کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-10-07 ساعت 16:22)alimomen نوشته:  دوستان اولا من کوچیک همه شما هستم ودست همتون رو دورادور میبوسم خداییش من به فکر خودم نیستم که 4000 هستم و به قول شماها تاثیری واسم نداره و خدا شاهد هست که در صورت نگرفتن ویزا اینقدرها ناراحت نمیشم ولی اون شخصی رو در نظر بگیرید که مثلا کیسش 3 رقمی هست و تمام آمال و آرزوهاش توی این ویزا خلاصه شده(همین جا نمونش رو داریم که به علت دیر فرستادن هنوز نامه دوم نگرفته )آیا واقعا ظلم نیست که در اثر یک راهنمایی غلط از گرفتن ویزا محروم بشه؟

محروم چیه داداش گلمBig GrinBig Grin
با تاخیر میرن سفارت ویزارم میگیرن Big Grin
محرومیت ماله منه که نفر اخرمSmile)))))))
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان: EKAM ، amin arefi ، studpk ، philter ، exxedus ، آلیس-1980 ، محبت ، ali1220 ، azadeh2014
(2013-10-07 ساعت 16:22)alimomen نوشته:  دوستان اولا من کوچیک همه شما هستم ودست همتون رو دورادور میبوسم خداییش من به فکر خودم نیستم که 4000 هستم و به قول شماها تاثیری واسم نداره و خدا شاهد هست که در صورت نگرفتن ویزا اینقدرها ناراحت نمیشم ولی اون شخصی رو در نظر بگیرید که مثلا کیسش 3 رقمی هست و تمام آمال و آرزوهاش توی این ویزا خلاصه شده(همین جا نمونش رو داریم که به علت دیر فرستادن هنوز نامه دوم نگرفته )آیا واقعا ظلم نیست که در اثر یک راهنمایی غلط از گرفتن ویزا محروم بشه؟
علی اقا سلام
شما عزیزم نگران هیچکس نباش خدا را شکر تا به امروز هم کسی راهنمایی اشتباه انجام نداده
همه راهنمایها فقط برای درست پیشرفتن کار خودمون هست من مطمن هستم که که هیچ مشکلی از لحاظ دیر امدن نامه دوم برای هیچکس پیش نمیاد شما به جای استرس دادن به خودت و دیگران به فکر انجام دادن مراحل بعدی کارت باشی به امید روزی که ویزات رو گرفتی و سفرنامه برامون مینویسی
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت
[/quote]

[/quote]

ایشالا شماهم میگیری به امید خدا اتفاقا چون واست غیرمنتظره هست بهت بیشتر حال میده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: arash12 ، محبت ، zepehr ، azadeh2014
(2013-10-07 ساعت 16:34)araaaash نوشته:  

راستي راستي 22xxx Rolleyes
ته تغاري لاتاري 2014 Smile
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88 ، محبت ، Sam2014 ، zepehr ، azadeh2014
(2013-10-07 ساعت 15:57)studpk نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 15:38)alimomen نوشته:  متاسفانه روزهای اولی که ما میخاستیم فرمها رو پر کنیم اکثریت مدیران وپیشکسوتها میگفتن که هیچ عجله ای واسه فرستادن فرمها نیست فقط بادقت و حوصله پر کنید هنوز خیلی فرصت هست حالا میبینیم که دقیقا برعکس هست شما حتی در صورت اشتباه در تکمیل فرمها در حضور افیسر قبل از قسم میتونید تصحیح کنید ولی فرصتی که از دست رفته رو هرگز--خود من با خوندن این توصیه ها حداقل یکماه مدارکم رو دیرتر فرستادم وگرنه میخاستم چند روز بعد از قبولی بفرستم -حالا میبینیم که زود فرستادن فرمها مهمترین عامل در زود کارنت شدن در نتیجه دریافت نامه دوم در نتیجه مهلت بیشتری واسه کلیرنس داشتن و مهمتر از همه موفقیت در اخذ ویزا هست لطفا خواهشن تا از چیزی مطمین نیستید اینقدر با اطمینان خاطر نسخه نپیچید و با آینده ملت بازی نکنید

دوست عزيز شما اگه 1 مي هم فرماتونو فرستاده بودين هنوز كارنت نشده بودين. در مورد شما من تقريبا با اطمينان ميگم كه تاخير در ارسال مدارك اوليه تاخيري در مصاحبتون ايجاد نميكنه.
من 13 june تازه قبوليمو ديدم با كيس زير 300. يعني سري اول كارنتياي پارسال بودم. اما هيچ تاخيري هم براي مصاحبم پيش نيومد.
بنده هم با شماره کیس 47xx قبولی 1 می را در نیمه اول آگست دیدم و فرم هار ا در اواخر آگست فرستادمBig Grin
ضمناً من در هیچ پستی ندیدم که گفته شده باشه پاتو بنداز رو هم و هر وقت شد فرم هاتو پرکن و ارسال کن . همه جا گفته شده و توصیه شده در پرکردن فرم ها عجله و کم دقتی نداشته باشید و صحت کار را فدای تعجیل بی خود نکنید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، محبت ، Sara_lphmkf ، ghafari88 ، amin arefi ، nasim ، zepehr ، ali1220 ، azadeh2014
دوست خوبم
نگرانيت رو درك مي كنم
ولي چرا ما عادت داريم اينقدر به خودمون استرس وارد كنيم
اتفاق خاصي نيوفتاده... انشا ا.... بزودي مشكل دوستان حل ميشه
ولي با اين قسمت حرفتون صد در صد موافقم كه هر شخص محترمي راجع به هر سوالي كه مطرح ميشه نبايد جواب بده
متاسفانه اين قضيه در بين ما ايراني ها فرهنگ شده و اصولا همه افراد در همه موضوعات تخصص دارن
در همين كشوري كه همه قصد داريم بريم هيچ كس تا راجع به يك موضوعي تخصص و اطلاعات كامل نداشته باشه اصلا يك كلام راجع به اون موضوع حرف نمي زنه... كاش ما هم خودمون رو اصلاح كنيم.
ممنون

[quote='alimomen' pid='429857' dateline='1381144095']
متاسفانه روزهای اولی که ما میخاستیم فرمها رو پر کنیم اکثریت مدیران وپیشکسوتها میگفتن که هیچ عجله ای واسه فرستادن فرمها نیست فقط بادقت و حوصله پر کنید هنوز خیلی فرصت هست حالا میبینیم که دقیقا برعکس هست شما حتی در صورت اشتباه در تکمیل فرمها در حضور افیسر قبل از قسم میتونید تصحیح کنید ولی فرصتی که از دست رفته رو هرگز-------------
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: محبت ، ghafari88 ، nasim
(2013-10-07 ساعت 15:38)alimomen نوشته:  متاسفانه روزهای اولی که ما میخاستیم فرمها رو پر کنیم اکثریت مدیران وپیشکسوتها میگفتن که هیچ عجله ای واسه فرستادن فرمها نیست فقط بادقت و حوصله پر کنید هنوز خیلی فرصت هست حالا میبینیم که دقیقا برعکس هست شما حتی در صورت اشتباه در تکمیل فرمها در حضور افیسر قبل از قسم میتونید تصحیح کنید ولی فرصتی که از دست رفته رو هرگز-------------
سلام
دوست من پیشکسوتهای سایت گفتن که حداکثر تا یک ماه بعد از رویت قبولی فرم هاتونو درست و با دقت ارسال کنید به نظر من پر کردن چند صفحه اطلاعات شخصی آدم فکر نکنم بیشتر از اینا هم طول بکشه ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، ali1220

دوست عزیز من خوشحالم که به فکر دوستانتون هستید، جای تقدیر داره.... ولی چرا فکر میکنید که این افراد از گرفتن ویزا محروم میشن؟!!!!!!!!!! اصلا همچین چیزی نیست، پس اون کسانی که کیس نامبر بالا دارن و جزو آخرین کارنتی ها هستند باید فکر کنند که ویزا نمی گیرند!!!!!!!!! در ضمن در بین این افراد آقای rainyboy هم هست که فرم هاشون رو در ماه می فرستادن ولی نامه دوم دریافت نکردن، بعضی ازدوستان هم خودشون دیر قبولیشون رو دیدن، در ضمن همون موقع من یادمه که دوستان پیشکسوت بارها گفتند اگر کیس نامبر بالا تر از 2000 دارین عجله نکنید چون ماه اول تا همین حدود کارنت میشه، در ضمن پر کردن یک 6 صفحه فرم که دیگه 3-4 ماه وقت نمیخواد، گفتند عجله نکنید، نگفتند که دیر بفرستید... باید در نظر گرفت که بین این همه کیس چند نفر هم کارشون به موقع انجام نشه و یه درصد خطا هم براش در نظر بگیریم، در همین تاپیک یک کاربر 2013 به نام marjani اومدن و گفتن گه فرم هاشون رو همون اول فرستادن و کارنتیِ نوبت اول هم بودند ولی 4 ماه بعد به مصاحبه دعوت شدند پس بیاید به جای این که دنبال مقصر بگردیم به کارهایی که قراره بعد از گرفتن ویزا انجام بدیم فکر کنیم که این دوران هم در کنار هم سریعتر تمام بشه....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amin arefi ، Saeedv13 ، EKAM ، studpk ، Sam2014 ، ojee ، philter ، Elahe. ، hamid_fs3 ، nasim ، ghafari88 ، artam2 ، soli asali ، ali1220 ، nazanin fatemi
دوستان عزیر بیاید حالا که برنده شدید لذتشو ببرید و با هیجانات بی مورد این شرینی رو به کام خودتان تلخ نکنید.یادتون به پارسال بیفته زمان ثبت نام فکرشو میکردید امسال منتظر زمان مصاحبه باشید. موفق باشید.
(2013-10-07 ساعت 16:34)araaaash نوشته:  

اول یه نفس عمیق بکش بعدش یه لیوان آب خنک بخور و به خودت بگو من حتما ویزا میگیرم. هر روز این کارو انجام بده دوست من. ایمانت را به خدا محکم کن و به او و تقدیرش توکل. حتما ویزا را خواهی گرفت من مطمینم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، shishipapa ، nasim ، EKAM ، ghafari88 ، zepehr ، mohammad69 ، soli asali ، philter ، amin arefi ، آلیس-1980
به دریا میرسیم دریا خشک میشه.
الانم آمریکا تعطیله.
پس کی اعلام میکنن این سری و که ما توشیم.
کشتن ما رو.
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
تشکر کنندگان: nasim ، zepehr ، soli asali
دوست عزیز خودشون گفتن اواسط ماه هر ماه میلادی تازه چند روز هم زودتر اعلام میکنند، یکم صبر داشته باشید، الان اونجا هنوز هفتم اکتبره تا 2-3 روزه دیگه میاد Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: nasim ، ghafari88 ، ali1220 ، mohammad69 ، soli asali ، philter ، nazanin fatemi
آقا این سری تا چه شماره‌ای اعلام می‌شه؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-10-08 ساعت 02:29)farshadm999 نوشته:  آقا این سری تا چه شماره‌ای اعلام می‌شه؟
سلام عزیزم
این سری را اعلام کنند تغریبا میشه سریهای بعد را گفت اما فعلا نمیشه پیش بینی کرد
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: shishipapa ، nasim ، EKAM ، ghafari88 ، ali1220 ، محبت ، soli asali
(2013-10-08 ساعت 02:29)farshadm999 نوشته:  آقا این سری تا چه شماره‌ای اعلام می‌شه؟

اگه قرار بود کسی بدونه که دیگه تو سایت اعلام نمی کردن؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: محبت ، zepehr ، soli asali ، shishipapa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان