کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
آیا اشتباه در ثبت تاریخ تولد در ثبت نام اولیه آن هم به اندازه یک ماه کیس را رد می کنند ؟
و دوم اینکه اشکال دارد قبل از قسم خوردن این موضوع را توضیح داد و جواب ایمیل خودشان (اگر چه اشتباها جواب دادند) را پرینت گرفته و با خود ببریم ممنون می شوم اگر پاسخ دهید.
تشکر کنندگان:
(2013-07-16 ساعت 16:45)siavash877 نوشته:  آیا اشتباه در ثبت تاریخ تولد در ثبت نام اولیه آن هم به اندازه یک ماه کیس را رد می کنند ؟
و دوم اینکه اشکال دارد قبل از قسم خوردن این موضوع را توضیح داد و جواب ایمیل خودشان (اگر چه اشتباها جواب دادند) را پرینت گرفته و با خود ببریم ممنون می شوم اگر پاسخ دهید.

اگه اشتباه نکنم یکی از بچه های ایروان تا 3 سال هم اشتباه داشت.بازم اگه اشتباه نکنم ویزاشم گرفت.هرچند این اشتباه از جمله اشتباهات خاصه ولی به نظرم قابل حله و به مراتب از ننوشتن اسم فرزند از حساسیت کمتری برخورداره.به نظرم قبل از قسم خوردن توضیح بده و همه مکاتبات خودت با کی سی سی تو این مورد رو به همراه داشته باش.به امید خدا مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a ، ghafari88 ، siavash877 ، roeentan ، kiana11 ، ojee ، زری وحدتی
من يه غلط املايي خيلي جزئي دارم s رو c نوشتم حالا ايميل بزنم واسه اين اشتباهم؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-16 ساعت 22:51)Niyousha نوشته:  من يه غلط املايي خيلي جزئي دارم s رو c نوشتم حالا ايميل بزنم واسه اين اشتباهم؟؟؟؟؟؟

اگر این اشتباه در اسم وفامیل باشه حتما باید ایمیل بزنید و اصلاحش کنید.
چون اشتباه در نام خیلی حساسه و احتمال ریجکت هست.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-16 ساعت 22:51)Niyousha نوشته:  من يه غلط املايي خيلي جزئي دارم s رو c نوشتم حالا ايميل بزنم واسه اين اشتباهم؟؟؟؟؟؟

مهم برای سفارت پاسپورتتون هست.
به نظر من، بله؛ یک ایمیل به KCC بزنید و جوابشون رو ( پرینتش ) رو روز مصاحبه همراه داشته باشید و روز مصاحبه هم حتما این نکته رو یادآور بشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee
(2013-07-16 ساعت 23:24)noobnoobi نوشته:  

اگر این اشتباه در اسم وفامیل باشه حتما باید ایمیل بزنید و اصلاحش کنید.
چون اشتباه در نام خیلی حساسه و احتمال ریجکت هست.
نه در اسم و فاميل نيست license رو licence نوشتم
Sadمدركم مترجمي انگليسي با اين سوتي ها احتمال قوي ريجكتم كنندBig Grin
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi ، sejz ، ojee
(2013-07-16 ساعت 23:28)ghafari88 نوشته:  

به نظر من، بله؛ یک ایمیل به KCC بزنید و جوابشون رو ( پرینتش ) رو روز مصاحبه همراه داشته باشید و روز مصاحبه هم حتما این نکته رو یادآور بشید.

در اسم و فاميل نيست ، license رو licence نوشتم. اصلاح كنم؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-16 ساعت 23:32)Niyousha نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 23:28)ghafari88 نوشته:  

در اسم و فاميل نيست ، license رو licence نوشتم. اصلاح كنم؟

خیر دوست عزیز اصلا لازم نیست!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ghafari88 ، Niyousha ، H Pier ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، ojee
بچه ها منو راهنمايي كنيد لطفا!!!!!
من تو پيج صفحه ٢٠ اينجا واستون مشكلمو توضيح دادم... و دوباره من براشون يه ايميل زدم با اين متن:
When I registered for DV-Lottery 2014 and filled that form ,I made a mistake and I wrote my surname "TAHERY" with "Y" in the usual way of writing but in my passport it is with "I" means "TAHERI".
Is there any chance to correct that or not ?
Please guide me that it is possible this matter makes me any problem?

ديروز يه ايميل أمود برام در جواب اين ايميلم:Thank you for your inquiry.

KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery. 

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information.  Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.

واقعاً نميدونم الان چيكار كنم!!! كمكم كنيد...
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-19 ساعت 00:12)hedipes نوشته:  بچه ها منو راهنمايي كنيد لطفا!!!!!
من تو پيج صفحه ٢٠ اينجا واستون مشكلمو توضيح دادم... و دوباره من براشون يه ايميل زدم با اين متن:
When I registered for DV-Lottery 2014 and filled that form ,I made a mistake and I wrote my surname "TAHERY" with "Y" in the usual way of writing but in my passport it is with "I" means "TAHERI".

KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery. 

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information.  Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.

دوست عزیز قبلا هم اینجا گفته شده که شما نباید از کی سی سی انتظار داشته باشید که اشتباهتون رو درست کنه، شما فقط باید اطلاع بدین، همین و در فرم هاتون اشتباهاتتون رو تصحیح کنید، کی سی سی هیچوقت اطلاعات اولیه کیس شما رو دستکاری نمیکنه ولی اگر فرم هاتون رو درست و مطابق با پاسپورتتون پر کرده باشید مشکلی پیش نمیاد، روز مصاحبه هم میتونید براشون توضیح بدید، خیلی از دوستان مشکل شما رو داشتن نگران نباشید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، hedipes ، زری وحدتی
(2013-07-19 ساعت 00:26)aghaghia نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 00:12)hedipes نوشته:  بچه ها منو راهنمايي كنيد لطفا!!!!!

دوست عزیز قبلا هم اینجا گفته شده که شما نباید از کی سی سی انتظار داشته باشید که اشتباهتون رو درست کنه، شما فقط باید اطلاع بدین، همین و در فرم هاتون اشتباهاتتون رو تصحیح کنید، کی سی سی هیچوقت اطلاعات اولیه کیس شما رو دستکاری نمیکنه ولی اگر فرم هاتون رو درست و مطابق با پاسپورتتون پر کرده باشید مشکلی پیش نمیاد، روز مصاحبه هم میتونید براشون توضیح بدید، خیلی از دوستان مشکل شما رو داشتن نگران نباشید...

دوست عزیز سفرنامه ما رو بخون جوابتو رو میگری
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hedipes ، زری وحدتی
مرسي دوست عزيز مثل اينكه از من دوباره خواسته مدارك صحيحمو ارسال كنم براشون درسته؟؟؟؟اخه من مداركمو طبق پاسم براشون با پست ارسال كردم... الان دوباره خواستن من ارسال كنم؟؟؟؟!!!بايد دوباره طبق همون اطلاعات صحيم يعني طبق پاسم ارسال كنم؟؟؟!!!!
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 02:04)hedipes نوشته:  مرسي دوست عزيز مثل اينكه از من دوباره خواسته مدارك صحيحمو ارسال كنم براشون درسته؟؟؟؟اخه من مداركمو طبق پاسم براشون با پست ارسال كردم... الان دوباره خواستن من ارسال كنم؟؟؟؟!!!بايد دوباره طبق همون اطلاعات صحيم يعني طبق پاسم ارسال كنم؟؟؟!!!!

بله اینطور جواب دادن ولی بر حسب ایمیل شما این جواب رو دادن، شما اگر فرم هاتون رو درست پر کردین دیگه احتیاجی به فرستادن 2باره فرم ها نیست فقط این ایمیل پرینت کنید و روز مصاحبه اگر احتیاج شد نشون بدین....
تشکر کنندگان: hedipes ، ojee ، زری وحدتی
با سلام دوستان آیا در زمان مصاحبه میشه فارسی صحبت کرد؟یا باید انگلیسی صحبت کنیم؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 12:44)arash12 نوشته:  با سلام دوستان آیا در زمان مصاحبه میشه فارسی صحبت کرد؟یا باید انگلیسی صحبت کنیم؟

در هر سه سفارت امکان مصاحبه به زبان فارسی هستش دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ojee ، aghaghia ، زری وحدتی ، hossien_501

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان