موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 12:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 12:28 توسط pari pariaaa.)
(2013-08-10 ساعت 12:24)maryam.zahedi68 نوشته: مرسی از جوابتون
من کی به کی باید برم اون صفحه رو ببینم؟؟؟
عزيزم ١٥ آگست به بعد اولين سري كارنتي ها براي ماه اكتبر اعلام ميشن .
پيشنهاد ميكنم توي امضاءت ،مثل من و خيلي هاي ديگه،كيس نامبرت رو حدودا مشخص كني تا بهتر بتونيم راهنماييت كنيم .
ضمنا هر اصطلاحي كه نميدوني رو بهم دقيق بگو تا برات توضيح بدم دوستم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 12:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 12:38 توسط maryam.zahedi68.)
2014َُAS000077xx
بولتن ویزا؟؟؟
کارنت شدن؟؟؟
مرسی عزیزم
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 12:37)maryam.zahedi68 نوشته: 2014َُAS000077xx
بولتن ویزا؟؟؟
کارنت شدن؟؟؟
مرسی عزیزم
ببين گلي اين آدرس بولتن ويزاست :
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
حدودا نيمه ي هر ماه يه سري شماره اعلام ميكنن كه كارنت ميشن براي مصاحبه يعني دعوت ميشن به مصاحبه و براشون نامه ي دوم ارسال ميشه و بجاي نامه ي اول كه ديدن قبول شدن قرار ميگيره اون نامه ي دوم.
بازم اگه تاپيك بولتن ويزا و كارنت شدن شماره ها رو بخوني چيزهاي بيشتري دستگيرت ميشه چون دوستام اونجا همه چيز رو شفاف سازي كردن .موفق باشي
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 00:33)azri نوشته: (2013-07-30 ساعت 00:19)aghaghia نوشته: (2013-07-29 ساعت 23:51)azri نوشته: (2013-07-29 ساعت 22:58)aghaghia نوشته: (2013-07-29 ساعت 21:59)azri نوشته: سلام دوستان
برادر من فرمهاشو رو بیشتر از 2 ماه پیش با دی اچ ال فرستاده و 3-4 روز بعدش به کی سی سی رسید. ولی تا الان هیچگونه ایمیلی مبنی بر تائید دریافت فرمها براش نیومده. بهشان ایمیل زدیم :
Dear Sir / Madam
I submitted my forms (DSP-122 and DS-230), photographs and barcode sheet to Kentucky Consular Center by DHL in May 22, but I haven't received any confirmation from you yet.
Please If possible confirm that you have received my forms and photographs. Please also let me know if the filled in forms or photographs do not comply with your criteria.
Sincerely,
و اونها جواب دادن:
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
حالا به نظر شما منظورش چیه؟من حدس می زنم شاید تو مشخصات همسرش در هنگام ثبت نام لاتاری اشتباهی شده. چون اونوقع هنوز پاسشو نگرفته بوده . تو پاس فامیلیه دو سیلابی پشت هم نوشته شده ولی من جدا نوشتم .حالا به نظرتان چکار کنیم؟
اگر همسرشون برنده اصلی هستند باید همونطور که در ثبت نام اسمشون رو نوشتین برای مکاتبه با کی سی سی هم اسمشون رو بنویسید. کیس نامبر/ فامیل و اسم با حروف بزرگ همونطور که در ثبت نام بوده/ تاریخ تولدی که در ثبت نام اولیه وارد کردین حتی اگر اشتباه بوده با فرمت ماه/روز/سال رو باید وارد کنید. اگر هر کدوم از این اطلاعات مغایر با اطلاعات داده شده در موقع ثبت نام باشه این پیام رو به شما میدن. شما اگر اشتباهی موقع ثبت نام داشتین فقط باید در فرم ها درستش رو بنویسید نه در متن ایمیل.
برنده اصلی برادر منه و تو ایمیلی که فرستادیم هم فقط مشخصات برادرم رو نوشتیم. و تو فرمها هم اطلاعات درست رو نوشتیم و فرستادیم. اطلاعات برادرم رو چه تو ثبت نام لاتاری و چه تو فرمها درست نوشته بودیم و لی اسم و فامیل خانمش رو اشتباه نوشتیم. مثلا تو اسمش یه h جا افتاده و فامیلیش هم 2 سیلابی بوده که جدا از هم نوشتیم.
دوست عزیز اونها اول اطلاعاتی رو که شما در ایمیل دادین چک میکنند و اصلا در مورد اطلاعات داخل فرم ها به شما ایملی نمیزنندکه آیا اطلاعات اشتبا ه دادین یا درست. فقط اطلاعات داخل ایمیل تون باید درست باشه.
از این لینک اطلاعاتتون رو چک کنید ببیند کجا اشتباه میکنید اکثر افراد در برگردوندن تاریخ تولدشون به میلادی مشکل دارند:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
بله الان چک کردم تاریخ تولد برادرم رو اشتباه نوشتیم. حالا دوباره ایمیل رو با همین تاریخ اشتباهه می دم ببینم چی می گن.
بالاخره جواب دادن که فرم هاتون رسیده و در پروسه هست. گفتن از 15 اوت به بعد در سایت چک کنید. حالا این اطلاعات اشتباهی رو بهشان بگیم با ایمیل یا روز مصاحبه باید توضیح بدیم؟ مثلا همین تاریخ تولد، اسم خانم برادرم؟
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-10 ساعت 13:11)azri نوشته: (2013-07-30 ساعت 00:33)azri نوشته: (2013-07-30 ساعت 00:19)aghaghia نوشته: (2013-07-29 ساعت 23:51)azri نوشته: (2013-07-29 ساعت 22:58)aghaghia نوشته: اگر همسرشون برنده اصلی هستند باید همونطور که در ثبت نام اسمشون رو نوشتین برای مکاتبه با کی سی سی هم اسمشون رو بنویسید. کیس نامبر/ فامیل و اسم با حروف بزرگ همونطور که در ثبت نام بوده/ تاریخ تولدی که در ثبت نام اولیه وارد کردین حتی اگر اشتباه بوده با فرمت ماه/روز/سال رو باید وارد کنید. اگر هر کدوم از این اطلاعات مغایر با اطلاعات داده شده در موقع ثبت نام باشه این پیام رو به شما میدن. شما اگر اشتباهی موقع ثبت نام داشتین فقط باید در فرم ها درستش رو بنویسید نه در متن ایمیل.
برنده اصلی برادر منه و تو ایمیلی که فرستادیم هم فقط مشخصات برادرم رو نوشتیم. و تو فرمها هم اطلاعات درست رو نوشتیم و فرستادیم. اطلاعات برادرم رو چه تو ثبت نام لاتاری و چه تو فرمها درست نوشته بودیم و لی اسم و فامیل خانمش رو اشتباه نوشتیم. مثلا تو اسمش یه h جا افتاده و فامیلیش هم 2 سیلابی بوده که جدا از هم نوشتیم.
دوست عزیز اونها اول اطلاعاتی رو که شما در ایمیل دادین چک میکنند و اصلا در مورد اطلاعات داخل فرم ها به شما ایملی نمیزنندکه آیا اطلاعات اشتبا ه دادین یا درست. فقط اطلاعات داخل ایمیل تون باید درست باشه.
از این لینک اطلاعاتتون رو چک کنید ببیند کجا اشتباه میکنید اکثر افراد در برگردوندن تاریخ تولدشون به میلادی مشکل دارند:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
بله الان چک کردم تاریخ تولد برادرم رو اشتباه نوشتیم. حالا دوباره ایمیل رو با همین تاریخ اشتباهه می دم ببینم چی می گن.
بالاخره جواب دادن که فرم هاتون رسیده و در پروسه هست. گفتن از 15 اوت به بعد در سایت چک کنید. حالا این اطلاعات اشتباهی رو بهشان بگیم با ایمیل یا روز مصاحبه باید توضیح بدیم؟ مثلا همین تاریخ تولد، اسم خانم برادرم؟
برای این که خیالتون راحت باشه میتونید همین الان ایمیل بدید و اطلاع بدید، روز مصاحبه هم میتونید این کار رو بکنید. نمونه ایمیل برای این موضوع در تاپیک مکاتبه با کی سی سی موجوده...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من همین الان ایمیلی مبنی بر اینکه روی صفحه 2 فرم 230 تاریخ برای امضایم نزدم دریافت کردم .من فرمهایم را توسط پست فرستاده بودم آیا می تونم الان که اصلاح میکنم با ایمیل براشون بفرستم یا اینکه باید پست کنم؟و سوال دوم اینکه فقط فرم خودم رو امضا کنم با تاریخ یا فرم همسر و فرزندانم هم لازم هست که اصلاح شود چون در ایمیلشان فقط گفته اند متقاضی اصلی؟؟؟ممنونم
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-11 ساعت 00:18)Kamyar.A نوشته: سلام من همین الان ایمیلی مبنی بر اینکه روی صفحه 2 فرم 230 تاریخ برای امضایم نزدم دریافت کردم .من فرمهایم را توسط پست فرستاده بودم آیا می تونم الان که اصلاح میکنم با ایمیل براشون بفرستم یا اینکه باید پست کنم؟و سوال دوم اینکه فقط فرم خودم رو امضا کنم با تاریخ یا فرم همسر و فرزندانم هم لازم هست که اصلاح شود چون در ایمیلشان فقط گفته اند متقاضی اصلی؟؟؟ممنونم بله مشکلی نداره و نیاز به هزینه اضافی نیست و با ایمیل بفرستین.
فقط فرمت رو توجه کنید که باید فرم ها پی دی اف باشه.
اگه گفتن فقط متقاضی اصلی پس برای خودتون رو بفرستین کفایت میکنه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها،یه سوال داشتم:من توی شرکتی که کارمیکردم اسمش رایان "پردازش بود "و یه شرکت خصوصی بود که زیرمجموعه یه شرکت مادر بود به اسم "رایان رشد".منم توی فرمهایی که فرستادم اسم رایان پردازش که جزوش بودم رو نوشتم اما چندروز پیش که رفتم توی سایت تامین اجتماعی واسه دیدن سابقه کارم دیدم جلوی اسمم نوشته "رایان رشد"،یعنی بیمه ام رو به اسم شرکت مادر ثبت کردن،الان یه کم نگران شدم که نیازی هست که دوباره فرمی که فرستادم رو اصلاح کنم و دوباره بفرستم؟؟؟
ممنون میشم دوستان قدیمی هم راهنمایی کنند،مرسی
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کمک فوری نیاز دارم من امروز اصلاحاتم رو انجام دادم و براشون ارسال کردم البته ایمیل زدم بهشون فایلم هم پی دی اف بود اسکنم هم اتچ کردم بعد واسه KCCDv@state.gov فرستادم بعد یک Auto replay برام اومدبه این شکل ...میخوام بدونم ایمیلم رو درست به اینجا فرستادم یا آدرسم اشتباهه؟؟؟The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email
address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires
only. If you would like to check the status of your entry, please do so
at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of
determining whether or not you were selected for possible further
processing.
For inquiries about specific cases, please ensure that you have included
your case number, first and last name, and date of birth with your
inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will
be unable to process your inquiry
For other information and to view frequently asked questions, please
visit the Department of State Website at www.travel.state.gov. Under the
Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then
select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered.
The frequently asked questions can be found at the bottom of the
instructions.
Thank you for contacting KCC.
KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center
Support Contractor - Serco - NA
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or
refusal of visas or permits to enter the United States shall be
considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and
Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such
information must be solely for the formulation, amendment,
administration, or enforcement of the immigration, nationality, and
other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM
guidance. If you have received such information in error, do not review,
retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance
upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions
provided in 12 FAM 540.
This email is UNCLASSIFIED.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2013-08-11 ساعت 16:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-11 ساعت 16:50 توسط KIMIA2005.)
(2013-08-11 ساعت 16:32)Kamyar.A نوشته: بچه ها کمک فوری نیاز دارم من امروز اصلاحاتم رو انجام دادم و براشون ارسال کردم البته ایمیل زدم بهشون فایلم هم پی دی اف بود اسکنم هم اتچ کردم بعد واسه KCCDv@state.gov فرستادم بعد یک Auto replay برام اومدبه این شکل ...میخوام بدونم ایمیلم رو درست به اینجا فرستادم یا آدرسم اشتباهه؟؟؟The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email
processing.
instructions.
KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center
provided in 12 FAM 540.
نگران نباش دوست عزیز ادرس درسته مشکلی نیست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-11 ساعت 16:48)KIMIA2005 نوشته: (2013-08-11 ساعت 16:32)Kamyar.A نوشته: بچه ها کمک فوری نیاز دارم من امروز اصلاحاتم رو انجام دادم و براشون ارسال کردم البته ایمیل زدم بهشون فایلم هم پی دی اف بود اسکنم هم اتچ کردم بعد واسه KCCDv@state.gov فرستادم بعد یک Auto replay برام اومدبه این شکل ...میخوام بدونم ایمیلم رو درست به اینجا فرستادم یا آدرسم اشتباهه؟؟؟The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email
processing.
instructions.
KCCDV/Public Inquiry
Kentucky Consular Center
provided in 12 FAM 540.
نگران نباش دوست عزیز ادرس درسته مشکلی نیست
خیلی خیلی از جوابتون ممنونم .آیا احتمال اینکه 15 آگوست اسم ما هم اعلام بشه هست یا نه من فقط کنار امضا تاریخ نزده بودم همین؟؟؟میخوام بدونم مشکلم حل شدنی هست یا نهههههههههههه؟؟؟؟
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
(2013-08-11 ساعت 17:01)Kamyar.A نوشته: (2013-08-11 ساعت 16:48)KIMIA2005 نوشته: نگران نباش دوست عزیز ادرس درسته مشکلی نیست
خیلی خیلی از جوابتون ممنونم .آیا احتمال اینکه 15 آگوست اسم ما هم اعلام بشه هست یا نه من فقط کنار امضا تاریخ نزده بودم همین؟؟؟میخوام بدونم مشکلم حل شدنی هست یا نهههههههههههه؟؟؟؟
دوست عزیز شما امضاتون رو کامل کنید تا بتونیم راهنماییتون کنیم .
نگران نباش مشکلی نیست انشالله همگی دوستان کارنت خواهند شد..
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
(2013-08-11 ساعت 10:59)masodsh نوشته: سلام بچه ها،یه سوال داشتم:من توی شرکتی که کارمیکردم اسمش رایان "پردازش بود "و یه شرکت خصوصی بود که زیرمجموعه یه شرکت مادر بود به اسم "رایان رشد".منم توی فرمهایی که فرستادم اسم رایان پردازش که جزوش بودم رو نوشتم اما چندروز پیش که رفتم توی سایت تامین اجتماعی واسه دیدن سابقه کارم دیدم جلوی اسمم نوشته "رایان رشد"،یعنی بیمه ام رو به اسم شرکت مادر ثبت کردن،الان یه کم نگران شدم که نیازی هست که دوباره فرمی که فرستادم رو اصلاح کنم و دوباره بفرستم؟؟؟
ممنون میشم دوستان قدیمی هم راهنمایی کنند،مرسی
دوست عزیزبرای مصاحبه به لیست بیمه نیازی نیست نهایتا در روز مصاحبه قبل از قسم خوردن موضوع را با افیسر در میان میگذارید..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-12 ساعت 19:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-12 ساعت 19:08 توسط mahtab22.)
من دانشجو هستم و تو فرمهايي كه فرستادم زدم college no degree و الان كه تاپيكها رو خوندنم فهميدم اين گزينه براي كسايي كه ترك تحصيل كردن حالا ميخوام درستش كنم چيكار كنم.ايا دوباره فرمامو بفرسم. ؟ يا نه روز مصاحبه فرمهاي صحيحو بدم؟
رتبه:
74
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-12 ساعت 19:08)mahtab22 نوشته: من دانشجو هستم و تو فرمهايي كه فرستادم زدم college no degree و الان كه تاپيكها رو خوندنم فهميدم اين گزينه براي كسايي كه ترك تحصيل كردن حالا ميخوام درستش كنم چيكار كنم.ايا دوباره فرمامو بفرسم. ؟ يا نه روز مصاحبه فرمهاي صحيحو بدم؟ نه اشتباهی که موجب ریجکت شدن بشه نیست.
همون روز مصاحبه بگین که اشتباه کردین و مدارک تحصیلیتون رو هم ترجمه کنین ببرین
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
|