موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من به ادرس لينك بولتن رفتم نوشته بود واسه نوامبر تا ٢٦٥٠ كارنت شدن .
ميخواستم ببينم درست متوجه شدم ؟؟؟
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
کد پیاچپی:
[quote='اهورا-اوِستا' pid='439956' dateline='1383585052']
من به ادرس لينك بولتن رفتم نوشته بود واسه نوامبر تا ٢٦٥٠ كارنت شدن .
ميخواستم ببينم درست متوجه شدم ؟؟؟
[/quote]
بله درست متوجه شده اید.
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-04 ساعت 15:44)Papar_h نوشته: یه نگاه به ابن بندازید دوستان. خیلی جالبه. کل آماره 2013 تو چند صفحه اکسل که توسط CEAC منتشر شده. جواب خیلی سوال هارو میشه توش پیدا کرد.
http://uploadboy.com/ycjy95057o6k.html
دوست گرامی
جدول قابل تأملی است . ممکنه خواهش کنم منبع و لینک اصلی را مرقوم بفرمایید . چون در سایت ceac جستجو کردم و چیزی پیدا نکردم.
با سپاس
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه های گل مهاجر سرا
بچه ها اینبار دیگه جو این تاپیک رو مثل ماه پیش نکنید و از گمانه زنی های بی مورد پرهیز کنید.
بحث و جدل های بی مورد هم چیزی جز اعصاب خوردی نداره و بی فایده است.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من این رو تو یکی از فروم های خارجی پیدا کردم که گفته شده بود خود CEAC این فایل رو منتشر کرده. فکر نمیکنم اشتباه باشه دوست عزیز چون جدول معقول به نظر میاد. برای اطمینان بد نیست از دوستان پارسال جدول رو چک کنن ببینن اطلاعاتشون مطابقت داره یا خیر.
[/quote]
فایل خوب و کاملی به نظر می رسه از لطف شما ممنونیم.
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه موضوعی به ذهنم رسید که شاید باعث دلگرمی دوستانی بشه که همش دو دو تا چهار تا میکنن برای ویزاها و کارنتی ها و..
این درست که هر سال تعداد مشخصی ویزا موجوده تعدادی هم کیس نامبر. ولی نمیشه که هم ثبت نام سال بعد انجام بشه هم بگن ویزا تموم شد. با توجه به ذات لاتاری که برای اقسام گوناگونی قومیت هاست و کاری به تحصیلات و سرمایه نداره و قراره طی یک برنامه چند ساله نسبت قومیتی کشورشون را اصلاح کنن، آخه ایرانیهای امسال با سال بعد چه فرقی دارن که به اینا بگن ویزا تموم شد بای بعد به سال بعدیا بگن فرماتونو بفرستین.
من که فکر میکنم در صورت کلییر شدن، هیچ کسی مشکل کمبود تعداد ویزا پیدا نکنه .
نهایتا به امسالیا ویزای بیشتری میدن از چهار سال بعد سهمیه ایران را صفر میکنن میگن تعداد ایرانیهای آمریکا کافیه.
CN: 2014AS000068XX/Ankara>>Yerevan/2 person/Application FormsSent on: 06-16-2013&08-21-2013/cost:photo=15
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
یه سوال ؟ یعنی تا الان کسی کارنت نشده ؟ ! چرا ؟
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2