کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-07-24 ساعت 00:18)love_everlife نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 23:48)a.rahaa نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 16:44)love_everlife نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:30)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. نميدونم سوالم به اينجا مربوط ميشه يا نه. ولي با اجازه مديران، همينجا مطرح ميكنم:
اسم همسرم به انگليسي توي پاسپورت شون، با " ou " نوشته شده در حاليكه غير از پاسپورت و در همه مكاتباتي كه لازم بوده اسم ايشون رو به انگليسي بنويسيم، اسم شون رو با " oo " مي نويسيم حتي آدرس ايميلهاشون و يا توي رزومه كاري شون همه رو با double o يا همون "oo" مي نويسيم و ترجيح مون هم اينه كه با همين double o باشه اسمشون. ضمن اينكه همسرم پاسپورتش برج 11 امسال منقضي ميشه و ميخواستم براي پاسپورت جديد اسمشون رو اصلاح كنيم و با double o بنويسيم. از اون طرف فرم ها رو بر اساس همين spelling پاسپورت فعلي شون تكميل كرده و فرستادم. به نظرتون مشكلي پيش مياد اگه ما توي پاسپورت جديد اين تغيير رو اعمال كنيم؟ و از اين به بعد همه مداركشون رو با سيستم spelling جديد ارائه كنيم به سفارت؟ ضمن اينكه ما هنوز مداركمون رو هم براي ترجمه نداديم. در ضمن براي واكسيناسيون هم اقدام كرديم. ولي كارت زرد رو هنوز نگرفتيم براي ايشون چون به خانم دكتر گفتيم كه بايد پاسپورتش رو تمديد كنيم.

ممنون ميشم تجربياتتون رو با ما share كنين.

شما از الان اقدام کنید به تعویض پاسپورت و تاکید کنید که همون طوری که خودتون میخواهید باشه تو پاسپورت. برای ترجمه مدارک هم حتما یه کپی از صفحه اول پاس به دارالترجمه بدید. هیچ مشکلی نیست

مرسی از راهنمائی تون. یعنی اینکه ما فرمها رو با "ou" فرستادیم، مشکلی ایجاد نمی کنه؟ اینکه پاسپورت جدید و کارت واکسیناسیون و ترجمه مدارک رو با "oo" ارائه کنیم، مغایرت ااسم ایشون توی این مدارک با فرمهای ارسالی، مشکلی برامون ایجاد نمیکنه؟ ممنون میشم اگر مستدل و مستند صحبت کنین. نمی خوام جسارت کنم، منظورم اینه که تجربه مشابهی داشته باشین.

نه . مشکلی نیست. شما سفر نامه دوستان سال پیش رو بخونید متوجه میشید. قبل مصاحبه از شما میخوان که اگه آپدیتی یا نقصی تو مدارک ارسالی هست درست کنیدو همه چی با توضیح حل میشه
ممنون lover_ever عزيز. ميدونم ميشه نقصي مدارك رو بعدا رفع و رجوع كرد. ولي اين نقص مدرك نيست. اين موضوعي كه من طرح كردم در واقع اگه از منظر زبان امريكا، بهش نگاه كنيم، تغيير اسم محسوب ميشه كه فكر ميكنم ممكنه دردسرساز بشه و بعدا بهمون بگن چرا اسمش رو عوض كردين. از اين مي ترسم.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: love_everlife ، USA2014 ، زری وحدتی
(2013-07-24 ساعت 13:28)a.rahaa نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 00:18)love_everlife نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 23:48)a.rahaa نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 16:44)love_everlife نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 14:30)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. نميدونم سوالم به اينجا مربوط ميشه يا نه. ولي با اجازه مديران، همينجا مطرح ميكنم:
اسم همسرم به انگليسي توي پاسپورت شون، با " ou " نوشته شده در حاليكه غير از پاسپورت و در همه مكاتباتي كه لازم بوده اسم ايشون رو به انگليسي بنويسيم، اسم شون رو با " oo " مي نويسيم حتي آدرس ايميلهاشون و يا توي رزومه كاري شون همه رو با double o يا همون "oo" مي نويسيم و ترجيح مون هم اينه كه با همين double o باشه اسمشون. ضمن اينكه همسرم پاسپورتش برج 11 امسال منقضي ميشه و ميخواستم براي پاسپورت جديد اسمشون رو اصلاح كنيم و با double o بنويسيم. از اون طرف فرم ها رو بر اساس همين spelling پاسپورت فعلي شون تكميل كرده و فرستادم. به نظرتون مشكلي پيش مياد اگه ما توي پاسپورت جديد اين تغيير رو اعمال كنيم؟ و از اين به بعد همه مداركشون رو با سيستم spelling جديد ارائه كنيم به سفارت؟ ضمن اينكه ما هنوز مداركمون رو هم براي ترجمه نداديم. در ضمن براي واكسيناسيون هم اقدام كرديم. ولي كارت زرد رو هنوز نگرفتيم براي ايشون چون به خانم دكتر گفتيم كه بايد پاسپورتش رو تمديد كنيم.

ممنون ميشم تجربياتتون رو با ما share كنين.

شما از الان اقدام کنید به تعویض پاسپورت و تاکید کنید که همون طوری که خودتون میخواهید باشه تو پاسپورت. برای ترجمه مدارک هم حتما یه کپی از صفحه اول پاس به دارالترجمه بدید. هیچ مشکلی نیست

مرسی از راهنمائی تون. یعنی اینکه ما فرمها رو با "ou" فرستادیم، مشکلی ایجاد نمی کنه؟ اینکه پاسپورت جدید و کارت واکسیناسیون و ترجمه مدارک رو با "oo" ارائه کنیم، مغایرت ااسم ایشون توی این مدارک با فرمهای ارسالی، مشکلی برامون ایجاد نمیکنه؟ ممنون میشم اگر مستدل و مستند صحبت کنین. نمی خوام جسارت کنم، منظورم اینه که تجربه مشابهی داشته باشین.

نه . مشکلی نیست. شما سفر نامه دوستان سال پیش رو بخونید متوجه میشید. قبل مصاحبه از شما میخوان که اگه آپدیتی یا نقصی تو مدارک ارسالی هست درست کنیدو همه چی با توضیح حل میشه
ممنون lover_ever عزيز. ميدونم ميشه نقصي مدارك رو بعدا رفع و رجوع كرد. ولي اين نقص مدرك نيست. اين موضوعي كه من طرح كردم در واقع اگه از منظر زبان امريكا، بهش نگاه كنيم، تغيير اسم محسوب ميشه كه فكر ميكنم ممكنه دردسرساز بشه و بعدا بهمون بگن چرا اسمش رو عوض كردين. از اين مي ترسم.

دوست من به شما اطمینان میدم که شما اولین نفری نیستی که این مشکل براشون به وجود اومده. اونا کاملا به این چیزا عادت دارن و میدونن که این اشتباها بعضا رخ میده.
حالا شما نگران این موضوعی ... من باید چی بگم که بعد سی و اندی سال بچه تهرون بودن، تو ماه گذشته یهو محل تولدم عوض شده Smile از تهران به شیراز. در حالی که تو فرم ثبت نام اولیه محل تولد رو نوشتم تهران Smile
من تماس گرفتم با کی سی سی گفت که هیچ مشکلی نداره موقع مصاحبه به آفیسر توضیح بده حل میشه و فرمها رو به هر صورتی در حال حاضر هست پر کنید.
مطمعنا برای شما هم هیچ اتفاقی نمیوفته. نهایتش اینه که فرم ها رو آپ دیت میکنی دوباره ارسال میکنیWink نگران ننباش
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
با سلام:
من زمان پر کردن فرم 230 سوال 43مربوط به گرفتن ssn رو بجای yes اشتباهی no جواب دادم حالا باید چیکار کنم؟ میخواستم بدونم توی سفارت زمان مصاحبه میشه برای آفیسر توضیح بدم که اشتباه شده؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-24 ساعت 21:08)amir rad نوشته:  با سلام:
من زمان پر کردن فرم 230 سوال 43مربوط به گرفتن ssn رو بجای yes اشتباهی no جواب دادم حالا باید چیکار کنم؟ میخواستم بدونم توی سفارت زمان مصاحبه میشه برای آفیسر توضیح بدم که اشتباه شده؟

کدوم قسمت رو نه زدین؟ 4 تا بله و نه خیر این قسمت داره.. بله روز مصاحبه میتونید بهشون بگید براتون تصحیح کنند یا روز مصاحبه خودتون فرم های تصحیح شده رو همراه ببرید و جایگزین کنید...
دقت کنید که شما به این شکل که در این تصویر هست باید این قسمت رو پر کنید. http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1374431978
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behdist ، amir rad ، امیر مهاجر ، زری وحدتی
با سلام به تمامی دوستان
من در زمان ثبت نام اولیه اشتباه کردم و اسم پدرم رو در قسمت middle name هم نوشتم حالا اسم پدرم هم در کنار اسم کوچک من اومده من هم در زمان ارسال مدارکم یک کپی رنگی از پاسپورتم به اضافه یک صفه که در آن فقط به انگلیسی توضیح دادم که اسم صحیح من بدون اسم پدرم است فرستادم ام بقیه موارد همگی درست است از جمله تاریخ تولدم و اسم پدرم . به نظر شما من به مشکلی بر میخورم . دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون میشم.
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-26 ساعت 13:56)feel نوشته:  با سلام به تمامی دوستان
من در زمان ثبت نام اولیه اشتباه کردم و اسم پدرم رو در قسمت middle name هم نوشتم حالا اسم پدرم هم در کنار اسم کوچک من اومده من هم در زمان ارسال مدارکم یک کپی رنگی از پاسپورتم به اضافه یک صفه که در آن فقط به انگلیسی توضیح دادم که اسم صحیح من بدون اسم پدرم است فرستادم ام بقیه موارد همگی درست است از جمله تاریخ تولدم و اسم پدرم . به نظر شما من به مشکلی بر میخورم . دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون میشم.

مشکلی نیست دوست عزیز، همون ایمیلی که زدین کافیه، ایمیلتون و جوابش رو نگه دارین روز مصاحبه اگر خواستن نشون بدین...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، sysmaster ، محبت ، زری وحدتی
(2013-07-26 ساعت 14:25)aghaghia نوشته:  

مشکلی نیست دوست عزیز، همون ایمیلی که زدین کافیه، ایمیلتون و جوابش رو نگه دارین روز مصاحبه اگر خواستن نشون بدین...
دوست عزیز ممنونم از توضیح شما اما من ایمیل نزدم اما یک صفحه توضیح نوشتم که اسم درست من چی هست و کپی پاسپورتم رو هم فرستادم همراه با مدارکم با پست.
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-26 ساعت 18:48)feel نوشته:  

دوست عزیز ممنونم از توضیح شما اما من ایمیل نزدم اما یک صفحه توضیح نوشتم که اسم درست من چی هست و کپی پاسپورتم رو هم فرستادم همراه با مدارکم با پست.

دوستان لطفا یکی جواب درست به من بده
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-27 ساعت 21:41)feel نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 18:48)feel نوشته:  

دوستان لطفا یکی جواب درست به من بده

جواب درست اینه که شما باید ایمیلی برای کی سی سی میفرستادی و مشکل رو توضیح میدادی و از جوابی که برای شما ارسال میشد پرینت میگرفتی برای زمان مصاحبه .

اون کاری هم که انجام دادی اگر باعث دردسر جدید برای شما نشه کمکی هم نمیکنه .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: ojee ، kiana11
سلام دوستان

من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زده بودم ولی Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کرده بودم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست .. بعد از تکمیل فرمها یک ایمیل جداگانه برای ارسال فرمها و مستندات درخواستی فرستادم و یک ایمیل دیگه برای تشریح اشتباهم در فرم ثبت نام اولیه.
همون ابتدا جواب دریافت ایمیل ها "ایمیل اتوماتیک" از kcc دریافت کردم که این چیزی نیست . بعد از 7 روز هم جواب ایمیل تشریح اشتباهم اومد ولی هنوز جواب ایمیل ارسال فرمها و عکسها و.. نیومده .
متن ایمیل خودم و جواب kcc رو در زیر میارم . لطفا راهنمایی کنید . ممنونم
آیا در خصوص اشتباهم تماس تلفنی هم بگیرم ؟
برای ایمیل فرمها کی جواب میدن که دریافت کردن ؟
ایمیل من :
Dear Sir / Madam

Hereby I would like to inform you, there are some mistakes in my lottery registration form.
I must make this clear to you that I filled Foreign State Chargeability of the registration form wrongly. I put the name of another country instead of my own country which is Iran.
I believed that Foreign State Chargeability is the country , we would have to be interviewed and now in the item 5 of DSP122 form , I filled my country (IRAN) as the Forign State Chargeability which i sent it as an email,
and also there were some other mistakes in my registration form which i corrected them in the DSP122 and DS230 forms .
such as ,

Birthday of my spouse: correct:06-17-1959 incorrect:06-15-1959

if you please confirm that you have received all the forms which they are valid and acceptable for further processing.
I look forward to hearing from you.

Sincerely yours,
.........

جواب kcc:
Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx

تشکر کنندگان:
(2013-07-28 ساعت 03:10)anni نوشته:  سلام دوستان

من توی اطلاعات ثبت نامم محل زندگی و آدرس رو ایران زده بودم ولی Foreign State Chargeability رو کشوری غیر از ایران انتخاب کرده بودم با تصور بر اینکه منظور از Foreign State Chargeability کشور پیشنهادی برای انجام کارای مصاحبست .. بعد از تکمیل فرمها یک ایمیل جداگانه برای ارسال فرمها و مستندات درخواستی فرستادم و یک ایمیل دیگه برای تشریح اشتباهم در فرم ثبت نام اولیه.
همون ابتدا جواب دریافت ایمیل ها "ایمیل اتوماتیک" از kcc دریافت کردم که این چیزی نیست . بعد از 7 روز هم جواب ایمیل تشریح اشتباهم اومد ولی هنوز جواب ایمیل ارسال فرمها و عکسها و.. نیومده .

.........[/align]

جواب kcc:

KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.[/align]

دوست عزیز این جواب تیپیکالی هست که به همه میدن و گفتن که نمیتونن در اطلاعات اولیه دست ببرن، شما چه کشوری رو زدین به جای ایران؟ کسی نامبرتون به چه حروفی هست؟ 2014AS یا حروف دیگه؟
به نظر میاد تماس بگیرید بهتره و برای مدارکتون هم هنوز دیر نشده جواب میدن، اگر برای مشکلتون تماس گرفتید میتونید همونوقت تاییدیه رسید مدارکتون رو هم بگیرید...
تشکر کنندگان: ojee ، امیر مهاجر ، anni
(2013-07-28 ساعت 03:10)anni نوشته:  سلام دوستان

ایمیل من :
Dear Sir / Madam

Hereby I would like to inform you, there are some mistakes in my lottery registration form.
I must make this clear to you that I filled Foreign State Chargeability of the registration form wrongly. I put the name of another country instead of my own country which is Iran.
I believed that Foreign State Chargeability is the country , we would have to be interviewed and now in the item 5 of DSP122 form , I filled my country (IRAN) as the Forign State Chargeability which i sent it as an email,
and also there were some other mistakes in my registration form which i corrected them in the DSP122 and DS230 forms .
such as ,

Birthday of my spouse: correct:06-17-1959 incorrect:06-15-1959

if you please confirm that you have received all the forms which they are valid and acceptable for further processing.
I look forward to hearing from you.

Sincerely yours,
.........

جواب kcc:

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.

حتما حتما همین ایمیل رو به سفارتی که برای مصاحبه تعیین کردی بفرست !
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: ojee ، anni
سلام من سري اول كه فرم ها فرستاده بودم راهنمايي را middle school زدم اما چزن ميخواستم ادرسو بفرسم و سفارتمو عوض مكنم دوباره فرمها رو فرستادم اما اينبار به جاي middle shool زدم junior school در ضمن توي فرم اولي كه فرستادم esfahan زدم اما اينبار isfahan.حالا چيكار كنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-29 ساعت 01:35)mahsa201 نوشته:  سلام من سري اول كه فرم ها فرستاده بودم راهنمايي را middle school زدم اما چزن ميخواستم ادرسو بفرسم و سفارتمو عوض مكنم دوباره فرمها رو فرستادم اما اينبار به جاي middle shool زدم junior school در ضمن توي فرم اولي كه فرستادم esfahan زدم اما اينبار isfahan.حالا چيكار كنم؟

نگران نباش دوست عزیز روز مصاحبه میتونی این مورد را با افیسر در میان بگذارید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife
سلام دوستان
برادر من فرمهاشو رو بیشتر از 2 ماه پیش با دی اچ ال فرستاده و 3-4 روز بعدش به کی سی سی رسید. ولی تا الان هیچگونه ایمیلی مبنی بر تائید دریافت فرمها براش نیومده. بهشان ایمیل زدیم :
Dear Sir / Madam

I submitted my forms (DSP-122 and DS-230), photographs and barcode sheet to Kentucky Consular Center by DHL in May 22, but I haven't received any confirmation from you yet.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria.

Sincerely,

و اونها جواب دادن:

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

حالا به نظر شما منظورش چیه؟من حدس می زنم شاید تو مشخصات همسرش در هنگام ثبت نام لاتاری اشتباهی شده. چون اونوقع هنوز پاسشو نگرفته بوده . تو پاس فامیلیه دو سیلابی پشت هم نوشته شده ولی من جدا نوشتم .حالا به نظرتان چکار کنیم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان