کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
سلام
من پارسال تو ثبت نام لاتاری تحصیلاتم رو univercity degree نوشتم در صورتی که دانشجو بودم و باید مینوشتم high school diploma ,که بعد از اینکه برنده شدم تو فرمی که فرستادم اخرین مدرکم رو نوشتم high school diploma
الان باید چیکار کنم؟ بازم لازمه که به KCC میل بزنم؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید که اگر لازمه میل بزنم متن میل چی باید باشه؟؟؟
ممنون
2014AS000077XX
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان:
(2013-07-31 ساعت 13:00)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام
من پارسال تو ثبت نام لاتاری تحصیلاتم رو univercity degree نوشتم در صورتی که دانشجو بودم و باید مینوشتم high school diploma ,که بعد از اینکه برنده شدم تو فرمی که فرستادم اخرین مدرکم رو نوشتم high school diploma
ممنون
2014AS000077XX

مشکلی پیش نمیاد روز مصاحبه میتونید بهشون بگید که چون دانشجو بودم فکر کردم باید بزنم مدرک دانشگاهی دارم.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، زری وحدتی
(2013-07-31 ساعت 13:00)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام
ممنون
2014AS000077XX
نه احتیاجی نیست
مرجع افسر زمان مصاحبه 2 تا فرم هست که فرستادین و اگه یه موقع پرسید توضیح میدن که اشتباه بوده و الان اصلاح کردین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، زری وحدتی
2تا سوال دیگه هم دارم
1. با توجه به کیس نامبر م زمان مصاحبه کی هست و از کجا باید بفهمم زمانش کیه؟؟؟
2.اگه به ادرسی که تو فرم برای اقامت در امریکا نرم و جای دیگه بدم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید
بینهایت ممنونShy
برنده خودم هستم
مدرك لیسانس
تشکر کنندگان: jazirehh
(2013-07-31 ساعت 13:39)maryam.zahedi68 نوشته:  2تا سوال دیگه هم دارم
1. با توجه به کیس نامبر م زمان مصاحبه کی هست و از کجا باید بفهمم زمانش کیه؟؟؟
2.اگه به ادرسی که تو فرم برای اقامت در آمریکا نرم و جای دیگه بدم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید
بینهایت ممنونShy

راجع به اون اشتباه که اصلا نیازی نیست به KCC ایمیل بزنین، قبل از مصاحبه بگین براتون اصلاح کنن ...
آدرسی رو که از شما پرسیدن ، در حقیقت جائی هستیش که گرین کارت شما میره اونجا ، شما می تونین این آدرس رو قبل از ورود به امریکا توی فرودگاه تغیر بدین و هر جائی که خواستین برین رو بگین.
زمان حدودی مصاحبتون هم فروردین یا اردیبهشت سال دیگه خواهد بود ...
Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، noobnoobi
مرسی ممنونم
ولی قبل رفتن چه جوری باید درستش کنئ
بهم توضیح بدید لطفا Shy
برنده خودم هستم
مدرك لیسانس
تشکر کنندگان:
(2013-07-31 ساعت 14:11)maryam.zahedi68 نوشته:  مرسی ممنونم
ولی قبل رفتن چه جوری باید درستش کنئ
بهم توضیح بدید لطفا Shy

همون روز مصاحبه هم میتونید عوضش کنید، معمولا وقتی مدارکتون رو میگیرن ازتون سوال میکنند که آیا میخواین اصلاحی در فرم ها انجام بدین که خب همونجا انجامش میدین...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، زری وحدتی
(2013-07-30 ساعت 19:44)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 18:38)aghaghia نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 16:18)mahtab22 نوشته:  من فرمهامو فرستادم فرمها رو دوستم برام پر كرد و يادش رفته location مدارسمو بنويسه در ضمن در همون صفحه درباره اينكه چه شغلي در امريكا ميخواهيد داشته باشيد برام زده پزشك عمومي درحاليكه من هنوز دانشجوام براي همين ميخوام عوض كنم و بزنم ميخوام ادامه تحصيل بدم به نظرتون فرمها رو دوباره بفرستم يا فرم درست را روز مصاحبه تحويل بدم.

دوست عزیز اگر بگین که میخواین ادامه تحصیل بدین باید یه حساب بانکی پر و پیمون هم نشون بدین، پس فکر این بُعد قضیه رو هم بکنید....

در تایید صحبتهای دوستمون اقاقیا باید بگم اگرهدفتون ادامه تحصیل هم باشه بهتره که در این مرحله هیچ صحبتی از ادامه تحصیل به میان نیارید چون ادامه تحصیل نیاز به ارائه پشتوانه مالی بالایی داره اونوقت ممکنه واسه زمان مصاحبه براتون مشکل ساز بشه

اخه من هنوز ترم 7ام و 3.5 ديگه درسم تموم ميشه اگه بزنم پزشك عمومي بهم نميگه پس اگه ميخواي 4 ديگه ايران بموني تا درست تموم شه براي چي گرين كارت ثبت نام كردي حالا به نظرتون كدوم بهتره؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنيد
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-07-31 ساعت 15:18)mahtab22 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 16:18)mahtab22 نوشته:  من فرمهامو فرستادم فرمها رو دوستم برام پر كرد و يادش رفته location مدارسمو بنويسه در ضمن در همون صفحه درباره اينكه چه شغلي در امريكا ميخواهيد داشته باشيد برام زده پزشك عمومي درحاليكه من هنوز دانشجوام براي همين ميخوام عوض كنم و بزنم ميخوام ادامه تحصيل بدم به نظرتون فرمها رو دوباره بفرستم يا فرم درست را روز مصاحبه تحويل بدم.

دوست عزیز اگر بگین که میخواین ادامه تحصیل بدین باید یه حساب بانکی پر و پیمون هم نشون بدین، پس فکر این بُعد قضیه رو هم بکنید....

در تایید صحبتهای دوستمون اقاقیا باید بگم اگرهدفتون ادامه تحصیل هم باشه بهتره که در این مرحله هیچ صحبتی از ادامه تحصیل به میان نیارید چون ادامه تحصیل نیاز به ارائه پشتوانه مالی بالایی داره اونوقت ممکنه واسه زمان مصاحبه براتون مشکل ساز بشه

اخه من هنوز ترم 7ام و 3.5 ديگه درسم تموم ميشه اگه بزنم پزشك عمومي بهم نميگه پس اگه ميخواي 4 ديگه ايران بموني تا درست تموم شه براي چي گرين كارت ثبت نام كردي حالا به نظرتون كدوم بهتره؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنيد

خب شما باید یه حساب بانکی بالا بهشون نشون بدین که میتونین پول قرض کنید، یکی 2 روز به حساب بزارید بعد پس بدید...
تشکر کنندگان: mahtab22 ، ojee ، زری وحدتی ، hossien_501
(2013-07-31 ساعت 15:25)aghaghia نوشته:  

خب شما باید یه حساب بانکی بالا بهشون نشون بدین که میتونین پول قرض کنید، یکی 2 روز به حساب بزارید بعد پس بدید...

خب اين حساب چقدربايد توش باشه ؟اگه يه اسپانسر هم تو امريكا داشته باشم چي ؟
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
(2013-07-31 ساعت 15:31)mahtab22 نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 15:25)aghaghia نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 18:38)aghaghia نوشته:  دوست عزیز اگر بگین که میخواین ادامه تحصیل بدین باید یه حساب بانکی پر و پیمون هم نشون بدین، پس فکر این بُعد قضیه رو هم بکنید....

خب اين حساب چقدربايد توش باشه ؟اگه يه اسپانسر هم تو امريكا داشته باشم چي ؟

خب اگر یه اسپانسر داشته باشید که درآمد خوبی هم داشته باشه خیلی میتونه بهتون کمک کنه و یه حساب مثلا 200 میلیونی هم جور کنید و بگید خانواده تون برای که میخواین ادامه تحصیل بدین ساپورتتون میکنند، چون شما دانشجویین و قطعا نمیتونید همچین درآمدی داشته باشید...
تشکر کنندگان: ojee ، زری وحدتی
یکی از دوستان من،موقع ثبت نام هم اسم مستعارشو به جای اسم شناسنامه ایش براش نوشتن و هم پسوند فامیلشو فراموش کردن واسش بنویسن،چون یه نفر دیگه براش ثبت نام کرده!!!لطفا دوستان راهنمایی کنند که چیکار باید کرد؟؟؟؟؟ممنون
تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-02 ساعت 15:37)ramtin228 نوشته:  یکی از دوستان من،موقع ثبت نام هم اسم مستعارشو به جای اسم شناسنامه ایش براش نوشتن و هم پسوند فامیلشو فراموش کردن واسش بنویسن،چون یه نفر دیگه براش ثبت نام کرده!!!لطفا دوستان راهنمایی کنند که چیکار باید کرد؟؟؟؟؟ممنون

دوست عزیز در رابطه با اسم مستعار من نیمیتونم نظری بدم اما در رابطه با پسوند فامیلی طبقه تجریهٔ ما که در زمان ثبت نام پسوند فامیل همسرم جا افتاده بود و چون یک کلمه ۹ حرفی بود باعث نگرانی ما شده بود اما در زمان مصاحبه قبل از قسم خوردن به افسر عنوان کردیم که اصلاح کرد و به راحتی‌ قبول کرد و هیچ مشکلی‌ هم پیش نیومد.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، kiana11 ، KIMIA2005 ، H Pier ، USA2014 ، feel ، ojee ، آلیس-1980
(2013-07-23 ساعت 00:42)sad_sad نوشته:  من برنده 2014 هستم بهمراه همسرم میخوام باقدام کنم فرمها رو مطابق پاسپورتها پر کردم اما وقتی داشتم چک میکردم دیدم تو ثبت نام اولیه اسم همسرم رو fateme نوشتم درحالیکه تو پاسپورت و فرم 230 fatemeh اگه ممکنه بهم بگید چکار کنم ؟آیا نیاز هست که برم پاسپورت همسرم رو عوض کنم و فرمهارو هم اصلاح کنم؟

سلام عزیز
به نظر من که روزه شک دار نگیر,برو پاسپورتت رو عوض کن
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee
(2013-08-04 ساعت 03:35)Afshim553 نوشته:  سلام.
من در زمان ثبت نام در فامیلی به جای Y از I استفاده کردم
همینطور فامیل پدرم با من تو پاسپورت از لحاظ اسپل فرق میکنه.
1-مورد اول مشکلی بوجود نمیاره؟
2-زمان ثبت نام آیا فامیل پدرو پرسیده از من ؟؟؟و این تفاوت مشکلی بوجود نمیاره؟
3-در حال حاضر مطابق پاسپورت فرم رو پر کنم؟با تو جه به تفاوت فامیلی با پدرم؟
4-کدوم موارد رو به KCC میل بزنم؟؟؟؟
با تو جه به کم بودن زمان لطفا راهنمایی کنید هنوز فرمهای اولیه رو نفرستادم
با تشکر

تفاوت فامیلی شما و پدرتون مشکلی ایجاد نمی کنه جونمدارک پدرتون رو که ازتون نمیخوان.
فرم ها رو بر اساس پاسپورت پر کنید و به کی سی سی ایمیل بزنید اشتباهاتتون رو توضیخ بدین و جوابش رو نگه دارین واسه روز مصاحبه....
تشکر کنندگان: ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان