کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-05-07 ساعت 00:14)pouria.narimisa نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 22:00)rainolf نوشته:  بچه های فروم اونوری حدس های متفاوتی میزنن از 8100 تا حدود 10000 نکته جالب اینه که تعداد کیسهای بین 10000 تا 15000 اون طرف زیادن و لازم به گفتن نیست که خیلی هم نگرانن.... با توجه به کیس 22000 توی همین فروم من هم حدس میزنم تا حدود 9000 منطقی باشه برای این ماه.....

دوست عزیز منظورت از اون فروم کدومه؟
یک فروم عمومی هست به زبان انگلیسی که شبیه مهاجرسرای خودمونه با این فرق که بچه هاش هر ماه زنگ میزنن به KCC و کمی زودتر لیست کارنتیها رو میگیرن..... آدرسش هم اینه http://forums.immigration.com/forum/immi...a-bulletin
تشکر کنندگان: soli asali ، pouria.narimisa ، محبت ، gema ، azadeh2014 ، khder ، fatima65
به امید اینکه فردا چشممون به جمال ALL روشن بشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: Sam2014 ، soli asali ، rainolf ، mamandiana ، gema ، محبت ، shadi79 ، pouria.narimisa ، pari pariaaa ، smpf ، zepehr ، shekari ، philter ، alitab
چیزی نمونده دیگه...امروز و فرداست که بولتن بیاد ...برای همه عزیزان منتظر آرزوی شادی دارم
[عکس: 51661783365963361464.jpg]
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

از همه دوستانی که با گذر کردن از این مرحله، باز هم سری به این تاپیک میزنند و بعضا با راهنمایی و دلداری هاشوون ، ایجاد حس همبستگی می کنند، سپاسگزارم. امیدوارم آخر و عاقبت این داستان برای همه ما ختم به خیر بشه.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
سلام
All. امیدوارم فقط همین کلمه جلوی آسیا درج شود
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: exxedus ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، m_me789 ، ebi1988 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، gema ، smpf ، zepehr ، alitab
من منظر کارنت شدن دوستم هتم که 7800
ای بابا همه تاپیک ها سوت و کور شدن :-(( کجایین پس؟ماه های پیش اینجا کولاک بود :-))
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، meisam14 ، gema ، kage.omid ، smpf ، zepehr ، pari pariaaa ، alitab
سلام به همه دوستان، بولتن آپ شد، ٨٩٠٠، تبريك مي گم به كارنت شده هاي عزيز، منتظر ديدنتون توي تايپيك بعدي هستم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سارا خانم خوش خبر باشي. فكر كنم ديگه بيشتر بچه ها كارنت شدن. توي اينجا كيسهاي بالاتري هم هستند كه بازم بايد منتظر بمونند يا نه؟
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
(2014-05-07 ساعت 23:27)mohsenmb نوشته:  سارا خانم خوش خبر باشي. فكر كنم ديگه بيشتر بچه ها كارنت شدن. توي اينجا كيسهاي بالاتري هم هستند كه بازم بايد منتظر بمونند يا نه؟

سلام، ممنونم، بله هستند دوستان، من كيس ٩٠٠٠ و يا ٢٢٠٠٠ هم ديدم، ايشالا ماه ديگه يك all مي دهند و دوست منتظري اينجا نخواهيم داشت
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام

تبریک به همه کارنت شده های عزیز و 8900 به نظرم خیلی خوب بود و نشون میده که تاریخ مصاحبه ها هم اکثرا تو 15 روز اول جولای خواهد بود و برای تک تکتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

به همه ی کارنت شده ها تبریک می گم و امیدوارم که همتون ویزای یکضرب بگیرید و استرس کلیرنس رو نداشته باشید.SmileSmileSmile
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، exxedus ، محبت ، gema ، soli asali ، smpf ، Tabassomshojaat ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، shekari ، shayesteh
با تبریک به دوستان کارنت شده، این دوستان برای ماه جولای به مصاحبه دعوت خواهند شد Smile

[عکس: 72189079784110473256.png]

جدول کارنتی های امسال و سال های قبل تا این ماه...

[عکس: 98897228125505436089.png]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
سلام
خوب تا حدودی خیالم راحت شد کسی بالای این عدد هست؟امیدوارم دیگه همه بچه های مهاجر سرا کارنت شده باشند در این تاپیک را ببندیم برویم دنبال کارمان. کسی جا مانده؟
به هر حال این شماره هم هورا دارد8900
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: exxedus ، meisam14 ، محبت ، Sara_lphmkf ، gema ، soli asali ، Tabassomshojaat ، zepehr ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، shekari ، smpf ، shayesteh
خب میبینم که پیشبینی خودم درست بود.... امیدوارم ادامه پیش بینیم هم درست باشه و ماه بعد ALL باشه تا استرسها تموم بشه....
و پیش بینی دیگم هم درست باشه و اتفاقات 2013 تکرار نشه و به همه ویزا برسه.....
تشکر کنندگان: exxedus ، S.gh ، gema ، محبت ، soli asali ، pari pariaaa ، azadeh2014 ، shekari ، smpf ، shayesteh ، alitab
با تشکر از همه همسفران و دوستان عزیز که ما ایستگاه آخری ها رو فراموش نکردن
و با تبریک به کارنتی های جدید
می ریم تاپیک انتظار
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان