کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-20 ساعت 14:06)mtcanada نوشته:  بچه ها بنظرم به اون دوستمون زیاد استرس وارد نکنید خیلی بیشتر بهش کمک کردید تا از الان هنوز به مصاحبه نرفته بفرمایید که 100% رد خواهد شد.

من بهت می گم که نا امید نباش بسپار به خدا ایشاالله وقتی رفتی خدا بهت کمک می کنه تا افیسر رو مجاب بکنی و ویزات رو هم می گیری.

از الان هم نمی خواد غصه آینده را بخوری چون هنوز نیامده ، یه سری از بچه ها گفتند حتما رد خواهی شد یعنی دیگه نمی خوای دنبال پروسه ات را بگیری!!!
خودتم می دونی که اینطوری نیست و هنوز هم امیدواری - پس نگران نباش از بچه ها و دوستان عزیز عم خواهش می کنم اگر برایشان مقدور است به این بحث خانمه بدهند تا هم به این دوستمون کمکی کرده باشند و هم انقدر به این بنده خدا استرس وارد نکنند. دمتون گرم. Wink
مخلص همگی محمد.

پــــــــــــــــــررررچــــــــــــــــم هم خیلی خیلی بــــــــاااالاااااست Smile
ممنون از شما محمد عزيز من فقط خواستم اكر كسي تجربهش كرده اين روندو كمكم كنه وكرنه بقول شما اصلا اينطور نيست من با سفارت امريكا صحبت كردم و كفتن كه هيج قانوني نيست و فقط افيسر تصميم ميكيره ولي بازم ممنون و سباسكزارم از همتون
تشکر کنندگان: mtcanada ، محبت ، noobnoobi ، behfaza
دوستان عزیزم چند موردیو خدمتتون عرض کنم :

۱: این تاپیک جای یه همچین بحثایی نیست.

۲: راجع به هیچ قضیه نظر ۱۰۰% قاطع ندین

۳: از کلمات توهین آمیز علیه همدیگه استفاده نکنین لطفا

۴: نسبت به نظراته همدیگه موضع گیری نکنین

در جواب دوست عزیزمون Maxir هم بهترین پیشنهاد به نظر بنده اینه که در رابطه با کیستون با کی‌ سی‌ سی‌ و سفارت مکاتبه کنین. ما اگه از ۱۰۰% قوانین سر در میاوردیم الان باید تو کنسولگری جایی‌ کار میکردیم یا مشاوره مهاجرتی میشدیم.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2013-08-20 ساعت 14:20)maxir نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:11)soli asali نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 12:59)arash12 نوشته:  من واقعا از این دوست عزیزمون تشکر می کنم واقعا نمی دونم چرا بعضی از دوستان اینجوری هستند بجای کمک کردن آیه یاس می خوانند خواهش می کنم راجب مطالب بیشتر مطالعه کنید.اولا که ایشون فرم رو اشتباه پر نکردن دوما اشتباه هم پر کرده باشن باز هم جای امید هست.دوستان 2013 بودند رفتند و افیسر باهاشون صحبت کرده قبولشون کرده.
کابر خوب شما قوانین سایت رو نخوندی که اعلام 100% میکنی ریجکت میشه ؟؟؟!!!! اگر هم همچین چیزی باشه طبق قوانین سایت نباید مطرح بشه. این یک!
2- ایشون هیچ اشتباهی نکرده و کاملا درست پر کرده. هیچ مشکلی هم نداره !
ممنون از شما دوست عزيز
سلام
دوست خوبم شما بهترین مرجع رو برای سوالتون انتخاب کردید که خود kccهست و مدارکتونو کامل کن خصوصا مدارک اقامتیتو و با مکاتبه درخواست مصاحبه در سوئد رو براشون بفرست به امید همونی که تا اینجا آوردت بعد از اینم میرسونت به مقصدت موفق باشی و بهترین تلاشتو بکن حتما موفق میشی .Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: 5ina ، mtcanada ، aghaghia ، آلیس-1980 ، maxir ، nedaba ، behfaza
آخه بچه ها کیس ایشون اصلا هیچ مشکلی نداره. Smile
ایشون محل تولد رو ایران زده و محل اقامت را سوئد.
واقعا در جایی اشتباهی مرتکب نشده که نگران باشه. Smile
من که می گم هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد. Wink
اصلا هم داداشی نگران نباش Wink
ویزاتو گرفتی شیرینی فراموش نشه Smile
دوست خوبمون "محبت" عزیز حرف بسیار قشنگی زدند که واقعا از ایشون تشکر می کنم .
نقل قول:به امید همونی که تا اینجا آوردت بعد از اینم میرسونت به مقصدت موفق باشی و بهترین تلاشتو بکن حتما موفق میشی
واقعا حرفشون بجا و منطقی هستش.

ردیف می شه داداشی نگران نباش Wink
تشکر کنندگان: 5ina ، آلیس-1980 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، maxir ، noobnoobi ، behfaza ، philadelphia ، cello86
دوستان عزیز توجه کنید اگر در زمان ثبت نام شما انتخاب کردین که شهروند ایران هستید و مقیم Sweden و همینطور اول کیس نامبر شما AS نوشته شده هیچ مشکلی نیست. (مگر اینکه پاسپورت Swedish هم داشته باشی که در اون صورت شهروند اونجا هستید و میتونید از سهمیه اروپا هم استفاده کنید )
باید بدونید که اگر شما مقیم خارج از ایران هستید این امکان برای شما هست که به سفارت آمریکا در محل اقامت خودتون برین برای مصاحبه
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
تشکر کنندگان: 5ina ، mtcanada ، آلیس-1980 ، محبت ، maxir ، behfaza
سلام
کیس نامبر ما 2014as000018xx - خانم بنده 7 ماهه باردار است چطور میتوانم زمان مصاحبه رو عقب بندازم
با تشکر
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-08-20 ساعت 14:13)maxir نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:06)mtcanada نوشته:  بچه ها بنظرم به اون دوستمون زیاد استرس وارد نکنید خیلی بیشتر بهش کمک کردید تا از الان هنوز به مصاحبه نرفته بفرمایید که 100% رد خواهد شد.

من بهت می گم که نا امید نباش بسپار به خدا ایشاالله وقتی رفتی خدا بهت کمک می کنه تا افیسر رو مجاب بکنی و ویزات رو هم می گیری.

از الان هم نمی خواد غصه آینده را بخوری چون هنوز نیامده ، یه سری از بچه ها گفتند حتما رد خواهی شد یعنی دیگه نمی خوای دنبال پروسه ات را بگیری!!!
خودتم می دونی که اینطوری نیست و هنوز هم امیدواری - پس نگران نباش از بچه ها و دوستان عزیز عم خواهش می کنم اگر برایشان مقدور است به این بحث خانمه بدهند تا هم به این دوستمون کمکی کرده باشند و هم انقدر به این بنده خدا استرس وارد نکنند. دمتون گرم. Wink
مخلص همگی محمد.

پــــــــــــــــــررررچــــــــــــــــم هم خیلی خیلی بــــــــاااالاااااست Smile
ممنون از شما محمد عزيز من فقط خواستم اكر كسي تجربهش كرده اين روندو كمكم كنه وكرنه بقول شما اصلا اينطور نيست من با سفارت امريكا صحبت كردم و كفتن كه هيج قانوني نيست و فقط افيسر تصميم ميكيره ولي بازم ممنون و سباسكزارم از همتون

من فکر کنم اصلا از پناهنده ها پاسپورت نمی خوان، برا اینکه ممکنه یه نفر پناهنده باشه حتی پاسپورت ایرانی هم نداشته باشه ( اینو من یه جایی چند ماه پیش خوندم یادم نیست که بهت بگم دقیقا کجا بود ولی مطمئنم که پناهنده ها الزاما نباید پاسپورت نشون بدن)،شما مدارک پناهندگیت را ببر و مدارک دیگه که برای برنده های لاتاری لازم هست ببر مثل دیپلم و ...

توی فرم اینترنتی اول که پر کردیم اگر اشتباه نکنم یه ملیت بود که شما زدی ایران، دو تا آدرس می خواست یه آدرس دائمی یه آدرس پستی که من فکر کنم شما آدرس دائمی تون را هم زدید سوئد برا همین سهمیه تون شده اروپا

ولی نگران نباش افیسر بهت ویزا می ده Wink
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: maxir ، behfaza ، philadelphia
(2013-08-20 ساعت 15:07)ali_maghrori نوشته:  سلام
کیس نامبر ما 2014as000018xx - خانم بنده 7 ماهه باردار است چطور میتوانم زمان مصاحبه رو عقب بندازم
با تشکر
(پست موقت)
دوست عزیز شما باید به تاپیک تغییر زمان و محل مصاحبه رجوع کنید!
شما باید صبر کنید تاریخ مصاحبه تون مشخص بشه که احتمالا 2تا 2ماه و نیم دیگه هست، بعد با سفارت محل مصاحبه تون مکاتبه کنید و ااطلاع بدید که نمی تونید در تاریخ مقرر برای مصاحبه حاضر بشید و درخواست تغییر زمانش رو بدید و یک ماهی رو مشخص کنید( نه یک روز خاص) و بگید در فلان ماه می تونید برای مصاحبه مراجعه کنید، خود سفارت یک روز در اون ماه رو براتون مشخص میکنند برای مصاحبه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، میما ، noobnoobi ، EKAM ، behfaza
دیوونه شدم از بس به صفحه قبولیا نگاه کردم 6 روز گذشت و هیچ خبری نیست امیدوارم تا پایان اگوست مشخص بشه که بتونیم برای رفتن برنامه ریزی کنیم دوستان من کیس نامبرم 1500 هست و میخوام از اسپانسر استفاده کنم از الان مدارکو آماده کنم یا اینکه چند روز قبل مصاحبه باید آماده بشه اگه لینک فرم های اونم برام بذارید ممنون میشم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: m.mina ، noobnoobi ، USA2014 ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 14:40)Chosey نوشته:  دوستان عزیز توجه کنید اگر در زمان ثبت نام شما انتخاب کردین که شهروند ایران هستید و مقیم Sweden و همینطور اول کیس نامبر شما AS نوشته شده هیچ مشکلی نیست. (مگر اینکه پاسپورت Swedish هم داشته باشی که در اون صورت شهروند اونجا هستید و میتونید از سهمیه اروپا هم استفاده کنید )
باید بدونید که اگر شما مقیم خارج از ایران هستید این امکان برای شما هست که به سفارت آمریکا در محل اقامت خودتون برین برای مصاحبه

پس موضوع مربوط میشه به ارائه مدارک شهروندی یا اقامت از کشوری که برنده لاتاری در سهمیه اش قرار گرفته. حالا سوال اینجاس که اگر سهمیه اروپا هم مثل سهمیه آسیا جمع زده بشه و این دوستمون بتونه مدارک شهروندی برای یک کشور اروپایی ارائه کنه آیا این امکان این هست که کیسشون پردازش بشه؟!
یا اینکه دست کم قبل اینکه کار به مصاحبه بکشه با کی سی سی در این رابطه مکاتبه کنه ایشون رو از سهمیه اروپا به سهمیه آسیا و مشخصن ایران منتقل کنن؟!
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: maxir ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 15:47)ali_maghrori نوشته:  باسلام
کیس نامبر 2014AS000018XX -تعداد 2نفر
همسر بنده 7 ماهه باردار میباشد باتوجه به شماره کیس نامبر فکر کنم زمان مصاحبه مون مهر یا ابان باشه ، یعنی همون موقعی که بچمون دنیا میاد ، میخواستم بدونم میشه زمان مصاحبه رو عقب انداخت و چجوری .
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

به نظرم به کی سی سی ایمیل بزنید و موضوع تولد فرزندتون رو و زمان تقریبی تولد رو مطرح کنید و ازشون درخواست کنید که این موضوع در تعیین وقت مصاحبه شما مورد نظر قرار بدهند. درصورتی که در تعیین زمان مصاحبه موضوع تولد فرزدتون مد نظر قرار نگرفته بود با سفارت در این باره مکاتبه کنید. نی نی تون چه خوش قدمه ها!! Big Grin
البته همونجوری که سایر دوستان هم گفتن بهتره که این موضوع در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنین
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، khder ، behfaza ، philadelphia ، maryam_a
(2013-08-20 ساعت 16:20)masodsh نوشته:  بچه ها من هر چی میخونم گیج میشم...توی سایت که میرم زده همه کیس های آسیا کارنت شدن!!!!!!!!!!این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه توضیح بدید که الان کسی از کیس های 2014 کارنت شده؟؟؟؟
قاطی کردم
ممنون میشم اگه کمک کنید

دوست عزیز یکم وقت بذارید تاپیک رو بخونید، خیلی کم لطفی می کنید، نه تنها شما بلکه همه دوستانی که از راه میرسن و سوالی که 100 بار مطرح شده رو 2باره میپرسن!!!!!!!
شما باید بولتن ویزای ماه سپتامبر رو چک کنید:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._6050.html
این جدول رو C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amin arefi ، noobnoobi ، kiana11 ، khder ، EKAM ، behfaza ، philter
(2013-08-20 ساعت 16:20)masodsh نوشته:  بچه ها من هر چی میخونم گیج میشم...توی سایت که میرم زده همه کیس های آسیا کارنت شدن!!!!!!!!!!این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
قاطی کردم
ممنون میشم اگه کمک کنید

بله از آسیا تا شماره 1800 کارنت شدن . منتظرن برای دریافت نامه دوم و تاریخ مصاحبه
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza ، masodsh ، mehpah
(2013-08-20 ساعت 16:26)soli asali نوشته:  
قاطی کردم
ممنون میشم اگه کمک کنید

بله از آسیا تا شماره 1800 کارنت شدن . منتظرن برای دریافت نامه دوم و تاریخ مصاحبه
با سلام حق با شماست شما جدول قسمت B رو مشاهده فرمودید که مربوط به DV-Lottery سال 2013 است .پایین تر بیایید در قسمت C آمار مربوط به 2014 رو مشاهده خواهید کرد
با تشکر
تشکر کنندگان: behfaza ، masodsh
(2013-08-20 ساعت 15:12)iris نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:13)maxir نوشته:  

مخلص همگی محمد.

من فکر کنم اصلا از پناهنده ها پاسپورت نمی خوان، برا اینکه ممکنه یه نفر پناهنده باشه حتی پاسپورت ایرانی هم نداشته باشه ( اینو من یه جایی چند ماه پیش خوندم یادم نیست که بهت بگم دقیقا کجا بود ولی مطمئنم که پناهنده ها الزاما نباید پاسپورت نشون بدن)،شما مدارک پناهندگیت را ببر و مدارک دیگه که برای برنده های لاتاری لازم هست ببر مثل دیپلم و ...

توی فرم اینترنتی اول که پر کردیم اگر اشتباه نکنم یه ملیت بود که شما زدی ایران، دو تا آدرس می خواست یه آدرس دائمی یه آدرس پستی که من فکر کنم شما آدرس دائمی تون را هم زدید سوئد برا همین سهمیه تون شده اروپا

ولی نگران نباش افیسر بهت ویزا می ده Wink

ممنون از دلكرميتون واقعا بايد ديد افيسر جي ميكه و خدا جي مي خواد جون من جيزي اشتباه نزدم و مداركمم كامل و نامه سرتيفيكيت بليس هم دارم بازم ممنون از همكي
تشکر کنندگان: aghaghia ، khder ، behfaza ، maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان