کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-23 ساعت 17:11)ali3875 نوشته:  به نظرتون من چیکار کنم کیس نامبرم 1500 در تاریخ 25 می مداروکو پست کردم 3 جون هم رسیده تاییدیه نگرفتم ولی ایمیل زدم برای تغییر سفارت گفتند اعمال میشه نامه دومم نرسیده الان زنگ بزنم؟ ایمیل بزنم؟ لطفا راهنمائیم کنید

دوست عزیز بنده هم برا تغییر سفارت ایمیل زدم که این جواب رو دادند :

Thank you for your inquiry

The information you provided will be included in your case file for review

با kcc تماس گرفتم گفتند در حال بررسی هستش فعلا هم جز انتظار واسه نامه دوم کاری نمیشه کرد بنابراین نگران نباشید صبر داشته باشید انشالله بزودی نامه دوم برامون ارسال میشه ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، محبت ، kiana11
(2013-08-23 ساعت 18:49)rainyboy نوشته:  امروز هم خبری نشد از نامه دوم Smile رفت تا دوشنبه ؟

در حال حاضر در کنتاکی ساعت 10:22 AM
Friday, August 23, 2013
Time in Kentucky, USA هستش هنوز تا پایان وقت اداریشون فرصت هست ناامید نباش دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: m.mina ، kiana11 ، rainyboy ، noobnoobi ، behfaza ، محبت ، nasim ، sadeghi897 ، mehran_ha
(2013-08-23 ساعت 20:20)raihaneh.az90 نوشته:  سلام! نمی دونستم این پیشنهاد رو کجا مطرح کنم ولی اگر میشه ادمین های عزیز لطف کنند یه نظرسنجی درست کنند برای اینکه بدونیم دوستان کارنت شده برای مصاحبه بیشتر به کدوم سفارت فرستاده شدند..ممنونم

دوست عزیز خانم زری وحدتی که اسمشون در امضای من هست یکی از مدیران هستند که زحمت کشیدن جدولی تهیه کردند از اطلاعات کیس های بچه های 2014 که بهترین منبع برای آگاهی از این دست اطلاعات هست، فقط دوستان باید لطف کنند و اطلاعاتشون رو برای ایشون بفرستند تا وارد جدولشون کنند. دوستانی هم که قبلا اطلاعات دادند ولی مثلا سفارت شون عوض شده میتونند اطلاعات اپدیت شده شون رو به ایشون بدن تا جدولشون رو آپدیت کنند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: arash12 ، behfaza ، گل نهال ، asalasali ، vesal_20x
هوراااااااااااااااااااااااا.....نامه دوم من اومد..دوم اکتبر،ابوظبی Smile))))))))
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2013-08-24 ساعت 08:47)ali1220 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 08:08)Nardin etemadi نوشته:  دوستان من همين الان نامه دوم را از KCC گرفتم
هورااااااااااااااااااااااااااااا

مبارک باشه دوست عزیز
RolleyesBig Grin

دوستان عزیزم؛

خواهش می کنم برای تبریک و یا تشکر فقط و فقط از دکمه تعبیه شده در زیر همون پست استفاده کنید!
خواهش می کنم!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-08-24 ساعت 09:28)mattin نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 09:24)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 08:47)ali1220 نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 08:08)Nardin etemadi نوشته:  دوستان من همين الان نامه دوم را از KCC گرفتم
هورااااااااااااااااااااااااااااا

مبارک باشه دوست عزیز
RolleyesBig Grin

دوستان عزیزم؛

خواهش می کنم برای تبریک و یا تشکر فقط و فقط از دکمه تعبیه شده در زیر همون پست استفاده کنید!
خواهش می کنم!

با سلام
از سایت زیر دریافت کردید یا ایمیل اومد . چون که هرچی من سایت رو چک می کنم Error می ده
https://www.dvlottery.state.gov/Secure/StatusCheck.aspx

ببینید دوست عزیز؛
اگر ایمیل هم بیاد؛ به شما میگه تشریف ببرید توی همون سایت تا بتونید نامه دوم رو دریافت کنید.
بله از همون سایت چک کرده اند. ضمناً من الان همین آدرس شما رو زدم و سایت بالا اومد. یه بار CTRL+F5 بزنید و یا از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، pari pariaaa ، ojee ، sadeghi897 ، nasim
(2013-08-24 ساعت 09:43)Mehrdad48 نوشته:  سلام دوستان : بنده دیروز با kcc تماس گرفتم و مجددا کلیه مدارک رو براشون از طریق ایمیل ارسال کردم وامروز و فردا kcc تعطیل شده . بنده هم صبرم تمام شده . کارنتیهای 1800 هم اعلام شده .بنده هم زیر 1800 هستم ونه تاییدیه آمده ونه نامه اول ونه نامه دوم ونه تاریخ مصاحبه . لطفا بنده را راهنمایی کنید چه کار کنم زمانم را از دست ندم . متشکرم . بنظر شما kcc این روزها که سرشون شلوغه اضافه کار وا نمیستن . (شوخی)

شما با kccتماس گرفتين گفت دوباره بفرست !!!! حالا يه كم صبور باشين اگه سري اول هم نرين بدون شما فايل 2014 رو نميبندن...Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: میما ، 5ina ، ojee ، behfaza
(2013-08-24 ساعت 11:09)vistac نوشته:  امروز هم چک کردم ولی نیامده بود لطفا کسانی که براشون نامه دوم اومده بنویسند که کی مدارکشونو فرستادند؟ کسی هست ماه جون فرستاده باشه و نامه دوم براش اومده باشه؟

دوست گرامي ما 27 مي ارسال كرديم و ايميل تاييد نيز دريافت نموديم و كيسمون زير 400 است هنوز نه نامه دوم دريافت كرديم و نه ايميل
شماره کیس(همسرم):2014AS3XX/کنسولگری:ANKARA/رويت قبولی :1 مي /ارسال فرمها: 27 مي - پست TNT/تعداد افراد کیس:2/كارنت شدن كيس: 13 آگوست /نامه دوم : 13 سپتامبر/ مصاحبه: 25 نوامبر / ويزاي يك ضرب/ ورود به آمريكا :
تشکر کنندگان: mitramin ، saeedshafiee ، behfaza ، vistac
(2013-08-24 ساعت 10:39)reza16 نوشته:  سلام با تشکر از مدیریت سایت ، میخواستم بدونم اطلاعی دارید که بالاترین شماره کیس نامبری که واسه ایرانی ها برای سال 2014 اعلام شده چند هست؟ با تشکر

اکثر کیس نامبرها زیر ۱۰۰۰۰ هستن (البته بچهه ای این forum). اینجا هم ۱ ۲ نفر +۱۰۰۰۰ و یک کیس ۲۰۰۰۰ای هم داریم.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، niki88
(2013-08-24 ساعت 13:20)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 12:00)m.mina نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 11:09)vistac نوشته:  امروز هم چک کردم ولی نیامده بود لطفا کسانی که براشون نامه دوم اومده بنویسند که کی مدارکشونو فرستادند؟ کسی هست ماه جون فرستاده باشه و نامه دوم براش اومده باشه؟

دوست گرامي ما 27 مي ارسال كرديم و ايميل تاييد نيز دريافت نموديم و كيسمون زير 400 است هنوز نه نامه دوم دريافت كرديم و نه ايميل

سلام
این سوال برام پیش اومده که آیا دوستان 2013 که زمان و محل مصاحبشون اعلام می شد، برای سفرشون چطوری عمل می کردند، یعنی منظور اینه که تاپیکی نبوده که افرادی که هم زمان مصاحبه دارند، بخوان با هم گروهی سفر کنند بیان اونجا برنامه ریزی کنند؟ Sad اینجا هم که چیزی ندیدم... منظورم بیشتر کیس های تک نفره هست...

از اونجا كه قانون سايت اجازه نميده تاريخ دقيق مصاحبه رو اعلام كني بايد با پيغام / امضاها.....پرسو جو بشي كي باهات همسفره كه از پروسه جمع آوري مدارك سختره Cool
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، noobnoobi ، میما ، philter ، nasim
(2013-08-24 ساعت 14:11)saeedshafiee نوشته:  ظاهرا به گفته دوستان پیشکسوت قبلا حس همکاری گروهی بیشتر بوده .امیدوارم با مشخص شدن تعداد بیشتری از زمان های مصاحبه ، به استانداردهای سال قبل برسیم
(2013-08-24 ساعت 13:20)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 12:00)m.mina نوشته:  
سلام
این سوال برام پیش اومده که آیا دوستان 2013 که زمان و محل مصاحبشون اعلام می شد، برای سفرشون چطوری عمل می کردند، یعنی منظور اینه که تاپیکی نبوده که افرادی که هم زمان مصاحبه دارند، بخوان با هم گروهی سفر کنند بیان اونجا برنامه ریزی کنند؟ Sad اینجا هم که چیزی ندیدم... منظورم بیشتر کیس های تک نفره هست...
سلام دوستان
برای سری اول ، و سری دوم و بعضی دیگه از کارنتی های آینده که مناسبت بهش می خوره ممکنه نامه دوم دیر بیاد، نگران نباشید، هر وقت نامه تون بیاد بیش از یک ماه حداقل فرصت اماده شدن برای مصاحبه وقت دارید.
درمورد سئوال دوستمون هم بگم راستش یک همچین تاپیکی نبود، و چون شناخت ها مجازی بود، و زمان و روز مصاحبه های خیلی موارد متفاوت بود، اصولا ترجیج بر این بود که افراد تکی سفر کنن. البته شاید افرادی بودن که از قبل هماهنگ کردن و با هم رفتن، اما من به شخصه خبر ندارم.
اما مثلا خود من ، چند روز قبل متوجه شدم که اتفاقی با یکی دیگه از بچه های سایت همسفر هستم، که الان یکی از بهترین دوستای من هستن. این موارد قطعا پیش میاد و شما دوستان خیلی خوبی قبل از رفتن، در محل های اقامت تون در چند روزی که منتظر مصاحبه و مدیکال و ...هستید، و حتی بعد از سفر به ایالات متحده پیدا خواهید کرد. Smile
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، KIMIA2005 ، ojee ، behfaza ، noobnoobi ، azadeh2014 ، maryam_a ، 5ina ، niki88 ، vesal_20x ، pari pariaaa
من 13 MAYمدارکم رو فرستادم...نگران نباشید...نامه همتون میاد Wink
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، sadeghi897 ، ojee ، vesal_20x ، vistac ، pari pariaaa ، nasim
(2013-08-24 ساعت 13:20)نسرین ظ نوشته:  سلام

دوست عزیز به دلایل امنیتی و مشکلاتی که ممکنه بعد ها برای اعضای سایت پیش بیاد، همچین کاری غیر ممکنه، شما با توجه به اعلام خود دوستان و امضاهاشون میتونید با فرستادن پیام خصوصی با هم هماهنگ کنید برای سفرتون، هیچ سالی هم این تاپیک ایجاد نشده و نخواهد شد و مدیران ارشد سایت بشدت با این امر مخالفند... از توجهتون ممنونم
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، saeedshafiee ، ghafari88 ، zepehr1 ، KIMIA2005 ، noobnoobi ، Saeedv13 ، EKAM ، powerb ، philter ، vesal_20x ، hadi472 ، pari pariaaa ، Hedieh20 ، gema
(2013-08-24 ساعت 16:23)amin arefi نوشته:  بادرود
میدونم این متن مربوط به مکاتبه با kccهست و به این قسمت مربوط نمیشه اما چیزی که برام سوال ایجاد کرده این متن زیر که براتون میزارم
اونجایی که زیرش خط کشیدم
ایا معنیش اینکه حدودشماره 4000 اکتبر کارنت میشن تو منطقه خودمون
دوستان اگه نظری دارند بیان کنند
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of October. Please refer to the visa bulletin at http://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

نه، براي من هم كه بالاي ٦٠٠٠ هستم همين رو نوشتن.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ojee ، amin arefi ، behfaza ، محبت ، vesal_20x ، Tomas
سلام به دوستان
میدونم که همه تو یه نوع دل شوره به سر میبریم مخصوصا اونایی که کارنت شدن که سفارت و مصاحبه چه شکلیه
میدونم اینجا جاش نیست ولی این عکس خیلی میتونه مفید باشه
پنجره مصاحبه
[عکس: visawindow.jpg]
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان