موضوعها: 0
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه اشتباه کوچیک تو فرم هام دارم اینکه اسم کسی رو که گرین کارت براش ارسال میشه رو تو فرم 230 ننوشتم . ولی آدرس و تلفنش رو نوشتم . نیازی هست فرم هام رو آپدیت کنم ؟ یا اینکه زمان مصاحبه میتونم این مورد رو اضافه کنم ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
يه سوال داشتم، من فرمهاي اسكن شده را فرستادم آمريكا تا از اونجا خواهرم برام پست كنه چون نمي دونستم ميشه ايميل هم زد. الان كه با خواهرم چك مي كنم مي گه نمي دونه عكس ها رو هم فرستاده يا نه؟ الان به نظرتون چيكار كنم؟ خيلي نگرانم.
باتوجه به اينكه الان KCC ايميل ها و تلفن ها رو به دليل حجم زياد كار جواب نميده و تو كامنت هاي قبلي هم خونده بودم كه بهتر است كه مدارك را دو بار ارسال نكنيم چون ممكن ريجكت كنن.
ميشه لطفا اگه كسي ميدونه چكار مي تونم بكنم سريع تر جواب بده. خيلي ممنونم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من عکس رو فرم نزدم و فقط فایل دیجیتالی با ایمیل فرستادم
با ایمیل مشکلمو بهشون گفتم و این جواب رو دادن
Thank you for your inquiry.
Failure to submit the requested photos will not delay the processing of your case. Though, the photos are required. It is acceptable to submit the photos separately to KCC. When doing so, please remember to lightly print the name of the subject and the case number on the back of the photos with a felt pen to avoid mutilation of the photos. The photograph should be attached securely to the appropriate DS-230 form with either tape or staple.
If you are scheduled for an interview, you may also provide the photos at the time of interview.
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشيد
من در ثبت نام اوليه نام فرزند كه زير ٢١ سال بود رو وارد نكردم
قبل از ارسال فرم ها به كي سي سي ايميل زديم و پرسيديم جواب دادن فرم هارو پر كنيد وقتي رسيد بررسي ميشه
حالا ممكن كيس ما باطل بشه به خاطر اين قضيه ؟
يا امكان داره وقت سفارت بدن بعد اونجا رد كنن ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من یک سوال داشتم من فرم ۲۳۰ در صفحه ۲ سوال ۴۳ را که مربوط به صدور کارت میباشد را با اینکه خودش گفته جواب بلی دهید به علت بی دقتی نه زدم ایا مشکل سازمیشود ؟یا روزمصاحبه میتوانم اعلام کنم ؟ یا اینکه دوباره باید فرم را بفرستم ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيزم
يه سوال داشتم، مدارك من توسط خواهرم از آمريكا پست شده ولي خواهرم يادش نيست كه عكس ها رو هم فرستاده يا نه. برا همين من يه ايميل به KCC زدم و اين موضوع را گفتم. ولي ايميلم از نظر گرامري اشكال داشت و منظور منو نمي رسوند. دوباره تصحيحش كردم و بلافاصله يه ايميل جديد زدم. به نظرتون برام مشكلي پيش نمياد؟ به خاطر ايميل هاي زيادي كه زدم ريجكتم كنن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. من توی ثبت نام اولیه لاتاری محل زندگی رو نوشتم ISFAHAN ولی توی پاسپورتم نوشته شده ESFAHAN موردی پیش نمیاد آیا..