کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-22 ساعت 13:06)azadeh2014 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 08:00)hotbasic نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 22:52)saeedshafiee نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 21:17)ehsancapri نوشته:  با تبریک به بچه های عزیز.ما که کیس نامبرمون دو رقمی بود هنوز خبری نیست!

ما هم مثل شما !

منم 3 رقمی هنوز هیچی Sad(Wink
احتمال داره اون دوستانی که کیس نامبر بالاتری از شما دارند ونامه دوم گرفتن مدارکشونو زودتر از شما ارسال کردند... دوستانی که نامه دوم دریافت کردند لطف کنند ارسال مدارکشونو هم بگن یا در امضا مشخص کنندSmile

سلام دوست عزیز
فرمهای اولیه را کی فرستادید مگه؟
به نظرم با کی سی سی مکاتبه کنید و دلیل اینکه نامه دوم هنوز نیومده را بپرسید. مال ما هم خدا رو شکر دیروز اومد.
تشکر کنندگان: powerb ، maryam_a ، alitab
منم oct/w4 ابوظبی
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue
تشکر کنندگان: H Pier ، noobnoobi ، EKAM ، maryam_a ، ghafari88 ، 20142ddc ، alitab
(2013-08-22 ساعت 11:49)علی1369 نوشته:  کسانیکه هنوز نامه ی دوم رو دریافت نکردند چه ساعتهایی باید برای چک کردن نامه مصاحبه به اون سایته سر بزنن. یعنی تو ساعات اداری فقط نامه های دوم ارسال میشه؟

بله دوست عزیز
ان شاءالله تا فردا که آخرین روز کاریشونه میاد. ساعت کاریشون از ساعت حدود 5 بعداز ظهر به وقت ما شروع میشه تا ساعت حدود 1 نصف شب به وقت ما.
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، behfaza ، EKAM ، powerb ، maryam_a
(2013-08-22 ساعت 14:37)sepideh_ نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 09:38)مهدی 2014 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 00:05)rezamehrzad نوشته:  نامه دوم منم اومد و از آنکارا دی‌پورت شدیم به ابوظبی!!!

منم دیپورت شدم ابوظبی Big Grin

منم همینطور با اونکه آنکارا رو انتخاب کرده بودم خودشون تغییر دادن ابوظبی الانم دپرسم وفول استرس

امیدتون به خدا باشه، ابوظبی ممکنه یکم از لحاظ قیمت بالاتر از یروان و آنکارا باشه ... اما خوبیایی هم داره مثلا این که هتل ها که همه انگلیسی بلدن، همچنین مردم، به هیچ وجه چیزی به نام دزدی در امارات وجود نداره، دکتر اونگان هم نیست که بتون واکسن الکی بزنه ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، H Pier ، noobnoobi ، EKAM ، محبت ، kiana11 ، powerb ، maryam_a ، ghafari88 ، زری وحدتی ، behfaza ، Tomas ، sepideh_
به نظر میاد نامه کسانی که سفارتشون از طرف کی سی سی تغییر داده شده زودتر اومده
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: rainyboy ، saeedshafiee ، ojee ، noobnoobi ، maryam_a ، behfaza ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 16:56)peymanpak نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 16:48)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 16:42)peymanpak نوشته:  سلام دوستان؛ من پر از استرسم و اصلا نمیدونم کجا برم واسه دیدن محل سفارت یا زمان مصاحبه و غیره
تور رو خدا هر کس اطلاع داره من و راهنمایی کنه کیس نامبرم حدوده 5300
واقعا کمک لازمم

سلام
دوست عزیز
اصلا نگران نباش. استرس بی استرس.. شماره شما کارنت نشده و فقط تا 1800 اول کارنت شدن.. یعنی در حال حاضر زمان مصاحبه و این موارد مربوط به کیس شما نمیشه... اینم آدرس که مطمئن بشی در ماه سپتامبر 1800 تا کارنت شدن.
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
سلام دوست عزیز
ممنون که راهنمایی کردی
اما من قبلا تو این سایت رفتم و چیزی سر در نیاوردم
در ضمن الان اگوست هستیم
میشه فکر کنی 1 آدمه لیسانسۀ خنگ رو داری راهنمایی میکنی و با اون شیوه راهنمایی کنی؟
ممنون میشم

دوست عزیز
سلام دوباره، اشکالی نداره ، ناراحت نباش
نامه دوم مربوط به کسانی میشه که در ماه سپتامبر کارنت شدن، یعنی شماره کیس اونها در محدوده 1800-1 هست، اما مال شما بالای 5000 تاست.. پس اصلا نگران نباش. در نیمه ماه اکتبر دوباره سری جدید کارنتی ها اعلام میشه یعنی شماره های بالای ..... - 1800 . اون موقع یه نگاهی بنداز.
الان پیگیر ایمیل نامه اولت باش. اگه تا الان ایمیل نفرستادی، ایمیل بفرست بررسی کن آیا فرمها و مدارک به دستشون رسیده یا نه... اگه جواب دادند باید صبر کنی. صبر کن..

اینم از راهنمایی... برو به همون سایتی که گفتم و این مورد رو که برات کپی کردم توش پیدا کن.

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti...n_1360.htm
Upcoming month's visa bulletin: September 2013
قسمت September 2013 رو کلیک کن. صفحه جدید باز میشه که مورد زیر رو در قسمت پایین تر می تونی پیدا کنی ...

C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN OCTOBER

For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2014 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA
7,500

Except: Egypt 5,000
Ethiopia 5,000
Nigeria 5,500

ASIA
1,800

EUROPE
8,000

NORTH AMERICA (BAHAMAS)
3

OCEANIA
300

SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN
500

D. VISA AVAILABILITY
اون قسمت رو که قرمز رنگ کردم نشون میده آسیا 1800 تا کارنت شدن. (البته توی جدول هستش)

موفق باشید
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: farid1364 ، ojee ، saeedshafiee ، KIMIA2005 ، noobnoobi ، kiana11 ، محبت ، زری وحدتی ، behfaza ، nasi jon ، EKAM ، Tomas ، shekari
(2013-08-22 ساعت 16:47)hani.saray نوشته:  ای وای یعنی نمیشه دیگه عوض کرد سفارتو? منم زده بودم آنکارا.فرستادن ابوظبی.29 اکتبر. نمیشه دیگه عوض کرد?

بچه ها انقد درگیر این سفارت یا اون سفارت نباشین. این مرحله از مهاجرت در قبال شروع سفر به آمریکا هیچ به حساب میاد.... تمام سفارت ها ما رو میفهمن و کارامونو انجام میدن. تنها کاری که باید کنیم 1 برنامه ریزی دقیق هست.
اینجوری فکر کنین که ویزاتون آمادست و فقط باید برین بگیرین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: kiana11 ، محبت ، KIMIA2005 ، aghaghia ، behfaza ، maryam_a ، nasi jon ، EKAM ، Tomas
با اجازه از مدیران محترم این عکس رو میزارم تا هم فضای استرس کمتر بشه هم لذتش رو برده باشیم.

[عکس: 495px-Constitution_of_the_United_States%2C_page_1.jpg]

صفحه اول از نسخه اصلی قانون اساسی ایالات متحده که در سال ۱۷۸۹ میلادی نوشته شد.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، میما ، behfaza ، saeedshafiee ، himmlisch ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 15:54)hotbasic نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 14:40)behfaza نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 12:31)parsab نوشته:  ولی مال من با سه رقم هنوز نیومده

مال من هم با سه رقم هنوز نیومده

منم 3 رقمی هنوز هیچی

سلام. منظور از نیومدن نامه، همون صفحه چک کردن لاتاری در روزای اوله که الان کیس نامبر و نامه دوم درش هست؟ یا ایمیل می زنن؟ ضمنا این تغییر سفارت وقتی که خودشون تو نامه اول زده بودن، بازم شانسی اتفاق میفته؟ منظورم اینه که ما سفارت رو دقیقا همون زدیم که تو نامه اول بود، بازم ممکن است تغییر کنه؟
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: Tomas
به همه دوستای گل مهاجرسرا، اونایی که نامه قبولی رو دریافت کردن و اونایی که هنوز دریافت نکردن تبریک می گم (دوستانی که هنوز نامه ای دریافت نکردین، اصلن نگرانی به خودتون راه ندین چون همه چی داره به شکل طبیعی جلو میره. ظاهرن دارن پرونده به پرونده جلو می رن و در سایت نامه دوم رو قرار می دن) ، امیدوارم بی دردسر ویزاتون رو بگیرین، شما سری اولی ها پیشتازان 2014 ای ها هستین Big Grin
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: m.mina ، زری وحدتی ، aghaghia ، KIMIA2005 ، behfaza ، noobnoobi ، محبت ، EKAM ، ali3875 ، Tomas
(2013-08-22 ساعت 20:50)benitto نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 15:54)hotbasic نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 14:40)behfaza نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 12:31)parsab نوشته:  ولی مال من با سه رقم هنوز نیومده

مال من هم با سه رقم هنوز نیومده

منم 3 رقمی هنوز هیچی

سلام. منظور از نیومدن نامه، همون صفحه چک کردن لاتاری در روزای اوله که الان کیس نامبر و نامه دوم درش هست؟ یا ایمیل می زنن؟ ضمنا این تغییر سفارت وقتی که خودشون تو نامه اول زده بودن، بازم شانسی اتفاق میفته؟ منظورم اینه که ما سفارت رو دقیقا همون زدیم که تو نامه اول بود، بازم ممکن است تغییر کنه؟

سلام
از طرف kcc این ایمیل میاد با این عنوان و متن
Required Entry Status Check for DV Submission
From: noreply@state.gov
To: email-e shoma
Z..., NASRIN:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
که میرین توی سایت و می بینید به نامه دوم تغییر پیدا کرده..
البته اینو هم بگم که این ایمیل تو پوشه اسپم (spam) من بود.. !
اما در مورد محل مصاحبه، اونطوری که دیده شده، خودشون هم مختارند عوضش کنند! چون من آنکارا رو مشخص کرده بودم، اما در نامه دوم خودشون ایروان رو برام تعیین کردند.
انشاء ا... شما هم بزودی ایمیل برای نامه دوم رو دریافت می کنید...
موفق باشید..
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: mehdi2014 ، behfaza ، گلپری ، noobnoobi ، محبت ، amin arefi ، EKAM ، Tomas ، 20142ddc ، powerb ، nasim
دوستان دکمه تبریک و تشکر برای همین کار ساخته شده، لطف کنید و ازش استفاده کنید بخصوص وقتی جواب سوالتون رو میگیرین. نیازی هم به گذاشتن پست برای تشکر نیست!!!!!!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، behfaza ، derakht01 ، محبت ، Niyousha ، Sara_lphmkf ، noobnoobi ، araaaash ، mehran.re ، ffrfar ، mitramin ، EKAM ، ali3875 ، Tomas ، powerb ، sepideh_ ، ghafari88 ، kianbah
(2013-08-23 ساعت 09:46)parsab نوشته:  مال من با شماره زیر 150 هنوز نیومده! Sad

مال ما هم با شماره زیر 100 نیومده Big Grin
نگران نباش
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: EKAM ، noobnoobi ، zepehr1
(2013-08-22 ساعت 16:52)مامان خانم نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 16:47)hani.saray نوشته:  ای وای یعنی نمیشه دیگه عوض کرد سفارتو? منم زده بودم آنکارا.فرستادن ابوظبی.29 اکتبر. نمیشه دیگه عوض کرد?

سلام تا جایی که من سفر نامه ها را خواندم نه اما نگران نباشید سفرنامه های پارسال را بخوانید دوستان از ابوظبی بسیار راضی بودند. به امید ویزای یک ضرب برایتان خدا نگهدار
سلام منم دقیقا توهمین تاریخ ابوظبی مصاحبه دارم و دقیقامحل مصاحبه رو از آنکاراخودشون تغییر دادن به ابوظبی به فال نیک وویزای یک ضرب بگیرید این مسئله رو.
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، behfaza ، powerb ، noobnoobi ، zepehr1 ، زری وحدتی ، EKAM ، nasim
سلام
دوستانی که کارنت شدن مبارک باشه عزیزان هرکس دوست داره میتونه اطلاعات تکمیلی خودش شامل تاریخ مصاحبه و محل مصاحبه ( اگر توسط kccتغییر کرده ) رو برای من بفرسته فقط لطف کنید با شماره کیس بفرستید که من تو جدول دنبال اسما نباشم .مرسی
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، آلیس-1980 ، zepehr1 ، .YAS ، rainolf ، behfaza ، noobnoobi ، rava ، aghaghia ، گل نهال ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان