouria.narimisa ، azadeh2014
(2014-05-04 ساعت 02:24)ali_yari5 نوشته:  سلام به عزیزان ، یادش بخیر 1/5 سال از ماجرای لاتاری ما گذشت..." چه زود دیر میشه"

یکی از بچه های 2013 هم دیر ارسال کرده بود (اسمشونو فراموش کردم) و یک ضرب هم ویزا گرفت. اصلاً نگران نباشید بنظر من شما نهایتاً 2 ماه دیگه سفارت هستید.
تشکر کنندگان: soli asali ، ali_yari5 ، gema
(2014-05-04 ساعت 23:32)rainolf نوشته:  میبینم که همه کارنت شدن و رفتن دنبال زندگیشون و ما رو اینجا تنها گذاشتن (البته بجز امین خانِ گل)؛ یادش به خیر ماههای قبل این موقع اینجا چه خبر بود....

دوست عزیز بنده هم هر روز سر میزنم هر مطلب جدیدی کسی تو این تاپیک بزاره جزو اولین نفرا هستم که لایک میکنم Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: javid.1353 ، exxedus ، khder ، rainolf ، gema ، pouria.narimisa ، azadeh2014 ، Tabassomshojaat ، محبت
اصلا هدف من همین بود که ببینم کیا هنوز میان اینجا و به یاد ما آتش های بجا مانده از کاروان هستند..... ممنون دوستای گلم..... بارها و بارها گفتم که ارزش اصلی این گروههای اجتماعی شکل گرفته نه اینجا که بعد از مهاجرت معلوم میشه و باید همه به هم قول بدیم که بعد از مهاجرت و ثابت شدن وضعیتمون دست بقیه تازه مهاجرها رو بگیریم.........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان