موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آیا اشتباه در ثبت تاریخ تولد در ثبت نام اولیه آن هم به اندازه یک ماه کیس را رد می کنند ؟
و دوم اینکه اشکال دارد قبل از قسم خوردن این موضوع را توضیح داد و جواب ایمیل خودشان (اگر چه اشتباها جواب دادند) را پرینت گرفته و با خود ببریم ممنون می شوم اگر پاسخ دهید.
رتبه:
7
2 تشکر در 1 ارسال
من يه غلط املايي خيلي جزئي دارم s رو c نوشتم حالا ايميل بزنم واسه اين اشتباهم؟؟؟؟؟؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها منو راهنمايي كنيد لطفا!!!!!
من تو پيج صفحه ٢٠ اينجا واستون مشكلمو توضيح دادم... و دوباره من براشون يه ايميل زدم با اين متن:
When I registered for DV-Lottery 2014 and filled that form ,I made a mistake and I wrote my surname "TAHERY" with "Y" in the usual way of writing but in my passport it is with "I" means "TAHERI".
Is there any chance to correct that or not ?
Please guide me that it is possible this matter makes me any problem?
ديروز يه ايميل أمود برام در جواب اين ايميلم:Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
واقعاً نميدونم الان چيكار كنم!!! كمكم كنيد...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي دوست عزيز مثل اينكه از من دوباره خواسته مدارك صحيحمو ارسال كنم براشون درسته؟؟؟؟اخه من مداركمو طبق پاسم براشون با پست ارسال كردم... الان دوباره خواستن من ارسال كنم؟؟؟؟!!!بايد دوباره طبق همون اطلاعات صحيم يعني طبق پاسم ارسال كنم؟؟؟!!!!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان آیا در زمان مصاحبه میشه فارسی صحبت کرد؟یا باید انگلیسی صحبت کنیم؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس