کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-07-16 ساعت 19:23)sce نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 16:45)siavash877 نوشته:  آیا اشتباه در ثبت تاریخ تولد در ثبت نام اولیه آن هم به اندازه یک ماه کیس را رد می کنند ؟
و دوم اینکه اشکال دارد قبل از قسم خوردن این موضوع را توضیح داد و جواب ایمیل خودشان (اگر چه اشتباها جواب دادند) را پرینت گرفته و با خود ببریم ممنون می شوم اگر پاسخ دهید.

اگه اشتباه نکنم یکی از بچه های ایروان تا 3 سال هم اشتباه داشت.بازم اگه اشتباه نکنم ویزاشم گرفت.هرچند این اشتباه از جمله اشتباهات خاصه ولی به نظرم قابل حله و به مراتب از ننوشتن اسم فرزند از حساسیت کمتری برخورداره.به نظرم قبل از قسم خوردن توضیح بده و همه مکاتبات خودت با کی سی سی تو این مورد رو به همراه داشته باش.به امید خدا مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشین.
خیر دوست عزیز اصلا نگران نباشید در سال های 2012 و 2011 اینقدر این اشتباه رایج شد و اینقدر به kcc ایمیل زده شد برای این اشتباه که اون رو از موارد ریجکت شدن کیس خارج کردن. به همین دلیل 2013 هایی بودن که با تفاوت در سال تولد هم ویزا گرفتن.
(2013-07-16 ساعت 23:28)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 22:51)Niyousha نوشته:  من يه غلط املايي خيلي جزئي دارم s رو c نوشتم حالا ايميل بزنم واسه اين اشتباهم؟؟؟؟؟؟

مهم برای سفارت پاسپورتتون هست.
به نظر من، بله؛ یک ایمیل به KCC بزنید و جوابشون رو ( پرینتش ) رو روز مصاحبه همراه داشته باشید و روز مصاحبه هم حتما این نکته رو یادآور بشید.
دوست عزیز این مورد اصلا مهم نیست.
(2013-07-19 ساعت 00:12)hedipes نوشته:  بچه ها منو راهنمايي كنيد لطفا!!!!!
من تو پيج صفحه ٢٠ اينجا واستون مشكلمو توضيح دادم... و دوباره من براشون يه ايميل زدم با اين متن:
When I registered for DV-Lottery 2014 and filled that form ,I made a mistake and I wrote my surname "TAHERY" with "Y" in the usual way of writing but in my passport it is with "I" means "TAHERI".
Is there any chance to correct that or not ?
Please guide me that it is possible this matter makes me any problem?

ديروز يه ايميل أمود برام در جواب اين ايميلم:Thank you for your inquiry.

KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery. 

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information.  Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.

واقعاً نميدونم الان چيكار كنم!!! كمكم كنيد...
خوب شما فرم ها رو بر اساس پاسپورت درست پر کردید و فرستادید دیگه ؟ پس نیازی نیست دوباره بفرستید . فقط از این ایمیل و جوابش یک پروینت بگیرید. و در مصاحبه همراتان باشد همین. این دست اشتباهات رایج است و انها درک میکنن تبدیل از یک زبان به زبان دیگر ممکن است این مشکلات را داشته باشد.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان:
سلام مدیران عزیز
برای من یک مشکل پیش اومده
کد پستی محل سکونت ما تغییر کرد وبا اون چیزی که در فرم ها نوشتم فرق داره الان.
من جه کنم؟چی بگم بهشون؟چطوری بگم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-10 ساعت 11:04)reza 123 نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجر سرا
ما هم در ثبت نام اولیه در تاریخ تولد یک روز اشتباه کردیم طبق توصیه دوستان فرم ها رو با تاریخ درست پر کردیم ایمیل زدیم و این موضوع رو به کی سی سی اعلام کردیم و در جواب هم این ایمیل رو نوشتن
For security purposes, KCC cannot disclose any of the information that was submitted on the original entry and/or case.
الان به نظرتون دیگه منتظر بشینم تا آگوست که تاریخ مصاحبه رو اعلام کنند؟ و اینکه ما هنوز پاسبورد نگرفتیم می تونیم تاریخ پاسپورتمون رو یک روز اشتباه بگیریم بعد دوباره فرمها رو پر کنیم؟ اینطوری برای محکم کاری بهتر نیست؟

دوست عزیز این کارو اصلا نکنیدو تاریخ پاسپورتون رو مطابق با تاریخ اصلی تولدتون بگیرید. چون در تمام مدارک شما همان تاریخ میخورد و وقتی شما مدارک اصلی و ترجمه ها را میدهید به سفرات مغایرت دارد و توضیح دادن اینکه چرا تمام تاریخ ها مغایرت دارد سخت تر است تا اینکه بگویید موقع ثبت نام فقط تاریخ را یک روز اشتباه زدید و ان هم به دلیل مشکلات سال کبیسه و غیره ماه های شمسی. در ضمن نگران نباشید این گونه اشتباهات کاملا رایج اند. مشکلی برای کیس شما پیش نمیاید.
Approved = 8/4/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، ojee
(2013-07-20 ساعت 10:52)elvira نوشته:  سلام مدیران عزیز
برای من یک مشکل پیش اومده
کد پستی محل سکونت ما تغییر کرد وبا اون چیزی که در فرم ها نوشتم فرق داره الان.
من جه کنم؟چی بگم بهشون؟چطوری بگم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
کافی ست موقع مصاحبه تغییر کد پستی جدید خودتون رو اعلام کنید. و راستش چون الان یک سالی هست که نامه دوم و دعوت به مصاحبه را برای کسی ارسال نمیکنند و همه مراحل رو میشه از روی سایت دولت امریکا پیگیری و مشاهده کرد ( پس رسما نیازی به کد پستی جدید شما ندارند)اصلا اعلام هم نکریدید مهم نیست.الکی به خودتون استرس وارد نکنید که ای وای چی شد گرفتن ؟ تغیرش دادن؟ حالا چی؟ چرا جوابمو نمیدن و خلاصه ...
ولی اگر واقعا می خواهید میتوانید ایمیل بزنید و بگویید به دلیل جا به جایی می خواهید کد پستی خود را تغییر دهید. و فرم جدید با کد پستی جدید را ارسال کنید.( خود امریکایی ها پس از هر جا به جایی اعلام کد پستی جدید میکنند اگر میخواهید کم کم تمرین زندگی جدید را بکنید!!)
Approved = 8/4/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: aghaghia ، ghafari88 ، amin arefi ، sejz ، ojee ، EKAM
با سلام به کارشناسان عزیز(همون مدیران و پیشکسوتها رو میگم)
بنده برنده 2014 هستم و فرمهای سری اول را ایمیل کردم ولی چند تا اتفاق باهم برام پیش اومده
1- فامیلی همسرم تو فرمها غلط املایی داره (البته نسبت به پاسپورتش)(poor و pour)
2- میخام کیسمون را از آنکارا به ایروان منتقل کنم.
(CN:2014AS000068xx بنظر خودمم بعد از عید مصاحبمون میشه)
با مطالعه کامل دو تاپیک تغییر محل مصاحبه و اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام نمیدونم کدوم یک از این راهها را انتخاب کنم
1- یه ایمیل بزنم با سابجکتی که هنوز نمیدونم(ممنون میشم بهم پیشنهاد بدین) و هم data correction درخواست کنم و هم interview post change.
2- فقط بابت تغییر آنکارا به ایروان ایمیل بزنم و اصلاح فامیلی همسرم را بزارم برای روز مصاحبه اعلام کنم.
3- دو تا ایمیل جدا گانه با سابجکتهایی که میدونم ( data correction و Iranian selectee no change of address but change of interview post )
4- یه ایمیل بابت data correction بزنم، تو آپدیت فرمهایی که ارسال میکنم سفارتمو بزنم ایروان (تو متن ایمیل هم بگم چندتا اشتباه را تصحیح کردم).
برام مهمه که بتونم برم ایروان و گیر اعلام تغییر آدرس بهم ندن.
باتشکر
(2013-07-20 ساعت 12:29)mohsen_bv66 نوشته:  با سلام به کارشناسان عزیز(همون مدیران و پیشکسوتها رو میگم)
بنده برنده 2014 هستم و فرمهای سری اول را ایمیل کردم ولی چند تا اتفاق باهم برام پیش اومده
1- فامیلی همسرم تو فرمها غلط املایی داره (البته نسبت به پاسپورتش)(poor و pour)
2- میخام کیسمون را از آنکارا به ایروان منتقل کنم.
(CN:2014AS000068xx بنظر خودمم بعد از عید مصاحبمون میشه)
با مطالعه کامل دو تاپیک تغییر محل مصاحبه و اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام نمیدونم کدوم یک از این راهها را انتخاب کنم
1- یه ایمیل بزنم با سابجکتی که هنوز نمیدونم(ممنون میشم بهم پیشنهاد بدین) و هم data correction درخواست کنم و هم interview post change.
2- فقط بابت تغییر آنکارا به ایروان ایمیل بزنم و اصلاح فامیلی همسرم را بزارم برای روز مصاحبه اعلام کنم.
3- دو تا ایمیل جدا گانه با سابجکتهایی که میدونم ( data correction و Iranian selectee no change of address but change of interview post )
4- یه ایمیل بابت data correction بزنم، تو آپدیت فرمهایی که ارسال میکنم سفارتمو بزنم ایروان (تو متن ایمیل هم بگم چندتا اشتباه را تصحیح کردم).
برام مهمه که بتونم برم ایروان و گیر اعلام تغییر آدرس بهم ندن.
باتشکر
دوست عزیز اشتباه در اسم همسرتون به خصوص اگر برنده اصلی نیستن رو میتونید بزارید برای روز مصاحبه. برای تغییر سفارت هم از همون سابجکتی که گفتین (Iranian selectee no change of address but change of interview post)میتونید استفاده کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amin arefi ، mohsen_bv66 ، ojee ، زری وحدتی
(2013-06-16 ساعت 14:11)khashiz نوشته:  دوستان رفیق صمیمی من Chargebility اشتباه انتخاب کرد، اونم کشوری اوطرفه دنیا!! استرالیا، خودش هم تا حالا حتی واسه مسافرت از ایران خارج نشده بود، کیس نامبرش هم OC خورده بود، صفارت آنکارا رفت، الاآن هم آمریکاست!! همه چی به آفیسر بستگی داره. اگه تشخیص بده که واقعا اشتباه کردین فبول می کنه. مهم اینه صارق باشین و اون هم این صداقت رو احساس ، اونم یه انسانِ دیگه
نا امید نباشید

من هم دقیقا همان اشتباه را کردم میشه بفرمایید دوست شما از برندگان کدا م سال بود ومطمین هستید از روش دیگری مهاجرت نکرده / با تشکر
(2013-07-20 ساعت 14:08)سرمه نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 14:11)khashiz نوشته:  دوستان رفیق صمیمی من Chargebility اشتباه انتخاب کرد، اونم کشوری اوطرفه دنیا!! استرالیا، خودش هم تا حالا حتی واسه مسافرت از ایران خارج نشده بود، کیس نامبرش هم OC خورده بود، صفارت آنکارا رفت، الاآن هم آمریکاست!! همه چی به آفیسر بستگی داره. اگه تشخیص بده که واقعا اشتباه کردین فبول می کنه. مهم اینه صارق باشین و اون هم این صداقت رو احساس ، اونم یه انسانِ دیگه
نا امید نباشید

من هم دقیقا همان اشتباه را کردم میشه بفرمایید دوست شما از برندگان کدا م سال بود ومطمین هستید از روش دیگری مهاجرت نکرده / با تشکر

دوست عزیز شما بهتره با خود کی سی سی تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید، نمیشه به یک نمونه اسنتاد کرد و همونطور که خودتون هم پرسیدین مشخص نیست این فرد از چه روشی مهاجرت کرده...
من قصد ناامید کردنتون رو ندارم ولی بهتره همین الان مطمئن بشید تا بیخود وقت و انرژی و پولتون رو هدر ندید.
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
(2013-07-20 ساعت 19:29)aghaghia نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 14:08)سرمه نوشته:  
نا امید نباشید

دوست عزیز شما بهتره با خود کی سی سی تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید، نمیشه به یک نمونه اسنتاد کرد و همونطور که خودتون هم پرسیدین مشخص نیست این فرد از چه روشی مهاجرت کرده...
من قصد ناامید کردنتون رو ندارم ولی بهتره همین الان مطمئن بشید تا بیخود وقت و انرژی و پولتون رو هدر ندید.

حتی یک مورد نقض هم برای رد یک فرض کافیه. چند نفر این اشتباه رو کردن و رد شدن. قبل از اینکه هزینه های سنگینی رو متحمل بشید حتما با سفارت تماس بگیرید(به KCC ربطی نداره) و مذاکره کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، زری وحدتی ، hossien_501
ولی چند مورد هم بود که گفتند به ما ویزا دادند ومصاحبه تشریفاتیه

وقتی با سفارت هم مذاکره می کنی با ایمیل جواب رد نمی دهد
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 23:13)سرمه نوشته:  ولی چند مورد هم بود که گفتند به ما ویزا دادند ومصاحبه تشریفاتیه

دوست عزیز این افرادی که میگین چه نوع اشتباهی در ثبت نام و یا در فرم هاشون داشتن؟ البته برای کسانی که اشتباه حاد نداشته باشن مصاحبه خیلی ساده و فرمالیته در حد بررسی مدارک هست ...
در ضمن این که شما بخواین به مصاحبه برید یا نرید یک انتخاب شخصیه، کسی نمیتونه به شما بگه برید یا نرید، دوستان اینجا فقط اطلاعات و تجربیاتشون رو به اشتراک میگذارن، تصمیم نهایی با خود شماست...
تشکر کنندگان: ghafari88 ، زری وحدتی
سلام به همه دوستان . من راهنمایی می خواستم در مورد اینکه من مدارکمو پست کردم ولی به جای 2 عکس 1 فرستادم و نامه بارکد دار و هم نفرستادم الان چه کاری می تونم انجام بدم ؟؟ لطفا سریع راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
(2013-07-21 ساعت 02:50)adelkhani نوشته:  سلام به همه دوستان . من راهنمایی می خواستم در مورد اینکه من مدارکمو پست کردم ولی به جای 2 عکس 1 فرستادم و نامه بارکد دار و هم نفرستادم الان چه کاری می تونم انجام بدم ؟؟ لطفا سریع راهنماییم کنید

طی یک ایمیل توضیح بدید که چه مدارکی رو کم فرستادید و با همون ایمیل موارد کسری رو براشون ارسال کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-07-20 ساعت 23:55)aghaghia نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 23:13)سرمه نوشته:  ولی چند مورد هم بود که گفتند به ما ویزا دادند ومصاحبه تشریفاتیه

دوست عزیز این افرادی که میگین چه نوع اشتباهی در ثبت نام و یا در فرم هاشون داشتن؟ البته برای کسانی که اشتباه حاد نداشته باشن مصاحبه خیلی ساده و فرمالیته در حد بررسی مدارک هست ...
در ضمن این که شما بخواین به مصاحبه برید یا نرید یک انتخاب شخصیه، کسی نمیتونه به شما بگه برید یا نرید، دوستان اینجا فقط اطلاعات و تجربیاتشون رو به اشتراک میگذارن، تصمیم نهایی با خود شماست...
سلام
من هم ما دوست عزیزم اقاقیا موافقم شما اگر بخواهید میتوانید به مصاحبه بروید.
ولی اینکه با اگاهی و با دیدی باز بروید خیلی مهم است و خیلی از دوستان در سال های گذشته با این مشکل ریجکت شدن کافیه سفرنامه های سال های قبل رو بخونید توشون موردی بود که دقیقا استرالیا بوده و رد شدن. این جریان که کسی با این اشتباه ویزا گرفته یکمی شک برانگیزه (البته به دوستمون که این حرفو زدن بر نخوره ها شاید اطلاعات ایشون کامل نبوده از پروژه کیس اون مورد.)همون طور که میدونید هر کشور و هر قاره ای سهمیه خودشو داره در لاتاری و اینکه اگر اشتباها کشور دیگه انتخاب بشه دو حالت داره:
1- اون کشور انتخابی تو همون قاره و بخش کشوراصلی است. مثلا ایران و عراق.( هردو مطقه خاورمیانه هستن)
2- کشور انتخابی با کشور اصلی در دو قاره و بخش جدا هستند.مثل ایران و ایتالیا! و یا ایران و استرالیا!!
در مورد اول شاید بتوان افسر رو قانع کرد که بابا اشتباه بوده و از این حرفا که بازم من بعید میدونم.شاید بشه به این استناد کرد که من از سهمیه قاره و بخش خودم استفاده کردم یادمه یکی از کیس های 2012 این بود جریانش که امارات رو انتخاب کرده بود (فکر کنم) و بعد با اینکه سعی کرده بود افسر رو قانع کنه که از همون قاره و بخش هستش بازم افسر بهش گفته بود شما در کشور امارات حق یک فرد رو ضایع کردید.و ویزا بهش نداده بود.ا(گرمراجعه کنید لینکش را پیدا میکنید.)
اما مورد 2. دوستانی بودن که با تمام انرژی و هزینه هایی که وجود داره همه اش رو به جون خریدن و رفتن تا شاید بشه افسر رو متقاید کرد که اشتباه بوده و مبادا بعدا افسوس بخورن حالا شاید اگه ما میرفتیم تا تهش بهمون میدادن ویزا رو !! ولی بازم هم متاسفانه ریجکت شدن.به هرحال برنده شدن در لاتاری چیزی نیست که بشه راحت از کنارش گذشت؟
ببخشید طولانی شد. خواستم در نهایت با خلاصه ای از تمام چیزا هایی که میدونستم کمکتون کنم تا بهترین تصمیم رو بگیرید.
موفق باشید
Approved = 8/4/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: storagemeter ، ghafari88 ، aghaghia ، KIMIA2005 ، mani.iht
(2013-07-21 ساعت 09:39)زری وحدتی نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 23:55)aghaghia نوشته:  

سلام
من هم ما دوست عزیزم اقاقیا موافقم شما اگر بخواهید میتوانید به مصاحبه بروید.
ولی اینکه با اگاهی و با دیدی باز بروید خیلی مهم است و خیلی از دوستان در سال های گذشته با این مشکل ریجکت شدن کافیه سفرنامه های سال های قبل رو بخونید توشون موردی بود که دقیقا استرالیا بوده و رد شدن. این جریان که کسی با این اشتباه ویزا گرفته یکمی شک برانگیزه (البته به دوستمون که این حرفو زدن بر نخوره ها شاید اطلاعات ایشون کامل نبوده از پروژه کیس اون مورد.)همون طور که میدونید هر کشور و هر قاره ای سهمیه خودشو داره در لاتاری و اینکه اگر اشتباها کشور دیگه انتخاب بشه دو حالت داره:
1- اون کشور انتخابی تو همون قاره و بخش کشوراصلی است. مثلا ایران و عراق.( هردو مطقه خاورمیانه هستن)
2- کشور انتخابی با کشور اصلی در دو قاره و بخش جدا هستند.مثل ایران و ایتالیا! و یا ایران و استرالیا!!
در مورد اول شاید بتوان افسر رو قانع کرد که بابا اشتباه بوده و از این حرفا که بازم من بعید میدونم.شاید بشه به این استناد کرد که من از سهمیه قاره و بخش خودم استفاده کردم یادمه یکی از کیس های 2012 این بود جریانش که امارات رو انتخاب کرده بود (فکر کنم) و بعد با اینکه سعی کرده بود افسر رو قانع کنه که از همون قاره و بخش هستش بازم افسر بهش گفته بود شما در کشور امارات حق یک فرد رو ضایع کردید.و ویزا بهش نداده بود.ا(گرمراجعه کنید لینکش را پیدا میکنید.)
اما مورد 2. دوستانی بودن که با تمام انرژی و هزینه هایی که وجود داره همه اش رو به جون خریدن و رفتن تا شاید بشه افسر رو متقاید کرد که اشتباه بوده و مبادا بعدا افسوس بخورن حالا شاید اگه ما میرفتیم تا تهش بهمون میدادن ویزا رو !! ولی بازم هم متاسفانه ریجکت شدن.به هرحال برنده شدن در لاتاری چیزی نیست که بشه راحت از کنارش گذشت؟
ببخشید طولانی شد. خواستم در نهایت با خلاصه ای از تمام چیزا هایی که میدونستم کمکتون کنم تا بهترین تصمیم رو بگیرید.
موفق باشید

ببین دوستم هیچ ایرادی نداره که اشتباه کردید. فقط : !!!!
اصلا استرس نداشته باشید و تمام سعی و هم و غم خودتون رو بزارید رو این قضیه که بتونید آفیسر عزیز رو راضی کنید فقط و فقط آفیسر مهمه. خیلی موارد مشاهده شده تو سالهای قبل که همه میگفتن به خاطر این اشتباه ریجکت میشه این آدم ولی نشدن و بعضا 1ضرب هم گرفتن. سعی کنید برای آفیسر زبون بریزید. من قول میدم اگه انرژی + داشته باشی و با کمک این بچه های مهاجرسرا و دعاشون هیچ مشکلی براتون به وجود نمیاد. تنها یه موضوع باعث 100% ریجک میشه که هیچ شکی توش نیست اون هم ننوشتن فرزند زیر 21 سال تو فرم اولیه هست. بقیه حل شدنیه باید تمرین کنید که تو مصاحبه چی بگید و دلیل قانع کننده بیارید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi ، USA2014 ، asalasali ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان