کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-10-07 ساعت 23:55)mahan L نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 16:34)araaaash نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 16:22)alimomen نوشته:  دوستان اولا من کوچیک همه شما هستم ودست همتون رو دورادور میبوسم خداییش من به فکر خودم نیستم که 4000 هستم و به قول شماها تاثیری واسم نداره و خدا شاهد هست که در صورت نگرفتن ویزا اینقدرها ناراحت نمیشم ولی اون شخصی رو در نظر بگیرید که مثلا کیسش 3 رقمی هست و تمام آمال و آرزوهاش توی این ویزا خلاصه شده(همین جا نمونش رو داریم که به علت دیر فرستادن هنوز نامه دوم نگرفته )آیا واقعا ظلم نیست که در اثر یک راهنمایی غلط از گرفتن ویزا محروم بشه؟

محروم چیه داداش گلمBig GrinBig Grin
با تاخیر میرن سفارت ویزارم میگیرن Big Grin
محرومیت ماله منه که نفر اخرمSmile)))))))
اول یه نفس عمیق بکش بعدش یه لیوان آب خنک بخور و به خودت بگو من حتما ویزا میگیرم. هر روز این کارو انجام بده دوست من. ایمانت را به خدا محکم کن و به او و تقدیرش توکل. حتما ویزا را خواهی گرفت من مطمینم.

کاش منم می تونستم اینطوری فک کنم .من همیشه فک می کنم اگه مثبت فک کنم همه چی خراب میشه.از وقتی هم این جریانای 2013 پیش اومد من دیگه واقعا به هم ریختم.Sad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، ali1220
(2013-10-08 ساعت 10:07)shilan نوشته:  کاش منم می تونستم اینطوری فک کنم .من همیشه فک می کنم اگه مثبت فک کنم همه چی خراب میشه.از وقتی هم این جریانای 2013 پیش اومد من دیگه واقعا به هم ریختم.Sad
سلام
دوست خوبم با توجه به کیس نامبر پائین شما اصلا جای نگرانی نیست در خصوص 2013 هم بعید میدونم خود KCC هم تمایل داشته باشه تکرار شدنش رو ببینه و قطعا به طور مناسبی برنامه ریزی خواهد کرد بهتره به جای نگرانی به رسیدگی به امور مهاجرتیتون خصوصا زبان برسید ببن ماشالا آرش با22000 مثل شیر به دریافت ویزا فکر میکنه و قطعا موفق خواهد بود و همینطور مابقی دوستان پس منتظر اعلام بولتن ماهها باشید خصوصا در ماههای اول سال میلادیSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: zepehr ، philter ، ali1220 ، EKAM ، Sam2014 ، Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، studpk ، amin arefi ، shishipapa ، ماتیتی ، shilan
سلام .. بچه ها امسال سری دوم برنده ها رو هم اعلام می کنن ؟اگه آره کی ؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، nasim ، ffrfar ، shishipapa
دو سه روز دیگه وقت اعلام سری سوم کارنتی هاست. خدا کنه این ماه حداقل تا 3500 اعلام شه SmileSmileSmile
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: ghasoo ، nasim ، ffrfar ، محبت ، rtt ، amin arefi ، powerb
(2013-10-08 ساعت 12:07)cpd نوشته:  سلام .. بچه ها امسال سری دوم برنده ها رو هم اعلام می کنن ؟اگه آره کی ؟

اولا یه تبریک تپل می گم به شما دوست مهاجرسرایی من . دومن هنوز چیزی اعلام نشده اما ممکنه به خاطر مشکلاتی که واسه 2013 پیش اومد امسال این اتفاق نیوفته .باید تا آخر اکتبر صبر کرد
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، cpd ، Sam2014 ، shishipapa ، soli asali
(2013-10-08 ساعت 12:35)hamid_fs3 نوشته:  دو سه روز دیگه وقت اعلام سری سوم کارنتی هاست. خدا کنه این ماه حداقل تا 3500 اعلام شه SmileSmileSmile
خدا کنه تا 3900 اعلام کنن ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ali1220 ، ffrfar ، nasim ، hamid_fs3 ، powerb
(2013-10-07 ساعت 16:22)alimomen نوشته:  دوستان اولا من کوچیک همه شما هستم ودست همتون رو دورادور میبوسم خداییش من به فکر خودم نیستم که 4000 هستم و به قول شماها تاثیری واسم نداره و خدا شاهد هست که در صورت نگرفتن ویزا اینقدرها ناراحت نمیشم ولی اون شخصی رو در نظر بگیرید که مثلا کیسش 3 رقمی هست و تمام آمال و آرزوهاش توی این ویزا خلاصه شده(همین جا نمونش رو داریم که به علت دیر فرستادن هنوز نامه دوم نگرفته )آیا واقعا ظلم نیست که در اثر یک راهنمایی غلط از گرفتن ویزا محروم بشه؟
دوست عزیز پیشکسوتان هیچ وقت نگفتن فرمها رو دیر بفرستین، گفتند که عجله نکنید! عجله نکنید یعنی‌ یک هفته تا ۲ هفته بعد از ۱ می! اگه کسی‌ ۱ یا ۲ ماه بعد فرمها رو فرستاده اون مشکل پیشکسوتان نیست!
برنده DV-2013
تشکر کنندگان: ali1220 ، ffrfar ، soli asali ، nasim
(2013-10-08 ساعت 02:22)aghaghia نوشته:  دوست عزیز خودشون گفتن اواسط ماه هر ماه میلادی تازه چند روز هم زودتر اعلام میکنند، یکم صبر داشته باشید، الان اونجا هنوز هفتم اکتبره تا 2-3 روزه دیگه میاد Smile
سلام، کارنتی‌های هر سری معمولاً بین ۱۰ تا ۱۵ هر ماه اعلام می‌شه! البته بستگی داره روز دوشنبه چندم ماه بیفته، کارنتی‌های این سری احتمالا شب دوشنبه ۱۴ اکتبر اعلام میشه! و تا یک هفته ۱۰ روز بعد از اون هم نامه‌های دوم جایگزین می‌شه! البته پارسال بودند عزیزانی که نامه دوم رو یک روز بعد از کارنتی دریافت کردند و بعضی‌‌ها هم بودند که ۲ هفته بعد از کارنتی نامه دوم رو گرفتند!
برنده DV-2013
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، aghaghia
دوستان من فکر میکنم امشب کارنتی های جدید میاد منظورم 9اکتبره.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: soli asali ، پسر شجاع ، محبت ، philter
(2013-10-08 ساعت 13:31)پسر شجاع نوشته:  
دوست عزیز پیشکسوتان هیچ وقت نگفتن فرمها رو دیر بفرستین، گفتند که عجله نکنید! عجله نکنید یعنی‌ یک هفته تا ۲ هفته بعد از ۱ می! اگه کسی‌ ۱ یا ۲ ماه بعد فرمها رو فرستاده اون مشکل پیشکسوتان نیست!

ببینید دوستان شما فرم ها رو که ارسال میکنید 6-8 هفته زمان میبره تا تازه پروسه روی پرونده شماا شروع بشه. این پروسه چیه حالا ؟! فرمهای شما برسی میشه و به سفارت فرستاده میشه و شما از همون موقع میرید FBI چک. که خوب حتما این مراحل باز همبه زمان نیاز داره. اگه جواب چک شما بیاد تا اون لحظه مصاحبه 1ضرب میگیرید وگرنه همون جمله معروف رو آفیسر میگه.
این که میگن زود ارسال کنید برای کیسها با شماره پایینه. اونایی که شماره بالا دارن که کارشون نصفه نمیمونه و KCC بگیره بخوابه و بگن خوب دیگه فرصت تمومه. تا نوبت شماره بالایی ها برسه اگه دیر ارسال کرده باشن مشکلی نه از بابت کارنت شدن پیش میاد نه انجام مراحل ابتدایی.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: پسر شجاع ، azadeh2014 ، محبت
(2013-10-08 ساعت 13:40)پسر شجاع نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 02:22)aghaghia نوشته:  دوست عزیز خودشون گفتن اواسط ماه هر ماه میلادی تازه چند روز هم زودتر اعلام میکنند، یکم صبر داشته باشید، الان اونجا هنوز هفتم اکتبره تا 2-3 روزه دیگه میاد Smile
سلام، کارنتی‌های هر سری معمولاً بین ۱۰ تا ۱۵ هر ماه اعلام می‌شه! البته بستگی داره روز دوشنبه چندم ماه بیفته، کارنتی‌های این سری احتمالا شب دوشنبه ۱۴ اکتبر اعلام میشه! و تا یک هفته ۱۰ روز بعد از اون هم نامه‌های دوم جایگزین می‌شه! البته پارسال بودند عزیزانی که نامه دوم رو یک روز بعد از کارنتی دریافت کردند و بعضی‌‌ها هم بودند که ۲ هفته بعد از کارنتی نامه دوم رو گرفتند!

ماه پیش 7 سپتامبر اعلام شد Smile
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: پسر شجاع ، محبت
(2013-10-08 ساعت 12:35)hamid_fs3 نوشته:  دو سه روز دیگه وقت اعلام سری سوم کارنتی هاست. خدا کنه این ماه حداقل تا 3500 اعلام شه SmileSmileSmile

سلام
اگر قرار باشه 22000 نفر را در یازده ماه مصاحبه کنند باید هر ماه 2000 نفر را اعلام کنند یعنی تا آخر دسامبر باید 6000 نفر مصاحبه شوند
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
(2013-10-08 ساعت 14:55)hamid7700 نوشته:  

سلام
اگر قرار باشه 22000 نفر را در یازده ماه مصاحبه کنند باید هر ماه 2000 نفر را اعلام کنند یعنی تا آخر دسامبر باید 6000 نفر مصاحبه شوند

من فکر نمیکنم اینجوری باشه. به این صورت معقول تر به نظر میاد که تا 10000 اعلام کنن از 10000 به بعد بگن که ALL CURRENT چون نهایتا تا 10000 انبوه مصاحبه شوندگان رو داریم و شماره ها پشت سر هم نیستن
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: reza_top60 ، محبت ، ماتیتی
درود بي پايان بر همه مهاجرسراها خصوصا ٢٠١٤، من كيسم حدودا ١٨٠٠ولي نامه دومم را أعلام نكردن حالا با توجه به اينكه ٢ جولاي مداركم راإرسال كردم در أكتوبر تو اين هفته منتظر بأشم يا نه ؟ ممنون
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-10-08 ساعت 15:42)sani1348 نوشته:  درود بي پايان بر همه مهاجرسراها خصوصا ٢٠١٤، من كيسم حدودا ١٨٠٠ولي نامه دومم را أعلام نكردن حالا با توجه به اينكه ٢ جولاي مداركم راإرسال كردم در أكتوبر تو اين هفته منتظر بأشم يا نه ؟ ممنون

دقیقاً نمیشه چیزی گفت اما به احتمال خیلی زیاد بله. نامه دومتون این هفته جایگزین میشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، zepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان