کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارها
(2013-12-11 ساعت 01:12)majid7 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 23:22)milad.m1986 نوشته:  سلام دوستان لطفاً كمك كنيد . من در فرم هاي اوليه خودم چند تا مشكل دارم كه بعد از ارسال متوجه شدم . تاريخ شروع و پايان دوره ديپلمم رو اشتباه نوشتم (10 ساله به جاي 11 سال ، البته تاريخ دوره دانشگاهم درسته) ، همچنين تاريخ تولدم در ثبت نام اوليه با پاسپرت و فرم هام يك روز اختلاف داره ، به كي سي سي ميل زدم و توضيح دادم كه اينجوري جواب دادن

حالا بايد چيكار كنم ؟ آيا فرمارو دوباره بفرستم يا همون روز مصاحبه كفايت ميكنه؟ آيا امكان داره اين اشتباه ها باعث شه كه نامه دومم نياد؟Sad
كيس نامبر : ***6

این قابل قبول است که استفاده از غلط گیر برای اصلاح اشتباهات ساخته شده است در حالی که
تکمیل فرم های خود را. اگر شما یک خطا بر روی یک فرم شما را تشخیص داده
اند

در حال حاضر را مشاهده کنید، شما می توانید اطلاعات اصلاح شده به KCC از طریق ارسال
پست معمولی یا پست الکترونیک. اگر بیش از یک یا دو جزئی وجود دارد
اصلاحات، شما ممکن است یک نسخه اصلاح شده از فرم را ارسال کنید. شما می توانید استفاده کنید
فرم های فتوکپی و یا شما می توانید آنها را از دانلود کنید
این پاسخ به ایمیل شماست این طور که من فهمیدم برای بیشتر از یک اشتباه باید دوباره فرم هارو ارسال کنید.
دوستان اگر اشتباه میگم تصیح کنن.
مرسی از پاسختون ، مشکل ترجمشو نداشتم ، جوابشون دو پهلو و کلی هستش ، الان باید تفسیر کرد که آیا این یکی دو اشتباه من جزئی هستن یا نه؟ و آیا میشه روز مصاحبه و قبل از سوگند فرمای اصلاح شده رو ارائه کرد یا اینکه باید دوباره واسه KCC بفرستم فرمارو؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان:
چه اشتباهی دوست عزیز ؟کدام مورد در فرمی که در سایت آمده غلط بوده؟
----------------------------------------------------------------------------------------
درود بر شما
در خصوص راهنماهاي تكميل فرم ها در اظهارات دوستان تضادهاي زيادي وجود دارد و گاه دوستان بنا به تشخيص و نظر خود چيزي نوشته اند كه بعدا اشتباه از آب درآمده.
مثلا دوستي ، درج آدرسي در بند 11 و 12 فرم 230 (معرفي آدرسي در آمريكا ) را الزامي دانسته ولي ديگري نوشته اگر جايي سراغ نداريد N/A بنويسيد.
يك نفر نوشته بخش هاي signature الان امضا شود يكي نوشته اكيدا در حضور مامور سفارت امضا شود.
يكي نوشته در بند petitioner مشخصات برنده ثبت شود يكي نوشته اين بند مربوط به برندگان لاتاري نيست
يكي نوشته در بند 31 نام و فاميل كساني كه همراه شما اعزام مي شوند را بنويسيد يكي نوشته بايد yes يا no بنويسيد.
خلاصه اطلاعاتي گاه مفيد و گاه گمراه كننده با هم مخلوط شده كه موجب سر در گمي و كمرنگ شدن زحمات دوستان شده.
تشکر کنندگان: hedyhoney ، ghafari88 ، manamilad ، babak433
(2013-12-11 ساعت 10:51)milad.m1986 نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 23:22)milad.m1986 نوشته:  سلام دوستان لطفاً كمك كنيد . من در فرم هاي اوليه خودم چند تا مشكل دارم كه بعد از ارسال متوجه شدم . تاريخ شروع و پايان دوره ديپلمم رو اشتباه نوشتم (10 ساله به جاي 11 سال ، البته تاريخ دوره دانشگاهم درسته) ، همچنين تاريخ تولدم در ثبت نام اوليه با پاسپرت و فرم هام يك روز اختلاف داره ، به كي سي سي ميل زدم و توضيح دادم كه اينجوري جواب دادن

حالا بايد چيكار كنم ؟ آيا فرمارو دوباره بفرستم يا همون روز مصاحبه كفايت ميكنه؟ آيا امكان داره اين اشتباه ها باعث شه كه نامه دومم نياد؟Sad

این قابل قبول است که استفاده از غلط گیر برای اصلاح اشتباهات ساخته شده است در حالی که
اند

در حال حاضر را مشاهده کنید، شما می توانید اطلاعات اصلاح شده به KCC از طریق ارسال
اصلاحات، شما ممکن است یک نسخه اصلاح شده از فرم را ارسال کنید. شما می توانید استفاده کنید
این پاسخ به ایمیل شماست این طور که من فهمیدم برای بیشتر از یک اشتباه باید دوباره فرم هارو ارسال کنید.
مرسی از پاسختون ، مشکل ترجمشو نداشتم ، جوابشون دو پهلو و کلی هستش ، الان باید تفسیر کرد که آیا این یکی دو اشتباه من جزئی هستن یا نه؟ و آیا میشه روز مصاحبه و قبل از سوگند فرمای اصلاح شده رو ارائه کرد یا اینکه باید دوباره واسه KCC بفرستم فرمارو؟

من با یکی از دوستان تو usa صحبت کردم گفت واسه اشتباهات خودم بهتره با توجه به کیس نامبره $$32 اونها رو حساس نکنی و روز مصاحبه بهشون بگی، چون ممکن هستش واسه جابجا کردن فرمهات کاراتو عقب تر بندازن ،منم اشتباهاتم مشابه شماست میخوام اپدیتشو همرام ببرم.
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: ghafari88 ، manamilad
(2013-12-12 ساعت 08:07)morteza88 نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 10:51)milad.m1986 نوشته:  

اند

من با یکی از دوستان تو usa صحبت کردم گفت واسه اشتباهات خودم بهتره با توجه به کیس نامبره $$32 اونها رو حساس نکنی و روز مصاحبه بهشون بگی، چون ممکن هستش واسه جابجا کردن فرمهات کاراتو عقب تر بندازن ،منم اشتباهاتم مشابه شماست میخوام اپدیتشو همرام ببرم.
مرسی از پاسختون ، فکر میکنم کار درست همین باشه .
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان:
(2013-12-04 ساعت 01:59)reasonable نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 03:09)pouria.narimisa نوشته:  سلام دوستان گلم

من چند روز پیش متوجه شدم که Foreign State Chargeability توی فرم قبولی همسرم زده شده UNITED ARAB EMIRATES که متوجه شدم این اشتباهی بود که من در موقع ثبت نام مرتکب شدم.بدین معنی که من از سهمییه ی کشور امارت استفاده کردم. من فکر میکردم که منظور از Foreign State Chargeability کشوری است که ما قراره در آن مصاحبه بشیم. به همین دلیل ایمیلی برای KCC فرستادم به شرح زیر :

کیس نامبر همسرم :
2014AS000090XX
Hereby I would like to inform you, there is a mistakes in my lottery registration form.
I must make this clear to you that I filled Foreign State Chargeability of the registration form wrongly. I put the name of another country (United Arab Emirates) instead of my own country which is Iran.
I believed that Foreign State Chargeability is the country , we would have to be interviewed and now in the item 5 of DSP122 form , I filled my country (IRAN) as the Foreign State Chargeability which i sent it as an email,
If you open attached file you will see the Ankara is the place of post and i think KCC has already found my mistake and made it correct.Is it right?

if you please confirm that you have received all the forms which they are valid and acceptable for further processing.
Your swift response will be highly appreciated
Sincerely yours,

بعد از 3 روز KCC به ایمیل من پاسخ داد :
Thank you for your inquiry.

A "Native" is someone born in a particular country, regardless of the individual’s current country or residence or nationality. But for immigration purposes "native" means someone who is entitled to be "charged" to a country other than the one in which he/she was born under the provisions of Section 202 (b) of the Immigration and Nationality Act.

For example, if a principal applicant was born in a country that is not eligible for this year’s DV program, he/she may claim "chargeability" to the country where his/her derivative spouse was born, but he/she will not be issued a DV-1 unless the spouse is also eligible for and is issued a DV-2, and both must either enter the U.S. together on the DVs. In a similar manner, a minor dependent child can be "charged" to a parent’s country of birth.

Finally, any applicant born in a country ineligible for this year’s DV program can be "charged" to the country of birth of either parent as long as neither parent was a resident of the ineligible country at the time of the applicant’s birth. In general, people are not considered residents of a country in which they were not born or legally naturalized if they are only visiting the country temporarily or stationed in the country for business or professional reasons on behalf of a company or government.

An applicant who claims alternative chargeability must include information to that effect on the application for registration. Please contact us again if you need further assistance.

من منظور جوابی که واسم اومد رو نفهمیدم

میتونید به من بگید که منظورش چیه ؟ یا آیا کسی میتونه که کمکم کنه که بتونم قانعشون کنم ؟
آیا امیدی هست که بخوام ادامه بدم یا کنسلش کنم ؟

دوست دارم نظر دوستان گلمو بدونم
مرسی

اونها متوجه سوال شما نشدند،بهتره کوتاه تر و واضح تر بپرسید

An applicant who claims alternative chargeability must include information to that effect on the application for registration. Please contact us again if you need further assistance.
اونها دقیقاً متوجه شدن ولی جواب قانع کننده رو الان نمیدن
تشکر کنندگان: pouria.narimisa
لطفا یکی‌ راهنمایی کنه متاسفانه من در قسمت ۳۱a و ۳۱b به جای اینه اسم خودم رو بنویسم نوشتم YES NO

31a. Person(s) named in 14 and 29 who will accompany you to the United States now.

و در قسمت ۳۹ که بچها میگن مربوط به لاتاری نیست من مشخصات برنده رو نوشتم.

لطفا راهنماییم کنید چه کنم؟ واقعاً نگرانم
خوشحالم.
تشکر کنندگان:
(2013-12-16 ساعت 05:05)farshadm999 نوشته:  لطفا یکی‌ راهنمایی کنه متاسفانه من در قسمت ۳۱a و ۳۱b به جای اینه اسم خودم رو بنویسم نوشتم YES NO

31a. Person(s) named in 14 and 29 who will accompany you to the United States now.

ما هم مثل شما پر کردیم و در قسمت های اولی که گفتید YES/NO زدیم و در قسمت 39 هم نام برنده رو نوشتیم. روز مصاحبه هم ایرادی بهمون نگرفتند. نگران نباشید.
ضمناً نظر شخصیم رو عرض کنم: کلاً زمانی که به یک کیس لاتاری می گن فلان فرم رو پر کن پس تمام سوال های مطرح شده به اون مربوط میشه و باید تمام قسمت ها بررسی و پاسخ مناسب داده بشه. حتی N/A .. ولی باید پر بشه. پس اینکه فلان گزینه برای لاتاری ها نیست و این ها رو قبول ندارم.
من تصور می کنم که petitioner منظور نفر اصلی کیس هست و اگر هم با این دید نگاه کنیم که اسم اسپانسر باید نوشته شود باز هم افرادی که خودشون اسپانسر خودشون می شن ( تمکن مالی ) باز هم باید اسم فرد برنده رو بنویسن. این نظر شخصی من هست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: manamilad ، aghaghia ، amin arefi
(2013-12-16 ساعت 10:31)ghafari88 نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 05:05)farshadm999 نوشته:  لطفا یکی‌ راهنمایی کنه متاسفانه من در قسمت ۳۱a و ۳۱b به جای اینه اسم خودم رو بنویسم نوشتم YES NO

و در قسمت ۳۹ که بچها میگن مربوط به لاتاری نیست من مشخصات برنده رو نوشت

ما هم مثل شما پر کردیم و در قسمت های اولی که گفتید YES/NO زدیم و در قسمت 39 هم نام برنده رو نوشتیم. روز مصاحبه هم ایرادی بهمون نگرفتند. نگران نباشید.
ضمناً نظر شخصیم رو عرض کنم: کلاً زمانی که به یک کیس لاتاری می گن فلان فرم رو پر کن پس تمام سوال های مطرح شده به اون مربوط میشه و باید تمام قسمت ها بررسی و پاسخ مناسب داده بشه. حتی N/A .. ولی باید پر بشه. پس اینکه فلان گزینه برای لاتاری ها نیست و این ها رو قبول ندارم.....

چطور قسمت 31 رو NO نوشتید در حالیکه این قسمت مربوط می شه به شخصی که همراه کیس برندست و وقتی NO بنویسید یعنی برنده تنهاست!!! عمو جان مطمئنی قسمت 31 رو NO نوشتید و مشکلی پیش نیومده؟!!!!
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان:
(2013-12-16 ساعت 14:44)manamilad نوشته:  چطور قسمت 31 رو NO نوشتید در حالیکه این قسمت مربوط می شه به شخصی که همراه کیس برندست و وقتی NO بنویسید یعنی برنده تنهاست!!! عمو جان مطمئنی قسمت 31 رو NO نوشتید و مشکلی پیش نیومده؟!!!!

manamilad جان ... من نگفتم NO نوشتم ... کلاً منظورم این بود که با YES و NO جواب دادیم ..
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان:
(2013-12-16 ساعت 14:49)ghafari88 نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 14:44)manamilad نوشته:  چطور قسمت 31 رو NO نوشتید در حالیکه این قسمت مربوط می شه به شخصی که همراه کیس برندست و وقتی NO بنویسید یعنی برنده تنهاست!!! عمو جان مطمئنی قسمت 31 رو NO نوشتید و مشکلی پیش نیومده؟!!!!

manamilad جان ... من نگفتم NO نوشتم ... کلاً منظورم این بود که با YES و NO جواب دادیم ..

Tongue ببخشید عمو احسان نازنین من فکر کردم فرمودید که NO نوشتید!Shy
until being strong
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: ghafari88
(2013-12-16 ساعت 10:31)ghafari88 نوشته:  

ضمناً نظر شخصیم رو عرض کنم: کلاً زمانی که به یک کیس لاتاری می گن فلان فرم رو پر کن پس تمام سوال های مطرح شده به اون مربوط میشه و باید تمام قسمت ها بررسی و پاسخ مناسب داده بشه. حتی N/A .. ولی باید پر بشه. پس اینکه فلان گزینه برای لاتاری ها نیست و این ها رو قبول ندارم.
من تصور می کنم که petitioner منظور نفر اصلی کیس هست و اگر هم با این دید نگاه کنیم که اسم اسپانسر باید نوشته شود باز هم افرادی که خودشون اسپانسر خودشون می شن ( تمکن مالی ) باز هم باید اسم فرد برنده رو بنویسن. این نظر شخصی من هست.

ممنون از پاسخت دوست عزیز فقط یه چیز دیگه که خیلی‌ نگرانم کرده بلای فرم من تاریخ اکسپایر رو نوشته ۲۰۱۲ من همون رو فرستادم الان متوجه تاریخ شدم. این ایرادی نداره؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان:
(2013-12-16 ساعت 16:28)farshadm999 نوشته:  ممنون از پاسخت دوست عزیز فقط یه چیز دیگه که خیلی‌ نگرانم کرده بلای فرم من تاریخ اکسپایر رو نوشته ۲۰۱۲ من همون رو فرستادم الان متوجه تاریخ شدم. این ایرادی نداره؟

خیر هیچ ایرادی نداره، نگران نباشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amin arefi ، taleghani
(2013-12-16 ساعت 16:28)farshadm999 نوشته:  ممنون از پاسخت دوست عزیز فقط یه چیز دیگه که خیلی‌ نگرانم کرده بلای فرم من تاریخ اکسپایر رو نوشته ۲۰۱۲ من همون رو فرستادم الان متوجه تاریخ شدم. این ایرادی نداره؟

خواهش می کنم. خیر مشکلی نیست.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amin arefi
دوستان عزیز ومدیران محترم......
در رابطه با فرمها 230 ...سابقه تحصیلی ...ایا باید از مراحل ابتدایی راهنمایی دبیرستان دانشگاه می نوشتیم یا فقط دانشگاه کافی بود...
وسوال دیگر اینکه..
اگر اشتباه یا نقصی در فرمها باشد....همان روز مصاحبه ...قبل از مصاحبه می توان درخواست فرم جدید کرد و موارد اصلاح شده را وارد کنیم ....یا قبل از کارنت شدن ...موارد اصلاح شده را به kcc ایمیل کنیم........
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
(2013-12-16 ساعت 23:53)nazanin fatemi نوشته:  دوستان عزیز ومدیران محترم......
در رابطه با فرمها 230 ...سابقه تحصیلی ...ایا باید از مراحل ابتدایی راهنمایی دبیرستان دانشگاه می نوشتیم یا فقط دانشگاه کافی بود...
وسوال دیگر اینکه..
اگر اشتباه یا نقصی در فرمها باشد....همان روز مصاحبه ...قبل از مصاحبه می توان درخواست فرم جدید کرد و موارد اصلاح شده را وارد کنیم ....یا قبل از کارنت شدن ...موارد اصلاح شده را به kcc ایمیل کنیم........

دوست عزیزم درباره سوابق تحصیلیتون، از اونجاییکه چندتا باکس خالی هست و نه یکی ، شما باید از بالاترین مدرک تحصیلیتون ثبت کنید تا پایین ترین، و اونطور که من دیدم دوستان دیگه هم ابتدایی و راهنمایی رو هم ثبت کرده بودند.
در رابطه با اصلاح فرمها هم اگر اشتباه فاحشی در فرمهاتون نیست و غلطهایی نظیر غلط املایی یا خطا در تاریخ های غیر مهم دارید بگذارید موقع مصاحبه اصلاح کنید اما اگر اشتباه جدی تری دارید حتماً فرماتون رو آپدیت کنید و با یه نامه به کی سی سی بفرستید. در ضمن اگر بخواید اونجا فرماتون رو اصلاح کنید باید فرم های آپدیت شده رو همراه خودتون ببرید من تا حالا نشنیدم کسی در اونجا فرم مجدد بگیره مگر اینکه دوستان در این مورد اطلاعاتشون بیشتر از من باشه و نظر دیگه ای داشته باشن
until being strong
تشکر کنندگان: nazanin fatemi ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان