کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-06-08 ساعت 18:56)anni نوشته:  متاسفانه Foreign State Chargeability رو SAUDI ARABIA انتخاب کرده بودم در نتیجه ی لاتاری هم Post: Ankara و Case Number : 2014AS00024XXXاومده.
من نمی دونم شما چه جوری همچین اشتباهی رو مرتکب شدین?! در لیست ثبت نام اولیه لاتاری در سه بند از کشور فرد ثبت نام کننده سئوال میشه:
بند 5 که کشور محل تولد هست. بند 6 که کشور مشمول (شایسته) برنامه لاتاری هست و بند 9 که کشور محل سکونت هست.
طبق فایل راهنما INSTRUCTIONS FOR THE 2014 DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM (DV-2014)ویزاها بین 6 منطقه جغرافیایی تقسیم میشوند. این 6 ناحیه معادل قاره ها نیستند چون 7 تا قاره داریم ولی برای سهولت گفته می شود که سهمیه ویزا بین قاره ها تقسیم شده است. همونطور که دوستان گفتند اگر شما متولد ایران بودید و از سهمیه ناحیه ای به جز آسیا قبول می شدید 100 در 100 ریجکت می شدین. ولی چون برای کشورهای هر ناحیه سهمیه خاصی تعیین نشده (به جز حداکثر 7 درصد کل ویزاهای آن سال) بنابراین به احتمال زیاد مشکلی برای ویزای شما ایجاد نخواهد شد. فقط باید به KCC اطلاع بدین و فرم ها رو با اطلاعات صحیح پر کنید. KCC همونطور که دوستان اشاره کردند تغییری در اطلاعات ثبت نام اولیه ایجاد نمی کنه و شما را به سفارت حواله خواهد داد و به روز مصاحبه و تصمیم آفیسر و در این فاصله شما خواب های پریشان خواهید دید.
(2013-06-09 ساعت 01:36)love_everlife نوشته:  ببینید دوست عزیز یه جای امید واری هست و اون هم اینه که ا م ر ی ک ا توی عربستان سفارت داره .... اوکی ؟
احتمال این هست که یا شما یادتون نیست یا اینکه اونا خودشون فهمیدن اشتباه کردید والا شما رو به همون سفارت عربستان دعوت میکردن. ( این نظر شخصیه منه ) ولی اصلا ناامید نشید Wink
سفارت محل مصاحبه از روی بند 9 که کشور محل سکونت باشه تعیین میشه. ایشون احتمالاً محل سکونت خودشون رو ایران وارد کردند و چون در ایران سفارت ندارند نزدیکترین سفارت برای ایرانی ها یعنی آنکارا را برای محل مصاحبه شون تعیین کرده اند. مثلاً اگر شما ایرانی ساکن استرالیا بودین و از سهمیه استرالیا قبول می شدین با کیس نامبری که به جای AS حروف OC داشت اونوقت روز مصاحبه رد می شدین. ولی اگر کیس نامبرتون AS بود اونوقت در کنسولگری ملبورن یا کانبرا مصاحبه می شدین و ویزا می گرفتین.
تشکر کنندگان: sinamn ، love_everlife ، sce ، maziar irani ، Danial_4139 ، KIMIA2005 ، ojee ، زری وحدتی
(2013-06-09 ساعت 12:47)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 12:44)mnaaddiiaa نوشته:  من برنده ۲۰۱۴ هستم،
توی فرم DSP-122 در قسمت mailing address به جای آدرس سکونت،آدرس ایمیل دادم.
مشکلی پیش می اید؟
باید چی کار کنم؟

نگران نباش دوست عزیزصبر کنید تایید دریافت مدارک رو که دریافت کردیدایمیل بزنید و این مورد رو اعلام وتصحیح کنید..

ممنون از جوابتون.من مدارکم چند هفته پیش فرستادم اما هیچ تاییدی دریافت نکردم.ایمیل می زنند یا نامه؟باید نگران باشم؟
امروز به kcc ایمیل زدم بهشون توضیح دادم.مشکلی نداره که؟
تشکر کنندگان: maziar irani ، ojee
دوستان من یه اشتباهی کردم و تو فرم 122 و 230 توی Course of study و Degree برای دبستان و راهنماییم کلمه General رو انتخاب کردم ... (منظورم یکسان بودن این مقطع تحصیلی برای همه دانش آموزان بود )
حالا هم از نظر اینکه موضوع رو به انگلیسی به KCC شرح بدم مشکلی ندارم ، اما میخاستم بدونم اصلا مسئله مهمی هست که اطلاع بدم ؟؟؟ مشکل خاصی رو در آینده ممکنه بوجود بیاره ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 02:11)mohammad19911991 نوشته:  دوستان من یه اشتباهی کردم و تو فرم 122 و 230 توی Course of study و Degree برای دبستان و راهنماییم کلمه General رو انتخاب کردم ... (منظورم یکسان بودن این مقطع تحصیلی برای همه دانش آموزان بود )
حالا هم از نظر اینکه موضوع رو به انگلیسی به KCC شرح بدم مشکلی ندارم ، اما میخاستم بدونم اصلا مسئله مهمی هست که اطلاع بدم ؟؟؟ مشکل خاصی رو در آینده ممکنه بوجود بیاره ؟

نه دوست عزیز هیچ اهمیتی نداره.
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، rezagh ، زری وحدتی
با سلام
دوستان بنده از برندگان 2014 هستم
بنده عراقی هستم ولی متولد ایران هستم.
در زمان ثبت نام خوب قاعدتاً کشور محل تولد و زندگی رو ایران انتخاب کردم اما از آنجایی که من تابعیت ایران (شناسنامه) رو ندارم شما فکر می کنید زمان مصاحبه برای من مشکلی پیش می آید؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 11:18)farzadsmile نوشته:  با سلام
در زمان ثبت نام خوب قاعدتاً کشور محل تولد و زندگی رو ایران انتخاب کردم اما از آنجایی که من تابعیت ایران (شناسنامه) رو ندارم شما فکر می کنید زمان مصاحبه برای من مشکلی پیش می آید؟

یعنی شما هیچ سندی از اینکه متولد ایران هستید ندارید؟ گواهی بیمارستانی چیزی..؟ اگر نه شما هم مثل سه چهار نفر دیگه باید روز مصاحبه توضیح بدید و مذاکره کنید. ممکنه ویزاتون رد بشه ممکنه رد نشه.
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 11:47)sinamn نوشته:  

یعنی شما هیچ سندی از اینکه متولد ایران هستید ندارید؟ گواهی بیمارستانی چیزی..؟ اگر نه شما هم مثل سه چهار نفر دیگه باید روز مصاحبه توضیح بدید و مذاکره کنید. ممکنه ویزاتون رد بشه ممکنه رد نشه.

من تنها مدرکی که دارم کارت اقامتی که به ایران به اتباع خارجی می ده.
گواهی تولد ندارم چون توی خونه به دنیا اومدم.
اون سه چهار نفر دیگه که گفتید می تونید بفرمایید که چه کار کردند؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 11:50)farzadsmile نوشته:  من تنها مدرکی که دارم کارت اقامتی که به ایران به اتباع خارجی می ده.

پس یعنی شما رسما عراقی هستید اما اشتباها ایران رو انتخاب کردید. مدارک عراقی خود را ترجمه کنید. اون سه چهار نفر دیگه باید از خودشون بپرسید چه کار کردند اما اون طور که بحث شد، باید کارهاشون رو پیش ببرند و روز مصاحبه افیسر سفارت تصمیم میگیره که این اشتباه رو ببخشن یا نه. به نظر من کیس شما احتمال کمی داره که رد بشه.

در ضمن اگر ایرانی-عراقی هستید حتما در فرم 230 هر دو ملیت را ذکر کنید.
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 11:51)sinamn نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 11:50)farzadsmile نوشته:  من تنها مدرکی که دارم کارت اقامتی که به ایران به اتباع خارجی می ده.

پس یعنی شما رسما عراقی هستید اما اشتباها ایران رو انتخاب کردید. مدارک عراقی خود را ترجمه کنید. اون سه چهار نفر دیگه باید از خودشون بپرسید چه کار کردند اما اون طور که بحث شد، باید کارهاشون رو پیش ببرند و روز مصاحبه افیسر سفارت تصمیم میگیره که این اشتباه رو ببخشن یا نه. به نظر من کیس شما احتمال کمی داره که رد بشه.

در ضمن اگر ایرانی-عراقی هستید حتما در فرم 230 هر دو ملیت را ذکر کنید.

بنده اشتباهاً ایران رو انتخاب نکردم. در زمان ثبت نام کشوری که مشخص کنه ملیت فرد چی هست وجود نداره. زمان ثبت نام تنها می شه کشور محل تولد و محل زندگی رو مشخص کرد. کشوری که Nationality رو مشخص کنه وجود نداره. خب من هم قاعدتاً محل تولد و زندگی رو ایران انتخاب کردم.
به نظر شما کیس ما رد می شه؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 11:57)farzadsmile نوشته:  بنده اشتباهاً ایران رو انتخاب نکردم. در زمان ثبت نام کشوری که مشخص کنه ملیت فرد چی هست وجود نداره. زمان ثبت نام تنها می شه کشور محل تولد و محل زندگی رو مشخص کرد. کشوری که Nationality رو مشخص کنه وجود نداره. خب من هم قاعدتاً محل تولد و زندگی رو ایران انتخاب کردم.

شما در فرم ثبت نام فقط ادعا میکنید و اگر برنده شوید باید ثابت کنید. اما مشکل اینجاست که شما شناسنامه ای ندارید که بگه " متولد ایران" و "صادر از فلان استان ایران" و مدارک شناسایی عراقی دارید

در مدارک عراقی شما ذکر شده متولد کجا هستید؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-10 ساعت 12:00)sinamn نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 11:57)farzadsmile نوشته:  بنده اشتباهاً ایران رو انتخاب نکردم. در زمان ثبت نام کشوری که مشخص کنه ملیت فرد چی هست وجود نداره. زمان ثبت نام تنها می شه کشور محل تولد و محل زندگی رو مشخص کرد. کشوری که Nationality رو مشخص کنه وجود نداره. خب من هم قاعدتاً محل تولد و زندگی رو ایران انتخاب کردم.

شما در فرم ثبت نام فقط ادعا میکنید و اگر برنده شوید باید ثابت کنید. اما مشکل اینجاست که شما شناسنامه ای ندارید که بگه " متولد ایران" و "صادر از فلان استان ایران" و مدارک شناسایی عراقی دارید

در مدارک عراقی شما ذکر شده متولد کجا هستید؟

من پاسپورت عراقی دارم و توی اون هم نوشته که متولد تهران هستم. به نظر شما این مدرک خوبیه؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-10 ساعت 12:07)farzadsmile نوشته:  من پاسپورت عراقی دارم و توی اون هم نوشته که متولد تهران هستم. به نظر شما این مدرک خوبیه؟

بله خیلی مدرک خوبیه همین رو نشون بدین احتمال خیلی خیلی زیادی وجود داره که رد نشین. تا به حال سعی نکردین شناسنامه بگیرین؟ اگر میتونید از اداره ثبت احوال و امار یک گواهی بگیرید "که علت نداشتن شناسنامه چیست و این فرد متولد ایران است" قبول میکنند و قطعا رد نمیشید.
تشکر کنندگان: farzadsmile ، KIMIA2005 ، love_everlife ، rezagh ، زری وحدتی
(2013-06-10 ساعت 12:25)farzadsmile نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 12:08)sinamn نوشته:  
(2013-06-10 ساعت 12:07)farzadsmile نوشته:  من پاسپورت عراقی دارم و توی اون هم نوشته که متولد تهران هستم. به نظر شما این مدرک خوبیه؟

بله خیلی مدرک خوبیه همین رو نشون بدین احتمال خیلی خیلی زیادی وجود داره که رد نشین. تا به حال سعی نکردین شناسنامه بگیرین؟ اگر میتونید از اداره ثبت احوال و امار یک گواهی بگیرید "که علت نداشتن شناسنامه چیست و این فرد متولد ایران است" قبول میکنند و قطعا رد نمیشید.
مرسی و تشکر از اینکه وقت گذاشتید و جواب سوالات بنده رو دادید.

از دوستان اگر کسی مشابه مشکل بنده رو داره خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
تشکر کنندگان:

شركت كننده هاي هر دو كشور در آسيا قرعه كشي ميشوند و دليلي براي تقلب وجود ندارد در غير اينصورت مثل من كه با سهميه تركيه و از اروپا اسمم در اومده بود پارسال رد ميشديد پس نگران نباشيد و حقيقت رو بهشون بگيد
ديدن قبولي:1ST MAY
شماره پرونده: ***2013XX11
تشکر کنندگان: Danial_4139 ، KIMIA2005
(2013-06-10 ساعت 17:14)renger008 نوشته:  

شركت كننده هاي هر دو كشور در آسيا قرعه كشي ميشوند و دليلي براي تقلب وجود ندارد در غير اينصورت مثل من كه با سهميه تركيه و از اروپا اسمم در اومده بود پارسال رد ميشديد پس نگران نباشيد و حقيقت رو بهشون بگيد
اگر شناسنامه ایرانی ندارید پس عراقی که دارید و تو اون محل تولد رو کجا زده ؟ اگر ایران نوشته که مشکلی ندارید .
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان