موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 11:09)vistac نوشته: امروز هم چک کردم ولی نیامده بود لطفا کسانی که براشون نامه دوم اومده بنویسند که کی مدارکشونو فرستادند؟ کسی هست ماه جون فرستاده باشه و نامه دوم براش اومده باشه؟
دوست گرامي ما 27 مي ارسال كرديم و ايميل تاييد نيز دريافت نموديم و كيسمون زير 400 است هنوز نه نامه دوم دريافت كرديم و نه ايميل
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-24 ساعت 16:23)amin arefi نوشته: بادرود
میدونم این متن مربوط به مکاتبه با kccهست و به این قسمت مربوط نمیشه اما چیزی که برام سوال ایجاد کرده این متن زیر که براتون میزارم
اونجایی که زیرش خط کشیدم
ایا معنیش اینکه حدودشماره 4000 اکتبر کارنت میشن تو منطقه خودمون
دوستان اگه نظری دارند بیان کنند
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
نه، براي من هم كه بالاي ٦٠٠٠ هستم همين رو نوشتن.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤