کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-08-04 ساعت 14:52)Afshim553 نوشته:  فامیلی پدر رو بر اساس پاسپورت خودش بنویسم؟؟؟؟من یادم نیست روز ثبت نام فامیلی خواستن یا نه؟؟یا اینکه بر اساس فامیل پاس خودم بنویسم ؟

اگر فامیلیتون رو عوض نکردید و یکی هست اسم پدر و فامیل رو از رو پاس خودتون بنویسید .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، ojee
(2013-08-04 ساعت 15:46)Niyousha نوشته:  دوستان من قسمت ٤٣b رو اشتباهي به جاي yes زدم no حالا ميشه راهنماييم كنيد من چه ايميلي به سفارت بزنم براي تصحيح اشتباهم،ميشه روز مصاحبه بهشون بگم همونجا تصحيح كنن؟

نیوشا خانوم سوال تکراری لطف کنین نپرسین و در یک تاپیک اگه پیگیری کنین به جوابتون میرسین.
همون طور که کیمیا عزیز گفتن روز مصاحبه تصحیح میکنین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، Niyousha ، KIMIA2005 ، ojee
(2013-08-04 ساعت 16:18)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 15:46)Niyousha نوشته:  دوستان من قسمت ٤٣b رو اشتباهي به جاي yes زدم no حالا ميشه راهنماييم كنيد من چه ايميلي به سفارت بزنم براي تصحيح اشتباهم،ميشه روز مصاحبه بهشون بگم همونجا تصحيح كنن؟

نیوشا خانوم سوال تکراری لطف کنین نپرسین و در یک تاپیک اگه پیگیری کنین به جوابتون میرسین.
اا مگه جواب دادن من هر چي گشتم پستم پيدا نكردم گفتم شايد پاك شده دوباره فرستادم ، شرمنده خلاصه .
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee
(2013-08-04 ساعت 16:52)Niyousha نوشته:  
(2013-08-04 ساعت 16:18)noobnoobi نوشته:  

اا مگه جواب دادن من هر چي گشتم پستم پيدا نكردم گفتم شايد پاك شده دوباره فرستادم ، شرمنده خلاصه .

نیوشا خانم شما یک سوال رو در تاپیک های مختلف پرسیدین و جواب هم گرفتین ولی خب فراموش کردین کجا مطرحش کردین که برین دنبالش، من جواب شما رو خیلی سریع بعد از پرسیدن دادم ولی شما متاسفانه چون نمیدونید کجا پرسیدید باز هم سوالاتون رو تکرار کردید...
این رو برای همه دوستانی که سوالاتشون رو در تاپیک های مختلف میپرسن میگم که سوالات تکرار حذف خواهند شد پس بهتره برای گرفتن جواب فقط در یک تاپیک سوالتون رو بپرسید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Niyousha ، ghafari88 ، ojee
(2013-08-06 ساعت 17:31)maryam.zahedi68 نوشته:  salam,man mikham adrese mahale zendegim tu usa va adresi ke greencard am bayad bere ro mikham avaz konam,
mishe behem begid matni ke bayad tu mail benevisam chi bayad bashe
bi nahayat mamnun

دوست عزیز اول از همه باید طبق قوانین انجمن سوالتون رو فینگلیش تایپ نکنید.

در مورد سوالتون هم باید عرض کنم که نیازی نیست ایمیل بزنید و روز مصاحبه و حتی موقع ورودبه آمریکا تو فرودگاه هم میتونید آدرس رو عوض کنید.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: aghaghia ، ghafari88 ، kiana11 ، ojee ، maryam.zahedi68 ، EKAM
من تاریخ تولدم رو تو ثبت نام اولیه یک روز اشتباه نوشتم ، بعد تو فرم ها درستش رو نوشتم (البته بعدا فهمیدم که این تاریخ رو تو ثبت نام اولیه اشتباه نوشتم) فرما الان 9 هفته هستش که رسیدن اونجا.هیچ ای میلی در ارتباط با دیتا کورکشن واسم نفرستادن ،چیکار باید انجام بدم ؟ کسی میتونه راهنماییم کنه؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان:
(2013-08-08 ساعت 11:46)milad.m1986 نوشته:  من تاریخ تولدم رو تو ثبت نام اولیه یک روز اشتباه نوشتم ، بعد تو فرم ها درستش رو نوشتم (البته بعدا فهمیدم که این تاریخ رو تو ثبت نام اولیه اشتباه نوشتم) فرما الان 9 هفته هستش که رسیدن اونجا.هیچ ای میلی در ارتباط با دیتا کورکشن واسم نفرستادن ،چیکار باید انجام بدم ؟ کسی میتونه راهنماییم کنه؟

دوست عزیز، فرم هاتون رو باپست فرستادین؟
اگر با پست فرستادین یه ایمیل بزنید و هم اشتباهتون رو شرح بدین و هم تقاضای تاییدیه رسیدن مدارکتون رو بکیند. در ضمن هر وقت از الان تا پایان کار خواستین با کی سی سی مکانبه کنید از همون اطلاعاتی که موقع ثبت نام دادین استفاده کنید در ایمیل تون، چون شما با همون اطلاعات هر چند اشتباه در دیتا بیس اونها شناخته میشید.
نمونه ایمیل هم در تاپیک مکاتبه با کی سی سی موجوده...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: kiana11 ، ojee
با پست فرستادم ، حدوداً 9 هفته پیش دلیورد شد ، باهاشون تماس گرفتم گفتن رسیده. تا من اصلاح نکنم این و با ایمیل ،بهم وقت مصاحبه نمیدن؟ برای وقت مصاحبه باید منتظر ایمیل اونا باشم؟ قضیه نامه دوم چیه؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان:
(2013-08-08 ساعت 12:54)milad.m1986 نوشته:  با پست فرستادم ، حدوداً 9 هفته پیش دلیورد شد ، باهاشون تماس گرفتم گفتن رسیده. تا من اصلاح نکنم این و با ایمیل ،بهم وقت مصاحبه نمیدن؟ برای وقت مصاحبه باید منتظر ایمیل اونا باشم؟ قضیه نامه دوم چیه؟

دوست عزیز اصلا نگران نباشید. اصل قضیه فرم هاست که شما درست پر کردید و تاییدیه مدارکتون رو هم که گرفتین. میتونین ایمیل بفرستین و اشتباهتون رو توضیح بدین میتونید هم روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اعلام کنید.کلا یک روز خیلی مهم نیست...
نامه دوم همون صفحه ای هست که قبول شدنتون رو درش چک کردید بعد از کارنت شدن اطلاعات صفحه قبولیتون تغییر میکنه و تبدیل به نامه دوم یا همون دعوت به مصاحبه میشه که زمان و مکان مصاحبه تون رو مشخص میکنه. اولین گروه کارنتی های 2014 هم از اواسط آگوست در بولتن ویزا اعلا میشه...
کیس نامبرتون چه حدودی هست دوست عزیز؟
تشکر کنندگان: ojee ، 2014families lottery winners
6000 تا 7000 ضمناً از پاسختون خیلی ممنونم
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee
(2013-06-16 ساعت 14:11)khashiz نوشته:  دوستان رفیق صمیمی من Chargebility اشتباه انتخاب کرد، اونم کشوری اوطرفه دنیا!! استرالیا، خودش هم تا حالا حتی واسه مسافرت از ایران خارج نشده بود، کیس نامبرش هم OC خورده بود، صفارت آنکارا رفت، الاآن هم آمریکاست!! همه چی به آفیسر بستگی داره. اگه تشخیص بده که واقعا اشتباه کردین فبول می کنه. مهم اینه صارق باشین و اون هم این صداقت رو احساس ، اونم یه انسانِ دیگه
نا امید نباشید

سلام دقیقا فرم همسرمن هم همین اشتباه شده میشه توضیح بدید تو سفارت به افیسر چه گفته ممنون میشم راهنمایی کنید چون ما سهمیه2014هستیم وهنوزکارنت نشده ایم خیلی ممنون
تشکر کنندگان: ojee
بینهایت ممنونم
تاریخ وقت سفارت رو از کجا باید بفهمم؟؟
اونجا چه سوالایی میپرسن؟؟؟
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ojee
(2013-08-10 ساعت 00:52)المیرا ب نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 14:11)khashiz نوشته:  دوستان رفیق صمیمی من Chargebility اشتباه انتخاب کرد، اونم کشوری اوطرفه دنیا!! استرالیا، خودش هم تا حالا حتی واسه مسافرت از ایران خارج نشده بود، کیس نامبرش هم OC خورده بود، صفارت آنکارا رفت، الاآن هم آمریکاست!! همه چی به آفیسر بستگی داره. اگه تشخیص بده که واقعا اشتباه کردین فبول می کنه. مهم اینه صارق باشین و اون هم این صداقت رو احساس ، اونم یه انسانِ دیگه
نا امید نباشید

سلام دقیقا فرم همسرمن هم همین اشتباه شده میشه توضیح بدید تو سفارت به افیسر چه گفته ممنون میشم راهنمایی کنید چون ما سهمیه2014هستیم وهنوزکارنت نشده ایم خیلی ممنون

در این مورد با کی‌ سی‌ سی‌ مکاتبه کنین و حتما حتما پرینت مکتاباتتون رو واسه روز مصاحبه داشته باشین. ایشالا اینطور که دوست عزیزمون میگن باشه، به نظر من همین امروز یه متن تنظیم کنین ایمیل بزنین به کی‌ سی‌ سی‌ و ازشون بپرسید که در این شرایط باید چه کار بکنین. با آرزوی موفقیت براتون دوست عزیز.+++++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، ojee
(2013-08-10 ساعت 11:38)maryam.zahedi68 نوشته:  بینهایت ممنونم
تاریخ وقت سفارت رو از کجا باید بفهمم؟؟
اونجا چه سوالایی میپرسن؟؟؟
با اجازه ي مدير تاپيك چون ميدونم اينجا جاي پاسخ دادن به اين سوال نيست.
دوست عزيزم وقتي كارنت ميشيد تو بولتن ويزا، نامه ي قبولي اول شما تو همون سايتي كه ثبت نام كرده بوديد تبديل به نامه ي دوم دعوت به مصاحبه ميشه و اطلاعات دقيق زمان مصاحبه در دسترستون قرار ميگيره .
در مورد سوالاتي كه ميپرسن توصيه ميكنم سفرنامه هاي بچه هاي سال هاي قبل كه مربوط به جزييات مصاحبه شون ميشه رو با دقت مطالعه كنيد و به نكات جالبي برسين .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، noobnoobi ، ojee
مرسی از جوابتون
من کی به کی باید برم اون صفحه رو ببینم؟؟؟
این اصطلاحاتی که میگید رو بلر نیستم
توضیح بدید بهم لطفا
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -