2013-10-08 ساعت 10:07
(2013-10-07 ساعت 23:55)mahan L نوشته:(2013-10-07 ساعت 16:34)araaaash نوشته:اول یه نفس عمیق بکش بعدش یه لیوان آب خنک بخور و به خودت بگو من حتما ویزا میگیرم. هر روز این کارو انجام بده دوست من. ایمانت را به خدا محکم کن و به او و تقدیرش توکل. حتما ویزا را خواهی گرفت من مطمینم.(2013-10-07 ساعت 16:22)alimomen نوشته: دوستان اولا من کوچیک همه شما هستم ودست همتون رو دورادور میبوسم خداییش من به فکر خودم نیستم که 4000 هستم و به قول شماها تاثیری واسم نداره و خدا شاهد هست که در صورت نگرفتن ویزا اینقدرها ناراحت نمیشم ولی اون شخصی رو در نظر بگیرید که مثلا کیسش 3 رقمی هست و تمام آمال و آرزوهاش توی این ویزا خلاصه شده(همین جا نمونش رو داریم که به علت دیر فرستادن هنوز نامه دوم نگرفته )آیا واقعا ظلم نیست که در اثر یک راهنمایی غلط از گرفتن ویزا محروم بشه؟
محروم چیه داداش گلم
با تاخیر میرن سفارت ویزارم میگیرن
محرومیت ماله منه که نفر اخرم)))))))
کاش منم می تونستم اینطوری فک کنم .من همیشه فک می کنم اگه مثبت فک کنم همه چی خراب میشه.از وقتی هم این جریانای 2013 پیش اومد من دیگه واقعا به هم ریختم.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت