کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
سلام
من در فرمهایی که ارسال کردم، به جای advance degree گزینه university degree را تیک زدم، فکر کردم advance برای phd و پست دکترا هست، من فوق لیسانس دارم، الان دقیقا چه کار کنم؟ صبر کنم تا روز مصاحبه و یه فرم تصحیح شده ببرم؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان:
(2013-07-21 ساعت 13:49)iris نوشته:  سلام
من در فرمهایی که ارسال کردم، به جای advance degree گزینه university degree را تیک زدم، فکر کردم advance برای phd و پست دکترا هست، من فوق لیسانس دارم، الان دقیقا چه کار کنم؟ صبر کنم تا روز مصاحبه و یه فرم تصحیح شده ببرم؟

اشکالی نداره اگر این تنها اشتباهیه که دارین نیاز به فرم تصحیح شده هم نیست، همونجا بگین براتون درست میکنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: iris ، ojee ، زری وحدتی
(2013-05-02 ساعت 01:48)shimoda نوشته:  اگر در ثبت مشخصات شناسنامه ای اشتباه کرده اید و جزء برندگان هستید برای تبادل نظر در مورد روشهای برخورد با مشکلات احتمالی در زمان مصاحبه از این تاپیک استفاده کنید.

جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال قبل تاپیک زیر را ببینید:
2013
سلام.
من فرم هامو ۲ ماه پیش فرستادم kcc.
چند روز پیش kcc میل داد که missing information دارم و فرم ها مو امضا نکردم.
الان بخوام امضا کنم بفرستم باید چه تاریخی کنار امضام بنویسم؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-21 ساعت 17:02)mnaaddiiaa نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 01:48)shimoda نوشته:  اگر در ثبت مشخصات شناسنامه ای اشتباه کرده اید و جزء برندگان هستید برای تبادل نظر در مورد روشهای برخورد با مشکلات احتمالی در زمان مصاحبه از این تاپیک استفاده کنید.

جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال قبل تاپیک زیر را ببینید:
2013
سلام.
من فرم هامو ۲ ماه پیش فرستادم kcc.
چند روز پیش kcc میل داد که missing information دارم و فرم ها مو امضا نکردم.
الان بخوام امضا کنم بفرستم باید چه تاریخی کنار امضام بنویسم؟

تاریخ الان رو باید بدین نه 2 ماه پیش چون شما الان دارین امضا میکنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، storagemeter ، USA2014 ، زری وحدتی ، EKAM
سلام به همه ی دوستان عزیز .همسر من پسوند فامیلیشو تو شناسنامه پاک کرده و موقع ثبت نام هم پسوند ننوشتیم و فرمهارو هم بدون پسوند پر کردیم ولی متاسفانه این پسوند در پاسپورت همسرم که از روی شناسنامه قبلی گرفته بودیم هست برای گرفتن پاسپورت جدید از روی شناسنامه جدید اقدام کردیم ولی چون کارت پایان خدمت همسرم دیجیتالی نیست گفتن اول باید کارت قدیمی رو دیجیتالی کنیین که حدود 3 ماه زمان میبره بعد با کارت معافیت دیجیتالی واسه پاسپورت اقدام کنین که همه ی این کارا خیلی زمان بره . میخواستم بدونم ما میتونیم زمان مصاحبه همین پاسپورت رو که پسوند توش حذف نشده ببریم و اونجا بهشون توضیحات شناسنامه ی همسرم که نوشته این پسوند حذف شده رو نشون بدیم یا حتما باید پاسپورت هم عوض بشه؟ پاسپورت همسرم هنوز یه سال بیشتر از اعتبارش مونده ولی به خاطر پسوند گذرنامه نامه داده که میتوننین عوض کنین.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-22 ساعت 18:19)anahita 62 نوشته:  سلام به همه ی دوستان عزیز .همسر من پسوند فامیلیشو تو شناسنامه پاک کرده و موقع ثبت نام هم پسوند ننوشتیم و فرمهارو هم بدون پسوند پر کردیم ولی متاسفانه این پسوند در پاسپورت همسرم که از روی شناسنامه قبلی گرفته بودیم هست برای گرفتن پاسپورت جدید از روی شناسنامه جدید اقدام کردیم ولی چون کارت پایان خدمت همسرم دیجیتالی نیست گفتن اول باید کارت قدیمی رو دیجیتالی کنیین که حدود 3 ماه زمان میبره بعد با کارت معافیت دیجیتالی واسه پاسپورت اقدام کنین که همه ی این کارا خیلی زمان بره . میخواستم بدونم ما میتونیم زمان مصاحبه همین پاسپورت رو که پسوند توش حذف نشده ببریم و اونجا بهشون توضیحات شناسنامه ی همسرم که نوشته این پسوند حذف شده رو نشون بدیم یا حتما باید پاسپورت هم عوض بشه؟ پاسپورت همسرم هنوز یه سال بیشتر از اعتبارش مونده ولی به خاطر پسوند گذرنامه نامه داده که میتوننین عوض کنین.

کیس نامبرتون در چه حدودی هست دوست عزیز؟ اگر شناسنامه شون توضیحات داره مشکلی پیش نمیاد توضیحات رو حتما ترجمه کنید با خودتون ببرید...
تشکر کنندگان: anahita 62 ، زری وحدتی
(2013-07-22 ساعت 18:25)aghaghia نوشته:  [quote='anahita 62' pid='380031' dateline='1374500949']
سلام به همه ی دوستان عزیز .همسر من پسوند فامیلیشو تو شناسنامه پاک کرده و موقع ثبت نام هم پسوند ننوشتیم و فرمهارو هم بدون پسوند پر کردیم ولی متاسفانه این پسوند در پاسپورت همسرم که از روی شناسنامه قبلی گرفته بودیم هست برای گرفتن پاسپورت جدید از روی شناسنامه جدید اقدام کردیم ولی چون کارت پایان خدمت همسرم دیجیتالی نیست گفتن اول باید کارت قدیمی رو دیجیتالی کنیین که حدود 3 ماه زمان میبره بعد با کارت معافیت دیجیتالی واسه پاسپورت اقدام کنین که همه ی این کارا خیلی زمان بره . میخواستم بدونم ما میتونیم زمان مصاحبه همین پاسپورت رو که پسوند توش حذف نشده ببریم و اونجا بهشون توضیحات شناسنامه ی همسرم که نوشته این پسوند حذف شده رو نشون بدیم یا حتما باید پاسپورت هم عوض بشه؟ پاسپورت همسرم هنوز یه سال بیشتر از اعتبارش مونده ولی به خاطر پسوند گذرنامه نامه داده که میتوننین عوض کنین.

کیس نامبرتون در چه حدودی هست دوست عزیز؟ اگر شناسنامه شون توضیحات داره مشکلی پیش نمیاد توضیحات رو حتما ترجمه کنید با خودتون ببرید..
در حدود 3000 مرسی از پاسختون

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
سلام به همگي دوستان...و تبريك برنده شدن...من هم يكي از برندگان لاتري 2014 هستم...و مداركم رو هم از طريق ايميل و هم پستي ارسال كردم...و مداركم به دست اونها رسيده...اما متاسفانه جوابي كه گرفتم اين بود كه ظاهرا اطلاعات اوليه زمان ثبت نام من با اطلاعات فعلي كم من در فرم ها قرار دادم مچ نيست و متاسفانه من هيچ كپي يا پرينتي از اطلاعات زمان ثبت نام ندارم تا چك كنم ببينم مشكل چي هست....حالا اصلا موندم كه آيا از من براي مصاحبه دعوت خواهد شد و يا اينكه پرونده من رد ميشه....لطفا يه نفر توضيح بده...متشكرم
تشکر کنندگان:
(2013-07-23 ساعت 00:02)elham6356 نوشته:  سلام به همگي دوستان...و تبريك برنده شدن...من هم يكي از برندگان لاتري 2014 هستم...و مداركم رو هم از طريق ايميل و هم پستي ارسال كردم...و مداركم به دست اونها رسيده...اما متاسفانه جوابي كه گرفتم اين بود كه ظاهرا اطلاعات اوليه زمان ثبت نام من با اطلاعات فعلي كم من در فرم ها قرار دادم مچ نيست و متاسفانه من هيچ كپي يا پرينتي از اطلاعات زمان ثبت نام ندارم تا چك كنم ببينم مشكل چي هست....حالا اصلا موندم كه آيا از من براي مصاحبه دعوت خواهد شد و يا اينكه پرونده من رد ميشه....لطفا يه نفر توضيح بده...متشكرم

سلام من هم مثل شما بود شرايطم
من هم اول با اين پيام مواجه شدم
بريد سايت که برنده شدنتون رو ديديد و از اون قسمت forget بايد متوجه شويد کجا رو اشتباه وارد کرديد
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(w...ation.aspx
اونجا اطلاعاتو وارد کنيد
اسم و فاميل ؟
تاريخ تولد؟
من خودم تاريخ تولدو اشتباه وارد کرده بودم
درستش کردم مشکلم حل شد
نگران نباش
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، 5ina ، love_everlife ، محبت ، noobnoobi ، زری وحدتی ، USA2014
من برنده 2014 هستم بهمراه همسرم میخوام باقدام کنم فرمها رو مطابق پاسپورتها پر کردم اما وقتی داشتم چک میکردم دیدم تو ثبت نام اولیه اسم همسرم رو fateme نوشتم درحالیکه تو پاسپورت و فرم 230 fatemeh اگه ممکنه بهم بگید چکار کنم ؟آیا نیاز هست که برم پاسپورت همسرم رو عوض کنم و فرمهارو هم اصلاح کنم؟
در انتظار قبولی
(2013-07-23 ساعت 00:42)sad_sad نوشته:  من برنده 2014 هستم بهمراه همسرم میخوام باقدام کنم فرمها رو مطابق پاسپورتها پر کردم اما وقتی داشتم چک میکردم دیدم تو ثبت نام اولیه اسم همسرم رو fateme نوشتم درحالیکه تو پاسپورت و فرم 230 fatemeh اگه ممکنه بهم بگید چکار کنم ؟آیا نیاز هست که برم پاسپورت همسرم رو عوض کنم و فرمهارو هم اصلاح کنم؟

اشکالی نداره فرم ها رو بر اساس پاسپورتتون پر کنید و روز مصاحبه هم بهشون توضیح بدین که اشتباه کردین، در کل اشتباه حادی نیست و خیلی از دوستان از این اشتباهات داشتن ولی مشکلی نبوده...
تشکر کنندگان: sad_sad ، KIMIA2005 ، محبت ، امیر مهاجر ، زری وحدتی
دوستان شما موردی رو می شناسین که اشتباه در سهمیه فاره داشته باشه ولی بهش ویزا بدن با کی سی سی وسفارت تماس گرفتم می گن قبل از مصاحبه نمی توان حکم رد به شما داد لطفا دوستانی که نظرات منفی دارند وچنین موردی نشنیدن پیام نگذارند
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، royal120
(2013-07-23 ساعت 14:30)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. نميدونم سوالم به اينجا مربوط ميشه يا نه. ولي با اجازه مديران، همينجا مطرح ميكنم:
اسم همسرم به انگليسي توي پاسپورت شون، با " ou " نوشته شده در حاليكه غير از پاسپورت و در همه مكاتباتي كه لازم بوده اسم ايشون رو به انگليسي بنويسيم، اسم شون رو با " oo " مي نويسيم حتي آدرس ايميلهاشون و يا توي رزومه كاري شون همه رو با double o يا همون "oo" مي نويسيم و ترجيح مون هم اينه كه با همين double o باشه اسمشون. ضمن اينكه همسرم پاسپورتش برج 11 امسال منقضي ميشه و ميخواستم براي پاسپورت جديد اسمشون رو اصلاح كنيم و با double o بنويسيم. از اون طرف فرم ها رو بر اساس همين spelling پاسپورت فعلي شون تكميل كرده و فرستادم. به نظرتون مشكلي پيش مياد اگه ما توي پاسپورت جديد اين تغيير رو اعمال كنيم؟ و از اين به بعد همه مداركشون رو با سيستم spelling جديد ارائه كنيم به سفارت؟ ضمن اينكه ما هنوز مداركمون رو هم براي ترجمه نداديم. در ضمن براي واكسيناسيون هم اقدام كرديم. ولي كارت زرد رو هنوز نگرفتيم براي ايشون چون به خانم دكتر گفتيم كه بايد پاسپورتش رو تمديد كنيم.

ممنون ميشم تجربياتتون رو با ما share كنين.

شما از الان اقدام کنید به تعویض پاسپورت و تاکید کنید که همون طوری که خودتون میخواهید باشه تو پاسپورت. برای ترجمه مدارک هم حتما یه کپی از صفحه اول پاس به دارالترجمه بدید. هیچ مشکلی نیست
تشکر کنندگان: a.rahaa ، زری وحدتی
(2013-07-23 ساعت 23:48)a.rahaa نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 16:44)love_everlife نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:30)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. نميدونم سوالم به اينجا مربوط ميشه يا نه. ولي با اجازه مديران، همينجا مطرح ميكنم:
اسم همسرم به انگليسي توي پاسپورت شون، با " ou " نوشته شده در حاليكه غير از پاسپورت و در همه مكاتباتي كه لازم بوده اسم ايشون رو به انگليسي بنويسيم، اسم شون رو با " oo " مي نويسيم حتي آدرس ايميلهاشون و يا توي رزومه كاري شون همه رو با double o يا همون "oo" مي نويسيم و ترجيح مون هم اينه كه با همين double o باشه اسمشون. ضمن اينكه همسرم پاسپورتش برج 11 امسال منقضي ميشه و ميخواستم براي پاسپورت جديد اسمشون رو اصلاح كنيم و با double o بنويسيم. از اون طرف فرم ها رو بر اساس همين spelling پاسپورت فعلي شون تكميل كرده و فرستادم. به نظرتون مشكلي پيش مياد اگه ما توي پاسپورت جديد اين تغيير رو اعمال كنيم؟ و از اين به بعد همه مداركشون رو با سيستم spelling جديد ارائه كنيم به سفارت؟ ضمن اينكه ما هنوز مداركمون رو هم براي ترجمه نداديم. در ضمن براي واكسيناسيون هم اقدام كرديم. ولي كارت زرد رو هنوز نگرفتيم براي ايشون چون به خانم دكتر گفتيم كه بايد پاسپورتش رو تمديد كنيم.

ممنون ميشم تجربياتتون رو با ما share كنين.

شما از الان اقدام کنید به تعویض پاسپورت و تاکید کنید که همون طوری که خودتون میخواهید باشه تو پاسپورت. برای ترجمه مدارک هم حتما یه کپی از صفحه اول پاس به دارالترجمه بدید. هیچ مشکلی نیست

مرسی از راهنمائی تون. یعنی اینکه ما فرمها رو با "ou" فرستادیم، مشکلی ایجاد نمی کنه؟ اینکه پاسپورت جدید و کارت واکسیناسیون و ترجمه مدارک رو با "oo" ارائه کنیم، مغایرت ااسم ایشون توی این مدارک با فرمهای ارسالی، مشکلی برامون ایجاد نمیکنه؟ ممنون میشم اگر مستدل و مستند صحبت کنین. نمی خوام جسارت کنم، منظورم اینه که تجربه مشابهی داشته باشین.

نه . مشکلی نیست. شما سفر نامه دوستان سال پیش رو بخونید متوجه میشید. قبل مصاحبه از شما میخوان که اگه آپدیتی یا نقصی تو مدارک ارسالی هست درست کنیدو همه چی با توضیح حل میشه
تشکر کنندگان: a.rahaa ، محبت ، behdist ، زری وحدتی ، EKAM
(2013-07-23 ساعت 16:41)سرمه نوشته:  دوستان شما موردی رو می شناسین که اشتباه در سهمیه فاره داشته باشه ولی بهش ویزا بدن با کی سی سی وسفارت تماس گرفتم می گن قبل از مصاحبه نمی توان حکم رد به شما داد لطفا دوستانی که نظرات منفی دارند وچنین موردی نشنیدن پیام نگذارند

قاره رو کلا ریجکت میکنن متاسفانه
کشور هم فقط در صورتی که اون کشور در همون قاره باشه و سهمیه نداشته باشه با نظر آفیسر ممکنه بپذیرن
تشکر کنندگان: love_everlife ، محبت ، زری وحدتی ، USA2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان