کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
کسی از بچه های 2014 بوده که یکضرب گرفته باشه؟؟؟

اگه بله کدوم سفارت و لطفا لینکشو بذارید ممنون
تشکر کنندگان: cpd ، zepehr ، soli asali
(2013-10-08 ساعت 17:26)H Pier نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 17:23)mohammad69 نوشته:  کسی از بچه های 2014 بوده که یکضرب گرفته باشه؟؟؟

سفرنامه ابوظبی رو بخون... .Cool
من عرض کردم یکضرب نه کسی که کلیرنس خورده!! Cool

خانواده پهلوانی کلیرنس خوردن (البته مادر و فرزند صدور ویزاشون مشکل نداشته) ولی....

از بچه های اکتبر کسی بوده که ویزا یکضرب گرفته باشه؟؟؟ (منظورم کیس های تکنفری و خانوادگی هست که ویزاشونو یکضرب دریافت کردن نه اینکه یکی از اعضا خانواده کلیرنس خورده باشه Cool )
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، cpd
(2013-10-08 ساعت 17:37)mohammad69 نوشته:  از بچه های اکتبر کسی بوده که ویزا یکضرب گرفته باشه؟؟؟ (منظورم کیس های تکنفری و خانوادگی هست که ویزاشونو یکضرب دریافت کردن نه اینکه یکی از اعضا خانواده کلیرنس خورده باشه Cool )

نمی دونم هدفتون از پیدا کردن سفرنامه ای که ویزای یکضرب گرفته باشند چی هست اما همونطور که فرمودید در سفرنامه های امسال هنوز مورد مشابهی نداریم. لطفا به سفرنامه های دوستان 2013 مراجعه کنید. اونجا می تونید پیدا کنید.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، shishipapa ، zepehr ، soli asali
(2013-10-08 ساعت 20:17)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 17:37)mohammad69 نوشته:  از بچه های اکتبر کسی بوده که ویزا یکضرب گرفته باشه؟؟؟ (منظورم کیس های تکنفری و خانوادگی هست که ویزاشونو یکضرب دریافت کردن نه اینکه یکی از اعضا خانواده کلیرنس خورده باشه Cool )

نمی دونم هدفتون از پیدا کردن سفرنامه ای که ویزای یکضرب گرفته باشند چی هست اما همونطور که فرمودید در سفرنامه های امثال هنوز مورد مشابهی نداریم. لطفا به سفرنامه های دوستان 2013 مراجعه کنید. اونجا می تونید پیدا کنید.
موفق باشید.
جناب غفاری واقعا هدف مطالعه سفرنامه کسانی که ویزا یکضرب گرفته اند مشخص نیست؟؟ Smile
چون فرمودید توضیح می دهم ، برای اینکه شرایط این عزیزان را با شرایط کیس های خودمان مقایسه کنیم نسبت به مطالعه این سفرنامه ها اقدام م یکنیم Wink
برای بچه های 2013 رو مطالعه کردم

مثل اینکه امسال نسبت به پارسال تغییراتی هم داشته ، مثلا برای نمونه CSC مثل اینکه حذف شده و سفارت خودش پاسپورتها رو تحویل می ده.

بازم مرسی از راهنماییهاتون.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، shishipapa ، zepehr ، ماتیتی ، soli asali ، amin arefi ، shayesteh
(2013-10-08 ساعت 17:23)mohammad69 نوشته:  کسی از بچه های 2014 بوده که یکضرب گرفته باشه؟؟؟

به لطف خدا من يه ضرب گرفتم..سفارتم ابوظبي بود
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
(2013-10-08 ساعت 20:23)mohammad69 نوشته:  
(2013-10-08 ساعت 20:17)ghafari88 نوشته:  

نمی دونم هدفتون از پیدا کردن سفرنامه ای که ویزای یکضرب گرفته باشند چی هست اما همونطور که فرمودید در سفرنامه های امثال هنوز مورد مشابهی نداریم. لطفا به سفرنامه های دوستان 2013 مراجعه کنید. اونجا می تونید پیدا کنید.
موفق باشید.
جناب غفاری واقعا هدف مطالعه سفرنامه کسانی که ویزا یکضرب گرفته اند مشخص نیست؟؟ Smile
چون فرمودید توضیح می دهم ، برای اینکه شرایط این عزیزان را با شرایط کیس های خودمان مقایسه کنیم نسبت به مطالعه این سفرنامه ها اقدام م یکنیم Wink
برای بچه های 2013 رو مطالعه کردم

مثل اینکه امسال نسبت به پارسال تغییراتی هم داشته ، مثلا برای نمونه CSC مثل اینکه حذف شده و سفارت خودش پاسپورتها رو تحویل می ده.

بازم مرسی از راهنماییهاتون.

خوب حالا که مطالعه فرمودید پس می دونید که تفاوت زیادی ندارند و دوستانی که کلیرنس می خورن فقط باید صبر کنن تا کلیر بشن.
امسال هم غیر از همین موضوع که شما فرمودین یعنی موضوع CSC که البته اون هم هنوز به صورت رسمی از سوی سفارت اعلام نشده؛ تفاوت دیگه ای وجود نداره.
در کل خیلی نگران نباشید. روند کارهای به مانند گذشته هست.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، amin arefi
وایییییی، چرا اینجا کامنت ها اینطوری شده، هر موضوعی که سر میزنم می بینم پر از سوال و جوابهای تند ، بی خیال بابا، نوشته های همدیگه را با دید مثبت و مهربونانه بخونید خب ،اینجا که کسی رقیب کس دیگه ای نیست، ما مرحله رقابت را در قرعه کشی پشت سر گذاشتیم، الان دیگه هر کس پروسه خودش را طی می کنه و با توجه به شرایط شخصی خودش تا انتهای مسیر که منجر به گرفتن ویزا یا نگرفتن می شه را طی می کنه، همه پرونده ها جزئیات خودش را داره و اصلا نمی شه هیچ کیسی را با کیس دیگه مقایسه کرد. چونکه ما از جزئیات پرونده های همدیگه کامل خبر نداریم. عملا به جز کلیات هم چیزی را اینجا بیان نمیکنیم. مثلا همین دوستمون که ویزای یه ضرب گرفته (که خیلی دمش گرم مبارکش باشه) گفته که بیکار بوده ، خب 23 سالشه امتیاز مثبت براش حساب شده ولی یه شخص 40 ساله که نمی تونه بگه من بیکار بودم این امتیاز منفی براش حساب می شه، این مثال بود در خیلی موارد دیگه این موضوع مصداق پیدا می کنه .اگر می خواهید اینجا بتونیم اطلاعاتمون و تجربیاتمون را با هم به اشتراک بذاریم با هم با دید دوستانه رفتار کنید .
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
(2013-10-09 ساعت 02:16)sam.pey نوشته:  تو رو خدا جواب بدین. من دانشجو هستم ترم 3 لیسانس ندارم و سابقه کار یعنی ردم میکنن؟23 سالمه 26xx کیس نامبر

چرا باید ردتون کنند، مگه دیپلم 12 ساله و یا پیشدانشگاهی ندارید، دوست عزیز چرا پست های قبلی رو نمیخونید یا لاتاری ازآغاز تا پایان رو، چرا به خودتون الکی استرس وارد میکنید؟!!!!!!! وقتی ما میگیم پست های قبلی و یا تاپیک های دیگه رو مطالعه کنید برای همینه وگرنه ما که خوندیم! کسانی که دیپلم 12 ساله و یا پیش دانشگاهی ندارن باید سابقه کار داشته باشند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، shishipapa ، ali1220 ، amin arefi ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، philter ، sepideh_ ، ماتیتی ، noobnoobi
(2013-10-09 ساعت 02:11)farshadm999 نوشته:  آقا عزیزی
این امضارو چه جوری درست کنم پیداش نمیکنم

برید به کنترل پنل اکانت تون اونجا گزینه تغییر امضا رو بزنید و امضا درست کنید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: H Pier ، shishipapa ، ali1220 ، amin arefi ، philter ، soli asali ، میما ، ghasoo ، nedaba ، hamedmas
سلام دوستان شماره من ***5 هست و فرمها رو هم دیر فرستادم نوشته های شما نگران کننده است .....فکر می کنید من کی کارنت می شم؟
CN:2014000058##
ارسال مدارک:1 نوامبر-انکارا در خواست تغییر به ابوظبی
افراد کیس :4 نفر .مقصد:کالیفرنیا
نامه دوم:18 مارچ
مصاحبه:اواسط می/ابوظبی
اپدیت:8جولای-15جولای13 و14 اگوست و1سپتامبر
http://montazersara2014.vvs.ir/
تشکر کنندگان: soli asali ، ali1220 ، محبت ، farshadm999
(2013-10-09 ساعت 17:50)sepidar87 نوشته:  سلام دوستان شماره من ***5 هست و فرمها رو هم دیر فرستادم نوشته های شما نگران کننده است .....مم%D
دوست عزیز نگران نباش برای شما اتفاقی نمی یفته خیالت راحت.منتظر کارنت شدن باش.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: soli asali ، ali1220 ، محبت ، farshadm999 ، Tabassomshojaat
(2013-10-10 ساعت 10:21)hamid_fs3 نوشته:  بچه ها تا حوالیه 3500 رو شاخشه Big GrinBig GrinBig Grin حالا وبینیم Big Grin

به نظر منم تا 3400 احتمالش زیاده
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، ali1220 ، bbahar ، soli asali
(2013-10-10 ساعت 17:57)amohammadiazar نوشته:  با سلام
ما شماره کیسمون **39 میباشد کسی لطف میکنه جواب بده کی نامه دوم مون جایگزین میشه ؟
دوست عزیز پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید، متوجه میشید...
تشکر کنندگان: nedaba ، گل نهال ، amohammadiazar ، ParsTrader ، soli asali ، shishipapa
(2013-10-10 ساعت 17:57)amohammadiazar نوشته:  [font=Tahoma]با سلام
ما شماره کیسمون **39 میباشد کسی لطف میکنه جواب بده کی نامه دوم مون جایگزین میشه ؟
[/font]

تا کارنت نشی نامه دوم جایگزین نمیشه، ماه قبل تا شماره 2500 کارنت شدند باید صبر کنی همین دو سه روز آینده شایدم فردا معلوم میشه تا چه شماره ای برای ماه اکتبر کارنت می شن، بعد اگر شماره ات جزو شماره ها بود منتظر جایگزینی نامه دومت باش اگر نه باید صبر کنی تا ماه بعد
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
(2013-10-10 ساعت 18:48)iris نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 17:57)amohammadiazar نوشته:  [font=Tahoma]با سلام
[/font]

تا کارنت نشی نامه دوم جایگزین نمیشه، ماه قبل تا شماره 2500 کارنت شدند باید صبر کنی همین دو سه روز آینده شایدم فردا معلوم میشه تا چه شماره ای برای ماه اکتبر کارنت می شن، بعد اگر شماره ات جزو شماره ها بود منتظر جایگزینی نامه دومت باش اگر نه باید صبر کنی تا ماه بعد

البته بولتنی که اعلام بشه بولتن ماه نوامبر هست که مصاحبه های دسامبر رو تعیین می کنه.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، محبت ، آلیس-1980 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان