کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-11-04 ساعت 14:54)Papar_h نوشته:  سلام دوستان . یه فایل اکسل پیدا کردم فکر میکنم خیلی میتونه در زمینه ی تخصیص ویزاها و کارنت شدن کمک کنه. میشه بگید چطور میتونم اینجا آپلودش کنم؟؟؟

در این ســــــــــایت آپلود کنید و لینکش رو اینجا بذارید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
یه نگاه به ابن بندازید دوستان. خیلی جالبه. کل آماره 2013 تو چند صفحه اکسل که توسط CEAC منتشر شده. جواب خیلی سوال هارو میشه توش پیدا کرد.

http://uploadboy.com/ycjy95057o6k.html
(2013-11-04 ساعت 12:56)S.gh نوشته:  سلام دوستان عزیز
من یه چیزیو متوجه نمیشم، خوشحال میشم اگه کسی منو روشن کنه.
چرا موقع اعلام جدول کارنتی ها سرعت کارنت شدن اروپا و افریقا خیلی بیشتر از آسیاست؟
اینجوری که اینها دارند دعوت به مصاحبه میکنند خوب اروپایی ها و افریقایی ها زودتر ویزاها رو میگیرند و سر آسیا بی کلاه میمونه و تا بخواد به شماره های بالای ما برسه یهو میگن تعداد ویزاهای موجود 50000 تا تمام شد!!
هیچ رقمه منطقی به نظر نمیرسه، کل سهمیه اروپا شاید 2 برابر آسیا باشه، اما نرخ کارنت شدن خیلی خیلی بالاتر تز تین حرفهاست SadSad

نگران نباش سهمیه هر کشوری 7% هست
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، Sam2014 ، زری وحدتی ، vesal_20x ، محبت ، shishipapa
Smile 
دوستان عزیزم.
آخه چرا خودتون رو اذیت میکنین.با تجزیه و تحلیل ما چیزی فرق نمیکنه خودتون رو با چیزای دیگه سرگرم کنین مثل زبان سهمیه همه سر جای خودشهWink
(2013-05-16 ساعت 20:28)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-16 ساعت 20:01)mohammad19911991 نوشته:  بچه های با تجربه پرونده ما کی به جریان (کارنت) میوفته ؟؟؟
این لینک بولتن امسال هست
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
نیگاه کنید ببنید چه ماهی کارنت می شید ، مال شما از چند ماه دیگه شروع می شه و تقریبا با توجه به شماره هاتون مثل ماها کارنت می شید دیگه Big Grin

سلام من به اين لينك رفتم ولي اسيا يا ايران رو پيدا نكردم Sad
تشکر کنندگان: soli asali
من به ادرس لينك بولتن رفتم نوشته بود واسه نوامبر تا ٢٦٥٠ كارنت شدن .
ميخواستم ببينم درست متوجه شدم ؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، ojee
کد پی‌اچ‌پی:
[quote='اهورا-اوِستا' pid='439956' dateline='1383585052']
من به ادرس لينك  بولتن رفتم نوشته بود واسه نوامبر تا ٢٦٥٠ كارنت شدن 
ميخواستم ببينم درست متوجه شدم ؟؟؟
[/quote]

بله درست متوجه شده اید
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
(2013-11-04 ساعت 15:44)Papar_h نوشته:  یه نگاه به ابن بندازید دوستان. خیلی جالبه. کل آماره 2013 تو چند صفحه اکسل که توسط CEAC منتشر شده. جواب خیلی سوال هارو میشه توش پیدا کرد.

دوست گرامی
جدول قابل تأملی است . ممکنه خواهش کنم منبع و لینک اصلی را مرقوم بفرمایید . چون در سایت ceac جستجو کردم و چیزی پیدا نکردم.
با سپاس
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، ojee ، pari pariaaa ، vesal_20x
سلام به همه بچه های گل مهاجر سرا
بچه ها اینبار دیگه جو این تاپیک رو مثل ماه پیش نکنید و از گمانه زنی های بی مورد پرهیز کنید.
بحث و جدل های بی مورد هم چیزی جز اعصاب خوردی نداره و بی فایده است.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، ojee ، philter ، quasimodo ، Papar_h ، محبت ، ramaya ، nedaba ، hamid_fs3 ، shahryar7021 ، noobnoobi ، banafsh14 ، pari pariaaa ، vesal_20x
(2013-11-04 ساعت 22:30)Sam2014 نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 15:44)Papar_h نوشته:  یه نگاه به ابن بندازید دوستان. خیلی جالبه. کل آماره 2013 تو چند صفحه اکسل که توسط CEAC منتشر شده. جواب خیلی سوال هارو میشه توش پیدا کرد.

دوست گرامی
جدول قابل تأملی است . ممکنه خواهش کنم منبع و لینک اصلی را مرقوم بفرمایید . چون در سایت ceac جستجو کردم و چیزی پیدا نکردم.
با سپاس

من این رو تو یکی از فروم های خارجی پیدا کردم که گفته شده بود خود CEAC این فایل رو منتشر کرده. فکر نمیکنم اشتباه باشه دوست عزیز چون جدول معقول به نظر میاد. برای اطمینان بد نیست از دوستان پارسال جدول رو چک کنن ببینن اطلاعاتشون مطابقت داره یا خیر.
تشکر کنندگان: H Pier ، محبت ، soli asali ، meisam14 ، nedaba ، zepehr ، vesal_20x
من این رو تو یکی از فروم های خارجی پیدا کردم که گفته شده بود خود CEAC این فایل رو منتشر کرده. فکر نمیکنم اشتباه باشه دوست عزیز چون جدول معقول به نظر میاد. برای اطمینان بد نیست از دوستان پارسال جدول رو چک کنن ببینن اطلاعاتشون مطابقت داره یا خیر.
[/quote]

فایل خوب و کاملی به نظر می رسه از لطف شما ممنونیم.
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، Papar_h ، vesal_20x
یه موضوعی به ذهنم رسید که شاید باعث دلگرمی دوستانی بشه که همش دو دو تا چهار تا میکنن برای ویزاها و کارنتی ها و..
این درست که هر سال تعداد مشخصی ویزا موجوده تعدادی هم کیس نامبر. ولی نمیشه که هم ثبت نام سال بعد انجام بشه هم بگن ویزا تموم شد. با توجه به ذات لاتاری که برای اقسام گوناگونی قومیت هاست و کاری به تحصیلات و سرمایه نداره و قراره طی یک برنامه چند ساله نسبت قومیتی کشورشون را اصلاح کنن، آخه ایرانیهای امسال با سال بعد چه فرقی دارن که به اینا بگن ویزا تموم شد بای بعد به سال بعدیا بگن فرماتونو بفرستین.
من که فکر میکنم در صورت کلییر شدن، هیچ کسی مشکل کمبود تعداد ویزا پیدا نکنه .
نهایتا به امسالیا ویزای بیشتری میدن از چهار سال بعد سهمیه ایران را صفر میکنن میگن تعداد ایرانیهای آمریکا کافیه.
CN: 2014AS000068XX/Ankara>>Yerevan/2 person/Application FormsSent on: 06-16-2013&08-21-2013/cost:photo=15
تشکر کنندگان: zepehr ، manamilad ، soli asali ، vesal_20x
(2013-11-04 ساعت 12:56)S.gh نوشته:  سلام دوستان عزیز
من یه چیزیو متوجه نمیشم، خوشحال میشم اگه کسی منو روشن کنه.
چرا موقع اعلام جدول کارنتی ها سرعت کارنت شدن اروپا و افریقا خیلی بیشتر از آسیاست؟
اینجوری که اینها دارند دعوت به مصاحبه میکنند خوب اروپایی ها و افریقایی ها زودتر ویزاها رو میگیرند و سر آسیا بی کلاه میمونه و تا بخواد به شماره های بالای ما برسه یهو میگن تعداد ویزاهای موجود 50000 تا تمام شد!!
هیچ رقمه منطقی به نظر نمیرسه، کل سهمیه اروپا شاید 2 برابر آسیا باشه، اما نرخ کارنت شدن خیلی خیلی بالاتر تز تین حرفهاست SadSad

سلام دوست عزيز
تا اونجا كه من اطلاع دارم سقف ويزاي هر كشور بيش از 7% كل ويزاها نميتونه باشه . قطعاً كشورهاي آفريقائي و اروپائي هم از اين قضيه مستثنا نيستن. پس نگران نباش.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، vesal_20x
(2013-11-05 ساعت 10:01)mohsen_bv66 نوشته:  یه موضوعی به ذهنم رسید که شاید باعث دلگرمی دوستانی بشه که همش دو دو تا چهار تا میکنن برای ویزاها و کارنتی ها و..
این درست که هر سال تعداد مشخصی ویزا موجوده تعدادی هم کیس نامبر. ولی نمیشه که هم ثبت نام سال بعد انجام بشه هم بگن ویزا تموم شد. با توجه به ذات لاتاری که برای اقسام گوناگونی قومیت هاست و کاری به تحصیلات و سرمایه نداره و قراره طی یک برنامه چند ساله نسبت قومیتی کشورشون را اصلاح کنن، آخه ایرانیهای امسال با سال بعد چه فرقی دارن که به اینا بگن ویزا تموم شد بای بعد به سال بعدیا بگن فرماتونو بفرستین.
من که فکر میکنم در صورت کلییر شدن، هیچ کسی مشکل کمبود تعداد ویزا پیدا نکنه .
نهایتا به امسالیا ویزای بیشتری میدن از چهار سال بعد سهمیه ایران را صفر میکنن میگن تعداد ایرانیهای آمریکا کافیه.

دوست عزیز، اصلا به این شکلی که شما میگین نیست و هر کشور سهمیه اش نمیتونه از 7% بیشتر بشه در هر سال، نمونه اش همین سال 2013 که دوستانی که کلیر هم شده بودند نتونستند ویزا بگیرند، چون سقف 7% ویزای ایرانیان پر شده بود، امیدواریم امسال این اتفاق نیفته...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
سلام بچه ها
یه سوال ؟ یعنی تا الان کسی کارنت نشده ؟ ! چرا ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان