موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در فرمهایی که ارسال کردم، به جای advance degree گزینه university degree را تیک زدم، فکر کردم advance برای phd و پست دکترا هست، من فوق لیسانس دارم، الان دقیقا چه کار کنم؟ صبر کنم تا روز مصاحبه و یه فرم تصحیح شده ببرم؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان عزیز .همسر من پسوند فامیلیشو تو شناسنامه پاک کرده و موقع ثبت نام هم پسوند ننوشتیم و فرمهارو هم بدون پسوند پر کردیم ولی متاسفانه این پسوند در پاسپورت همسرم که از روی شناسنامه قبلی گرفته بودیم هست برای گرفتن پاسپورت جدید از روی شناسنامه جدید اقدام کردیم ولی چون کارت پایان خدمت همسرم دیجیتالی نیست گفتن اول باید کارت قدیمی رو دیجیتالی کنیین که حدود 3 ماه زمان میبره بعد با کارت معافیت دیجیتالی واسه پاسپورت اقدام کنین که همه ی این کارا خیلی زمان بره . میخواستم بدونم ما میتونیم زمان مصاحبه همین پاسپورت رو که پسوند توش حذف نشده ببریم و اونجا بهشون توضیحات شناسنامه ی همسرم که نوشته این پسوند حذف شده رو نشون بدیم یا حتما باید پاسپورت هم عوض بشه؟ پاسپورت همسرم هنوز یه سال بیشتر از اعتبارش مونده ولی به خاطر پسوند گذرنامه نامه داده که میتوننین عوض کنین.
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-22 ساعت 18:25)aghaghia نوشته: [quote='anahita 62' pid='380031' dateline='1374500949']
سلام به همه ی دوستان عزیز .همسر من پسوند فامیلیشو تو شناسنامه پاک کرده و موقع ثبت نام هم پسوند ننوشتیم و فرمهارو هم بدون پسوند پر کردیم ولی متاسفانه این پسوند در پاسپورت همسرم که از روی شناسنامه قبلی گرفته بودیم هست برای گرفتن پاسپورت جدید از روی شناسنامه جدید اقدام کردیم ولی چون کارت پایان خدمت همسرم دیجیتالی نیست گفتن اول باید کارت قدیمی رو دیجیتالی کنیین که حدود 3 ماه زمان میبره بعد با کارت معافیت دیجیتالی واسه پاسپورت اقدام کنین که همه ی این کارا خیلی زمان بره . میخواستم بدونم ما میتونیم زمان مصاحبه همین پاسپورت رو که پسوند توش حذف نشده ببریم و اونجا بهشون توضیحات شناسنامه ی همسرم که نوشته این پسوند حذف شده رو نشون بدیم یا حتما باید پاسپورت هم عوض بشه؟ پاسپورت همسرم هنوز یه سال بیشتر از اعتبارش مونده ولی به خاطر پسوند گذرنامه نامه داده که میتوننین عوض کنین.
کیس نامبرتون در چه حدودی هست دوست عزیز؟ اگر شناسنامه شون توضیحات داره مشکلی پیش نمیاد توضیحات رو حتما ترجمه کنید با خودتون ببرید..
در حدود 3000 مرسی از پاسختون
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي دوستان...و تبريك برنده شدن...من هم يكي از برندگان لاتري 2014 هستم...و مداركم رو هم از طريق ايميل و هم پستي ارسال كردم...و مداركم به دست اونها رسيده...اما متاسفانه جوابي كه گرفتم اين بود كه ظاهرا اطلاعات اوليه زمان ثبت نام من با اطلاعات فعلي كم من در فرم ها قرار دادم مچ نيست و متاسفانه من هيچ كپي يا پرينتي از اطلاعات زمان ثبت نام ندارم تا چك كنم ببينم مشكل چي هست....حالا اصلا موندم كه آيا از من براي مصاحبه دعوت خواهد شد و يا اينكه پرونده من رد ميشه....لطفا يه نفر توضيح بده...متشكرم
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
من برنده 2014 هستم بهمراه همسرم میخوام باقدام کنم فرمها رو مطابق پاسپورتها پر کردم اما وقتی داشتم چک میکردم دیدم تو ثبت نام اولیه اسم همسرم رو fateme نوشتم درحالیکه تو پاسپورت و فرم 230 fatemeh اگه ممکنه بهم بگید چکار کنم ؟آیا نیاز هست که برم پاسپورت همسرم رو عوض کنم و فرمهارو هم اصلاح کنم؟
در انتظار قبولی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شما موردی رو می شناسین که اشتباه در سهمیه فاره داشته باشه ولی بهش ویزا بدن با کی سی سی وسفارت تماس گرفتم می گن قبل از مصاحبه نمی توان حکم رد به شما داد لطفا دوستانی که نظرات منفی دارند وچنین موردی نشنیدن پیام نگذارند