کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان بولتن ماه نوامبر در آمد همین الان
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان: H Pier ، sophia ، soli asali ، گل نهال ، exxedus ، آلیس-1980 ، mohammad19911991
اعلام شد تا

2650
سلام
خیلی تعداد کمی اعلام کردند همان طور که دیشب دوستمان پیش بینی کردند. خدایا چقدر کم!!!!!!!!
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، azadeh2014
[عکس: 4uf8gz0li2xl_t.jpg]
150 تا اعلام شد.
تعداد کمی اعلام شد و فکر کنم اثر تعطیلی دولت باشه(خواهشا این موضوع رو به جنجال نکشید بنده فقط نظرم رو عرض کردم).
از نوامبر پارسال 50 تا کمتر اعلام شد.تا اینجا روند پارسال رو داشته.
امیدوارم نامه دوم دوستانی که تو 2 سری قبل هنوز نیومده جایگزین بشه ...
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: sepideh_ ، studpk ، محبت ، H Pier ، ghafari88 ، soli asali ، گل نهال ، آلیس-1980 ، amin arefi
انگارkcc واقعا نیمه تعطیل شده که از آسیا فقط 150 نفر کارنت کردن
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، soli asali
خدایا چرا اینجوری شد؟ واقعا ناراحت شدم . میشه یکی علتشو بگه؟ ایا قبلا همچین اتفاقی افتاده بود؟ یه ماه دیگه هم باید صبر کنیم.............................

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali
این همه منتظر موندیم آخرش 150 کیس کارنت شدند. راستی کارنتی های آفریقا رو دیدید 17900 ولی بزرگترین قاره (آسیا) فقط 2650 کیس.جالبه
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، exxedus
(2013-10-10 ساعت 23:13)noobnoobi نوشته:  تعداد کمی اعلام شد و فکر کنم اثر تعطیلی دولت باشه(خواهشا این موضوع رو به جنجال نکشید بنده فقط نظرم رو عرض کردم).
میلاد خان چرا جنجال. نظرتون رو گفتید و نظر هر کس هم محترم میباشدوقرار نیست به نظرات همدیگه توهین کنیم. من هم مثل شما علت این تعداد کم رو اثرات تعطیلی دولت فدرال حدس میزنم.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، H Pier ، ghafari88 ، محبت ، soli asali
سلام دوستان با اين وضعيت فكر كنم بايد واسه ٢٠١٥ ثبتنام كنيم ديگه؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali
یک نگاه به کارنتی های سال 2005 تا کنون.Cool[عکس: 1148982_510187245734449_290434665_n.jpg]
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2013-10-10 ساعت 23:13)sepideh_ نوشته:  انگارkcc واقعا نیمه تعطیل شده که از آسیا فقط 150 نفر کارنت کردن

متاسفانه این فقط واسه آسیا اتفاق افتاده. از آفریقا 4900کیس جدید و از اروپا هم 2700 کیس جدید نسبت به ماه NOVEMBER کارنت شدن در حالیکه از آسیا تنها 150 کیس. فقط میتونم بگم متاسفم.
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، soli asali ، مامان خانم ، sepideh_
(2013-10-10 ساعت 23:21)javid.1353 نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 23:13)noobnoobi نوشته:  تعداد کمی اعلام شد و فکر کنم اثر تعطیلی دولت باشه(خواهشا این موضوع رو به جنجال نکشید بنده فقط نظرم رو عرض کردم).
میلاد خان چرا جنجال. نظرتون رو گفتید و نظر هر کس هم محترم میباشدوقرار نیست به نظرات همدیگه توهین کنیم. من هم مثل شما علت این تعداد کم رو اثرات تعطیلی دولت فدرال حدس میزنم.
دوستان فکر کنم این عدد زیاد غیر منطقی نباشه اگه دوستان زیادی که نامه دوم را نگرفتن در نظر بگیریم
این ما ه شاید بیشتر برای دوستانی باشه که از بولتون عقب افتادن
احتمالا از ماه آینده دوباره رو فرم می افته نگران نباشید
سلام

این نوامبر 2012
AFRICA 15,500
ASIA 2,700
EUROPE 9,250
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 2
OCEANIA 500
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 700

و اینم نوامبر 2013
AFRICA
17,900
ASIA
2,650
EUROPE
12,500
NORTH AMERICA (BAHAMAS)
4
OCEANIA
450

SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN
675

همونطور که میبینید آفریقا و اروپا نسبت به سال قبل تعداد کارنتی بیشتری داشتن پس داستان تعطیلی دولت دخیل نیست در این موضوع و باید صبر کرد و دید چه سیاستی در قبال آسیا پیش گرفتن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، مامان خانم ، soli asali ، reasonable ، iris ، arash12 ، exxedus ، masoud z ، shishipapa ، powerb ، amin arefi ، philter
(2013-10-10 ساعت 23:13)sepideh_ نوشته:  انگارkcc واقعا نیمه تعطیل شده که از آسیا فقط 150 نفر کارنت کردن

اگه واقعا نعطیله چرا 5000 تا واسه آفریقایی ها اعلام کرده !!! جای سوال هست واقعا. !
امید وترم که خیر باشه هرچی که هست !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: مامان خانم ، sepideh_ ، محبت
Wink 
(2013-10-10 ساعت 23:53)azadeh2014 نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 22:59)arffx نوشته:  یکی از دوستان مظلوم گفت در یکی از این تاپیکها خوندم که 150 نفر بیشتر کارنت نمیشن. همه بهش حمله کردن من جمله مدیران فروم. انگار بیچاره درست می گفت. اینم اخلاق ایرانی هاست که تحمل همدیگه رو ندارن دیگه. اصلا پستش هم انگار حذف شده. خدا عاقبت ما ایرانی ها رو به خیر کنه
من دیشب خیلی ناراحت بودم و اون پست با کمال ناباوری و ناراحتی گذاشتم...از صحتش هم اطمینان داشتم چون ماه قبل هم 2 روز قبل تو همون فروم کارنتی رو خوانده بودم و باورم نشده بود ولی وقتی اعلام شد و دیدم درسته این ماه بهش اعتماد کردم...به هر حال متاسفم و ناراحت همه قاره ها داره خوب پیش میره بجز اسیا ..کاری از دستمون بر نمیاد ...فقط از خدا میخوام عاقبت هممون به خیر و شادی باشه ..حالا هر وقت هم که نوبتمون میشه.
سلام
به هر حال ممنون من هم با این که مطالب ان سایت را خوانده بودم باورم نمی شد کسی بتواند تلفنی شماره ها را بپرسد اما ظاهرا این اقای gabam راست می گفت حالا دیگه هر ماه می روم پست های او را به جای بولتن چک می کنم
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، محبت ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان