کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-20 ساعت 16:56)Mahsa TA نوشته:  یکی از دوستان بگه کسی کارنت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه 15 اگوست قرار نبود 1 سری اعلام بشن؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز آسيا تا عدد 1800 كارنت اعلام شد.
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
تشکر کنندگان: H Pier ، USA2014 ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 16:56)Mahsa TA نوشته:  یکی از دوستان بگه کسی کارنت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه 15 اگوست قرار نبود 1 سری اعلام بشن؟؟؟؟؟؟

تا 1800 کارنت شدن. شما حواستون نیست وگرنه 1000 بار این موضوع عنوان شده.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: aghaghia ، amin arefi ، hamedmas ، noobnoobi ، EKAM ، behfaza ، sysmaster
(2013-08-20 ساعت 17:05)حسن پیری نوشته:  

تا 1800 کارنت شدن. شما حواستون نیست وگرنه 1000 بار این موضوع عنوان شده.

دوستان وقتی برای تغییر مصاحبه تو سایت انکارا درخواست میدی تاریخ جدید رو برات ایمیل میکنن و دیگه در پروسه کارنت شدن و دیدن نامه دوم و... واین داستانها نمیفتی دیگه درسته ؟یکضرب تاریخ جدیدو میگن و همون تاریخ برای رفتن و کارای دیگه اقدام میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza
دوستان عزيز سئوالات تکراري نپرسيد
اگه دنبال زمان تقريبي کارنت شدن هستيد با توجه به سال قبل ترتيب کيس نامبر هايي که کارنت شدن بر اين اساسه
اكتبر تا ١٩٠٠
نوامبر تا ٢٣٥٠
دسامبر تا ٢٧٠٠
ژانويه تا ٣٤٠٠
فوريه تا ٤٣٠٠
مارچ تا ٥٢٠٠
آوريل تا ٦٥٢٥
مي تا ٧٨٥٠
ژوئن تا ٨٩٠٠
جولاي تا ٩٨٥٠
آگوست همه
لطفا مطالعه فرماييد تاپيک هاي قبل رو
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: mechanicalengineer ، USA2014 ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 16:26)aghaghia نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 16:20)masodsh نوشته:  بچه ها من هر چی میخونم گیج میشم...توی سایت که میرم زده همه کیس های آسیا کارنت شدن!!!!!!!!!!این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه توضیح بدید که الان کسی از کیس های 2014 کارنت شده؟؟؟؟
قاطی کردم
ممنون میشم اگه کمک کنید

دوست عزیز یکم وقت بذارید تاپیک رو بخونید، خیلی کم لطفی می کنید، نه تنها شما بلکه همه دوستانی که از راه میرسن و سوالی که 100 بار مطرح شده رو 2باره میپرسن!!!!!!!
شما باید بولتن ویزای ماه سپتامبر رو چک کنید:
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._6050.html
این جدول رو C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER
این جدول که چیزی نزده توش Sad(((
تشکر کنندگان: behfaza ، masodsh
سلام دوستان
يه سوالي برام پيش اومده، ميشه kcc ايميل بزنيم و بگيم همه مدارك كيسمون آماده است، براي ما مصاحبه زودتر زمان بذاريد؟
با توجه به مكاتباتي كه با kcc داشتم مي دونم تمام مشخصات و فرمهايي كه فرستادم توي كيسم ثبت شده
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان:
(2013-08-20 ساعت 17:32)Sara_lphmkf نوشته:  سلام دوستان
يه سوالي برام پيش اومده، ميشه kcc ايميل بزنيم و بگيم همه مدارك كيسمون آماده است، براي ما مصاحبه زودتر زمان بذاريد؟
با توجه به مكاتباتي كه با kcc داشتم مي دونم تمام مشخصات و فرمهايي كه فرستادم توي كيسم ثبت شده

بنظرم اینکارو نمیکنه چون تو متن نامه قبولیتونم زده که مصاحبه ها براساس شماره کیستون انجام میشه !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-19 ساعت 21:43)محبت نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 21:37)adelkhani نوشته:  دوستان سلام میخواستم بدونم غیر از اعلام شماره در سایت زمان مصاحبه رو ایمیل هم میکنند یا نه ؟کلا از چه طریقی میشه فهمید زمان دقیق رو ؟ من کیس نامبرم 3000 فکر می کنید کی زمان مصاحبم می شه ؟ ممنون
سلام
دوست گلم حداقل ده بار به این سوال جواب داده شده یه نگاه بندازی بد نیست.
خیر ایمیلی برای شما نمیاد که وقت مصاحبه رو بگه و نامه قبولیتون جایگزین میشه با نامه مصاحبه تون و گاها ایمیلی اومده که شخص برنده رجوع کنه به صفحه قبولیش__و اگر طبق روال سال قبل باشه حدود دی ماه زمان مصاحبه شماست. موفق باشید

عذر می خوام که اینو می پرسم شاید تکراری یا شاید سطحی باشه ولی من چون درخواسته شرکت تو لاتاریو کسی برام ارسال کرده اطلاعی ندارم می شه لینک جایی که می فرمایید احتمال داره نامه مصاحبم بیاد رو بزارید ؟
تشکر کنندگان: hamedmas
(2013-08-20 ساعت 16:51)maxir نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 15:12)iris نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:13)maxir نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 14:06)mtcanada نوشته:  بچه ها بنظرم به اون دوستمون زیاد استرس وارد نکنید خیلی بیشتر بهش کمک کردید تا از الان هنوز به مصاحبه نرفته بفرمایید که 100% رد خواهد شد.

من بهت می گم که نا امید نباش بسپار به خدا ایشاالله وقتی رفتی خدا بهت کمک می کنه تا افیسر رو مجاب بکنی و ویزات رو هم می گیری.

از الان هم نمی خواد غصه آینده را بخوری چون هنوز نیامده ، یه سری از بچه ها گفتند حتما رد خواهی شد یعنی دیگه نمی خوای دنبال پروسه ات را بگیری!!!
خودتم می دونی که اینطوری نیست و هنوز هم امیدواری - پس نگران نباش از بچه ها و دوستان عزیز عم خواهش می کنم اگر برایشان مقدور است به این بحث خانمه بدهند تا هم به این دوستمون کمکی کرده باشند و هم انقدر به این بنده خدا استرس وارد نکنند. دمتون گرم. Wink
مخلص همگی محمد.

پــــــــــــــــــررررچــــــــــــــــم هم خیلی خیلی بــــــــاااالاااااست Smile
ممنون از شما محمد عزيز من فقط خواستم اكر كسي تجربهش كرده اين روندو كمكم كنه وكرنه بقول شما اصلا اينطور نيست من با سفارت امريكا صحبت كردم و كفتن كه هيج قانوني نيست و فقط افيسر تصميم ميكيره ولي بازم ممنون و سباسكزارم از همتون

من فکر کنم اصلا از پناهنده ها پاسپورت نمی خوان، برا اینکه ممکنه یه نفر پناهنده باشه حتی پاسپورت ایرانی هم نداشته باشه ( اینو من یه جایی چند ماه پیش خوندم یادم نیست که بهت بگم دقیقا کجا بود ولی مطمئنم که پناهنده ها الزاما نباید پاسپورت نشون بدن)،شما مدارک پناهندگیت را ببر و مدارک دیگه که برای برنده های لاتاری لازم هست ببر مثل دیپلم و ...

توی فرم اینترنتی اول که پر کردیم اگر اشتباه نکنم یه ملیت بود که شما زدی ایران، دو تا آدرس می خواست یه آدرس دائمی یه آدرس پستی که من فکر کنم شما آدرس دائمی تون را هم زدید سوئد برا همین سهمیه تون شده اروپا

ولی نگران نباش افیسر بهت ویزا می ده Wink

ممنون از دلكرميتون واقعا بايد ديد افيسر جي ميكه و خدا جي مي خواد جون من جيزي اشتباه نزدم و مداركمم كامل و نامه سرتيفيكيت بليس هم دارم بازم ممنون از همكي

دوست خوب و با انرژی، بهترین حالت برای حل مشکل اینه که نه زیاد داغش کنین که تبدیل بشه به تنش و تب نه اینکه از ترس داغ شدن بهش نپردازین و نپرداختن به موضوع باعث بشه که اگه احیانن از زمانی که برای حل مشکل دارین استفاده نکنین موضوع اینجاس که شما باید مطمئن بشین که اطلاعات درستی دادین در فرم هاتون. نکته اینه که اگه شما مدارک شهروندی سوئد دارین که هیچی. در این صورت همه چی سرجاش هست آقا جان اصلن از چیزی نباید نگران باشین (من نمی دونم گواهی پلیس مدرک شهروندی محسوب میشه یا نه) اما اگه این موضوع جای سوال داره شما بهتره در حالیکه زمان دارین و اگه موضوع در کی سی سی قابل حل هست راهی رو برای حل کردنش پیدا کنین و احیانن اگه فرصتی هست که با یه مکاتبه یا تغییر در فرمها موضوع حل بشه که صورت بگیره. موفق باشین
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi ، maxir ، pari pariaaa ، behfaza ، محبت ، maryam_a
(2013-08-20 ساعت 18:17)adelkhani نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 21:43)محبت نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 21:37)adelkhani نوشته:  دوستان سلام میخواستم بدونم غیر از اعلام شماره در سایت زمان مصاحبه رو ایمیل هم میکنند یا نه ؟کلا از چه طریقی میشه فهمید زمان دقیق رو ؟ من کیس نامبرم 3000 فکر می کنید کی زمان مصاحبم می شه ؟ ممنون
سلام
دوست گلم حداقل ده بار به این سوال جواب داده شده یه نگاه بندازی بد نیست.
خیر ایمیلی برای شما نمیاد که وقت مصاحبه رو بگه و نامه قبولیتون جایگزین میشه با نامه مصاحبه تون و گاها ایمیلی اومده که شخص برنده رجوع کنه به صفحه قبولیش__و اگر طبق روال سال قبل باشه حدود دی ماه زمان مصاحبه شماست. موفق باشید

عذر می خوام که اینو می پرسم شاید تکراری یا شاید سطحی باشه ولی من چون درخواسته شرکت تو لاتاریو کسی برام ارسال کرده اطلاعی ندارم می شه لینک جایی که می فرمایید احتمال داره نامه مصاحبم بیاد رو بزارید ؟

شما اگه لاتاری برنده شده باشید اگر کیس نامبر شما جزٔ شماره‌های اعلام شدهٔ ویزا بولتن باشه اینجا میتونید با وارد کردن کانفرمیشن نامبر و اسم و تاریخ تولد نامهٔ مصاحبتون رو دریافت کنین
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، pari pariaaa ، محبت ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 17:31)Mahsa TA نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 16:20)masodsh نوشته:  بچه ها من هر چی میخونم گیج میشم...توی سایت که میرم زده همه کیس های آسیا کارنت شدن!!!!!!!!!!این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
قاطی کردم
ممنون میشم اگه کمک کنید

دوست عزیز یکم وقت بذارید تاپیک رو بخونید، خیلی کم لطفی می کنید، نه تنها شما بلکه همه دوستانی که از راه میرسن و سوالی که 100 بار مطرح شده رو 2باره میپرسن!!!!!!!
این جدول رو C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER

شما دنبال چی میگردین که در این جدول نیست؟؟؟؟
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، pari pariaaa ، H Pier ، محبت ، behfaza
(2013-08-20 ساعت 20:35)aghaghia نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 17:31)Mahsa TA نوشته:  
قاطی کردم
ممنون میشم اگه کمک کنید

شما دنبال چی میگردین که در این جدول نیست؟؟؟؟

در چهارمین جدول از بالا به پائین که مربوط به برندگان لاتاری 2014 مربوط به ماه اکتبر هست تا شماره 1800 اعلام شده است
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: 5ina ، ojee ، محبت ، behfaza
بابا چرا برای این بنده خدا انقدر کروکی می کشید Tongue Smile
Wink بیا دوست عزیز خود جدول رو برات می ذارم تا نگرانیت برطرف بشه.

[عکس: kvfe1b6zxt6fnxqz90vk.jpg]

خدا کنه همه زود کارنت بشیم خیلی زودتر از بچه ها ی گل 2013 Smile Wink

از عزیزی هم که امضاء مارو غیر فعال کرد کمال تشکر را دارم Smile مرسی از لطفش.
سلام به همه. من امروز زنگ زدم kcc سوال کردم در مورد تاریخ مصاحبه. جواب قطعی نداد فقط گفت تعداد کارنتی ها زیاده از الان تا 8هفته دیگه تاریخ هارو بر اساس کیس نامبرا اعلام میکنن
(2013-08-20 ساعت 13:13)masoud z نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 01:10)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 23:43)niki88 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 15:05)raihaneh.az90 نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 14:22)m.mina نوشته:  باسلام
دوست عزيز من همين الان وارد شدم و مشكلي هم نبود لطفاً مجدداً امتحان نماييد.
دوست من سایت رو اشتباه وارد کردین..درستش اینه : www.dvlottery.state.gov

من وارد همین سایت میشم ومشخصاتم را وارد میکنم اما وارد نمیشود لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز اطلاعاتتو چک کن درنهایت با موس روی Submitبزن نه اینکه enter کنی !

اگر تا حالا موفق نشدی وارد شوی یکبار امتحان کن و از گزینه If forget the confirmation number وارد شو که در این صورت در صفحه جدید ازت مشخصات بیشتری از جمله تاریخ کامل تولد و ایمیل ادرست را میخواهد. موفق باشی
دوست عزیز همه این کار هایی که گفتید رو انجام دادم اما باز برمی گرده به قسمت صفحه پر کردن کانفرمیشن نامبر و کد جدید برای ورود می ده لطفا اگر شما قبول شده اید ونتیجه داشته اید به من هم بگویید کیس نامبرم هم 78XX فکر نمی کنید به خاطر این که کیس نامبر من بالاست نمی توانم وارد شوم؟
تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان