کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-03 ساعت 17:23)hotbasic نوشته:  درود به دوستان... برای بچه هایی که هنوز نامه دوم رو نگرفتند مثل خود من بگم که الان من تماس گرفتم و گفت که کسانی که تا 7 june مدارک فرستان بررسی شده . من چون جولای مدارکمو فرستادم باید 2 تا 3 هفته دیگه صبر کنم ...گفتم بنویسم که در جریان باشید...Wink

سلام دوست عزیز ممنون از خبرت ولی قابل درک نیست پس چرا تا 1800 اعلام کردند وقتی نتونستند چک کنند تازه 12 روز دیگه سری دومها رو اعلام میکنند و اونا هم به ما اضافه میشند بعدم به گفته شما اگه تا چند روز یا هفته دیگه نامه دوم رو بدند برای ما واکتبریها وقتی نمیمونهSad
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: محبت ، ghafari88 ، behfaza
دوستان امكانش هست بعضي از كيسهايي كه كارنت شدن اين ماه (منظورم از ٩ مهر تا ٩ ابان هست)به مصاحبه دعوت نشن و ماه بعد دعوت بشن؟
سوال دوم هم اينه كه برندگاني كه مداركشون رو پست نكردم هم به مصاحبه دعوت ميشن يا فقط مداركي كه به دستشون رسيده رو به مصاحبه دعوت ميكنن؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-03 ساعت 17:45)Niyousha نوشته:  دوستان امكانش هست بعضي از كيسهايي كه كارنت شدن اين ماه (منظورم از ٩ مهر تا ٩ ابان هست)به مصاحبه دعوت نشن و ماه بعد دعوت بشن؟
سوال دوم هم اينه كه برندگاني كه مداركشون رو پست نكردم هم به مصاحبه دعوت ميشن يا فقط مداركي كه به دستشون رسيده رو به مصاحبه دعوت ميكنن؟

طبق سالهای قبل قاعدتا نبایستی اینطور باشه ولی ممکنه این اتفاق هم بیفته .
در مورد سوال دوم خیر تا مدارک برنده ارسال نشه پرونده اونها به جریان نمیفته و در نتیجه به مصاحبه دعوت نخواهند شد...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، Niyousha ، maryam_a ، مامان خانم ، azadeh2014 ، powerb ، gema ، محبت ، behfaza ، noobnoobi ، pari pariaaa
(2013-09-03 ساعت 17:43)vistac نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 17:23)hotbasic نوشته:  درود به دوستان... برای بچه هایی که هنوز نامه دوم رو نگرفتند مثل خود من بگم که الان من تماس گرفتم و گفت که کسانی که تا 7 june مدارک فرستان بررسی شده . من چون جولای مدارکمو فرستادم باید 2 تا 3 هفته دیگه صبر کنم ...گفتم بنویسم که در جریان باشید...Wink

سلام دوست عزیز ممنون از خبرت ولی قابل درک نیست پس چرا تا 1800 اعلام کردند وقتی نتونستند چک کنند تازه 12 روز دیگه سری دومها رو اعلام میکنند و اونا هم به ما اضافه میشند بعدم به گفته شما اگه تا چند روز یا هفته دیگه نامه دوم رو بدند برای ما واکتبریها وقتی نمیمونهSad

دوست عزیز منم مثل شما 3 رقمی هستم و قبل از زنگ چند بار ایمیل دادم و جالب اینجاست تو ایمیل ها هم گفتن 2-3 هفته دیگه ولی من فقط زنگ که زده بودم پرسیدم که مدارک رسیده به دستشون یا نه که گفت کی مدارک رو فرستادی تا گفتم جون فرستادم گفت که باید 2-3 هفته دیگه پیگیری کنی...حتی جواب نداد که مدارکمون رسیده یا نه... ولی در کل باید بگم که مشکل بررسی پرونده ها مشکل ما نیست ..پس بهتره نگران نباشیم و منتظر بمونیم...هر خبری هم شد برای بقیه بچه ها بنویسیم...
تشکر کنندگان: vistac ، maryam_a ، aghaghia ، azadeh2014 ، محبت ، behfaza ، noobnoobi
(2013-09-03 ساعت 18:59)hotbasic نوشته:  

دوست عزیز منم مثل شما 3 رقمی هستم و قبل از زنگ چند بار ایمیل دادم و جالب اینجاست تو ایمیل ها هم گفتن 2-3 هفته دیگه ولی من فقط زنگ که زده بودم پرسیدم که مدارک رسیده به دستشون یا نه که گفت کی مدارک رو فرستادی تا گفتم جون فرستادم گفت که باید 2-3 هفته دیگه پیگیری کنی...حتی جواب نداد که مدارکمون رسیده یا نه... ولی در کل باید بگم که مشکل بررسی پرونده ها مشکل ما نیست ..پس بهتره نگران نباشیم و منتظر بمونیم...هر خبری هم شد برای بقیه بچه ها بنویسیم...

سلام
بنظرم اینکه در این دو سه سال سری اول اعلامیها تعدادشون زیاده مثلا تا 1800 به همین دلیله که میدونند تمامشون مدارکشون به اکتبر نمیرسه و به همین علت سری ماه بعد کمتر از 1000 کارنت میشن.Rolleyes
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، amin arefi ، m.mina ، محبت ، behfaza ، Niyousha ، noobnoobi ، parsab
(2013-09-03 ساعت 19:54)ماتیتی نوشته:  

سلام
بنظرم اینکه در این دو سه سال سری اول اعلامیها تعدادشون زیاده مثلا تا 1800 به همین دلیله که میدونند تمامشون مدارکشون به اکتبر نمیرسه و به همین علت سری ماه بعد کمتر از 1000 کارنت میشن.Rolleyes
منم زنگ زدم مستقيماً نگفت رسيده ولي يه جورايي خواست بهم روحيه بده كه رسيده.يه خانم خيلي مهربوني بود خيلي هم كتابي صحبت ميكرد بربونش برم
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، محبت
(2013-09-04 ساعت 00:49)Niyousha نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 19:54)ماتیتی نوشته:  

سلام
منم زنگ زدم مستقيماً نگفت رسيده ولي يه جورايي خواست بهم روحيه بده كه رسيده.يه خانم خيلي مهربوني بود خيلي هم كتابي صحبت ميكرد بربونش برم

اتفاقا منم زنگ زده بودم یه خانمی بود که جواب داد و خیلی خشک و کتابی حرف میزد ولی نگفت که مدارک رسیده فقط گفت 2 هفته دیگه بزنگ...
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، محبت ، ghasoo
سلام
به همه ي دوستان عزيز..
هر بار كه شماره ها اعلام بشه 1800 نفر كارنت ميشن؟؟؟
آگوست 1800 نفر
سپتامبر 1800 نفر ؟؟؟؟؟
اينجوريه؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-04 ساعت 13:15)ghasoo نوشته:  سلام
به همه ي دوستان عزيز..
هر بار كه شماره ها اعلام بشه 1800 نفر كارنت ميشن؟؟؟
آگوست 1800 نفر
سپتامبر 1800 نفر ؟؟؟؟؟
اينجوريه؟؟

نه دوست عزیز ، از قاعده ی خاصی پیروی نمیکنه ، بیشتر به بار کاری سفارت خونه ها بستگی داره که نسبت اون پرونده عده ی بیشتر یا کمتری رو به جریان بندازن ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، noobnoobi ، ghasoo
(2013-09-04 ساعت 16:21)Lindsay Wagner نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 15:11)5ina نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 11:34)Lindsay Wagner نوشته:  دوستان !

امید بزرگترین و شیرین ترین سرمایه شما است ، جدای از هر Level تحصیلی و اقتصادی که هر کدام از ما داریم ، پس ! امیدوار باشید و امیدوار بمانید ، این را کسی به شما می گوید که از سال 1994 پیوسته در لاتاری شرکت می کرده و همواره امید به پذیرش و پیروزی داشته و از اینکه هر سال نام خود را در لیست برندگان نمی دیده هرگز ناامید نمی شده بلکه با انرژی و پشتکاری بیشتر به شرکت در لاتاری سال آینده فکر می نموده ، من حداقل به خود و خانواده و دوستانم ثابت نمودم که " اگر رویایی در سر داشته باشی و در پی رسیدن به آن باشی ، بدان ! با بهره بردن از سرمایه امید و در هم آمیختن آن با پشتکار و تلاشی راستین روزی به آن رویا خواهی رسید " ... همواره مثبت بیندیشید و بدانید که رویدادها و رخدادها در زندگی مان برآیند و بازتابی از اندیشه ها و دیدگاه های مثبت یا منفی ما می باشند ، برای همگی شما دوستان گرامی آرزوی موفقیت دارم نتنها در این مرحله از کار ، که باور دارم همگی شما ویزا خواهید گرفت ، بلکه در زندگی نوین تان در آمریکا و یافتن کار و موقعیت های ویژه .

تعداد : 3 نفر ( فرزند هفت ساله و پدر و مادر )
شماره کیس همسرم : ***2014AS00004
مشاهده قبولی : May/05/2013
ارسال مدارک : May/28/2013
دریافت نامه نخست :
دریافت نامه دوم :
مصاحبه : 2014 .......
سفارت : آنکارا - ترکیه
کلیرنس :
گرفتن ویزا :
ورود به آمریکا :
مقصد : دالاس - تگزاس

از صمیم قلب بهتون تبریک میگم که بعد از ۱۹ ساله آزگار به هدفتون رسیدین.Cool
نمونهٔ واقعی از این جمله : "Hope Never Dies"
این جملرو تو امضای یکی‌ از دوستان ۲۰۱۱ یا ۲۰۱۲ دیدم که ۳۰ سپتامبر ویزا گرفته بودن. واقعاً امید بزرگترین و بهترین سرمایه آدمی‌ هستش

سپاس دارم دوست خوب و نازنین من .

اين پيغامتون انرژي زيادي به من داد اميدوارم اميد هيچ كس نا اميد نشه.و همه كساني كه لاتاري برنده شدن ويزا بگيرن به اميد خدا.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، نسرین ظ ، noobnoobi ، azadeh2014 ، kage.omid ، ssara ، m.mina ، Kamyar.A ، pooyan1920 ، ghasoo

امید بزرگترین و شیرین ترین سرمایه شما است ، جدای از هر Level تحصیلی و اقتصادی که هر کدام از ما داریم ، پس ! امیدوار باشید و امیدوار بمانید ، این را کسی به شما می گوید که از سال 1994 پیوسته در لاتاری شرکت می کرده و همواره امید به پذیرش و پیروزی داشته و از اینکه هر سال نام خود را در لیست برندگان نمی دیده هرگز ناامید نمی شده بلکه با انرژی و پشتکاری بیشتر به شرکت در لاتاری سال آینده فکر می نموده ، من حداقل به خود و خانواده و دوستانم ثابت نمودم که " اگر رویایی در سر داشته باشی و در پی رسیدن به آن باشی ، بدان ! با بهره بردن از سرمایه امید و در هم آمیختن آن با پشتکار و تلاشی راستین روزی به آن رویا خواهی رسید " ... همواره مثبت بیندیشید و بدانید که رویدادها و رخدادها در زندگی مان برآیند و بازتابی از اندیشه ها و دیدگاه های مثبت یا منفی ما می باشند ، برای همگی شما دوستان گرامی آرزوی موفقیت دارم نتنها در این مرحله از کار ، که باور دارم همگی شما ویزا خواهید گرفت ، بلکه در زندگی نوین تان در آمریکا و یافتن کار و موقعیت های ویژه .

دریافت نامه نخست :
دریافت نامه دوم :
کلیرنس :
گرفتن ویزا :
ورود به آمریکا :

این جملرو تو امضای یکی‌ از دوستان ۲۰۱۱ یا ۲۰۱۲ دیدم که ۳۰ سپتامبر ویزا گرفته بودن. واقعاً امید بزرگترین و بهترین سرمایه آدمی‌ هستش

دوست نازنین
بهترین ها رو براتون ارزومندم و امیدوارم همیشه تو همه مراحل زندگی به اون چیزی که خواستتون هست برسید ...کیس نامبر من و شما نزدیکه امیدوارم از نزدیک شاهد موفقیت شما باشم کلی با این نوشته به من قوت قلب دادید ممنون
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، noobnoobi ، azadeh2014 ، shamim_irs ، maryam.zahedi68
(2013-09-04 ساعت 16:29)shahryar7021 نوشته:  

دریافت نامه نخست :
دریافت نامه دوم :
کلیرنس :
گرفتن ویزا :
ورود به آمریکا :

دوست نازنین
بهترین ها رو براتون ارزومندم و امیدوارم همیشه تو همه مراحل زندگی به اون چیزی که خواستتون هست برسید ...کیس نامبر من و شما نزدیکه امیدوارم از نزدیک شاهد موفقیت شما باشم کلی با این نوشته به من قوت قلب دادید ممنون
کیس من هم CN:4XXX . به امید موفقیت .Think Positive
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
سلام
الان بولتن دوباره آن جمله معروف coming soonرا برای اکتبر گذاشته از صمیم قلب دعا می کنم این باردوستان بیشتری کارنت بشوند و تمام سری اول هم نامه دوم را دریافت کنند باز انتظار شروع شد به امید بهترین ها برای همه‌ی دوستان مهاجر سرا
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، noobnoobi ، میما ، sophia ، behfaza ، pooyan1920 ، ehsan2012
سلام به دوستان مهاجر سرا از دوستان با سابقه مهاجر سرا سوال داشتم ممکنه راهنمایی کنید من کیس نامبرم سه رقمی هست و فرمها 10 جون به دست کی سی سی از طریق پست تی ان تی فرستادم رسید پست رو هم دارم ولی اونها نه تاییدیه دادن به من نه نامه دوم رو ایمیل زدم به من گفتن سرشون شلوغه 7- 8 هفته دیگه اما از 8 هفته بیشتر شد ولی هنوز خبری ازنامه دوم نیست اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-04 ساعت 19:57)خوشبختی نوشته:  سلام به دوستان مهاجر سرا از دوستان با سابقه مهاجر سرا سوال داشتم ممکنه راهنمایی کنید من کیس نامبرم سه رقمی هست و فرمها 10 جون به دست کی سی سی از طریق پست تی ان تی فرستادم رسید پست رو هم دارم ولی اونها نه تاییدیه دادن به من نه نامه دوم رو ایمیل زدم به من گفتن سرشون شلوغه 7- 8 هفته دیگه اما از 8 هفته بیشتر شد ولی هنوز خبری ازنامه دوم نیست اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید

سلام
خیلی از دوستان مشکل شما زا دارند نگران نباشید با تلفن سوال کنید انشاالله به زودی نامه دوم را دریافت می کنید اگر تاییدیه پست را دارید که رسیده و در آنجا ددریافت شده مشکلی پیش نمی آید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان